PALLETCENTRALE EEKLO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PALLETCENTRALE EEKLO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.829.441

Publication

29/01/2014
ÿþmod 11.1

LLtÏk B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a

Bae&

Griffie

lI 1110.11011

Ondememingsnr:0475.829,441

Benaming (voluit) : PALLETCENTRALE EEKO

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : te 1050 Elsene, Louizalaan 331-333

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERINGEN - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOT- SCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Heden, dertig december tweeduizend en dertien. Wordt voor mij, Meester René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraae 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap,. "PALLETCENTRALE EEKLO", met zetel te 1050 Elsene, Louizalaan 331-333, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0475.829.441.

Opgericht onder de benaming " fJNIPAL" blijkens akte verleden voor notaris Marc VAN NÜFFEL te? Antwerpen op 8 oktober 2001, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 oktober daarna,.; onder nummer 20011023-569, welke publicatie gevolgd werd door een rechtzetting gepubliceerd in de;, Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 december 2001, onder nummer 20011205-614, en waarvan de:; statuten gewijzigd werden blijkens akte, houdende tevens aanneming van de huidige maatschappelijke benaming, verleden voor notaris Jozef DAUWE te Eeklo op 14 maart 2008, gepubliceerd in de Bijlagen tot het, Belgisch Staatsblad van 8 april daarna, onder nummer 08051788, en voor het laatst blijkens akte verleden voor genoemde notaris DAUWE op 23 december 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6;; januari daarna, onder nummer 09002772.

Samenstelling van de vergadering

Zijn vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders die verklaren eigenaar te zijn van het voor elk van hen vermeld aantal aandelen:

1) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "PALLETCENTRALE GROEP B.V.", r ,

statutair gevestigd te Klundert (Nederland), met adres te 4791 PC Klundert, Houtsnipweg 2, ingeschreven hi de Kamer van Koophandel voor Zuidwest-Nederland onder nummer ; 50056077, die verklaart eigenaar te zijn van eenentwintigduizend honderd vijftien aandelen

2) de heer LEEMBERG Marco Antonius Johannes, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Oud-Beijerland (Nederland) op 16 december 1967, wonende te 3262 BH Oud-Beijerland, Zinkweg 184 (Nederland), die verklaart eigenaar te zijn van één aandeel

Samen twee aandeelhouders met in totaal eenentwintigduizend honderd zestien aandelen

Volmacht

Voornoemde comparanten worden alhier vertegenwoordigd door de heer VAN CAUWENBERGHE Jan, vans; Belgische nationaliteit, wonende te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), FIoraliënlaan 481, bus 09, ingevolge de;; ; aan deze akte gehechte onderhandse volmacht.

Bureau f~

De vergadering wordt geopend óm vijftien uur dertig onder het voorzitterschap van de heer VAN:;

CAUWENBERGHE, voornoemd, die tevens optreedt als secretaris

Toelichting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt:

L De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te stemmen;

£ over de volgende agenda:

1) Voorstel tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

21.115i'

21.116

mod 11.1

N 2) Voorstel om het werkelijk gestort en terugbetaalbaar kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van EEN MILJOEN HONDERD VIERENNEGENTIGDUIZEND HONDERDACHTENZESTIG EURO TWEEËNZEVENTIG CENT (E 1.194.168,72) om het te brengen van TWEE MILJOEN HONDERD , ZESTIENDUIZEND EURO (E 2.116.000,00) op NEGENHONDERD EENENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERDEENENDERTIG EURO ACHTENTWINTIG CENT (E 921.831,28), zonder vernietiging

van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. -

Deze kapitaalvermindering zal volledig worden aangewend ter aanzuivering van geleden verliezen.

3) Voorstel om het geplaatst kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verminderen met een bedrag van NEGENHONDERDENDRIE DUIZEND TWEEHONDERD EENENTACHTIG EURO ACHTENTWINTIG CENT (E 903.281,28) om het te brengen van NEGENHONDERD EENENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERDEENENDERTIG EURO ACHTENTWINTIG CENT (E 921.831,28) op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (£ 18.550,00), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en door terugbetaling aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

Deze kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op het werkelijk fiscaal gestort en nog terugbetaalbaar kapitaal van de vennootschap.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal slechts worden overgegaan tot deze terugbetaling na het'. verstrijken van de in artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven termijn van twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en inzoverre overeenkomstig voornoemd artikel geen belemmeringen worden gesteld aan de terugbetaling door eventuele schuldeisers.

4) Verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op dertig september tweeduizend en dertien.

Verslag van de commissaris met betrekking tot voormelde staat van activa en passiva.

5) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a. De omzetting gebeurt zonder uittreden van aandeelhouders en zonder bijtreden van aandeelhouders.

b. De vennootschap zal de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam, de zetel en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

c. Het kapitaal zal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00) bedragen, verte, genwoordigd door EENENTWINTIGDUIZEND HONDERD ZESTIEN (21.116) aandelen zonder vermelding van waarde.

De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden toegekend aan de comparanten in deze a rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één aandeel in de oude naamloze vennootschap.

d. Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens voorgaande kapitaalverminderingen, geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

6) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

7) Ontslag van de bestuurders.

8) Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder.

II. Ilet maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN HONDERD ZESTIENDUIZEND EURO (E 2.116.000,00), verdeeld in EENENTWINTIGDUIZEND HONDERD ZESTIEN (21.116) aandelen met een nominale waarde van HONDERD EURO (E 100,00) ieder.

Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandeelhouders vertegenwoordigd zijn.

De voorzitter zet uiteen dat door of namens de niet op deze vergadering aanwezige bestuurders van de vennootschap werd verklaard dat deze verzaakt hebben aan hun recht bepaald in artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen om tot onderhavige algemene vergadering te worden opgeroepen en aanwezig te zijn, wat wordt aanvaard door de op deze vergadering vertegenwoordigde aandeelhouders.

De commissaris heeft eveneens verzaakt aan zijn recht om tot onderhavige algemene vergadering te worden opgeroepen en aanwezig te zijn.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

IV, De comparanten, vertegenwoordigd als gemeld, erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde verslagen van de raad van bestuur en de commisaris, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.".GRANT -THORTON .BEDRIJFSREVISOREN'-', ..gevestigd. -te -2600- Antwerpen, (district..!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

V,00r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

' . Berchem), PotvIietlaan 6, vertegenwoordigd door mevrouw Ria VERHEYEN, bedrijfsrevisor, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die de raad van bestuur van Palletcentrale Eeklo NV heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt EUR 1.148.514,28 en is EUR 967.485,72 kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 2.116.000,00.

Brussel, 24 december 2013

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Ria Verheyen

Bedrij fsrevisorIPartner"

V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van deze omzetting, worden begroot op drieduizend euro (E 3.000,00).

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende beslissingen genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

TWEEDE : ESLUIT

De vergadering besluit om het werkelijk gestort en terugbetaalbaar kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van EEN MILJOEN HONDERD VIERENNEGENTIGDUIZEND HONDERDACHTENZESTIG EURO TWEEËNZEVENTIG CENT (E 1.194.168,72) om het te brengen van " TWEE MILJOEN HONDERD ZESTIENDUIZEND EURO (E 2,116.000,00) op NEGENHONDERD EENENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERDEENENDERTIG EURO ACHTENTWINTIG CENT (E 921,831,28, zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Deze kapitaalvermindering zal volledig worden aangewend ter aanzuivering van geleden verliezen

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmem

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit om het geplaatst kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verminderen met een bedrag van NEGENHONDERDENDRIE DUIZEND TWEEHONDERD EENENTACHTIG EURO ACHTENTWINTIG CENT (E 903.281,28) om het te brengen van NEGENHONDERD EENENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERDEENENDERTIG EURO ACHTENTWINTIG CENT (E 921831,28) op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en door terugbetaling aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

Deze kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op het werkelijk fiscaal gestort en nog terugbetaalbaar kapitaal van de vennootschap.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal slechts worden overgegaan tot deze terugbetaling na het verstrijken van de in artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven termijn van twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en inzoverre overeenkomstig voornoemd artikel geen belemmeringen worden gesteld aan de terugbetaling door eventuele schuldeisers.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE B SE LUIT

De vergadering besluit het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de omzetting van de , vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op dertig september tweeduizend en dertien, goed te keuren.

De vergadering besluit tevens het verslag van de commissaris met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

.Dit besluit -wordt genomen met eenparigheid-van .stemmen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

 Zoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

mod 11.1

-

-------- -------------------- --------------

' , TJJf DE BESLUIT

' De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte

' aansprakelijkheid, onder al de voorwaarden zoals die werden opgenomen onder punt 5) van de agenda.

Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens voorgaande kapitaalverminderingen, geen wijzigingen

aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid

onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Stemming

; Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden in hun nieuwe vorm

aanvaard en opgesteld als volgt:

STATUTEN

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam : "PALLETCENTRALE EEKLO"

2) Zetel : te 1050 Elsene, Louizalaan 331-333

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De productie van, handel in, recyclage, herstelling en verhuur van pallets in hout, kunststof en metaaL

, De handel in houten industriële verpakkingen.

° Daartoe kan de vennootschap samenwérken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende

goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door

haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking

ervan te bevorderen.

Duur

, De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd,

5) Geplaatst kapitaal

ACrIT 1'Lt NDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00), verdeeld in EENENTWINTIGDUI-

ZEND HONDERD ZESTIEN (2L116) aandelen zonder vermelding van waarde,

6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar, .

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

' De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de ,

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. "

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Hetmandaat vanzaakvoerder wordtniet-bezoldigd,.tenzij_door.de algemene-vergadering anders wordt-beslist, --

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan hef Beljisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belÿisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

§temming -y .... _.._.... ___ ......._....

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

ZEVENDE BESLUIT.- ONTSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN KWIJTING

De vergadering verleent eervol ontslag aan de voltallige raad van bestuur van de vennootschap, met name aan:

1) de heer 13ENNEMEER Frank Pieter, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Amsterdam (Nederland) op ' 21 januari 1968, wonende 2408 HR Alphen aan den Rijn, Evenaar 396 (Nederland), en

2) de heer LEEMBERG Marco, voornoemd.

Door het ontslag van de heer LEENBERG Marco, voornoemd, komt tevens een einde aan zijn mandaat van

gedelegeerd bestuurder.

Kwijting over het door de bestuurders gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de

goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

De thans in functie zijnde commissaris blijft in functie.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot gewone zaakvoerder te benoemen, voor de duur van de vennootschap, behoudens

herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: de heer LEEMBERG Marco, voornoemd,

die verklaart deze benoeming te aanvaarden bij monde van de heer VAN CAUWENBERGHE, ingevolge de

aan deze akte gehechte onderhandse volmacht.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het

Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid juncto artikel 214

§ 1, I° van liet gecoordineerde Wetboek der Inkomstenbelastingen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties, zowel wat

betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande of latere inschrijvingen, wijzigingen, verbeteringen of

schrappingen, wordt, met macht van indeplaatsstelling, gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de

; vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRANT THORNTON

ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem),

Potvlïetlaan 6.

Verklaring 'n verband met de organieke wet notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen

en op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen.

De notaris bevestigt dat de identiteit van de ondertekenaar van de akte hem persoonlijk bekend is.

¬ Rechten o geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (E 95,001.

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Verleden te Antwerpen, op datum als voormeld,

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten, vertegenwoordigd als gemeld,

i samen met mij, notaris, ondertekend.

(volgen de handtekeningen).

VOOR UITTREKSEL

Notaris René VAN DEN BERGH

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- verslag van de

'-commissaris .... --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 16.07.2013 13313-0119-034
17/12/2012
ÿþ;

Feotl Wortl t t.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i"

1 NEERGELEGD

o s >BEC. 2012

KOQPH ~~L TÉAGNENT



A

Ondernemingsnr : 475.829.441

Benaming

(voluit) : PALLETCENTRALE EEKLO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 5, 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel

Tijdens de vergadering gehouden op 24 oktober 2012, heeft de raad van bestuur:

BESLOTEN om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van Industrielaan 5, 9900 Eeklo, naar Louizalaan 331-333, 1050 Brussel, met onmiddellijke ingang.

BESLOTEN volmacht te geven aan de Heer Christophe Steyvers, c/o Louizalaan 331-333, 1050 Brussel of Juffrouw Jessica Lanzillotta, c/o Louizalaan 331-333, 1050 Brussel, alsook aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de Heer Adriaan de Leeuw, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke formaliteiten met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap uit te voeren, hierin begrepen de aanvraag tot wijziging van inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen te tekenen en neer te leggen en de beslissingen van de Vennootschap te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Christophe Steyvers

Lasthebber

(~~ d ` rn.~k.0 " e,er n>~A a~n ~~uut- dd. 2,~-i\~o1~1~.. ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 17.07.2012 12319-0211-034
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 16.06.2011 11172-0465-036
21/03/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1 1 1 " 1 l I i i oa 1 1 1 1 I

3sae"

NEERGELEGD

~ a -03- 2011

~~VAN

~G,ENT

Ondemerningsnr : 0475.829.441

Benaming

(voluit) : PALLETCENTRALE EEKLO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 5, 9900 Eeklo

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de éénparige schriftelijke besluiten genomen door de aandeelhouders op 18 januari 2010 blijkt het: volgende:

De aandeelhouders beslissen om het mandaat van de burgerlijke vennootschap PKF Bedrijfsrevisoren, die: de rechtsvorm heeft aangenomen van een CVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan; 6, als commissaris te hernieuwen. Deze vennootschap heeft Ria Verheyen, bedrijfsrevisor, aangeduid als: vertegenwoordiger. Het mandaat van de commissaris heeft een duur van drie jaar te rekenen vanaf boekjaar 2010 en zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering volgend op de afsluiting van het. boekjaar 2012.

Voor eensluidend afschrift,

M.A.J. Leemberg,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 22.06.2010 10204-0247-034
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 18.06.2009 09252-0063-033
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.08.2008, NGL 29.08.2008 08698-0002-037
13/12/2007 : AN347094
02/08/2007 : AN347094
04/07/2006 : AN347094
07/07/2005 : AN347094
09/06/2005 : AN347094
15/09/2004 : AN347094
14/08/2003 : AN347094
05/12/2001 : ANA069243

Coordonnées
PALLETCENTRALE EEKLO

Adresse
LOUIZALAAN 331-333 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale