PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ VLAANDEREN, AFGEKORT : P.M.V.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ VLAANDEREN, AFGEKORT : P.M.V.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 455.777.660

Publication

18/04/2014
ÿþ Mod Wed l 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondemerningsnr : 0455.777.660

Benaming

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

(verkort) : PMV

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Erratum tekst publicatie van 25/03/2014 benoeming bestuurder

De tekst van de publicatie voor de benoeming van de heer Jannie Haak, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 25/03/2014 en nummer 20140325/0066239 bevatte een materiële fout (de ingangsdatum van de benoeming van de heer Jannie Haek als bestuurder werd verkeerdelijk opgenomen nI. 12 februari 2012 ipv 12 februari 2014). De publicatie dient bijgevolg gelezen te worden als vole

De bijzondere algemene vergadering dd. 12 februari 2014 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om de heer Jannie Haak, wonende in 8310 Brugge, Ter La 92 te benoemen tot bestuurder van de vennootschap, met ingang van 12 februari 2014, voor een periode die onmiddellijk zal eindigen na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2019.

Clair Ysebaert Raf Suys

voorzitter van de raad van bestuur Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111M11111,111111111111111 uniUSSEirj

rrc fkr-RG-,42i

 r-

Voor-behouder aan het Belgisch Staatsblat

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 18.06.2014 14196-0028-058
05/09/2014
ÿþModWonl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

29 -08- 2014 21 AUG. 2014

BELGISCH STAATtillileffie vandilefiNederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

11111111.11,1111311111

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (veTkort .

0455,777.660

ParticipatieMaatschappij Vlaanderen PMV

IVIONITEL R BELGE m'ego grituritvan9en op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Oude Graanmarkt 63, 11200 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging - Kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Sotie De Wolf, Vlaams Instrumenterend Ambtenaar, op 3 juli 2014, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ParticipatieMaatschappij Vlaanderen", afgekort "PMV", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0455.777.660, en onderworpen aan de B.T.W.. onder nummer 6E0455.777.660.

Volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING:

Kennisname van het verslag van de commissaris bevattende een beschrijving van de inbreng in nature en het verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 602, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging en van het verslag van de commissaris bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige aandeelhouder, vertegenwoordigd zoal g vermeld, verklaart voorafgaand aan deze vergadering

een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen eu kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen

opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de data 2 juli 2014 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", te 1935 Zaventem, The Corporate Village, Da Vincilaan 9  BOX E.6 Eisinore Building, vertegenwoordigd door de heer Bert Kegels, luiden letterlijk als volgt

"In uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, de geplande inbreng in natura van aandelen van Participatiefonds-Vlaanderen NV door de huidige (en enige) aandeelhouder zoals geïdentificeerd onder punt 2.2 van ons verslag, onderzocht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

&De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura;

b.De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, namelijk EUR 1, tenminste overeenkomt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de ParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV, bestaat uit de inbreng van aandelenpakket, door het Vlaamse Gewest voor een inbrengwaarde van EUR 1.

Aangezien er geen nieuwe aandelen ln ruil voor de inbreng worden uitgereikt, is de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng een verhoging van de fractiewaarde van EUR 0,000027 per aandeel van de vennootschap, ParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV. Hoewel het Wetboek Vennootschappen voorziet dat een naamloze vennootschap geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar kapitaal wil verhogen door middel van een inbreng_ .. natura, is de uitgifte van nieuwe aandelen achterwege

blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Op de laatste



Voorbehouden

aan het

5olgisch Staatsblad

gelaten omdat de inbreng gebeurt door de enige actuele 'a"ándeelhouder van de vennootschap,- iljnde het Vlaams Gewest.

Wij willen ar tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de ParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de commissaris zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel. Beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met één euro (¬ 1,00), om het te brengen van achthonderdachttien miljoen vierhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdachtenzestig euro vierenvijftig cent (EUR 818.473.468,54), naar achthonderdachttien miljoen vierhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdnegenenzestig euro vierenvijftig cent (EUR 818.473.469,54) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLISSING:

Verhoging van het kapitaal met een bedrag van één euro (¬ 1,00) om het van aohthonderdachttien miljoen vierhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdachtenzestig euro vierenvijftig cent (¬ 818.473.468,54), naar achthonderdachttien miljoen vierhonderddrieën-zeventigduizend vierhonderdnegenenzestig euro vierenvijftig cent (¬ 818.473.469,54) te brengen, zonder uitgifte nieuwe aandelen. De fractiewaarde van de bestaande aandelen zal worden verhoogd met het bedrag van de inbreng.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige aandeelhouder, vertegenwoordigd zoals vermeld, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij eigenaar is van de in te brengen aandelen die uitvoerig staan beschreven in het voormelde verslag van de commissaris.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, en verhoogt de fractiewaarde van de bestaande aandelen met één euro (EUR 1). DERDE BESLISSING:

Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, instrumenterend ambtenaar, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één euro (¬ 1,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderdachttien miljoen vierhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdnegenenzestig euro vierenvijftig cent (EUR 818.473.469,54), vertegenwoordigd door vijfendertigduizend zevenhonderd achtentachtig (35.788) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLISSING: Wijziging van Értikel 5 van-tié statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5, MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderdachttien miljoen vierhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdnegenenzestig euro vierenvijftig cent (¬ 818.473.469,54) Het is vertegenwoordigd door vijfendertigduizend zevenhonderd achtentachtig (35.788) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk gestort."

VIJFDE BESLISSING: Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de instrumenterende ambtenaar alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake,.

ZESDE BESLISSING: Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen.

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Sotie De Wolf, Vlaams instrumenterend ambtenaar

Sarnen hiermee neergelegd: een expeditie van de akte



Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2014
ÿþ18 RiLl Zatit

ter griffie van de Nederiandstalige rechtbank van koophandel Brussel

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

; neer ele cliontvangen op

t11.1,11,1.1111111 j111*11111111

il

bet

Be Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming 0465377.660

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

(verkort): PMV



Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Oude Graanmarkt 63, 1210 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - Kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Sofie De Wolf, Vlaams Instrumenterend Ambtenaar, op 25 juni 2014, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ParticipatieMaatschappij Vlaanderen", afgekort "PMV", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0455.777.660, en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE0455.777.660.

Volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING.- Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tien miljoen euro (E 10.000.000,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achthonderd en acht miljoen vierhonderddrieën-zeventigduizend vierhonderdachtenzestig euro vierenvijftig cent (E 808.473.468,54) tot achthonderdachttien miljoen vierhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdachtenzestig euro vierenvijftig cent (¬ 818.473.468,54).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de kapitaalverhoging.

1. Vervolgens heeft de enige aandeelhouder voormeld verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennoot-'schap en in te schrijven op de voormelde kapitaalsverhoging van tien miljoen euro ( 10.000.000,00).

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergade,ring erkennen dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven door de enige aandeelhouder, en volstort is ten belope van vijfentwintig procent (25%). De kapitaalverhoging Is bijgevolg ln totaal volgestort ten belope van twee miljoen vijfhonderd duizend euro (E 2.500.000,00).

3. De inbreng in geld werden in overeenstemming met artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 24 juni 2014, dat aan de instrumenterende ambtenaar werd

overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. ,4" " ;,st

Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, instrumenterende ambtenaar, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalver-hoging van tien miljoen euro (¬ 10.000.000,00) daadwerkelijk verwezen-dijkt werd en dat

het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderdachttien miljoen

vierhonderddiieënzeventigduizend vierhonderdachtenzestig euro vierenvijftig cent (E 818.473.468,54), vertegenwoordigd door vijfendertigduizend zevenhonderdachtentachtig (35.788) aandelen zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLISSING - Aanpassing van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderdachttien miljoen vierhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdachtenzestig euro vierenvijftig cent (E 818.473.468,54). Het is vertegenwoordigd door vijfendertigduizend zevenhonderd achtentachtig (35,788) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst,"

DERDE BESLISSING - Machtigingen

De vergadering verleent aan de instrumenterende ambtenaar alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de ven-nootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de ,bevçegdechtnKvnkQQp1ndeLin overeenStertiming Inetsie wettelijke beelingon_ter zake. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darde te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande' beslissingen uit te voeren. De vergadering verleent eveneens een bijzondere machtiging aan mevrouw Eline Michels teneinde het aandeelhoudersregister aan te passen, conform de hierboven genomen beslissingen.

Voor ontledend uittreksel

Sofie De Wolf, Vlaams instrumenterend ambtenaar

Samen hiermee neergelegd: een expeditie van de akte

Voorouen

aan htet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/03/2014
ÿþ rood wad 11.1

~ - ~ ~1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'y~ ~

Op de laatste blz. van Luik IQ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MRT 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.777.660

Benaming

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

(verkort) : PMV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwelp akte : Benoeming bestuurder

De bijzondere algemene vergadering dd. 12 februari 2014 heeft niet eenparigheid van stemmen beslist om de heer Jannie Haek, wonende in 8310 Brugge, Ter La 92 te benoemen tot bestuurder van de vennootschap, met ingang van 12 februari 2012, voor een periode die onmiddellijk zal eindigen na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2019.

Clair Ysebaert Raf Suys

Bestuurder Bestuurder

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

11

u

u

20/02/2014
ÿþr "'"'- ' 1 Mcd word 1'1.1

? - ifll; ;~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_:

USSEL

1 1 FEB 2014

Griffie

MIRO1 09fifi98*

ius

i Ip

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0455.777.660

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

(verkort) : PMV



Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Dagelijks bestuur - Bijzondere volmachten

De raad van Bestuur dd. 29 januari 2014 past het vertegenwoordigingsbesluit van PMV nv, met betrekking tot het dagelijks bestuur en het verlenen van bijzondere volmachten als volgt aan met ingang van 29 januari 2014:

A. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur belast de leden van het groepsmanagementcomité van de vennootschap met het dagelijks bestuur van de vennootschap en beslist dat de vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft vertegenwoordigd wordt door twee leden van het groepsmanagementcomité samen optredend dan wel door een lid van het groepsmanagementcomité samen optredend met de voorzitter van de raad van bestuur, te weten de heer Clair Ysebaert.

De volgende personen zijn lid van het groepsmanagementcomité:

" De heer Marcel Van Handenhoven, algemeen manager

" Mevrouw Chris De Jonghe, groepsmanager risicokapitaal

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

" De heer Werner Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

" De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën

" Mevrouw Elke Van de Walle, groepsmanagerjuridische zaken

B. Bijzondere volmachten

besluit van de raad van bestuur worden de volgende bijzondere volmachten gegeven aan de hierna vermelde personen met betrekking tot alle handelingen of samenhangende reeks van handelingen zoals die hierna worden vermeld:

Volmachtdragers van Categorie A:

" De heer Clair Ysebaert, voorzitter

" De heer Marcel Van Handenhoven, algemeen manager

Volmachtdragers van Categorie B1:

" Mevrouw Chris De Jonghe, groepsmanager risicokapitaal

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

" De heer Werner Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

" Mevrouw Elke Van de Walle, groepsmanagerjuridische zaken

Volmachtdragers van Categorie B2:

" De heer Karel Bosman, controller accounting en thesaurie

" De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën

" De heer Joachim Exter, verantwoordelijke algemene boekhouding

" De heer Tom Leemans, senior boekhouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volmachtdragers van Categorie C:

" Mevrouw Karolien Phlips, bedrijfsjurist

" Mevrouw Beatrijs Van Ginderachter, bedrijfsjurist

" De heer Dries Crevits, bedrijfsjurist

" De heer Rafael Mondelaers, bedrijfsjurist

" De heer Philip Borremans, businessmanager vastgoed

" De heer Roald Barré, businessmanager risicokapitaal

" De heer Thomas Fiers, businessmanager groeifinanciering en waarborgen

" De heer Patrick De Block, manager enterprise services

" De heer Geert Mertens, facility, property & technical manager

Volmachtdragers van Categorie D:

" Mevrouw Elke Van de W aile, groepsmanager juridische zaken

" Mevrouw Beatrijs Van Ginderachter, bedrijfsjurist

" De heer Dries Crevits, bedrijfsjurist

" De heer Rafael Mondelaers, bedrijfsjurist

" Mevrouw Karolien Phlips, bedrijfsjurist

" Mevrouw Durkadin Yilmaz, jurist

.Mevrouw Amber De Brabander, jurist

.Mevrouw Eline Michels, paralegal

Categorie A geldt als een hogere categorie dan Categorie B, die Bi en 82 omvat, Categorie A en Categorie B gelden als een hogere categorie dan Categorie C. Een hogere categorie mag steeds een lagere categorie vertegenwoordigen.

De volmachtdragers van Categorie A worden gemachtigd om de aan hen toegekende bevoegdheden geheet of gedeeltelijk over te dragen voor welbepaalde aangelegenheden of gedurende welpebaalde periodes voor zover dit in het belang is van de vennootschap aan één of meerdere leden van het groepsmanagem entcomité,

De volgende machten worden toegekend aan deze volmachtdragers:

1.Een volmachtdrager van Categorie B1 heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van alle documenten, akten en volmachten en het stellen van alle handelingen (i) voor een maximum bedrag van 1.000.000,00 euro bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier en (ii) na goedkeuring door de raad van bestuur, voor een maximum bedrag van 3.750.000,00 euro voor één verrichting in een bepaald dossier, zonder dat bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier een bedrag van 5.000.000,00 euro mag overschreden worden. Deze ondertekening van documenten, akten en volmachten en het stellen van handelingen hebben betrekking op de volgende verbintenissen die kaderen binnen de reguliere investeringsactiviteiten van de vennootschap: het ondertekenen van aandelenregisters, het ondertekenen van aandeelhoudersovereenkomsten, inschrijvingsovereenkomsten, leningsovereenkomsten, oprichtingsakten, statutenwijzigingen, fusies, ontbindingen, samenwerkingsovereenkomsten, db(f)m(o)-overeenkomsten, het verstrekken en beheren van financiële tussenkomsten en financiële investeringen allerhande, zoals onder meer het verwerven, nemen, ruilen of verkopen van participaties onder andere door het verwerven van effecten, het verstrekken en intrekken van kredieten of Leningen, het intekenen op al dan niet converteerbare obligaties, het verwerven van warrants, opties en dergelijke meer, het uitoefenen van optierechten en rechten tot conversie, alsook het ondertekenen van alle aanverwante documenten en overeenkomsten. Dit houdt eveneens de ondertekening in van alle akten en notulen ais aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid met betrekking tot ondernemingen waarin de vennootschap een participatie heeft, dan wel met betrekking tot het verkrijgen van participaties in ondernemingen.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro per aankoop.

" Het ondertekenen van vastgoedgerelateerde overeenkomsten, zoals onder meer het ondertekenen van koop- en verkoopsovereenkomsten van onroerend goed, het ondertekenen van huurovereenkomsten en dienstenovereenkomsten, alsook het ondertekenen van alle documenten en aanverwante overeenkomsten.

" Het bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen.

Een volmachtdrager van Categorie BI samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A heeft de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 1 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

2.a Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A

de volgende bevoegdheden:

"Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap,

"Alle beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

I

a

Voor-

behouden aan het Belg sch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van aile mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro per aankoop.

2.b Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft alleen handelend tot een bedrag van 25.000 euro per verrichting de volgende bevoegdheden:

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten.

2.c Twee volmachtdrager van Categorie B2 hebben samen handelend tot een bedrag van 1.500.000 euro de volgende bevoegdheden:

" Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap.

" Alle beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten,

" Alle betalingen van BTW en andere bedrijfstaksen verrichten.

3.Een volmachtdrager van Categorie C heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van vertrouwelijkheidsovereenkomsten (non disclosure agreements) en aanmeldingsovereenkomsten.

" Het ondertekenen van volmachtdocumenten met betrekking tot vertrouwelijkheidsovereenkomsten en met betrekking tot algemene vergaderingen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid voor zover deze volmachten geen rechtsreekse financiële verbintenis ten aanzien van PMV nv doen ontstaan.

" Het bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen in het kader van de aanstelling van adviseurs en in het kader van onderhandelingsprocedures zonder bekendmaking.

" De vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare of privé-instellingen, waaronder de post, telefoon, douane, administraties der directe en indirecte belastingen, BTW, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloketten, en er alle stukken in ontvangst te nemen, ondertekenen en alle inschrijvingen en aanvragen te doen.

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 10.000,00 euro per aankoop.

Een volmachtdrager van Categorie C samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B hebben de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 3 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

4.Een volmachtdrager van Categorie D heeft alleen optredend de volgende bevoegdheden:

" Het uitsturen van aankondigingen, bestekken, selectieleidraden, gunningsleidraden en terechtwijzende berichten aan private partijen.

5.Een volmachtdrager van Categorie A heeft samen optredend met een lid van de raad van bestuur de volgende bevoegdheden:

" Hypotheken nemen en aanvaarden in het voordeel van de vennootschap.

" Inschrijven op handelsfondsen in het voordeel van de vennootschap.

" De vennootschap verbinden tot alle andere zekerheden, waarborgen en borgstellingen in het voordeel van de vennootschap.

6.Een volmachtdrager van Categorie A heeft alleen optredend de volgende bevoegdheid:

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

7. Alle leden van het groepsmanagementcomité, de volmachtdragers van Categorie D en de heer Philip Borremans hebben alleen handelend de volgende bevoegdheid:

" om alle handelingen te stellen, waarvoor een notariële volmacht verleden is, en dit enkel na voorafgaandelijke goedkeuring van de raad van bestuur.

De vorige bijzondere volmachten, die werden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 27 september 2013 onder het nummer 2013-09-2710147164, worden bijgevolg ingetrokken.

Clair Ysebaert Raf Suys

Voorzitter - bestuurder Bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2014
ÿþMod wort 11,1

4' ri  i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ncergeleQdfgntvengen op

Vooi behou aan 1 13elgie Staatst

i

W

04 NOV. 2014

ter griffie van Éeff derb.nclet^fáne

rechtbank vn~rnrr, a"

.;

Ondernemingsnr : Benaming 0455.777.660

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

(verkort) : PMV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Dagelijks bestuur - Bijzondere volmachten

De raad van Bestuur dd. 29 oktober 2014 past het vertegenwoordigingsbesluit van PMV nv, met betrekking tot het dagelijks bestuur en het verlenen van bijzondere volmachten als volgt aan met ingang van I november 2014:

A, Dagelijks bestuur

De raad van bestuur belast de leden van het groepsmanagementcomité van de vennootschap met het dagelijks bestuur van de vennootschap en beslist dat de vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft vertegenwoordigd wordt door twee leden van het groepsmanagementcomité samen optredend dan wel door een lid van het groepsmanagementcomité samen optredend met de voorzitter van de raad van bestuur, te ' weten de heer Clair Ysebaert.

De volgende personen zijn lid van het groepsmanagementcomité:

-De heer Michel Casselman, algemeen manager

.Mevrouw Chris De Jonghe, groepsmanager risicokapitaal

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

.De heer Werner Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

" De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën .Mevrouw Elke Van de Walle, groepsmanager juridische zaken

B. Bijzondere volmachten

Bij besluit van de raad van bestuur worden de volgende bijzondere volmachten gegeven aan de hierna vermelde personen met betrekking tot alle handelingen of samenhangende reeks van handelingen zoals die hierna worden vermeld:

Volmachtdragers van Categorie A:

"De heer Clair Ysebaert, voorzitter

"De heer Michel Casselman, algemeen manager

Volmachtdragers van Categorie B1:

.Mevrouw Chris De Jonghe, groepsmanager risicokapitaal

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

-De heer Werner Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

-Mevrouw Elke Van de Walle, groepsmanager juridische zaken

Volmachtdragers van Categorie B2:

" De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën

'De heer Joachim Exter, verantwoordelijke rapportering en thesaurie

"De heer Tom Leemans, verantwoordelijke boekhouding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ez

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volmachtdragers van Categorie C:

" Mevrouw Karofien Phlips, bedrijfsjurist

" Mevrouw Beatrijs Van Ginderachter, bedrijfsjurist

"De heer Dries Crevits, bedrijfsjurist

" De heer Rafael Mondelaers, bedrijfsjurist

.De heer Philip Borremans, businessmanager vastgoed

"De heer Roald Borré, businessmanager risicokapitaal

" De heer Thomas Fiers, businessmanager groeifinanciering en waarborgen

-De heer Patrick De Block, manager enterprise services

"De heer Geert Mertens, facility, property & technical manager

Volmachtdragers van Categorie D:

.Mevrouw Elke Van de Walle, groepsmanager juridische zaken

.Mevrouw Beatrijs Van Ginderachter, bedrijfsjurist

" De heer Dries Crevits, bedrijfsjurist

" De heer Rafael Mondelaers, bedrijfsjurist

'Mevrouw Karolien Phlips, bedrijfsjurist

.Mevrouw Durkadin Yilmaz, jurist

" Mevrouw Amber De Brabander, jurist

-Mevrouw Eline Michels, paralegal

Categorie A geldt als een hogere categorie dan Categorie B, die B1 en B2 omvat. Categorie A en Categorie B gelden als een hogere categorie dan Categorie C. Een hogere categorie mag steeds een lagere categorie vertegenwoordigen.

De volmachtdragers van Categorie A worden gemachtigd om de aan hen toegekende bevoegdheden geheel of gedeeltelijk over te dragen voor welbepaalde aangelegenheden of gedurende welpebaalde periodes voor zover dit in het belang is van de vennootschap aan één of meerdere leden van het groepsmanagementcomité.

De volgende machten worden toegekend aan deze volmachtdragers:

1.Een volmachtdrager van Categorie B1 heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van alle documenten, akten en volmachten en het stellen van alle handelingen (I) voor een maximum bedrag van 1.000.000,00 euro bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier en (ii) na goedkeuring door de raad van bestuur, voor een maximum bedrag van 3.750.000,00 euro voor één verrichting in een bepaald dossier, zonder dat bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier een bedrag van 5.000.000,00 euro mag overschreden worden. Deze ondertekening van documenten, akten en volmachten en het stellen van handelingen hebben betrekking op de volgende verbintenissen die kaderen binnen de reguliere investeringsactiviteiten van de vennootschap: het ondertekenen van aandelenregisters, het ondertekenen van aandeelhoudersovereenkomsten, inschrijvingsovereenkomsten, leningsovereenkomsten, oprichtingsakten, statutenwijzigingen, fusies, ontbindingen, samenwerkingsovereenkomsten, db(f)m(o)-overeenkomsten, het verstrekken en beheren van financiële tussenkomsten en financiële investeringen allerhande, zoals onder meer het verwerven, nemen, ruilen of verkopen van participaties onder andere door het verwerven van effecten, het verstrekken en intrekken van kredieten of leningen, het intekenen op al dan niet converteerbare obligaties, het verwerven van warrants, opties en dergelijke meer, het uitoefenen van optierechten en rechten tot conversie, alsook het ondertekenen van alle aanverwante documenten en overeenkomsten. Dit houdt eveneens de ondertekening in van alle akten en notulen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid niet betrekking tot ondernemingen waarin de vennootschap een participatie heeft, dan wel met betrekking tot het verkrijgen van participaties in ondernemingen.

.De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro per aankoop.

" Het ondertekenen van vastgoedgerefateerde overeenkomsten, zoals onder meer het ondertekenen van koop- en verkoopsovereenkomsten van onroerend goed, het ondertekenen van huurovereenkomsten en dienstenovereenkomsten, alsook het ondertekenen van alle documenten en aanverwante overeenkomsten.

" Het bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen.

Een volmachtdrager van Categorie B1 samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A heeft de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 1 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

2.a Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A

de volgende bevoegdheden:

"Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap.

" AIIe beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro per aankoop.

2.b Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft alleen handelend tot een bedrag van 25.000 euro per verrichting de volgende bevoegdheden:

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door aile middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten.

2.c Twee volmachtdrager van Categorie B2 hebben samen handelend tot een bedrag van 1.500.000 euro de volgende bevoegdheden:

" Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap.

" AIIe beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en aile nuttige documenten.

" Alle betalingen van BTW en andere bedrijfstaksen verrichten.

3.Een volmachtdrager van Categorie C heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van vertrouwelijkheidsovereenkomsten (non disclosure agreements) en aanmeldingsovereenkomsten.

" Het ondertekenen van volmachtdocumenten met betrekking tot vertrouwelijkheidsovereenkomsten en met betrekking tot algemene vergaderingen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid voor zover deze volmachten geen rechtsreekse financiële verbintenis ten aanzien van PMV nv doen ontstaan.

" Het bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen in het kader van de aanstelling van adviseurs en in het kader van onderhandelingsprocedures zonder bekendmaking.

" De vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare of privé-instellingen, waaronder de post, telefoon, douane, administraties der directe en indirecte belastingen, BTW, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloketten, en er alle stukken in ontvangst te nemen, ondertekenen en alle inschrijvingen en aanvragen te doen.

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 10.000,00 euro per aankoop.

Een volmachtdrager van Categorie C samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B hebben de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 3 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

4.Een volmachtdrager van Categorie D heeft alleen optredend de volgende bevoegdheden:

" Het uitsturen van aankondigingen, bestekken, selectieleidraden, gunningsleidraden en terechtwijzende berichten aan private partijen.

5.Een volmachtdrager van Categorie A heeft samen optredend met een lid van de raad van bestuur de volgende bevoegdheden:

" Hypotheken nemen en aanvaarden in het voordeel van de vennootschap.

" Inschrijven op handelsfondsen in het voordeel van de vennootschap.

" De vennootschap verbinden tot aile andere zekerheden, waarborgen en borgstellingen in het voordeel van de vennootschap.

6.Een volmachtdrager van Categorie A heeft alleen optredend de volgende bevoegdheid:

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

7. Alle leden van het groepsmanagementcomité, de volmachtdragers van Categorie D en de heer Philip Borremans hebben alleen handelend de volgende bevoegdheid:

" om alle handelingen te stellen, waarvoor een notariële volmacht verleden is, en dit enkel na voorafgaandelijke goedkeuring van de raad van bestuur.

De vorige bijzondere volmachten, die werden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 20 februari 2014 onder het nummer 14046648, worden bijgevolg ingetrokken.

Clair Ysebaert Raf Suys

Voorzitter - bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vodr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/11/2013
ÿþ  Mod Word 11.1

l'1e1 In< ~r- In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A NUI II

1 9 NOV 2013 BRUSSBL.

Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0455.777.660

Benaming

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

(verkort) : PlilIV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Wijziging van de statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld op 8 november 2013, door Jan Anthonis, Vlaamse instrumenterend ambtenaar, en dragende volgende registratiemelding "Geregistreerd zes bladen zonder renvooien op het 1° registratiekantoor te Brussel de dertiende november 2013 boek 63 blad 32 vak 04 ontvangen: gratis De Eerstaanwezend inspecteur a.i. (get) Michelle Gatellier, adviseur a.i.';

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ParticipatieMaatschappij Vlaanderen", afgekort "PMV", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal met zevenentwintig miljoen euro (EUR 27,000.000,00), zodat het kapitaal verhoogd wordt tot achthonderdenacht miljoen vierhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdachtenzestig euro vierenvijftig eurocent (EUR 808.473.468,54).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld met de uitgifte van duizend honderd vijfennegentig (1.195) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de kapitaalverhoging door de enige aandeelhouder tegen de prijs van afgerond tweeëntwintigduizend tweehonderd vierennegentig euro veertien eurocent (EUR 22.294,14) per kapitaalaandeel en volgestort ten belope van eenentachtig komma achtenveertig procent (81,48 %), hetzij in totaal tweeëntwintig miljoen euro (EUR 22.000.000,00),

De inbreng in geld werd overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op de bijzondere rekening nummer BE37 0910 1261 9628 op naam van de vennootschap bij Belfius Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op vijftien oktober tweeduizend dertien, dat aan de instrumenterende ambetnaar werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

20 Teneiende de statuten In overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhcging, vervanging van de tekst van artikel 5 door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderdenacht miljoen vierhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdachtenzestig euro vierenvijftig cent (EUR 808.473.468,54). Het is vertegenwoordigd door vijfendertig duizend zevenhonderd achtentachtig (35.788) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk gestort",

3° Machtiging werd verleend aan de instrumenterend ambtenaar om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Machtiging werd verleend aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren en een bijzondere machtiging aan de heer Pieter Marinus en/of mevrouw Eline Michels teneinde het aandeelhoudersregister aan te passen.

VOLMACHT

Was vertegenwoordigd de enige aandeelhouder:

Het Vlaamse Gewest, vertegenwoordigd door de Vlaamse Regering voor wie optreedt mevrouw Ingrid Lieten, Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van innovatie, Overheidsinvesteringen, Media en Armoedebestrijding, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Marcel Marceline Van Handenhoven, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Lavendelstraat 74, ingevolge een onderhandse volmacht,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal van de akte, een volmacht en de gecoördineerde tekst der statuten.

Jan Anthonis







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Vlaamse instrumenterend ambtenaar

. r





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

27/09/2013
ÿþ-e

{iWi~S'Ij~

Mod 2i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

8 SEP 201

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.777.660

Benaming

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Dagelijks bestuur - Bijzondere volmachten

De raad van bestuur van 3 juli 2013 nam akte van het ontslag van de heer Jan Van De Voorde, wonende te 9900 Eeklo, Veenbiesstraat 5, als lid van het groepsmanagementcomité en binnen het kader van het dagelijks bestuur en keurde dit ontslag goed.

De raad van bestuur van 28 augustus 2013 besliste om mevrouw Chris De Jonghe, wonende te 2630 Aartselaar, Jan Davidlaan 50, aan te stellen ais lid van het groepsmanagementcomité en binnen het kader van het dagelijks bestuur, zoals hierna volgt.

De raad van bestuur de dato 28 augustus 2013 paste het vertegenwoordigingsbesluit van PMV, met betrekking tot het dagelijks bestuur en het verlenen van bijzondere volmachten, als volgt aan met ingang van 28 augustus 2013:

A. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur belast de leden van het groepsmanagementcomité van de vennootschap met het dagelijks bestuur van de vennootschap en beslist dat de vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft vertegenwoordigd wordt door twee leden van het groepsmanagementcomité samen optredend dan wel door een lid van het groepsmanagementcomité samen optredend met de voorzitter van de raad van bestuur, te weten de heer Clair Ysebaert.

De volgende personen zijn lid van het groepsmanagementcomité:

" De heer Marcel Van Bandenhoven, algemeen manager

" Mevrouw Chris De Jonghe, groepsmanager risicokapitaal

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

" De heer Werner Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

" De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën

" De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

B. Bijzondere volmachten

Bij besluit van de raad van bestuur worden de volgende bijzondere volmachten gegeven aan de hierna vermelde personen met betrekking tot alle handelingen of samenhangende reeks van handelingen zoals die hierna worden vermeld:

Volmachtdragers van Categorie A:

" De heer Clair Ysebaert, voorzitter

" De heer Marcel Van Handenhoven, algemeen manager

Volmachtdragers van Categorie B1:

" Mevrouw Chris De Jonghe, groepsmanager risicokapitaal

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

" De heer Werner Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

" De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

r l!HEI,1111.!11,0

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla(

iii i



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volmachtdragers van Categorie B2:

" De heer Karel Bosman, controller accounting en thesaurie

" De hèer Geert Diericx, groepsmanager financiën

" De heer Joachim Exter, verantwoordelijke algemene boekhouding

" De heer Tom Leemans, senior boekhouder

Volmachtdragers van Categorie C:

" Mevrouw Karolien Phlips, bedrijfsjurist

" Mevrouw Elke Van de Walle, bedrijfsjurist

" Mevrouw Beatrijs Van Ginderachter, bedrijfsjurist

" De heer Dries Crevits, bedrijfsjurist

" De heer Rafaël Mondelaers, bedrijfsjurist

" De heer Philip Borremans, businessmanager vastgoed

'De heer Roald Borré, businessmanager risicokapitaal

" De heer Thomas Fiers, businessmanager groeifinanciering en waarborgen

" De heer Patrick De Block, manager enterprise services

'De heer Geert Mertens, facility, property & technical manager

Volmachtdragers van Categorie D:

" De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

" Mevrouw Elke Van de Walle, bedrijfsjurist

" Mevrouw Beatrijs Van Ginderachter, bedrijfsjurist

" De heer Dries Crevits, bedrijfsjurist

" De heer Rafaël Mondelaers, bedrijfsjurist

" Mevrouw Karolien Phlips, bedrijfsjurist

" Mevrouw Eline Michels, paralegal

Categorie A geldt als een hogere categorie dan Categorie B, die B1 en 132 omvat. Categorie A en Categorie B golden als een hogere categorie dan Categorie C. Een hogere categorie mag steeds een lagere categorie vertegenwoordigen.

De volmachtdragers van Categorie A worden gemachtigd om de aan hen toegekende bevoegdheden geheel of gedeeltelijk over te dragen voor welbepaalde aangelegenheden of gedurende welpebaalde periodes voor zover dit in het belang is van de vennootschap aan één of meerdere leden van het groepsmanagementcomité.

De volgende machten worden toegekend aan deze volmachtdragers:

1.Een volmachtdrager van Categorie B1 heelt samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van alle documenten, akten en volmachten en het stellen van aile handelingen (i) voor een maximum bedrag van 1.000.000,00 euro bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier en (ii) na goedkeuring door de raad van bestuur, voor een maximum bedrag van 3.750.000,00 euro voor één verrichting in een bepaald dossier, zonder dat bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier een bedrag van 5.000.000,00 euro mag overschreden worden. Deze ondertekening van documenten, akten en volmachten en het stellen van handelingen hebben betrekking op de volgende verbintenissen die kaderen binnen de reguliere investeringsactiviteiten van de vennootschap: het ondertekenen van aandelenregisters, het ondertekenen van aandeelhoudersovereenkomsten, inschrijvingsovereenkomsten, leningsovereenkomsten, oprichtingsakten, statutenwijzigingen, fusies, ontbindingen, samenwerkingsovereenkomsten, db(f)m(o)-overeenkomsten, het verstrekken en beheren van financiële tussenkomsten en financiële investeringen allerhande, zoals onder meer het verwerven, nemen, ruilen of verkopen van participaties onder andere door het verwerven van effecten, het verstrekken en intrekken van kredieten of leningen, het intekenen op al dan niet converteerbare obligaties, het verwerven van warrants, opties en dergelijke meer, het uitoefenen van optierechten en rechten tot conversie, alsook het ondertekenen van alle aanverwante documenten en overeenkomsten. Dit houdt eveneens de ondertekening in van alle akten en notulen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid met betrekking tot ondernemingen waarin de vennootschap een participatie heeft, dan wel met betrekking tot het verkrijgen van participaties in ondernemingen.

'De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro per aankoop,

'Het ondertekenen van vastgoedgerelateerde overeenkomsten, zoals onder meer het ondertekenen van koop- en verkoopsovereenkomsten van onroerend goed, het ondertekenen van huurovereenkomsten en dienstenovereenkomsten, alsook het ondertekenen van alle documenten en aanverwante overeenkomsten.

'Net bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen.

Een volmachtdrager van Categorie B1 samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A heeft de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 1 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

~

2.a Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A de volgende bevoegdheden:

" Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap.

" Alle beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, onderbrieven en alle nuttige documenten.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro per aankoop.

2.b Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft alleen handelend tot een bedrag van 25.000 euro per verrichting de volgende bevoegdheden:

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en aile nuttige documenten.

2.c Twee volmachtdrager van Categorie B2 hebben samen handelend tot een bedrag van 1.500.000 euro de volgende bevoegdheden;

" Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap.

" Alle beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten.

" Alle betalingen van BTW en andere bedrijfstaksen verrichten.

3.Een volmachtdrager van Categorie C heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van vertrouwelijkheidsovereenkomsten (non disclosure agreements) en aanmeldingsovereenkomsten.

" Het ondertekenen van volmachtdocumenten met betrekking tot vertrouwelijkheidsovereenkomsten en met betrekking tot algemene vergaderingen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid voor zover deze volmachten geen rechtsreekse financiële verbintenis ten aanzien van PMV nv doen ontstaan.

" Het bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen in het kader van de aanstelling van adviseurs en in het kader van onderhandelingsprocedures zonder bekendmaking.

" De vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare of privé-instellingen, waaronder de post, telefoon, douane, administraties der directe en indirecte belastingen, BTW, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloketten, en er aile stukken in ontvangst te nemen, ondertekenen en alle inschrijvingen en aanvragen te doen.

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 10.000,00 euro per aankoop.

Een volmachtdrager van Categorie C samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B hebben de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 3 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

4.Een volmachtdrager van Categorie D heeft alleen optredend de volgende bevoegdheden:

" Het uitsturen van aankondigingen, bestekken, selectieleidraden, gunningsleidraden en terechtwijzende berichten aan private partijen.

5.Een volmachtdrager van Categorie A heeft samen optredend met een lid van de raad van bestuur de volgende bevoegdheden:

" Hypotheken nemen en aanvaarden in het voordeel van de vennootschap.

" Inschrijven op handelsfondsen in het voordeel van de vennootschap,

" De vennootschap verbinden tot alle andere zekerheden, waarborgen en borgstellingen in het voordeel van de vennootschap.

6.Een volmachtdrager van Categorie A heeft alleen optredend de volgende bevoegdheid:

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

7. Alle leden van het groepsmanagementcomité, de volmachtdragers van Categorie D en de heer Philip Borremans hebben alleen handelend de volgende bevoegdheid:

" om alle handelingen te stellen, waarvoor een notariële volmacht verleden is, en dit enkel na voorafgaandelijke goedkeuring van de raad van bestuur.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

De vorige bijzondere volmachten, die werden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbiad de dato 15 maart 2013 onder het nummer 20130315-042977, worden bijgevolg ingetrokken.

De delegatie van bevoegdheden verleend door de raad van bestuur krachtens het proces-verbaal opgesteld door Meester Daisy DEKEGEL, geassocieerd notaris te Brussel, op 27 februari 2013 blijft onverkort van toepassing.







Greta D'hondt Raf Suys

Bestuurder Bestuurder







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111

*13116669* SeSSEL

Griffie .1 7 JUL 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0455.777.660

Benaming

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

(verkort) ; PMV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63,1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslaglbenoeming bestuurders - benoeming commissaris

De algemene vergadering dd. 21 mei 2013 onthief eervol alle huidige bestuurders uit hun functie met ingang van 21 mei 2013, te weten:

1.de heer Clair Ysebaert, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Moregemplein 9;

2.mevrouw Christine Claus, wonende te 9820 Merelbeke, Tertzweildreef 29;

3.mevrouw Greta D'hondt, wonende te 9240 Zele, Roskotstraat 33;

4.de heer Luc Jansegers, wonende te 2880 Bomem, Molenveldweg 27;

5.de heer Koen Kennis, wonende te 2018 Antwerpen, Bosduifstraat 19;

6.de heer Guido Steenkiste, wonende te 9971 Kaprijke, Gr, M. d'Alcantaralaan 72;

7.de heer Raf Suys, wonende te 9420 Erpe-Mere, Magerstraat 88;

8.mevrouw Rosette S' Jegers, wonende te 3090 Overijse, Poelweg 1410008;

9.de heer Patricius, roepnaam 'Patrick', Verjans, wonende te 1700 Sint Martens-Bodegem, Poverstraat 34,

De vergadering benoemde vervolgens de volgende personen tot bestuurden

1.de heer Clair Ysebaert, voornoemd.

2.mevrouw Christine Claus, voornoemd.

3.mevrouw Greta D'hondt, voornoemd.

4.de heer Koen Kennis, voornoemd.

5.de heer Jeroen Overmeer, wonende te 3290 Diest, Peetersstraat 15/0002.

6.de heer Raf Suys, voornoemd.

7.rnevrouw Rosette S' Jegers, voornoemd,

8.de heer Patrick Verjans, voornoemd.

De bestuurder Clair Ysebaert werd met eenparigheid van stemmen tot bestuurder van de vennootschap benoemd met ingang van 21 mei 2013, voor een periode die onmiddellijk zal eindigen na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2015.

De overige bestuurders werden met eenparigheid van stemmen tot bestuurder van de vennootschap benoemd met ingang van 21 mei 2013, voor een periode van zes jaar, die onmiddellijk zal eindigen na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2019.

Enkel het mandaat van de bestuurder Clair Ysebaert wordt onbezoldigd uitgeoefend.

De vergadering stelde vast dat het mandaat van de commissaris, te weten BDO Bedrijfsrevisoren-BDO Réviseurs d'Entreprises Burg. Venn. o.v.v, CVBA, ingeschreven in het rechtspersonen register te Brussel onder het ondememingsnummer 0431.088.289 en met zetel te Elsinore Building - Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, 1935 Zaventem, is vervallen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,."

De vergadering besliste om BDO Bedrijfsrevisoren-BDO Réviseurs d'Entreprises Burg. Venn. o.v.v. CVBA, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0431.088.289 en met zetel te Elsinore Building - Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, 1935 Zaventem, met ingang van 21 mei 2013, te benoemen ais commissaris van de vennootschap voor een periode van drie jaar. Met dien verstande dat het mandaat in concreto zal worden uitgeoefend over de boekjaren 2013, 2014 en 2015 en een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar dat hij controleert.

BDO Bedrijfsrevisoren-BDO Réviseurs d'Entreprises Burg. Venn. o.v.v. CVBA, voornoemd, heeft aangesteld ais haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer Bert Kegels.

Greta D'hondt Raf Suys

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 20.06.2013 13206-0114-056
15/03/2013
ÿþ ~ ! I Mod Word 11,1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1 I I 1 1 1 1 - 1

1 1 1

*13092977 1 I I 1 1 1 1 1

Ondernemingsnr : 0455.777.660

Benaming

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

(verkort) : PMV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Dagelijks bestuur - Bijzondere volmachten

De raad van Bestuur dd. 30 januari 2013 past het vertegenwoordigingsbesluit van PMV, met betrekking tot het dagelijks bestuur en het verlenen van bijzondere volmachten ais volgt aan met ingang van 30 januari 2013:

A, Dagelijks bestuur

De raad van bestuur belast het groepsmanagementcomité van de vennootschap met het dagelijks bestuur van de vennootschap en beslist dat de vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft vertegenwoordigd wordt door twee leden van het groepsmanagementcomité samen optredend dan wel door een lid van het groepsmanagementcomité samen optredend met de voorzitter van de raad van bestuur, te weten de heer Clair Ysebaert.

De volgende personen zijn lid van het groepsmanagementcomité:

'De heer Marcel Van Handenhoven, algemeen manager

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

'De heer Werner Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

" De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën

" De heer Jan Van De Voorde, groepsmanager duurzame ontwikkeling

'De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

B, Bijzondere volmachten

Bij besluit van de raad van bestuur worden de volgende bijzondere volmachten gegeven aan de hierna vermelde personen met betrekking tot alle handelingen of samenhangende reeks van handelingen zoals die hierna worden vermeld:

Volmachtdragers van Categorie A:

" De heer Clair Ysebaert, voorzitter

" De heer Marcel Van Handenhoven, algemeen manager

Volmachtdragers van Categorie B1:

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

'De heer Wemer Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed 'De heer Jan Van De Voorde, groepsmanager duurzame ontwikkeling 'De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

Volmachtdragers van Categorie B2;

" De heer Karel Bosman, controller accounting en thesaurie

" De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën

'De heer Joachim Exter, verantwoordelijke algemene boekhouding

" De heer Tom Leemans, senior boekhouder

Volmachtdragers van Categorie C:

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

BRU SSEL

Griffie 06 MAR. 201 `

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Mevrouw Elke Van de Walle, bedrijfsjurist

" De heer Philip Borremans, businessmanager vastgoed

" De heer kaf Vermeiren, businessmanager doelgroepfinanciering

"De heer Kenneth Wils, businessmanager zaaikapitaal en early stage

" De heer Thomas Fiers, businessmanager groeifinanciering en waarborgen

"De heer Patrick De Block, manager enterprise services

" De heer Geert Mertens, facility, property & technical manager

Volmachtdragers van Categorie D:

"De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

'Mevrouw Elke Van de Walle, bedrijfsjurist

" Mevrouw Heidi Vandelannoote, bedrijfsjurist

"De heer Driea Crevits, bedrijfsjurist

"De heer Rafaël Mondelaers, bedrijfsjurist

" Mevrouw Karolien Phlips, bedrijfsjurist

.Mevrouw Eline Michels, paralegal

Categorie A geldt als een hogere categorie dan Categorie B, die B1 en B2 omvat. Categorie A en Categorie B gelden als een hogere categorie dan Categorie C. Een hogere categorie mag steeds een lagere categorie vertegenwoordigen.

De volmachtdragers van Categorie A worden gemachtigd om de aan hen toegekende bevoegdheden geheel of gedeeltelijk over te dragen voor welbepaalde aangelegenheden of gedurende welpebaalde periodes voor zover dit in het belang is van de vennootschap aan één of meerdere leden van het groepsmanagementcomité.

De volgende machten worden toegekend aan deze volmachtdragers:

1.Een volmachtdrager van Categorie B1 heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van alle documenten, akten en volmachten en het stellen van alle handelingen (i) voor een maximum bedrag van 1.000.000,00 euro bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier en (ii) na goedkeuring door de raad van bestuur, voor een maximum bedrag van 3.750.000,00 euro voor één verrichting in een bepaald dossier, zonder dat bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier een bedrag van 5.000.000,00 euro mag overschreden worden. Deze qndertekening van documenten, akten en volmachten en het stellen van handelingen hebben betrekking op de volgende verbintenissen die kaderen binnen de reguliere investeringsactiviteiten van de vennootschap: het ondertekenen van aandelenregisters, het ondertekenen van aandeelhoudersovereenkomsten, inschrijvingsovereenkomsten, leningsovereenkomsten, oprichtingsakten, statutenwijzigingen, fusies, ontbindingen, samenwerkingsovereenkomsten, db(f)m(o)-overeenkomsten, het verstrekken en beheren van financiële tussenkomsten en financiële investeringen allerhande, zoals onder meer het verwerven, nemen, ruilen of verkopen van participaties onder andere door het verwerven van effecten, het verstrekken en intrekken van kredieten of leningen, het intekenen op al dan niet converteerbare obligaties, het verwerven van warrants, opties en dergelijke meer, het uitoefenen van optierechten en rechten tot conversie, alsook het ondertekenen van alle aanverwante documenten en overeenkomsten. Dit houdt eveneens de ondertekening in van alle akten en notulen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid met betrekking tot ondernemingen waarin de vennootschap een participatie heeft, dan wel met betrekking tot het verkrijgen van participaties in ondernemingen.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro per aankoop,

"Het ondertekenen van vastgoedgerelateerde overeenkomsten, zoals onder meer het ondertekenen van koop- en verkoopsovereenkomsten van onroerend goed, het ondertekenen van huurovereenkomsten en dienstenovereenkomsten, alsook het ondertekenen van alle documenten en aanverwante overeenkomsten.

" Het bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen.

Een volmachtdrager van Categorie B1 samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A heeft de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 1 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, .overeenkomst of notariële akte.

2.a Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A de volgende bevoegdheden:

" Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap.

" Alle beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisseibrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten.

" Alle financiële overdrachten tussen en naar de verschillende rekeningen van de vennootschap verrichten.

" Aile financiële overdrachten naar en tussen de verschillende rekeningen van de dochtervennootschappen van de vennootschap verrichten.

-De aankoop van koopwaren én grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro per aankoop. 'Alle stortingen van kapitaalopvragingen door dochtervennootschappen verrichten.

2.b Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft alleen handelend tot een bedrag van 25.000 euro per verrichting de volgende bevoegdheden

'Alle financiële overdrachten tussen en naar de verschillende rekeningen van de vennootschap verrichten. 'Alle financiële overdrachten naar de verschillende rekeningen van de dochtervennootschappen van de vennootschap verrichten,

'Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten.

2.c Twee volmachtdrager van Categorie B2 hebben samen handelend tot een bedrag van 1.500.000 euro de volgende bevoegdheden:

'Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap.

'Alle beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

'Alle financiële overdrachten tussen en naar de verschillende rekeningen van de vennootschap verrichten.

" Alle financiële overdrachten naar de verschillende rekeningen van de dochtervennootschappen van de vennootschap verrichten.

" Aile betalingen van BTW en andere bedrijfstaksen verrichten.

3.Een volmachtdrager van Categorie C heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van vertrouwelijkheidsovereenkomsten (non disclosure agreements) en aanmeldingsovereenkomsten.

" Het ondertekenen van volmachtdocumenten met betrekking tot vertrouwelijkheidsovereenkomsten en met betrekking tot algemene vergaderingen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid voor zover deze volmachten geen rechtsreekse financiële verbintenis ten aanzien van PMV nv doen ontstaan.

" Het bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen in het kader van de aanstelling van adviseurs en in het kader van onderhandelingsprocedures zonder bekendmaking.

" De vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare of privé-instellingen, waaronder de post, telefoon, douane, administraties der directe en indirecte belastingen, BTW, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondememingsloketten, en er alle stukken in ontvangst te nemen, ondertekenen en alle inschrijvingen en aanvragen te doen.

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 10.000,00 euro per aankoop.

Een volmachtdrager van Categorie C samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B hebben de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 3 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

4.Een volmachtdrager van Categorie D heeft alleen optredend de volgende bevoegdheden:

" Het uitsturen van aankondigingen, bestekken, selectieleidraden, gunningsleidraden en terechtwijzende berichten aan private partijen.

5.Een volmachtdrager van Categorie A heeft samen optredend met een lid van de raad van bestuur de volgende bevoegdheden:

" Hypotheken nemen en aanvaarden in het voordeel van de vennootschap.

" Inschrijven op handelsfondsen in het voordeel van de vennootschap.

-De vennootschap verbinden tot alle andere zekerheden, waarborgen en borgstellingen in het voordeel van

de vennootschap.

6.Een volmachtdrager van Categorie A heeft alleen optredend de volgende bevoegdheid:

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

7. Aile leden van het groepsmanagementcomité, de volmachtdragers van Categorie D en de heer Philip Borremans hebben alleen handelend de volgende bevoegdheid:

" om aile handelingen te stellen, waarvoor een notariële volmacht verleden is, en dit enkel na voorafgaandelijke goedkeuring van de raad van bestuur.

De vorige bijzondere volmachten, die werden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 24 augustus 2011 onder het nummer 20110824-0129370, worden bijgevolg ingetrokken,

Clair Ysebaert Voorzitter - bestuurder

Raf Suys

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

x

Voor-

behouden

ar".n het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 13.06.2012 12170-0513-055
26/08/2011
ÿþ Mod 2.1

lek 13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

r 11130693

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0455.777.660

Benaming

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen, afgekort "PMV"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijf augustus tweeduizend en elf door Jan Anthonis, Vlaamse instrumenterend ambtenaar, met volgend registratierelaas "Geregistreerd vijf bladen zonder renvooien op het 1° Registratiekantoor van Brussel de elfde augustus 2011 boek 5/52 blad 40 vak 11 Ontvangen: gratis, voor de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. (gel) Sybil Marcoen, Experte Financiel",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ParticipatieMaatschappij Vlaanderen", afgekort "PMV", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met driehonderdéénenveertig miljoen vierhonderdduizend euro (EUR 341.400.000,00), zodat het kapitaal verhoogd werd tot zevenhonderdéénentachtig miljoen vierhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdachtenzestig euro vierenvijftig cent (EUR 781.473.468,54).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van vijftienduizend honderdentwaalf (15.112) kapitaalaandelen. Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van afgerond tweeëntwintigduizend vijfhonderdéénennegentig euro tweeëndertig cent per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van ongeveer zesentwintig komma zesentachtig procent (26,86 %), hetzij in totaal eenennegentig miljoen honderdduizend euro (EUR 91.100.000,00).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 091-0126196-28 op naam van de vennootschap bij de Dexia Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op vier augustus tweeduizend en elf.

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging werd artikel 5 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderdéénentachtig miljoen

vierhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdachtenzestig euro vierenvijftig cent (EUR 781.473.468,54). Het is vertegenwoordigd door vierendertigduizend vijfhonderddrieënnegentig (34.593) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk gestort."

3/ Volmacht werd verleend aan de Vlaamse instrumenterend ambtenaar om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

VOLMACHT

Was vertegenwoordigd de hierna vermelde aandeelhouder:

Het Vlaamse Gewest, vertegenwoordigd door de Vlaamse Regering voor wie optreedt mevrouw Ingrid Lieten, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Innovatie, Overheidsinvesteringen, Media en Armoedebestrijding, vertegenwoordigd door de heer Pieter Marinus, wonende te 1000 Brussel, Bellevuestraat 56, ingevolge één onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de gecoördineerde statuten tekst van de statuten).

Jan Anthonis

Vlaamse instrumenterend ambtenaar



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2011
ÿþ Moe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u lflhlulI lUlIlIU B A n

*11129370*

11

(~

1ÿ~~~~$~

1~ Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0455.777.660

Benaming

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Dagelijks bestuur - Bijzondere volmachten

De raad van bestuur nam akte van het ontslag van de heer Bart De Smet als lid van het groepsmanagementcomité en verving de heer Bart De Smet door de heer Filip Lacquet als groepsmanager bedrijfsinvesteringen en lid van het groepsmanagementcomité met ingang van 29 juni 2011.

In dit kader paste de raad van bestuur op 29 juni 2011 het vertegenwoordigingsbesluit van PMV, met betrekking tot het dagelijks bestuur en het verlenen van bijzondere volmachten, als volgt aan met ingang van 29 juni 2011:

A. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur van belast de leden van het groepsmanagementcomité van de vennootschap met het dagelijks bestuur van de vennootschap en beslist dat de vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft vertegenwoordigd wordt door twee leden van het groepsmanagementcomité samen optredend dan wel door een lid van het groepsmanagementcomité samen optredend met de voorzitter van de raad van bestuur, te weten de heer Clair Ysebaert.

De volgende personen zijn lid van het groepsmanagementcomité:

" De heer Marcel Van Handenhoven, algemeen manager

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

" De heer Werner Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

" De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën

" De heer Jan Van De Voorde, groepsmanager duurzame ontwikkeling

" De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

B. Bijzondere volmachten

Bij besluit van de raad van bestuur worden de volgende bijzondere volmachten gegeven aan de hiema vermelde personen met betrekking tot alle handelingen of samenhangende reeks van handelingen zoals die hierna worden vermeld:

Volmachtdragers van Categorie A:

" De heer Clair Ysebaert, voorzitter

" De heer Marcel Van Handenhoven, algemeen manager

Volmachtdragers van Categorie B1:

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

" De heer Werner Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

" De heer Jan Van De Voorde, groepsmanager duurzame ontwikkeling

" De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

Volmachtdragers van Categorie B2:

" De heer Karel Bosman, controller accounting en thesaurie

" De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën

' " De heer Joachim Exter, verantwoordelijke algemene boekhouding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Volmachtdragers van Categorie C:

-Mevrouw Elke Van de Walle, bedrijfsjurist

-De heer Philip Borremans, businessmanager vastgoed

" De heer Raf Vermeiren, businessmanager doelgroepfinanciering

" De heer Kenneth Wils, businessmanager zaaikapitaal en early stage

" De heer Thomas Fiers, businessmanager groeifinanciering en waarborgen

" De heer Patrick De Block, manager enterprise services

Volmachtdragers van Categorie D:

'De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

" Mevrouw Elke Van de Walle, bedrijfsjurist

-Mevrouw Heidi Vandefannoote, bedrijfsjurist

" De heer Dries Crevits, bedrijfsjurist

-De heer Rafaël Mondelaers, bedrijfsjurist

Categorie A geldt als een hogere categorie dan Categorie B, die B1 en 82 omvat. Categorie A en Categorie B gelden als een hogere categorie dan Categorie C. Een hogere categorie mag steeds een lagere categorie vertegenwoordigen.

De volmachtdragers van Categorie A worden gemachtigd om de aan hen toegekende bevoegdheden geheel of gedeeltelijk over te dragen voor welbepaalde aangelegenheden of gedurende welpebaalde periodes voor zover dit in het belang is van de vennootschap aan één of meerdere leden van het g roepsmanagementcom ité.

De volgende machten worden toegekend aan deze volmachtdragers:

1.Een volmachtdrager van Categorie BI heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van alle documenten, akten en volmachten en het stellen van aile handelingen (i) voor een maximum bedrag van 1.000.000,00 euro bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier en (ii) na goedkeuring door de raad van bestuur, voor een maximum bedrag van 3.750.000,00 euro voor één verrichting in een bepaald dossier, zonder dat bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier een bedrag van 5.000.000,00 euro mag overschreden worden. Deze ondertekening van documenten, akten en volmachten en het stellen van handelingen hebben betrekking op de volgende verbintenissen die kaderen binnen de reguliere investeringsactiviteiten van de vennootschap: het ondertekenen van aandelenregisters, het ondertekenen van aandeelhoudersovereenkomsten, inschrijvingsovereenkomsten, leningsovereenkomsten, oprichtingsakten, statutenwijzigingen, fusies, ontbindingen, samenwerkingsovereenkomsten, db(f)m(o)" -overeenkomsten, het verstrekken en beheren van financiële tussenkomsten en financiële investeringen allerhande, zoals onder meer het verwerven, nemen, ruilen of verkopen van participaties onder andere door het verwerven van effecten, het verstrekken en intrekken van kredieten of leningen, het intekenen op al dan niet converteerbare obligaties, het verwerven van warrants, opties en dergelijke meer, het uitoefenen van optierechten en rechten tot conversie, alsook het ondertekenen van alle aanverwante documenten en overeenkomsten. Dit houdt eveneens de ondertekening in van alle akten en notulen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid met betrekking tot ondernemingen waarin de vennootschap een participatie heeft, dan wel met betrekking tot het verkrijgen van participaties in ondernemingen.

-De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro per aankoop. -Het ondertekenen van vastgoedgerelateerde overeenkomsten, zoals onder meer het ondertekenen van

koop- en verkoopsovereenkomsten van onroerend goed, het ondertekenen van huurovereenkomsten en

dienstenovereenkomsten, alsook het ondertekenen van alle documenten en aanverwante overeenkomsten. -Het bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen.

Een volmachtdrager van Categorie Bi samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A heeft de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 1 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

2.Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A

de volgende bevoegdheden:

-Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap.

-Alle beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten.

-Alle financiële overdrachten tussen en naar de verschillende rekeningen van de vennootschap verrichten.

" Alle financiële overdrachten naar en tussen de verschillende rekeningen van de dochtervennootschappen van de vennootschap verrichten.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro per aankoop.

3.Een volmachtdrager van Categorie C heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van vertrouwelijkheidsovereenkomsten (non disclosure agreements) en aanmeldingsovereenkomsten.

" Het ondertekenen van volmachtdocumenten met betrekking tot vertrouwelijkheidsovereenkomsten en met betrekking tot algemene vergaderingen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid voor zover deze volmachten geen rechtsreekse financiële verbintenis ten aanzien van PMV nv doen ontstaan.

" Het bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen in het kader van de aanstelling van adviseurs en in het kader van onderhandelingsprocedures zonder bekendmaking.

" De vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare of privé-instellingen, waaronder de post, telefoon, douane, administraties der directe en indirecte belastingen, BTW, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloketten, en er alle stukken in ontvangst te nemen, ondertekenen en alle inschrijvingen en aanvragen te doen.

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 10.000,00 euro per aankoop.

Een volmachtdrager van Categorie C samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B hebben de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 3 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

4.Een volmachtdrager van Categorie D heeft alleen optredend de volgende bevoegdheden:

" Het uitsturen van aankondigingen, bestekken, selectieleidraden, gunningsleidraden en terechtwijzende berichten aan private partijen.

5.Een volmachtdrager van Categorie A heeft samen optredend met een lid van de raad van bestuur de volgende bevoegdheden:

" Hypotheken nemen en aanvaarden in het voordeel van de vennootschap.

" Inschrijven op handelsfondsen in het voordeel van de vennootschap.

" De vennootschap verbinden tot alle andere zekerheden, waarborgen en borgstellingen in het voordeel van de vennootschap.

6.Een volmachtdrager van Categorie A heeft alleen optredend de volgende bevoegdheid: -1-let ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

De vorige bijzondere volmachten, die werden gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad de dato 14 maart 2011 onder het nummer 20110314-39458, worden bijgevolg ingetrokken.

Clair Ysebaert Raf Suys

Voorzitter en bestuurder Bestuurder





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voort

behoud en aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

05/07/2011
ÿþeme 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 111~~45,

Ondernemingsnr : 0455.777.660

Benaming

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Bevestiging benoeming bestuurders

De gewone algemene vergadering de dato 17 mei 2011 bevestigde de benoeming van de heer Patricius Verjans, wonende te 1700 Sint-Martens-Bodegem, Poverstraat 34 en de heer Koen Kennis, wonende te 2018 Antwerpen, Bosduifstraat 19, (gecoöpteerd bij beslissing van de raad van bestuur van 20 oktober 2010) als bestuurders van de vennootschap, met ingang van 17 november 2010.

.Deze bestuurdersmandaten nemen een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van 2013.

Raf Suys

Bestuurder

Clair Ysebaert

Bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 14.06.2011 11175-0362-056
14/03/2011
ÿþ1

~

beh

aa

Be Stal

hbo 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

$





1111 1111111

" iio3sase"

Ondernemingsnr : 0455.777.660

Benaming

(voluit) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Dagelijks bestuur - Bijzondere volmachten

A. Dagelijks bestuur

0 2 MAR. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur van 26 januari 2011 belastte het groepsmanagementcomité van de vennootschap met het dagelijks bestuur van de vennootschap en besliste dat de vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft vertegenwoordigd wordt door twee leden van het groepsmanagementcomité samen optredend dan wel door een lid van het groepsmanagementcomité samen optredend met de voorzitter van de raad van bestuur, te weten de heer Clair Ysebaert.

De volgende personen zijn lid van het groepsmanagementcomité:

" De heer Marcel Van Handenhoven, algemeen manager

-De heer Bart De Smet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

" De heer Wemer Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

'De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën

" De heer Jan Van De Voorde, groepsmanager duurzame ontwikkeling

'De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

B. Bijzondere volmachten

Bij besluit van de raad van bestuur van 26 januari 2011 werden de volgende bijzondere volmachten gegeven aan de hierna vermelde personen met betrekking tot alle handelingen of samenhangende reeks van handelingen zoals die hierna worden vermeld:

Volmachtdragers van Categorie A:

-De heer Clair Ysebaert, voorzitter

-De heer Marcel Van Handen hoven, algemeen manager

Volmachtdragers van Categorie B1:

" De heer Bart De Smet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

-De heer Wemer Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

.De heer Jan Van De Voorde, groepsmanager duurzame ontwikkeling

-De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

Volmachtdragers van Categorie B2:

-De heer Karel Bosman, controller accounting en thesaurie

-De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën

" De heer Joachim Exter, verantwoordelijke algemene boekhouding

Volmachtdragers van Categorie C:

" Mevrouw Elke Van de Walle, bedrijfsjurist -De heer Philip Borremans, businessmanager vastgoed

" De heer Filip Lacquet, businessmanager doelgroepfinanciering

" De heer Kenneth Wils, businessmanager zaaikapitaal en early stage -De heer Thomas Fiers, businessmanager groeifinanciering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

" De heer Patrick De Block, manager enterprise services

Volmachtdragers van Categorie D:

" De heer Pieter Marinus, groepsmanager juridische zaken

" Mevrouw Elke Van de Walle, bedrijfsjurist

" Mevrouw Heidi Vandelannoote, bedrijfsjurist

" De heer Dries Crevits, bedrijfsjurist

" De heer Rafaël Mondelaers, bedrijfsjurist

Categorie A geldt als een hogere categorie dan Categorie B, die B1 en B2 omvat. Categorie A en Categorie B gelden als een hogere categorie dan Categorie C. Een hogere categorie mag steeds een lagere categorie vertegenwoordigen.

De volmachtdragers van Categorie A worden gemachtigd om de aan hen toegekende bevoegdheden geheel of gedeeltelijk over te dragen voor welbepaalde aangelegenheden of gedurende welpebaalde periodes voor zover dit in het belang is van de vennootschap aan één of meerdere leden van het groepsmanagementcomité,

De volgende machten worden toegekend aan deze volmachtdragers:

1.Een volmachtdrager van Categorie B1 heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van alle documenten en akten en het stellen van alle handelingen (i) voor een maximum bedrag van 1.000.000,00 euro bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier en (ii) na goedkeuring door de raad van bestuur, voor een maximum bedrag van 3.750.000,00 euro voor één verrichting in een bepaald dossier, zonder dat bij opeenvolgende verrichtingen in eenzelfde dossier een bedrag van 5.000.000,00 euro mag overschreden worden. Deze ondertekening van documenten en akten en het stellen van handelingen hebben betrekking op de volgende verbintenissen die kaderen binnen de reguliere investeringsactiviteiten van de vennootschap: het ondertekenen van aandelenregisters, het ondertekenen van aandeelhoudersovereenkomsten, inschrijvingsovereenkomsten, leningsovereenkomsten, oprichtingsakten, statutenwijzigingen, fusies, ontbindingen, samenwerkingsovereenkomsten, db()m(o)-overeenkomsten, het verstrekken en beheren van financiële tussenkomsten en financiële investeringen allerhande, zoals onder meer het verwerven, nemen, ruilen of verkopen van participaties onder andere door het verwerven van effecten, het verstrekken en intrekken van kredieten of leningen, het intekenen op al dan niet converteerbare obligaties, het verwerven van warrants, opties en dergelijke meer, het uitoefenen van optierechten en rechten tot conversie, alsook het ondertekenen van alle aanverwante documenten en overeenkomsten. Dit houdt eveneens de ondertekening in van alle akten en notulen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid met betrekking tot ondernemingen waarin de vennootschap een participatie heeft, dan wel met betrekking tot het verkrijgen van participaties in ondernemingen.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro per aankoop.

" Het ondertekenen van vastgoedgerelateerde overeenkomsten, zoals onder meer het ondertekenen van koop- en verkoopsovereenkomsten van onroerend goed, het ondertekenen van huurovereenkomsten en dienstenovereenkomsten, alsook het ondertekenen van alle documenten en aanverwante overeenkomsten.

" Het bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen.

Een volmachtdrager van Categorie B1 samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A heeft de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 1 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

2.Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A de volgende bevoegdheden:

" Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap.

" Alle beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten.

" Alle financiële overdrachten tussen en naar de verschillende rekeningen van de vennootschap verrichten.

" Alle financiële overdrachten naar en tussen de verschillende rekeningen van de dochtervennootschappen van de vennootschap verrichten.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250,000,00 euro per aankoop.

3.Een volmachtdrager van Categorie C heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van vertrouwelijkheidsovereenkomsten (non disclosure agreements) en aanmeldingsovereenkomsten.

" Het ondertekenen van volmachtdocumenten met betrekking tot vertrouwelijkheidsovereenkomsten en met betrekking tot algemene vergaderingen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid voor zover deze volmachten geen rechtsreekse financiële verbintenis ten aanzien van PMV nv doen ontstaan.

" Het bekendmaken van selectie- en gunningsbeslissingen aan private partijen in het kader van de aapstelling van adviseurs en in het kader van onderhandelingsprocedures zonder bekendmaking.

" De vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare of privé-instellingen, waaronder de post, telefoon, douane, administraties der directe en indirecte belastingen, BTW, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloketten, en er alle stukken in ontvangst te nemen, ondertekenen en alle inschrijvingen en aanvragen te doen.

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen,

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 10.000,00 euro per aankoop.

Een volmachtdrager van Categorie C samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B hebben de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 3 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

4.Een volmachtdrager van Categorie D heeft alleen optredend de volgende bevoegdheden:

" Het uitsturen van aankondigingen, bestekken, selectieleidraden, gunningsleidraden en terechtwijzende berichten aan private partijen.

5.Een volmachtdrager van Categorie A heeft samen optredend met een lid van de raad van bestuur de volgende bevoegdheden:

" Hypotheken nemen en aanvaarden in het voordeel van de vennootschap.

" inschrijven op handelsfondsen in het voordeel van de vennootschap.

" De vennootschap verbinden tot alle andere zekerheden, waarborgen en borgstellingen in het voordeel van de vennootschap.

6.Een volmachtdrager van Categorie A heeft alleen optredend de volgende bevoegdheid:

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

Clair Ysebaert Raf Suys

Voorzitter en bestuurder Bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

é gisctt

Staatsblad

04/01/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

A1m 2.,

1111t11111111)11:1,11iII1111111111

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.777.660

Benaming

(voluit) ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en coöptatie bestuurders

1. De raad van bestuur van de vennootschap nam op 29 september 2010 kennis van het ontslag van; mevrouw Gwendolyn Rutten, wonende te Diestsesteenweg 320, 3202 Aarschot, uit haar bestuurdersmandaat,; met ingang van 27 september 2010.

2. De raad van bestuur van de vennootschap nam op 20 oktober 2010 kennis van het ontslag van de heer Dirk Van Melkebeke, wonende te Goezestraat 5, 9551 Herzele, uit zijn bestuurdersmandaat, met ingang van 21 oktober 2010.

3. De raad van bestuur van de vennootschap besliste op 20 oktober 2010 om de heer Patricius Verjans, wonende te 1700 Sint-Martens-Bodegem, Poverstraat 34 en de heer Koen Kennis, wonende te 2018: Antwerpen, Bosduifstraat 19, met ingang van de raad van bestuur van 17 november 2010 te coöpteren als; bestuurders van de vennootschap.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Raf Suys

Bestuurder

Clair Ysebaert

Bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 11.06.2010 10173-0306-055
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 11.06.2009 09231-0069-052
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 11.06.2008 08220-0334-055
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 04.06.2007 07184-0064-050
14/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.05.2005, NGL 13.06.2005 05246-0923-034
23/12/2004 : BL660393
16/12/2004 : BL660393
28/07/2015
ÿþ{

MOd Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0455.777.660 Benaming

(volalt) : ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

(verkort) : PMV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag! benoeming bestuurder - bijzondere volmacht

De algemene vergadering dd. 19 mei 2015 neemt akte van het einde van het mandaat van de heer Clair Ysebaert en beslist de heer Clair Ysebaert, eervol te ontslaan uit zijn functie als bestuurder van de vennootschap met ingang van 19 mei 2015.

neergetsrgdlontvangen op

1 G 2.01a

tcr gPi#riP van de N@Mandstatige

;0J2k

De algemene vergadering beslist met ingang van 19 mei 2019 de heer Sas van Rouveroij van Nieuwaal, wonende te Losweg 42 te 9030 Mariakerke te benoemen als nieuwe bestuurder van de vennootschap

De heer Sas van Rouveroij van Nieuwaal wordt benoemd voor een periode van vier jaar, die onmiddellijk za eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering te houden in het jaar 2019.

De raad van bestuur van 27 mei 2015 past het vertegenwoordigingsbesluit van PMV re Vinci, met betrekking

tot het dagelijks bestuur en het verlenen van bijzondere volmachten als volgt aan met ingang van

27 mei 2015:

A. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur belast de leden van het groepsmanagementcomité van de vennootschap met het dagelijks bestuur van de vennootschap en beslist dat de vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft vertegenwoordigd wordt door twee leden van het groepsmanagementcomité samen optredend dan wel door een lid van het groepsmanagementcomité samen optredend met de voorzitter van de raad van bestuur, te weten de heer Koen Kennis.

De volgende personen zijn lid van het groepsmanagernentcomité:

" De heer Michel Casselman, algemeen manager

" Mevrouw Chris De Jonghe, groepsmanager risicokapitaal

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

" De heer Werner Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

" De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën -Mevrouw Elke Van de Walle, groepsmanager juridische zaken

B. Bijzondere volmachten

Bij besluit van de raad van bestuur worden de volgende bijzondere volmachten gegeven aan de hierna vermelde personen met betrekking tot alle handelingen of samenhangende reeks van handelingen zoals die hierna worden vermeld:

Volmachtdragers van Categorie Al

" Mevrouw Christine Claus, bestuurder

" Mevrouw Greta D'hondt, bestuurder

" De heer Jannie Haek, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bíjzagen bijiiét BëlgiseI Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De heer Koen Kennis, voorzitter

" De heer Jeroen Overmeer, bestuurder

" De heer Raf Suys, bestuurder

" De heer Sas van Rouveroij van Niewaal, bestuurder

" De heer Patrick Verjans, bestuurder

-Mevrouw Rosette S'Jegers, bestuurder

" De heer Michel Casselman, algemeen manager

Volmachtdragers van Categorie A2:

" De heer Koen Kennis, voorzitter

" De heer Michel Casselman, algemeen manager

" Mevrouw Elke Van de Walle, groepsmanager juridische zaken

Volmachtdragers van Categorie B1:

" Mevrouw Chris De Jonghe, groepsmanager risicokapitaal

" De heer Filip Lacquet, groepsmanager bedrijfsinvesteringen

" De heer Wemer Decrem, groepsmanager infrastructuur en vastgoed

" Mevrouw Elke Van de Walle, groepsmanager juridische zaken

Volmachtdragers van Categorie 82:

" De heer Geert Diericx, groepsmanager financiën

" De heer Joachim Exter, verantwoordelijke rapportering en thesaurie

" De beer Tom Leemans, verantwoordelijke boekhouding

Volmachtdragers van Categorie C:

" Mevrouw Karolien Phlips, bedrijfsjurist

" Mevrouw Beatrijs Van Ginderachter, bedrijfsjurist

" De heer Dries Crevits, bedrijfsjurist

" De heer Philip Borremans, businessmanager vastgoed

" De heer Roald Borré, businessmanager risicokapitaal

" De heer Thomas Fiers, businessmanager groeifinanciering en waarborgen

" De heer Jan Van De Voorde, businessmanager duurzame ontwikkeling

" De heer Wouter Everaert, businessmanager infrastructuur

" De heer Geert Mertens, facility, property & technícal manager

Volmachtdragers van Categorie D;

" Mevrouw Elke Van de Walle, groepsmanager juridische zaken

" Mevrouw Beatrijs Van Ginderachter, bedrijfsjurist

" De heer Dries Crevits, bedrijfsjurist

" Mevrouw Karolien Phiips, bedrijfsjurist

" Mevrouw Durkadin Yilmaz, bedrijfsjurist

" Mevrouw Amber De Brabander, bedrijfsjurist

" Mevrouw Eline Michels, paralegal

Categorie A geldt als een hogere categorie dan Categorie B, die B1 en B2 omvat. Categorie A en Categorie B gelden als een hogere categorie dan Categorie C. Een hogere categorie mag steeds een lagere categorie vertegenwoordigen.

De volmachtdragers van Categorie Al worden gemachtigd om de aan hen toegekende bevoegdheden geheel of gedeeltelijk over te dragen voor welbepaalde aangelegenheden of gedurende welbepaalde periodes voor zover dit in het belang is van de vennootschap aan één of meerdere leden van het groepsmanagementcomité.

De volgende machten worden toegekend aan deze volmachtdragers:

1.Een volmachtdrager van Categorie al heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie Al de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van alle documenten, akten en volmachten en het stellen van aile handelingen voor een maximum bedrag van 2.000,000,00 euro voor één verrichting in eenzelfde dossier Deze ondertekening van documenten, akten en volmachten en het stellen van handelingen hebben betrekking op de volgende verbintenissen die kaderen binnen de reguliere investeringsactiviteiten van de vennootschap: het ondertekenen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

van aandelenregisters, het ondertekenen van aandeelhoudersovereenkomsten, inschrijvingsovereenkomsten,

leningsovereenkomsten, oprichtingsakten, statutenwijzigingen, fusies, ontbindingen,

samenwerkingsovereenkomsten, db(f)m(o)-overeenkomsten, het verstrekken en beheren van financiële tussenkomsten en financiële investeringen allerhande, zoals onder meer het verwerven, nemen, ruilen of verkopen van participaties onder andere door het verwerven van effecten, het verstrekken en intrekken van kredieten of leningen, het intekenen op al dan niet converteerbare obligaties, het verwerven van warrants, opties en dergelijke meer, het uitoefenen van optierechten en rechten tot conversie, alsook het ondertekenen van alle aanverwante documenten en overeenkomsten. Dit houdt eveneens de ondertekening in van alle akten en notulen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid met betrekking tot ondernemingen waarin de vennootschap een participatie heeft, dan wel met betrekking tot het verkrijgen van participaties in ondernemingen.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro (excl. BTW) per aankoop,

" Het ondertekenen van vastgoedgerelateerde overeenkomsten, zoals onder meer het ondertekenen van koop- en verkoopsovereenkomsten van onroerend goed, het ondertekenen van huurovereenkomsten en dienstenovereenkomsten, alsook het ondertekenen van alle documenten en aanverwante overeenkomsten.

" Het bekendmaken aan kandidaten en inschrijvers van selectie-, gunnings- en andere beslissingen die kaderen binnen een overheidsopdrachtenprocedure.

Een volmachtdrager van Categorie 31 samen optredend met een volmachtdrager van Categorie Al heeft de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 1 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte.

2.a Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie A2 de volgende bevoegdheden:

" Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap.

" Alle beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van aile mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 250.000,00 euro (excl. BTW) per aankoop.

2.b Een volmachtdrager van Categorie B2 heeft alleen handelend tot een bedrag van 25.000 euro per verrichting de volgende bevoegdheden:

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van aile mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en aile nuttige documenten.

2.c Twee volmachtdragers van Categorie B2 hebben samen handelend tot een bedrag van 1.500,000 euro de volgende bevoegdheden:

" Alle beleggingsopdrachten geven namens de vennootschap.

" Alle beleggingsverrichtingen namens vennootschap ondertekenen.

" Alle financiële verrichtingen zoals betalingen uitvoeren door alle middelen, bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten.

" Aile betalingen van BTW en andere bedrijfstaksen verrichten.

3.Een volmachtdrager van Categorie C heeft samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B de volgende bevoegdheden:

" Het ondertekenen van vertrouwelijkheidsovereenkomsten (non disclosure agreements) en aanmeldingsovereenkomsten,

" Het ondertekenen van volmachtdocumenten met betrekking tot vertrouwelijkheidsovereenkomsten en met betrekking tot algemene vergaderingen als aandeelhouder, bestuurder of vergelijkbare hoedanigheid voor zover deze volmachten geen rechtsreekse financiële verbintenis ten aanzien van PMV nv doen ontstaan.

" Het bekendmaken van tussen- en eindbeslissingen in het kader van overheidsopdrachtenprocedures tot aanstelling van adviseurs en in het kader van onderhandelingsprocedures zonder bekendmaking,

" De vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare of privé-instellingen, waaronder de post, telefoon, douane, administraties der directe en indirecte belastingen, BTW, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondememingsloketten, en er alle stukken in ontvangst te nemen, ondertekenen en alle inschrijvingen en aanvragen te doen.

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

" De aankoop van koopwaren en grondstoffen voor een bedrag van maximum 10.000,00 euro (excl. 31W) per aankoop.

Een volmachtdrager van Categorie C samen optredend met een volmachtdrager van Categorie B hebben de bevoegdheid om wat betreft de aan hen in dit punt 3 verleende bevoegdheden volmacht te verlenen aan één of meerdere andere personen voor de ondertekening van een welbepaald document, overeenkomst of notariële akte,

4.Een volmachtdrager van Categorie D heeft alleen optredend de volgende bevoegdheden:

" Het uitsturen van aankondigingen, bestekken, selectieleidraden, gunningsleidraden, terechtwijzende berichten en andere opdrachtdocumenten aan kandidaten en inschrijvers in het kader van een overheidsopdrachtenproced u re.

5.iwee volmachtdragers van Categorie Al hebben samen optredend de volgende bevoegdheden:

" Hypotheken nemen en aanvaarden in het voordeel van de vennootschap.

" Inschrijven op handelsfondsen in het voordeel van de vennootschap.

" De vennootschap verbinden tot alle andere zekerheden, waarborgen en borgstellingen in het voordeel van de vennootschap,

6,Een volmachtdrager van Categorie Al heeft alleen optredend de volgende bevoegdheid:

" Het ondertekenen van de briefwisseling, e-mails en faxen.

7. Aile leden van het groepsmanagementcomité, de volmachtdragers van Categorie D en de heer Philip Borremans hebben alleen handelend de volgende bevoegdheid:

" om alle handelingen te stellen, waarvoor een notariële volmacht verleden is, en dit enkel na voorafgaandelijke goedkeuring van de raad van bestuur of het groepsmanagementcomité.

De vorige bijzondere volmachten, die werden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 14 november2014 onder het nummer 14207004, worden bijgevolg ingetrokken,

Christine Claus Raf Suys

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

V.dor-tmahoudèn aan het Belgisch Staatsb lad

28/06/2004 : BL660393
09/03/2004 : BL660393
04/11/2003 : BL660393
16/10/2003 : BL660393
23/06/2003 : BL660393
03/01/2003 : BL660393
08/11/2002 : BL660393
10/09/2002 : BL660393
24/07/2002 : BLA120159
19/07/2002 : BLA120159
03/07/2002 : AN312467
04/07/2001 : AN312467
06/08/1999 : AN312467
16/04/1999 : AN312467
08/02/1996 : AN312467
27/10/1995 : AN312467
03/10/1995 : AN312467
25/08/1995 : AN312467
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 10.06.2016 16172-0341-061

Coordonnées
PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ VLAANDEREN, AFGEKOR…

Adresse
OUDE GRAANMARKT 63 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale