PERPETUM ENERGY HOLDING, AFGEKORT : PEH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERPETUM ENERGY HOLDING, AFGEKORT : PEH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.407.791

Publication

20/02/2014
ÿþ M9d Waad 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONi

13

BEI.GISC

1111111

*14047471*



PEUR BELeNEERGELEGD

-02- 2014

0 5 FR 2014

H STAATSF.i.1'.!' r,tffie



RECHTBANK VAN

I-- OP.kiANpEL: i6. GEAiT---~

Ondememingsnr : 0841.407.791

Benaming

(voluit): PERPETUM ENERGY HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark 4 A, 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit het besluit van de niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap d.d. 25/09/2013

1.De heer Luc LEENKNEGT, wonende te 9031 Drongen, Waterviolier 3

en

2.Mevrouw Lucrèce MEULEMEESTER, wonende te 9031 Drongen, Waterviolier 3

besluiten om  overeenkomstig artikel 3 van de statuten- de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 81 en dit met ingang van 1 oktober 2013.

Luc LEENKNEGT

Zaakvoerder

pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 29.08.2013 13506-0568-019
09/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IHhIHII II III II liii flll

*11185465*

Vc behc aar Bell Staal fl





Ondernemingsnr : O tai 1. Lt0'9 " "TM

Benaming (voluit) : Perpetum Energy Holding

(verkort) : PEH BVBA

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark 4A

9031 Gent/Drongen

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) op 25 november 2011, ter registratie, dat:

1. de heer LEENKNEGT Luc Roger, geboren te Roeselare op 22 maart 1968 wonende te 9031 Drongen,

Waterviolier 3

en zijn echtgenote,

2. mevrouw MEULEMEESTER Lucrëce, geboren te leper op 14 september 1961, wonende te 9031 Drongen, Waterviolier 3

een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam: "Perpetum Energy Holding", afgekort "PEH BVBA"

ZETEL: 9031 Gent/Drongen, Industriepark 4A

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke- of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen te ondememen die verband houden met:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar,

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

NEERGELEGD

2 9 NOV. 2011

rtl:i..~itl3tN.i: +,v

I.OUt'tl:Vaiiifié" I'l: Gt;VT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4 Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; aile investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

Zij mag alle handels-, nijverheids, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap kan zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

DUUR: Onbepaald

KAPITAAL: vijftien miljoen en vijfentwintig duizend euro (¬ 15.025.000,00), vertegenwoordigd door 150.250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/150.250S1e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het is volledig geplaatst en volstort:

- gedeeltelijk door inbreng in speciën ad ¬ 25.000,00. Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC.

- gedeeltelijk door inbreng in natura van aandelen.

Verslag bedrijfsrevisor.

Voormelde inbreng is nader beschreven in het verslag opgemaakt op 24 november 2011 bedrijfsrevisor "VGD Bedrijfsrevisoren" te

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

De heer Luc Leenknegt, wonende te 9031 Drongen, Waterviolier 3, heeft ons verzocht verslag te willen uitbrengen zoals voorzien in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. De inbreng in natura door de heer Luc Leenknegt tot oprichting van de vennootschap Perpetum Energy Holding BVBA, bestaat uit 100% van de aandelen van Perpetum Energy BVBA, gevestigd te 9031 Drongen, Industriepark 4A. De vergoeding voor deze inbreng in natura bestaat uit 150.000 aandelen van de op te richten vennootschap "Perpetum Energy Holding", zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/150.250 deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren ;

2. de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

3. de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid ;

4. in rekening nemend het waarderingsverslag opgesteld door BDO Accountants dd. 14 november 2011, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, nl. 15.000.000,00 EUR, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, 150.000 aandelen zonder nominale waarde. De inbreng in natura is aldus niet overgewaardeerd, voor zover de budgetcijfers opgesteld door het bestuursorgaan ook effectief behaald zullen worden in de toekomst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

/

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 11.1

wj willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de

beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag

beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura in de op te richten BVBA Perpetum Energy Holding bijgevolg kan het

huidig verslag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Ten slotte merken wij op dat de vennootschap ons een aantal verantwoordingsstukken laattijdig heeft

bezorgd, waardoor we dit verslag niet binnen de wettelijk vastgelegde termijn konden opstellen.

Opgesteld te Gent op 24 november 2011

VGD Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door Tony Moreels

Bedrijfsrevisor.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BOEKJAAR: van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

JAARVERGADERING: derde zaterdag van de maand mei om elf uur, zelfs indien die dag een wettelijke feestdag is of zou worden. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

WINSTVERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerders).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in mei 2013.

SLOTBEPALINGEN

a. het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op twee

b. werden benoemd tot deze functie: Luc LEENKNEGT en Lucrèce MEULEMEESTER, beide voornoemd die beide verklaarden te aanvaarden en bevestigden dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder werd vastgesteld voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder zal niet vergoed worden.

e. er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling werd verleend aan BDO accountancy te Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K evenals haar aangestelden, om in zijn naam en in naam van de vennootschap, ingevolge de oprichting, door toedoen van een erkend ondernemingsloket van zijn keuze, alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stéphane Vander Eecken

geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte, verslag bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de oprichter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

b

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van cie perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 31.08.2015 15567-0530-028
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 30.08.2016 16548-0453-028

Coordonnées
PERPETUM ENERGY HOLDING, AFGEKORT : PEH

Adresse
ESPLANADE 1, BUS 81 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale