PHILIPPE CLAESSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHILIPPE CLAESSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.537.106

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 25.06.2014 14238-0591-010
18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.03.2013, NGL 10.04.2013 13088-0338-010
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 20.08.2012 12434-0084-011
07/06/2011
ÿþnlod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

~

mite

25 ME1 2011

Griffie

Voor behouc aan hi Belgisc Staatsb

IIIII1J111.11,1.11,11111111111111

Ondernemingsnr : Benaming

(veuit) : PHILIPPE CLAESSENS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  BURGERLIJKE; VENNOOTSCHAP MET HANDELSVORM

Zetel : Defacqzstraat 73  Sint-Gillis (B-1060 Brussel)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 24 mei 2011 voor Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, dat de heer CLAESSENS Philippe Margaretha Boudewijn geboren te Antwerpen, op 25 februari 1984, van Belgische nationaliteit, ongehuwd, wonende te Sint-Gillis (B-1060 Brussel), Defacqzstraat, 73, bus 20, een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid.

Naam: " PHILIPPE CLAESSENS".

Zetel: Sint-Gillis (B-1060 Brussel), Defacqzstraat, 73, bus 20.

Doel: De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat hetzij alleen, hetzij met; anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, bemiddelaar in familiezaken, burgerlijke en handelszaken of sociale zaken, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.. De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen (hieronder inbegrepen alle soorten zakelijke rechten zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstal) zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap mag alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, alsmede leningen, voorschotten en kredieten toestaan of ontvangen, behoudens de wettelijke en deontologische beperkingen terzake.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met: haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Kapitaal: bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), natuurlijke, personen, die tevens vennoot advocaat moeten zijn.

Bevoegdheden - Vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) is (zijn) met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten: die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij (Zij) is (zijn) bevoegd alle; daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) aan een lasthebber, zelfs indien deze geen zaakvoerder vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen, doch enkel voor daden die geen' betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van advocaat als dusdanig.

S'Sq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op cie iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid var de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder die alleen bevoegd is.

Jaarvergadering: wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni, om negen (9) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. Tenzij anders bepaald door het bestuur vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. De enige vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebnlik

i Dit artikel doet geen afbreuk aan de bepalingen opgenomen in artikel 6 van deze statuten.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Boekjaar: begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

; Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt de netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het eventueel overschot wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang '. de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschriivino en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door

middel van een inbreng in geld en evenredig volstort voor een totaal bedrag van 12.400,00 EUR.

" De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het

Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING België.

Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn

dossier worden bewaard.

Benoeming zaakvoerder : Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur: de heer

CLAESSENS Philippe, voornoemd.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december

2011.

Eerste iaarvergaderinq: in 2012.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt v66r registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

~

Voor-behO,,den aan ha Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van uik B vermelden Recto " Naam e:n hoedanigheid van de instrumenterende rotoris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0454-010

Coordonnées
PHILIPPE CLAESSENS

Adresse
DEFACQZSTRAAT 73 1060 SINT-GILLIS

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale