PARUS INDUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARUS INDUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.681.568

Publication

29/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijke kapitaal en andere;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen in ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarbord van eigen verbintenissen als tot waarbord van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële activa;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreefks of onrechtstreeks met diet doel in verband staan in die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtsreeks te bevorderen dit zowel in Belgïe als in het buitenland.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst, of op welke andere wijze, belangen nemen in elke bestaande of op te richten vennootschap of onderneming zowel in België als in het buitenland, waarvan de doelstellingen gelijkaardig of aanverwant zijn aan het hare of ermee nauw samenhangend zijn. Deze opsomming is aanduidend maar niet beperkend en dient in de meest ruime zin uitgelegd te worden.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is voor onbeperkte duur opgericht.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD euro s, (18.600,00¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6 - Volstorting

Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal volledig ingeschreven, en afbetaald tot een bedrag van 6.200,00 euro s door inbreng in speciën.

Artikel acht - Zaakvoering

1) Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt de vennootschap bestuurd door de vennoot-zaakvoerder die de meest uitgebreide machten heeft om in naam van de vennootschap te handelen in alle omstandigheden, mede om alle akte en verrichtingen betrekkelijk haar doel uit te voeren toe te laten.

Hij bezit uit dien hoofde, de maatschappelijke handtekening en handelt alleen.

De zaakvoerder wordt aangeduid door de algemene vergadering, die eveneens de duur van zijn functies bepaalt.

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden ofwel ten kosteloze titel uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2) Indien de vennootschap één of meerdere vennoten telt, wordt de zaakvoering toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van de vennoten. De duur van hun functies is niet beperkt. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap te handelen, in alle omstandigheden, mede om alle akten en verrichtingen betrekkelijk haar doel uit te voeren en toe te laten.

Zij bezitten uit dien hoofde de maatschappelijke handtekening en kunnen samen of afzonderlijk handelen. De algemene vergadering is gerechtigd een bedrag vast te stellen boven hetwelk de zaakvoerders samen dienen te handelen.

In dit geval zal de beslissing bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Stadsblad. Het mandaat van de zaakvoerders kan bezoldigd worden ofwel ten kosteloze titel uitgeoefend worden.

Indien het mandaat niet kosteloos wordt uitgeoefend, bepaalt de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, het bedrag van de vaste en proportionele bezoldigingen die de zaakvoerders worden toegekend en geboekt worden op algemene onkosten, onafgezien de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

eventuele representatie- reis- en verplaatsingskosten.

Het overlijden of het vertrek van de zaakvoerders of van één van hen, om welke reden ook, brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich.

De erfgenamen of rechthebbenden van de zaakvoerders mogen, in geen enkel geval, de zegels laten leggen op de documenten en de boeken van de vennootschap, noch laten overgaan tot en gerechtelijk inventaris van de maatschappelijke waarden.

Ingeval van overlijden of vertrek van de zaakvoerders of van één van hen, duidt de algemene vergadering een opvolger aan. Deze vergadering wordt samengeroepen door iedere vennoot die daartoe het initiatief neemt.

Artikel 12 - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de DERDE DONDERDAG van de maand JUNI om 18 UUR.

Artikel 13 - Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 15 - Winstverdeling

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering, die, onder voorstel van de zaakvoerder, over de bestemming van dit saldo beslist.

Geen enkele uitkering mag geschieden indien hierdoor het netto-actief, zoals bepaald door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, lager zou zijn of worden dan het bedrag van het volgestort kapitaal, vermeerderd met de onbeschikbare reserves.

Artikel 16 - Ontbinding - Vereffening - Verdeling

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één der vennoten.

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblijk het ook zij, duidt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun vergoeding.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten, wordt het netto aktief verdeeld onder de vennoten, in functie van het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSMAATREGELEN.

A) De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats, op de datum vermeld in artikel 12 der statuten, in juni 2016.

B) Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de dag van de oprichting van de vennootschap en

wordt afgesloten op 31 décelbre 2015.

FINALEMAATREGELEN De comparanten verklaren dat het bedrag voor kosten, uitgaven,

vergoedingen en lasten, welke ook de vorm ervan moge zijn, die ten laste vallen van de

vennootschap uit hoofde van haar oprichting, tot ongeveer 1.200,00 euro s.

BENOEMINGEN.

De komparanten, handelende in hun hoedanigheid van stichters en/of, als het noodzakelijk is,

overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben volgende beslissingen

genomen :

- wordt benoemd tot zaakvoerder, voor een onbeperkte termijn, Juffrouw Charlote FERYN,

voorgenoemd, die aanvaardt. - het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd zijn. Het kan ook ten

kosteloze titel uitgeoefend worden, behoudens beslissing van de algemene vergadering.

- er wordt geen commissaris benoemd.

- wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger : Juffrouw Charlotte FERYN, voorgenoemd.

VOOR ECHT VERKLAARD ONTLEDEND UITTREKSEL

Edouard JACMIN, notaris

Coordonnées
PARUS INDUS

Adresse
LOUIS BERTRANDLAAN 49, BUS 1 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale