PARTWARE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PARTWARE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.896.364

Publication

27/05/2014 : BL582377
24/06/2014
ÿþUittreksel uit het fusievoorstel zoals neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel:

I, Vo ormenomen verrichting

De raad van bestuur van Partware NV en de zaakvoerders van Netdays BVBA hebben op 19 mei 2014 beslist onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van. Vennootschappen, voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen,

en met als overnemende vennootschap: Netdays BVBA, met maatschappelijke zetel te 1650 Beersel, Elfbunderslaan 18, ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0459.371.016;

en niet als over te nemen vennootschap: Partware NV, met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Square E. Plasky 92-94 bus 1, ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0452.896.364.

De raad van bestuur van Partware NV en de zaakvoerders van Netdays BVBA hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, aan de ovememende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen -bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

2. Wettelijke vermeldingen

2.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Maatschappeliikebenaming: Netdays

Vennootschapsvorm: BVBA

Oprichting: De vennootschap werd opgericht onderde vorm van een besfoten vennootschap rn et b eperkte aensprakelijkheicibijakteverleden voornotaris Eugàne Vangoetsenhoven te Bertem op 28november1995 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14december1 996 onder het nummer 951214-313.

Op de laatste biz. van LtijU vermelden Recto Náam enliodcrániàiférevan de instrumenterende notaris, hetzij vaniie perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

Mod MI

untveri9er? op

r

13 JUN 204

egriffie yeti

chtbEirik Ver? /top

111111!1,11.1111,11.11111lIll

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vantabeekvci

Ondernerningsnr Benaming (N'obit) :

(verkort} :

Rechtsvorm:

0452.896.364 PARTWARE

,,, rieticiet.

egige rUssei

Zetel:

(volledig adres)

Ondervverp(en1 akte :Needegging van een fusievoorstel door overneming Tekst:

Naamloze vennootschap

Square E. Piasky 92-94 bus 1, 1030 Schaerbeek, België

Voor. behouden aan het Belgisch Staat5blad

t1tt.1 D - vervolg ModPDF lii

Statutenwijziging: Er vond een statutenwijziging plaats bij akte verleden voornotaris Paul Maselis te Schaarbeek- Brussel op 28juni 2002 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 augustus 2002 onder het nummer20020807-045.

Maatschappelijke zetel: Efibunderslaan 18, 1650 Beersel

Kapitaal:Hetkapitaalbedraagt25.000,00euroenwordtvertegenwoordigddoor1.750aandelen.

Maatschappelijkdoel: De vennootschap heefttotdoel, zowel vooreigen rekening als voorrekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

-De groot-en kleinhandel in materialen, producten en diensten in het domein van informatica, bureautica, automatisering,kantoorbenodigdheden,papierhandelendrukwerk,

-Degroot-en ideinhandel in voedingsproducten, dranken,drogistenjproducten en materialen alsook producten voorsporten vrijetijdsbestedingen.

-Degroot-en Ideinhandel in kledingstukkenjuwelen, fantasiejuwelen en modeaccessoires.

-De uitbating van sport- en vrijetridsfaciliteiten.

-De diensten betreffende onderwijskeuze en gezinsvoorlichting en meerin hetalgemeen hetverstrekken van therapie en advies aan individuen of groepen met hetoog op de persoonlijke erirelationele ontwikkeling. Het organiseren van cursussen, conferenties en seminaries en het schrijven en/of publiceren -iianartikeis aangaandevoonneldeactiviteiten.

- Allevanichtingen clie rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op hetleveren van-diensten onder de vorm van beheer(management)en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties.

-Onclememing in onroerende goederen, wat ondermeeromvat: de verwerving,devervreemding,hetbeheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, d e huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrechten erfpacht, hetdoen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratieen het makelen in onroerende goederen, evenalsalle andereonroerende (ver) handelingen in de meestruime betekenis, met ultsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzonderereglementering.

-Onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, watondermeeromvat:deverwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huuren verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals aile andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

-Ondememing in geldbeleggingen, watondermeeromvat deverwerving,devervreemding,deruiling,het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumentait, evenals aile andere vormen van belegging van vermogens metuitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

-Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen metuitsluiting van de activiteiten diezijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

-Participatieonderneming, watondermeeromvat: het deelnemen In de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, BeIgischeofbuiteniandse,commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels ofrechten doormiddel van participatie, inbreng, onderschniving, koop, aankoopoptie,verhandeling ofop iedere andere wijze. - Hetverlenen aan de ondernemingen en organisatieswaarinzi zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisatieswaarinzijdeelneemt, alsook in aile andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen, ofhypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen; het verlenen van consultancyen engineering bijstand.

-Tussenpersoon in de handel, als makelaarin goederen, alszelfstandigehandelsvertegenwoorcfiger en als commissionair; hetzeif produceren en handel drifrenzonder enigebeperking.

-Het verlenen van onderrichten opleiding, het voeren van onderzoek, hetpromoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, het aanbieden van diensten in de brede zin van het woord. -Internationale dealerpolitiek, internationaalproductbeleid, internationale marketing, internationale sales, alsmede consolidatie en coördinatie daaronder met name begrepen het beheer van de administratieveen personeelsaangelegenheden, algemeneenjuridische zaken en concernplanning.

De vennootschapkan aile verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, raerendeofonroerendeaard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doelzoalshiervoorbepaaid kan worden uitgeoefend in België en in het buiten/en d, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haarwerking uitoefenen op aile plaatsen, op aile wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Bestuur en vertegenwoordiging:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

kl,tr2 - vervolg

Mod PDF 11.1

Bijiagembit-hut-Butgtseir-Sta-atsblat--24/061201-4-- AiffieUrtlii Moniteur belge

1.

De vennootschap wordt bestuurd door De heer Theo Rosseels, wonende te Eltbunderslaan 18, 1650 Beersel, aangesteid doordeAlgemene Vergadering van 28november1996,gepubliceerd inhetBelgisch Staatsblad van 31 full 2012

Mevrouw Annie Delplanq, wonende le Effbunderslaan 18, 1650 Beersel, aangesteld doordeAlgemene Vergadering van 28 november1996, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 31juli 2012.

Aandeelhouders: De heerRosseels Theo en mevrouwDelplancqAnniezijn de aandeelhouders. Ze bezitten beiden 875 aandelen.

Boelijaar Het boekjaarloopt van 1 oktobertot 30 september.

Algemene vergadering: Op de laatste vrijdag van de maandjuni om 18.00 uur.

De vennootschap wordt hierna "NETDAYS BVBA" of "de overnemende vennootschap" genoemd,

22. Identificatie van de over te nemen vennootschap

Maatschappelijkebenaming:Partware

Vennoofschapsvorm: NV

Oprichting:Devennootschap werd opgerichtonderclevorm van eenbeslotenvennootschapmetbeperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Paul Maselis te Schaarbeek-Brussel op 20juni 1994 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 juli 1994.

Statutenwijziging: Er vond een statutenwijziging plaats bij akteveriedenvoornotaris PaulMaselis te Schaarbeek-Brussel op 30 december1994en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 januari 1995.

Er vond een statutenwijziging plaats bij akte verleden voornotaris Paul Maselis te Schaarbeek-Brussel op 28 september 1995 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 1995.

Maatschappelijke zetel: Square Eugène Plasky, 92-94bus 1, 1030Brussel.

Kapitaal: Het kapitaal bedraagt61.973,38euro en wordt vertegenwoordigddoor 250aandelen.

Maatschappelijk doel: De vennootschapheeft totdoel, vooreigen rekening als voor rekening van derden, in

eigen naam of ais tussenpersoon,

zowel in België als in het buitenland:

- Groot-en kleinhandel in materialen, producten en diensten in hetdomein van de informatica, bureautica,

automatisering,kantoorbenodigdheclen,

papierhandel en drukwerken;

-Groot-en kleinhandel in voedingsproducten, dranken, drogisterijproducten en materialen alsook producten

voor sport en vrijetijdsbestedingen;

-Groot-en kleinhandel in kledingstukkenjuwelen, fantasiejuwelen en modeaccessoires;

De uitbating van sport- en vrijetijdsbestedingen;

-Het beheer en de handel in onroerende goederen en roerende waarden, met uitsluiting van aile activiteiten

van vermogensbeheer;

Het advies en de bijstand inzake administratief, commercieel en industrieel beheer.

Zij mag alle commerciële, industriële, en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed

verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of

onrechtstreeksverband houden me t haar maatschappelijk doen ofdeze activiteiten die haarzullen toelaten

voordeel te halen voor haar

ontwikkeling.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in specién ofin nature, fusie, onderschnlving, deelneming,

financiële tussenkomst of anderszins,

belangen nemen in andere bestaande ofop te richten vennootschappen of ondernemingen, in België ofin het

buitenland, waarvan het

maatschappelijk doelverwant ofanaloog is het met hareofvan aard haarmaatschappelijk doen te

bevorderen.

Bestuur en vertegenwoordiging:Devennootschapwordt bestuurd der: De heer Theo Rosseels, wonende te

Eltbunderslaan 18, 165013eersel, aangesteld doordeAlgemene Vergadering van 6juni 2011, gepubliceerd

in het Belgisch Staatsblad van 31juli2012.

Mevrouw Annie Delplarrq, wonende te Eltbunderslaan /g 1650Beersel, aangesteld door de Algemene

Vergadering van 6juni 2011, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 31juli 2012,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Luª% ttt D - vervolg

..

BVBANetdaysmetmaatschappekikezetelte1650Beersel, Elfbunderslaan /8, (RPRBRUSSEL 0459.371.016), aangesteld deerde Algemene Vergadering van 6juni 2011, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 311u11 2012 met als vaste vertegenwoordigerneo Rosseels.

Mod PDF 11.1

Aentleelhouders: De BVBA Netdays bezit 250 aandelen.

Boellaar: Het boekja ar loopt van 1januaritot 31 december.

Algemene vergadering: Op de eerste maandag van de mener?' om 14.00 uur.

De vennootschap wordt hierna "PARTWARE NV", "de over te nemen vennootschap" genoemd.

2.3. Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootscliag boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;'de-BVBA

Pertware, wordt vastgesteld op 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds 1 januari 2014 door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen In de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt warden.

2.4, Bijzondere rechten (artikel 693, 3° W. Venn.)

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

2.5. Bijzondere voordelen ( artikel 693, 4° W. Venn.)

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de te

fuseren vennootschappen.

3. Bijkomende vermeldingen

3.1. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om ailes te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud von de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De ln het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

3.2. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door de zorgen van het bestuursorgaan van de betrokken vennootschappen, uiterlijk zes weken végfir de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten, ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel worden neergelegd.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 19 mei 2014 te Brussel, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel.

Theo Rosseels

Bestuurder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen tiltrettleigisech-Staatstited--- 221/06/2111e- "Annexes cru 1VIonifeur fièle

Op de laatste blz. van fjK B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/09/2014
ÿþl.

mod 11.1



EW.>" à y-  1 II.7 1% ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

neergelegd/ontvangen op

12 SEP. 2014

er griffie van de IMeiandstalige ectIttenk van koo ha del B 1.183C-I

tom

Ondernemingsnr 0452.896.364 Benaming (voluit) ; PARTWARE

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Eugène Plaskysquare 92-94 bus 1

1030 Schaarbeek

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

,

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 4 september 2014, v6ér registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PARTWARE" heeft besloten

q MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

:r De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting g in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen goed en besluit in te stemmen met de fusie' tussen enerzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NETDAYS", met maatschappelijke: zetel te 1650 Beersel, Elfbunderslaan 18, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0459.371.016 (Rechtspersonenregister Brussel), overnemende vennootschap, en anderzijds de naamloze! i! vennootschap "PARTWARE'', met maatschappelijke zetel te Schaarbeek (1030 Brussel), Eugène Plaskysquare! !! 92-94 bus 1, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0452.896.364 (Rechtspersonenregister Brussel), overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen! van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de overnemende i! vennootschap, overeenkomstig het voornoemde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde: verrichting.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor; irekening van de ovememende vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2014 om 00.00 uur.

!! Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen toegekend in ruil. voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de ovememende, vennootschap de enige vennoot is in de overgenomen vennootschap,

BIJZONDERE BEPALINGEN

overeenkomstig het fusievoorstel dat:

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de naamloze vennootschap "PARTWARE'', overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NETDAYS", overnemende vennootschap, vastgesteld is

!: op 1 januari 2014 om 00.00 uur zoals vermeld in het voornoemd fusievoorstel.

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NETDAYS", overnemende vennootschap, geen bijzondere rechten toekent aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PARTWARE", overgenomen vennootschap.

:; " Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NETDAYS'', ovememende vennootschap, en van de naamloze vennootschap "PARTWARE", overgenomen vennootschap.

OVERGANG VAN HET VERMOGEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de; overgenomen vennootschap overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de ovememende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap worden ais gevolg hiervan vernietigd. Het register van] aandelen van de Vennootschap zal worden vernietigd. De vergadering kent aan iedere bestuurder van de overnemende vennootschap een bijzondere volmacht toe om de vernietiging uit te voeren.

:t De vergadering verklaart dat de overgenomen vennootschap geen titularis is noch bouder van enig onroerend

t.

zakelijk recht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.e .47) mod 11.1



Voor-

behoudeial aan het Belgisch

Staatsbrad



ONTSLAG/KWIJTING BESTUURDERS

de bestuurders naar aanleiding van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting te ontslaan. dat de eerstvolgende algemene jaarvergadering van de ovememende vennootschap zich zal uitspreken over het al dan niet verlenen van kwijting aan de bestuurders voor de handelingen gesteld tijdens de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE

dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

MACHTIGING MN BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent elke machtiging aan elke bestuurder van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan elke medewerker van "ECOVIS ACTA Consult", lasthebber, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, om alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op het verrichten van alle formaliteiten die vereist zijn overeenkomstig de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waaronder de aanpassing en schrapping van identificatiegegevens en basisinformatie van de Vennootschap bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Kruispuntbank voor ondernemingen en de overige administraties. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Paul IVIASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/07/2013 : BL582377
31/07/2012 : BL582377
18/07/2012 : BL582377
22/06/2011 : BL582377
30/07/2010 : BL582377
20/07/2009 : BL582377
03/09/2008 : BL582377
13/07/2007 : BL582377
27/06/2007 : BL582377
31/07/2006 : BL582377
01/08/2005 : BL582377
21/06/2004 : BL582377
27/01/2004 : BL582377
28/07/2003 : BL582377
03/04/2001 : BL582377
26/08/2000 : BL582377
01/01/1996 : BL582377
25/01/1995 : BL582377

Coordonnées
PARTWARE

Adresse
SQUARE E. PLASKY 92-94, BUS 1 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale