PLANTRONICS

Divers


Dénomination : PLANTRONICS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 873.846.769

Publication

25/04/2014
ÿþ" Mcpc1 Word 11.1

-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



1111119111115 1

el?

ept201e

Griffie

Ondernemingsnr : 0873.846.769

Benaming

(voluit) : Plantronics B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm: Buitenlandse vennootschap

Zetel: Scorplus 140, Gebouw C, 2132 LR Hoofddorp, Nederland

Adres bijkantoor Louizalaan 149-24, 1050 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming bestuurders Statutenwijziging Uittreksel uit de verklaring d.d. 26 maart 2014:

De ondergetekenden, de heren Rob Frankfort en Marten Bezemer, handelend als bestuurder van Plantronic,s B.V. (de "Vennootschap"), een vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Scorpius 140, Gebouw C, 2132 LR Hoofddorp, Nederland, verklaren hierbij dat:

1, het volgende een waar en eensluidend uittreksel is van de besluiten van de enige aandeelhouder van de Vennootschap d.d. 28 november 2013:

besluit:

- het ontslag van de heer S. Kenneth Kannappan, mevrouw Pamela J. Strayer en de heer Richard R. Pickard ais leden van de huidige Raad van Bestuur van de Vennootschap te aanvaarden, niet ingang van de datum van ondertekening van de Akte;

- de heer Don Houston, de heer Paul Van den Berg, de heer Greg Tyrell, de heer Philippe Vanhoutte, de heer Rob Frankfort en de heer Marten Bezemer te benoemen als leden van de Raad van Bestuur van de Vennootschap (Bestuurders), met ingang van de datum van ondertekening van de Akte;

2, de Raad van Bestuur van de Vennootschap bijgevolg op 6 december 2013 als volgt samengesteld de heer Don Houston, de heer Paul Van den Berg, de heer Greg Tyrell, de heer Philippe Vanhoutte, de heer Rob Frankfort en de heer Marten Bezemer;

3, de statuten van de Vennootschap gewijzigd werden op 6 december 2013 en dat hierna een waar en eensluidend afschrift van de meest recente gecoördineerde statuten van de Vennootschap volgt.

STATUTEN

Artikel 1. Definities.

1.1, ln deze statuten wordt verstaan onder:

- aandelen: aandelen in het kapitaal van de vennootschap;

- aandeelhouder: houder van een of meer aandelen;

- accountant: een registeraccountant of een andere accountant als bedoeld in artikel 2:393 Burgerlijk Wetboek dan wel een organisatie waarin zodanige accountants samenwerken;

- algemene vergadering: de algemene vergadering van de vennootschap;

bestuur: flet bestuur van de vennootschap;

- bestuurder: bestuurder van de vennootschap;

- certificaathouder met vergaderrecht: een houder van een of meer certificaten waaraan vergaderrecht is

verbonden;

- certificaten: certificaten van aandelen;

- commissaris(sen): de commissaris(sen) in de zin van de wet;

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VefS0 Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- groepsmaatschappij: heeft de betekenis als bedoeld in artikel 2:24b Burgerlijk Wetboek;

- jaarrekening: de balans en de winst en verliesrekening met de toelichting;

- raad van ccmmissarissen: het orgaan gevormd door de commissaris(sen);

- schriftelijk: bij brief, fax of e mail, of bij boodschap die via een gangbaar elektronisch of ander

communicatiemiddel wordt overgebracht en op schrift kan worden ontvangen, mits de identiteit van de

verzender met afdoende zekerheid kan worden vastgesteld;

- vennootschap: de rechtspersoon waarop deze statuten betrekking hebben;

- vergadergerechtigde: een persoon met vergaderrecht;

- vergaderrecht: het recht om in persoon of bij schriftelijk gevolmachtigde de algemene vergadering bij te

wonen en daar het woord te voeren.

Artikel 2. Rechtsvorm, naam en zetel.

2.1. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2.2. De naam van de vennootschap is: Plantronics B.V.

2.3. De vennootschap heeft haar zetel te Amsterdam.

Artikel 3. Doel.

3.1. De vennootschap heeft ten doel:

- het ontwikkelen, vervaardigen, verkopen, distribueren en vermarkten van lichtgewicht telecommunicatie

producten, en andere telecommunicatie producten, elektronische apparatuur en andere gerelateerde producten;

- het oprichten van-, het deelnemen in- en het financieren van vennootschappen en ondernemingen;

- het samenwerken met-, het voeren van het bestuur over- en het verlenen van adviezen en andere diensten aan vennootschappen en ondernemingen;

- het opnemen van gelden, het aantrekken van gelden en in het algemeen het aangaan van financiële transacties;

het verstrekken van garanties, het verbinden van de vennootschap en het verstrekken van zekerheden voor schulden en andere verplichtingen van de vennoctschap of andere vennootschappen of ondernemingen die met haar in een groep verbonden zijn of voor schulden van derden;

- het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van intellectuele eigendomsrechten, met inbegrip van handelsmerken, auteursrechten, licenties, octrooien, modellen, geheime procedés, recepten en patenten, alsmede het daaruit verwerven van royalty's en andere opbrengsten;

- het verkrijgen, bezitten, vervreemden, bezwaren, exploiteren, leasen, (ver)huren en ontwikkelen van (register)goederen;

alsmede het verrichten van ai hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

Artikel 4. Kapitaal.

4.1. Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in een of meer aandelen, elk met een nominale waarde van vier honderd vijftig euro (EUR 450,00).

4.2. De aandelen luiden op naam. Elk aandeel wordt afzonderlijk aangeduid door middel van een doorlopende nummering van de aandelen van 1 af.

Artikel 5. Uitgifte aandelen.

5.1. Uitgifte van aandelen geschiedt krachtens een besluit van de algemene vergadering dat tevens de koers en de verdere voorwaarden van uitgifte bevat.

5.2. De algemene vergadering kan haar bevoegdheid als in het vorige lid bedoeld overdragen aan een ander orgaan en kan deze overdracht herroepen.

5.3. Voor uitgifte van een aandeel is voorts vereist een daartoe bestemde ten overstaan van een ln Nederland standplaats hebbende notaris verleden akte waarbij de betrokkenen partij zijn.

5.4. Bij uitgifte van aandelen heeft iedere aandeelhouder een voorkeursrecht naar evenredigheid van het gezamenlijk bedrag van zijn aandelen behoudens het bepaalde in de wet. Het voorkeursrecht is niet overdraagbaar.

Het voorkeursrecht kan, telkens voor een enkele uitgifte, worden beperkt of uitgesloten door het tot uitgifte bevoegd orgaan.

5.5. Het bepaalde in het vorige lid van dit artikel is van overeenkomstige toepassing bij het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen.

5.6. Bij het nemen van aandelen moet daarop het nominale bedrag worden gestort. Bedongen kan worden dat het nominale bedrag, of een deel daarvan, eerst behoeft te worden gestort na verloop van een bepaalde tijd of nadat de vennootschap het zal hebben opgevraagd.

Artikel 6. Verkrijging eigen aandelen.

6.1. Het bestuur beslist over de verkrijging van aandelen in het kapitaal van de vennootschap of certificaten daarvan. Verkrijging door de vennootschap van niet volgestorte aandelen in haar kapitaal of certificaten daman is nietig.

6.2. De vennootschap mag volgestorte aandelen in haar kapitaal of certificaten daarvan verkrijgen met inachtneming van het bepaalde in de wet.

Artikel 7. Kapitaalvermindering.

7.1. De algemene vergadering kan besluiten tot vermindering van het geplaatste kapitaal door intrekking van aandelen of door het bedrag van de aandelen bij statutenwijziging te verminderen, zulks met inachtneming van het bepaalde in de wet

Artikel 8. Certificaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

8.1. De algemene vergadering kan besluiten tot het verbinden en ontnemen van vergaderrecht aan certificaten.

Artikel g. Pandrecht en vruchtgebruik op aandelen.

9.1. Op aandelen kan pandrecht of vruchtgebruik worden gevestigd.

9.2. Aan de vruchtgebruiker of de pandhouder van een aandeel kan het stemrecht niet worden toegekend, tenzij het stem recht toekomt aan een vruchtgebruiker in de gevallen die zijn genoemd in de wet.

Artikel 10. Aandeelhoudersregister.

10.1. Het bestuur houdt een register Waarin de namen en adressen van alle aandeelhouders zijn opgenomen met vermelding van de datum waarop zij de aandelen hebben verkregen, de datum van de erkenning of betekening en de nummeraanduiding.

In het register worden opgenomen de namen en adressen van hen die een recht van vruchtgebruik of pandrecht op aandelen hebben, met vermelding van de datum waarop zij het recht hebben verkregen, de datum van erkenning of betekening, alsmede met de vermelding welke aan de aandelen verbonden rechten hun toekomen.

In het register worden opgenomen de namen en adressen van certificaathouders met vergaderrecht, met vermelding van de datum waarop het vergaderrecht aan hun certificaat is verbonden en de datum van erkenning of betekening.

10.2. Aandeelhouders en anderen van wie gegevens ingevolge het eerste lid van dit artikel in het register moeten worden opgenomen, verschaffen aan het bestuur tijdig de nodige gegevens.

Artikel 11. Overdraagbaarheid aandelen.

11.1. De aandelen zijn vrijelijk overdraagbaar.

Artikel 12. Levering aandelen.

12.1. Voor de levering van een aandeel of de levering van een beperkt recht daarop is vereist een daartoe bestemde ten overstaan van een in Nederland standplaats hebbende notaris verleden akte waarbij de betrokkenen partij zijn.

12.2. De levering van een aandeel of de levering van een beperkt recht daarop overeenkomstig het ln lid 1 bepaalde werkt mede van rechtswege tegenover de vennootschap.

Behoudens in het geval dat de vennootschap zelf bij de rechtshandeling partij is, kunnen de aan het aandeel verbonden rechten eerst worden uitgeoefend nadat zij de rechtshandeling heeft erkend of de akte aan haar is betekend overeenkomstig het daaromtrent bepaalde in de wet.

12.3. Het in lid 2 van dit artikel bepaalde is van overeenkomstige toepassing met betrekking tot de levering van een certificaat waaraan vergaderrecht is verbonden.

Artikel 13. Bestuur.

13.1. Het bestuur is belast met het besturen van de vennootschap. Bij de vervulling van hun taak richten de bestuurders zich naar het belang van de vennootschap en de met haar verbonden onderneming.

13.2. Het aantal bestuurders wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

13.3.Bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

13.4.Bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden geschorst of ontslagen. 13.5.Bestuurders kunnen te allen tijde door de raad van commissarissen worden geschorst.

13.6.De bezoldiging en verdere arbeidsvoorwaarden worden, voor iedere bestuurder afzonderlijk, vastgesteld door de algemene vergadering.

Artikel 14. Besluitvorming bestuur. Taakverdeling.

14.1.Het bestuur vergadert zo dikwijls een of meer bestuurders dit nodig acht, ledere bestuurder is bevoegd tot oproeping van de vergadering. De oproeping geschiedt onder vermelding van de te behandelen onderwerpen met inachtneming van een oproepingstermijn van ten minste vier (4) dagen. ledere bestuurder kan zich in de vergaderingen van het bestuur uitsluitend door een mede-bestuurder doen vertegenwoordigen krachtens een schriftelijke volmacht.

14.2.1edere bestuurder is bevoegd om, in persoon of bij een schriftelijk gevolmachtigde mede-bestuurder, de vergadering bij te wonen, daarin het woord te voeren en het stemrecht uit te oefenen.

14.3.1edere bestuurder is bevoegd om, in persoon of bij een schriftelijk gevolmachtigde, door middel van een elektronisch communicatiemiddel aan de vergadering deel te nemen, daarin het woord te voeren en het stemrecht Uit te oefenen. Hiervoor is vereist dat de bestuurder via het elektronisch communicatiemiddel kan worden geïdentificeerd, rechtstreeks kan kennisnemen van de verhandelingen ter vergadering en het stemrecht kan uitoefenen.

14.4.Een bestuurder neemt niet deel aan de beraadslaging en besluitvorming indien hij daarbij een direct of indirect persoonlijk belang heeft dat tegenstrijdig is met het belang van de vennootschap en de met haar verbonden onderneming. Wanneer hierdoor geen bestuursbesluit kan worden genomen, wordt het besluit genomen door de raad van commissarissen.

14.5.Het bestuur besluit, zowel in als buiten vergadering, met volstrekte meerderheid van stemmen. ledere bestuurder kan een (1) stem uitbrengen.

14.6.Het bestuur kan buiten vergadering besluiten nemen mits alle bestuurders met deze wijze van besluitvorming hebben ingestemd. In geval van besluitvorming buiten vergadering kunnen de stemmen uitsluitend schriftelijk worden uitgebracht.

14.7.Het bestuur houdt aantekening van de besluiten van het bestuur.

14.8.Het bestuur kan nadere regels vaststellen omtrent de besluitvorming en werkwijze van het bestuur. Het bestuur kan bepalen met welke taak iedere bestuurder meer in het bijzonder zal zijn belast. De algemene vergadering kan besluiten dat het vaststellen van deze regels en het bepalen van deze taakverdeling aan haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

goedkeuring is onderworpen. Het bestuur zal schriftelijk van een dergelijk besluit op de hoogte worden gebracht.

14.9.Fiet bestuur stelt een bestuursreglement op waarin de stemgerechtigdheid van het bestuur, de bijeenroeping van de vergadering, wijze van vergadering en de wijze van totstandkoming van besluiten zullen worden geregeld. Het bestuursreglement behoeft de voorafgaande goedkeuring van de raad van commissarissen. Het bestuursreglement kan bepalen dat In daarin omschreven gevallen de raad van commissarissen een doorslaggevende stem zal hebben.

Artikel 15. Aanwijzingen. Goedkeuring bestuursbesluiten.

15.1.Aan de voorafgaande goedkeuring van de raad van commissarissen zijn onderworpen alle besluiten van het bestuur omtrent:

a.het verkrijgen, vervreemden, bezwaren, huren, verhuren en op andere wijze in gebruik of genot verkrijgen en geven van registergoederen;

b.het ter leen verstrekken van gelden, alsmede het ter leen opnemen van gelden, behoudens (i) leningen aan of van groepsmaatschappijen, of (ii) geldopnamen van een aan de vennootschap verleend bankkrediet;

c.het openen en sluiten van bankrekeningen en het aangaan van serviceovereenkomsten met financiële instellingen;

d.deelnemen in het kapitaal van een andere vennootschap of onderneming (behoudens het opzetten van filialen (vestigingen) of vertegenwoordigingskantoren van de vennootschap waarvoor goedkeuring van de raad van commissarissen niet vereist zal zijn als bedoeld in artikel 15.1.d.(1)) zowel direct als indirect of een aanzienlijke wijziging in de omvang van een dergelijke deelneming;

15.1.d.(1) Ter voorkoming van twijfel, de goedkeuring van de raad van commissarissen is niet vereiste voor besluiten van het bestuur omtrent het opzetten van een filiaal (vestiging) en/of vertegenwoordigende entiteit van de vennootschap en besluiten in verband met het openen van een filiaal (vestiging) van de vennootschap, zoals, maar niet beperkt tot, benoeming van vestigingsmanager(s), toewijzen van fondsen, goedkeuren van kantoorhuur, arl3eids- en managementovereenkomsten (tenzij goedkeuring van de raad van commissarissen is vereist op grond van artikel 15.1.h) en het aangaan van overeenkomsten met leveranciers van administratieve, onderhoud- en financiële diensten voor de filialen (vestigingen) of vertegenwoordigingskantoren van de vennootschap;

e.het aangaan van overeenkomsten waarbij de vennootschap zakelijke zekerheden verstrekt, zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbindt, of zekerheid stelt voor een schuld van een derde;

f.het sluiten en wijzigen van arbeidsovereenkomsten of managementovereenkomsten waarbij een vergoeding wordt toegekend dat het bruto bedrag van vijf honderd duizend dollar (USD 500.000) overstijgt;

g.het treffen van pensioenregelingen en het toekennen van pensioenrechten boven die, welke uit bestaande regelingen voortvloeien;

h.het aangaan, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten tussen de vennootschap enerzijds en één van de aandeelhouders anderzijds;

Lhet vaststellen en wijzigen van het budget van de vennootschap of haar dochtermaatschappijen;

j.het versneld aflossen van leningen; en/of

k.het aangaan van overeenkomsten of verrichten van rechtshandelingen, anders dan hiervoor in sub a. tot en met sub i. genoemd waarbij een bedrag van meer dan het door de raad van commissarissen te bepalen bedrag is gemoeid en/of welke een langere dan de door de raad van commissarissen te bepalen looptijd hebben.

15.2.De algemene vergadering is bevoegd ook andere besluiten dan die in artikel 15.1 zijn genoemd aan de goedkeuring van de raad van commissarissen te onderwerpen, welke schriftelijk aan het bestuur zullenl dienen te worden meegedeeld.

15.3.Het ontbreken van goedkeuring als bedoeld in dit artikel, tast de vertegenwoordigingsbevoegdheid van het bestuur of bestuurders niet aan.

Artikel 16. Ontstentenis of belet bestuur.

16.1.in geval van ontstentenis of belet van een bestuurder zijn de andere bestuurders of is de andere bestuurder tijdelijk met het bestuur van de vennootschap belast. In geval van ontstentenis of belet van alle bestuurders of van de enige bestuurder zal het bestuur over de vennootschap tijdelijk worden gevoerd door een of meer personen die daartoe door de algemene vergadering worden benoemd.

Artikel 17. Vertegenwoordiging.

17.1.Het bestuur vertegenwoordigt de vennootschap. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt mede toe aan twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders.

17.2.1-let bestuur kan functionarissen met algemene of beperkte vertegenwoordigingsbevoegdheid aanstellen. leder van hen vertegenwoordigt de vennootschap met inachtneming van de begrenzing aan zijn bevoegdheid gesteld. Hun titulatuur wordt door het bestuur bepaald.

Artikel 18. Raad van commissarissen.

18.1.De vennootschap heeft een raad van commissarissen. Met aantal commissarissen wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

18.2.De raad van commissarissen is belast met het toezicht cp het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken in de vennootschap en de met haar verbonden onderneming. Hij staat het bestuur met raad terzijde.

18.3.Bij de vervulling van hun taak richten de commissarissen zich naar het belang van de vennootschap en de met deze verbonden onderneming.

De raad van commissarissen is verder belast met hetgeen hem overigens in deze statuten en bij de wet is opgedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

18.4.Commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering.

18.5.Commissarissen kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden geschorst of ontslagen. Een schorsing kan, ook na één of meermalen verlengd te zijn, in totaal niet langer duren dan drie maanden.

18.6.in geval de raad van commissarissen uit twee (2) of meer personen bestaat dan wijst de raad van commissarissen een lid aan als voorzitter van de raad van commissarissen.

Artikel 19. Besluitvorming raad van commissarissen.

19.1.De raad van commissarissen besluit bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen zonder dat een quorum vereist is.

19.2. Een commissaris neemt niet deel aan de beraadslaging en besluitvorming indien hij daarbij een direct of indirect persoonlijk belang heeft dat tegenstrijdig is met het belang van de vennootschap en de met haar verbonden onderneming. Wanneer de raad van commissarissen hierdoor geen besluit kan nemen, wordt het besluit genomen door de algemene vergadering.

19.3.in de vergaderingen van de raad van commissarissen heeft iedere commissaris één (1) stem. Ingeval de stemmen staken zal de algemene vergadering namens de raad van commissarissen daarover besluiten. De raad van commissarissen zal een dergelijk voorstel onverwijld aan de algemene vergadering voorleggen die daarop onverwijld een besluit zal nemen na de commissarissen te hebben gehoord.

19.4.1edere commissaris kan zich in de vergaderingen van de raad van commissarissen uitsluitend door een medecommissaris doen vertegenwoordigen krachtens een schriftelijke volmacht.

19.5.1edere commissaris is bevoegd om, in persoon of bij een schriftelijk gevolmachtigde, door middel van een elektronisch communicatiemiddel aan de vergadering deel te nemen, daarin het woord te voeren en het stemrecht uit te oefenen. Hiervoor is vereist dat de commissaris via het elektronische communicatiemiddel kan worden geïdentificeerd, rechtstreeks kan kennisnemen van de verhandelingen ter vergadering en het stemrecht kan uitoefenen.

19.6.De raad van commissarissen kan ook buiten vergadering besluiten nemen mits aile commissarissen met deze wijze van besluitvorming hebben ingestemd. In geval van besluitvorming buiten vergadering kunnen de stemmen uitsluitend schriftelijk worden uitgebracht,

19.7.Besluiten van de raad van commissarissen worden genoteerd in een notulenboek dat door de raad van commissarissen wordt gehouden.

19.8.De raad van commissarissen kan nadere regels vaststellen omtrent de besluitvorming en werkwijze van de raad van commissarissen. In dat kader kan de raad van commissarissen onder meer bepalen met welke taak iedere commissaris meer in het bijzonder zal zijn belast, De algemene vergadering kan bepalen dat deze regels en taakverdeling schriftelijk moeten worden vastgelegd en deze regels en taakverdeling aan haar goedkeuring onderwerpen.

Artikel 20. Ontstentenis of belet commissaris.

20.1.1n geval van ontstentenis of belet van een commissaris zijn de overblijvende commissarissen of is de overblijvende commissaris tijdelijk met de taken van de raad van commissarissen belast In geval van ontstentenis of belet van alle commissarissen of van de enige commissaris wijst de algemene vergadering één of meer personen aan die met de taken van de raad van commissarissen zal zijn belast.

Artikel 21. Boekjaar, jaarrekening, jaarverslag, accountant,

21.1. Het boekjaar van de vennootschap loopt vanaf de zondag volgend op de zaterdag die het dichtst bij eenendertig maart valt tot en met de zaterdag die het dichtst bij eenendertig maart van het opvolgende jaar valt.

21.2. Binnen vijf maanden na afloop van elk boekjaar, behoudens verlenging van deze termijn door de algemene vergadering met ten hoogste zes maanden op grond van bijzondere omstandigheden, wordt door het bestuur de jaarrekening opgemaakt,

De jaarrekening wordt ondertekend door alle bestuurders en commissarissen.

Ontbreekt de ondertekening van een of meer van hen dan wordt daarvan onder opgaaf van reden melding gemaakt

Het bestuur maakt binnen voornoemde termijn een jaarverslag op, tenzij de vennootschap op grond van de wet is vrijgesteld van de verplichting een jaarverslag op te maken.

21.3. De vennootschap kan, en indien daartoe wettelijk verplicht zal, aan een accountant de opdracht verlenen tot onderzoek van de jaarrekening.

21,4. De jaarrekening wordt vastgesteld door de algemene vergadering.

21.5. Vaststelling van de jaarrekening strekt niet tot kwijting aan een bestuurder of commissaris. De algemene vergadering kan bij afzonderlijk besluit kwijting verlenen aan een bestuurder of commissaris.

21.6. Indien aile aandeelhouders tevens bestuurder van de vennootschap zijn, geldt ondertekening van de jaarrekening door alle bestuurders niet tevens als vaststelling van de jaarrekening door de algemene vergadering.

21.7. De vennootschap is verplicht tot openbaarmaking van de jaarrekening binnen acht (8) dagen na de vaststelling daarvan, tenzij een wettelijke vrijstelling van toepassing is.

Artikel 22. VVinstbestemming en uitkeringen.

22.1. De algemene vergadering is bevoegd tot bestemming van de winst die door de vaststelling van de jaarrekening is bepaald en tot vaststelling van uitkeringen, voor zover het eigen vermogen groter is dan de reserves die krachtens de wet of de statuten moeten worden aangehouden.

22.2. Een besluit van de algemene vergadering dat strekt tot uitkering, waaronder begrepen uitkering ten laste van een reserve, heeft geen gevolgen zolang het bestuur geen goedkeuring heeft verleend.

Het bestuur weigert slechts de goedkeuring indien het weet of redelijkerwijze behoort te voorzien dat de vennootschap na de uitkering niet zal kunnen blijven voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

22.3. Bij de berekening van het bedrag, dat op ieder aandeel zal worden uitgekeerd, komt slechts het bedrag van de verplichte stortingen op het nominale bedrag van de aandelen in aanmerking. Van de vorige zin kan telkens met instemming van aile aandeelhouders worden afgeweken.

Artikel 23. Algemene vergaderingen.

23.1. Tijdens ieder boekjaar wordt ten minste een algemene vergadering gehouden of wordt ten minste eenmaal buiten vergadering besloten.

23,2. Het bestuur, de raad van commissarissen en iedere aandeelhouder is bevoegd tot het bijeenroepen van een algemene vergadering.

23.3. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt door middel van oproepingsbrieven verzonden door het bestuur aan de adressen van de aandeelhouders en overige vergadergerechtigden, zoals deze zijn vermeld in het aandeelhoudersregister. Indien de aandeelhouder of andere vergadergerechtigde hiermee instemt, Kan de oproeping geschieden door een langs elektronische weg toegezonden leesbaar en reproduceerbaar bericht aan het adres dat door hem voor dit doel aan de vennootschap is bekend gemaakt

23.4. De oproeping geschiedt niet later dan op de achtste dag v66r die van de vergadering.

23.5. De oproeping vermeldt de plaats, datum en tijd, en de te behandelen onderwerpen.

23.6. De algemene vergadering wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft.

23.7. Indien de door de wet of de statuten gegeven voorschriften voor het oproepen en houden van vergaderingen niet in acht zijn genomen, kunnen geen geldige besluiten worden genomen, tenzij aile aandeelhouders en overige vergadergerechtigden ermee hebben ingestemd dat de besluitvorming plaatsvindt en de bestuurders en commissarissen voorafgaand aan de besluitvorming in de gelegenheid zijn gesteld om advies uit te brengen.

23.8. ledere aandeelhouder en ledere andere vergadergerechtigde is bevoegd om in persoon of bij een schriftelijk gevolmachtigde de algemene vergadering bij te wonen en daar het woord te voeren en indien hij stemrecht heeft, het stemrecht uit te oefenen. Omtrent toelating van andere personen tot de vergadering beslist de voorzitter van de vergadering.

23.9. ledere aandeelhouder en iedere andere vergadergerechtigde is bevoegd om in persoon of bij een schriftelijk gevolmachtigde door middel van een elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deel te nemen, daarin het woord te voeren en, indien hij stemrecht heeft, het stemrecht uit te oefenen. Hiervoor is vereist dat de aandeelhouder of andere vergadergerechtigde via het elektronische communicatiemiddel kan worden geïdentificeerd, rechtstreeks kan kennisnemen van de verhandelingen ter vergadering en, indien hij stemrecht heeft, het stemrecht kan uitoefenen.

23.10. De bestuurders en commissarissen hebben als zodanig in de algemene vergadering een raadgevende stem.

Artikel 24. Voorzitter. Notulen. Aantekeningen.

24.1. De algemene vergadering voorziet zelf in haar voorzitterschap. Tot dat ogenblik wordt het voorzitterschap waargenomen door een bestuurder of bij gebreke daarvan door de in leeftijd oudste ter vergadering aanwezige persoon.

24.2. Van het verhandelde in een algemene vergadering worden notulen gehouden door een notulist die door de voorzitter van de vergadering wordt aangewezen. De notulen worden vastgesteld door de voorzitter en de notulist en ten blijke daarvan door hen ondertekend.

24.3. De voorzitter van de vergadering of degene die de vergadering heeft bijeengeroepen, kan bepalen dat van het verhandelde een notarieel proces-verbaal wordt opgemaakt Het notarieel proces-verbaal wordt medeondertekend door de voorzitter van de vergadering.

24.4. Het bestuur houdt aantekening van de genomen besluiten van de algemene vergadering. De aantekeningen liggen ten kantore van de vennootschap ter inzage van de aandeelhouders en anderen aan wie vergaderrecht toekomt. Aan ieder van dezen wordt desgevraagd afschrift of uittreksel van deze aantekeningen verstrekt tegen ten hoogste de kostprijs.

Artikel 25. Besluitvorming in vergadering.

25.1. ER aandeel geeft recht op een stem.

25.2. Voor een aandeel dat toebehoort aan de vennootschap of aan een dochtermaatschappij daarvan kan in de algemene vergadering geen stem worden uitgebracht; evenmin voor een aandeel waarvan een van hen de certificaten houdt.

25.3. Bij de vaststelling in hoeverre de aandeelhouders stemmen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, of in hoeverre het aandelenkapitaal verschaft wordt of vertegenwoordigd is, wordt geen rekening gehouden met aandelen waarvan de wet of de statuten bepalen dat daarvoor geen stem kan worden uitgebracht.

25.4. Tenzij de wet een grotere meerderheid voorschrijft, worden besluiten van de algemene vergadering genomen met volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Blanco stemmen gelden als niet uitgebracht.

25.5. Stemming in de algemene vergadering geschiedt mondeling, tenzij de voorzitter van de vergadering anders bepaalt.

25.6. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 26. Besluitvorming buiten vergadering.

26.1. Besluitvorming van aandeelhouders kan op andere wijze dan in een vergadering plaatsvinden, mits alle aandeelhouders en overige vergadergerechtigden met deze wijze van besluitvorming hebben ingestemd. In geval van besluitvorming buiten vergadering worden de stemmen schriftelijk uitgebracht. Aan het vereiste van schriftelijkheid van de stemmen wordt tevens voldaan indien het besluit onder vermelding van de wijze waarop ieder der aandeelhouders of overige vergadergerechtigden met stemrecht heeft gestemd schriftelijk is vastgelegd.

4

26.2. De bestuurders en commissarissen worden voorafgaand aan de besluitvorming in de gelegenheid

gesteld om advies uit te brengen.

Artikel 27. Statutenwijziging.

27.1. De algemene vergadering kan besluiten tot wijziging van de statuten van de vennootschap.

27.2. Wanneer aan de algemene vergadering een voorstel tot wijziging van de statuten wordt gedaan, moet

zulks steeds bij de oproeping tot de algemene vergadering worden vermeld, en moet tegelijkertijd een afschrift

van dat voorstel, waarin de voorgedragen wijziging woordelijk is opgenomen, ten kantore van de vennootschap

ter inzage worden gelegd voor iedere aandeelhouder en andere vergadergerechtigde tot de afloop van de

vergadering.

Artikel 28. Ontbinding. Vereffening.

28.1. De algemene vergadering kan besluiten tot ontbinding van de vennootschap.

28.2.1n geval van ontbinding van de vennootschap krachtens besluit van de algemene vergadering worden

de bestuurders vereffenaars van het vermogen van de ontbonden vennootschap, tenzij de algemene

vergadering een of meer andere personen tot vereffenaar heeft benoemd.

28.3. Tijdens de vereffening blijven de statuten zoveel mogelijk van kracht.

28.4. Het overschot na vereffening wordt aan de aandeelhouders uitgekeerd naar evenredigheid van het

gezamenlijk bedrag van ieders aandelen.

Voor eensluidend uittreksel,

Marten Bezemer

Wettelijk vertegenwoordiger

Tegelijk neergelegd:

- statuten van Plantronics B.V. d.d. 6 december 2013

-verklaring van de bestuurders van Plantronics B.V. d.d.2 6 maart 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/08/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ieiniuui~xiioi YI9

" 13126865'

0 2 MUT 2013

BRUSSa

Griffie

Ondernemingsnr : 0873.846.769

Benaming

(voluit) : Plantronics B.V.

Belgisch bijkantoor: Plantronics Belgium, branch of Plantronics B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht Zetel : Scorpius 140, Gebouw C, 2132 LR Hoofddorp, Nederland

Belgisch bijkantoor: Louizalaan 149-24, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening Belgisch bijkantoor

A. Beslissingen betreffende de opening van het Belgisch bijkantoor

Uittreksel uit het unaniem besluit van de raad van bestuur van Plantronies B.V. d.d. 19 juli 2013: BESLUITEN HIERBIJ HET VOLGENDE:

1. Om Plantronics Belgium, branch of Plantronies B.V, (het "Bijkantoor") op te gerichten. Te dien einde is het volgende besloten:

1,1. Naam van het Bijkantoor: Plantronics Belgium, branch of Plantronics B.V.

1.2. Adres van het Bijkantoor: Louizalaan 149-24, 1050 Brussel, België

1.3. De activiteiten van het Bijkantoor: Marketing, inkoop, verkoop van communicatieapparatuur en het

leveren van zakelijke ondersteuning;

1.4. Benoemt de volgende Branch Managers tot wettelijke vertegenwoordigers van het Bijkantoor:

" Dhr. Greg W. Tyrrell, geboren op 27 Maart, 1961 in Dublin, Ierland, met de Ierse nationaliteit, wonende aan de Oostduinlaan 165, 2596 JL, te Den Haag, Nederland;

" Dhr Rob R. Frankfort, geboren op 15 April, 1951 in Amsterdam, Nederland, met de Nederlandse nationaliteit, wonend op Drontermeer 132, 1447 JX Purmerend, Nederland;

" Dhr. Marten Bezemer, geboren op 20 Augustus, 1963 in Rotterdam, Nederland, met de Nederlandse, nationaliteit, wonende aan de Ruychrocklaan 102, 2597 ER, Den Haag, Nederland.

1.5. De Branch Managers zullen hun werkzaamheden verrichten zonder hiervoor een vergoeding te ontvangen;

1.6. Bevoegdheden van de Branch Managers: aile bevoegdheden en gezag die nodig zijn om het Bijkantoor te organiseren, te beheren en te vertegenwoordigen zijn toegekend aan elk van de Branch Managers, afzonderlijk handelend;

1.7. Aanvang van de activiteiten van het Bijkantoor: het Bijkantoor zal opgericht worden met ingang van 1 oktober 2013 en zal zijn commerciële activiteiten starten vanaf het moment van registratie in het register van de Kruispuntbank der Ondernemingen.

2. Om door te gaan met de Voorgenomen Transactie.

3. Om volmachten te verlenen aan Vicki Kaluza, Robert Uzieblo, Filip Van Acoleyen kantoorhoudende aan de Berkenlaan 8a, 1831 Diegem, België, elk afzonderlijk handelend, met het recht van plaatsvervanging, teneinde aile formaliteiten gerelateerd en verband houdende met de oprichting van het Bijkantoor te voldoen, waaronder:

Op de laatste biz van Link 8 vermeiden Recto Naam an noedanigheid van de instrumenterende notais rietzij van de persoio)n(anf

oevoego aanz,er; Oer rd"~gar,ncQr iye'

V.Drsc 'Ja. n'

Bíjsagen bij h-enta- isch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belg

u max Server 8/2/2013 9:23:50 MM PAGE 1/001 Fax Server

Fax Server

- De ondertekening van iedere pagina, zonder uitzondering, van formulier 1 en 2 welke dienen te worden

ingediend ter griffie van de Rechtbank van Koophandel met het oog op ter publicatie in de Bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad;

- De registratie van de commerciële activiteiten in het register van de Kruispuntbank der ondernemingen;

- De registratie bij de belastingdienst ten aanzien van de BTW.

B. Statuten van de vennootschap

Naam en zetel,

Artikel 1

1. De vennootschap draagt de naam: Piantronlcs B,V,

2. Zij heeft haar zetel te jScorpius 140 Building C, 2132 LR, Hoófddorp, Nederland],

Doei.

Artikel 2.

De vennootschap heeft ten doel:

a. Het ontwikkelen, vervaardigen en verkopen van lichtgewicht koptelefoons, andere telecommunicatie producten, elektronische uitrustingen en andere producten;

b. Het oprichten van, deelnemen in, het bestuur voeren over en het zich op enigerlei andere wijze financieel interesseren bij andere vennootschappen en ondernemingen;

c. Het verlenen van diensten op administratief, technisch, financieel, economisch of bestuurlijk gebied aan andere vennootschappen, personen of ondernemingen;

d. Het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende zaken en andere goederen, daaronder begrepen patenten, merkrechten, licenties, vergunningen en andere industriële eigendomsrechten;

e. Het ter leen opnemen of ter leen verstrekken van gelden, alsmede het zekerheid stelten, zich op andere

wijze sterk maken of zich hoofdelijk naast of voor anderen verbinden,

het vorenstaande al of niet in samenwerking met derden en met inbegrip van het verrichten en bevorderen

van alle handelingen die daarmede direct of indirect verband houden, alles in de ruimste zin des woords,

Maatschappelijk kapitaal.

Artikel 3,

1, Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentigduizend euro (EUR 90.000,--).

2. Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen van vierhonderd vijftig euro (EUR 480, ) elk.

3. Alle aandelen lulden op naam en zijn doorlopend genummerd van 1 af.

Register van aandeelhouders

Artikel 4.

1. De directie houdt een register waarin de namen en adressen van aile houders van aandelen zijn opgenomen, met vermelding van de datum waarop zij de aandelen hebben verkregen, de datum van de erkenning of betekening alsmede van het op ieder aandeel gestorte bedrag. Daarin worden tevens opgenomen de namen en adressen van hen die recht van vruchtgebruik of pandrecht op aandelen hebben, met vermelding van de datum waarop zij dat recht hebben verkregen, de datum van erkenning of betekening, alsmede met vermelding welke aan de aandelen verbonden rechten hun overeenkomstig de leden 2 en 4 van de artikelen 2:197 en 2:198 Burgerlijk Wetboek toekomen.

2. Op het register is artikel 2:194 Burgerlijk Wetboek van toepassing.

Uitgifte van aandelen.

Artikel 5.

1. Uitgifte van aandelen kan slechts ingevolge een besluit van de algemene vergadering van aandeelhouders  hierna te noemen: de algemene vergadering -- geschieden. De uitgifte vindt plaats bij een daartoe bestemde ten overstaan van een notaris met plaats van vestiging in Nederland verleden akte, waarbij de betrokkenen partij zijn.

2. Iedere aandeelhouder heeft bij uitgifte van aandelen een voorkeursrecht naar evenredigheid van het gezamenlijk bedrag van zijn aandelen, met inachtneming van de beperkingen volgens de wal,

3, Een gelijk voorkeursrecht hebben de aandeelhouders bij het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen,

4. Het voorkeursrecht kan, telkens voor een enkele uitgifte, door de algemene vergadering worden beperkt of uitgesloten.

5. Bit uitgifte van elk aandeel moet daarop het gehele nominale bedrag worden gestart. Bedongen kan

worden dat een deel, ten hoogste drie vierden, van het nominale bedrag eerst behoeft te worden gestort nadat

de vennootschap het zal hebben opgevraagd.

Eigen aandelen.

Artikel 6.

1. De vennootschap mag, met inachtneming van het dienaangaande in de wet bepaalde, volstorte eigen aandelen of certificaten daarvan verkrijgen tot het door de wet toegestane maximum.

2. Leningen met het oog op het nemen of verkrijgen van aandelen in haar kapitaal of van certificaten daarvan mag de vennootschap verstrekken doch slechts tot ten hoogste het bedrag van de uitkeerbare reserves.

Levering van aandelen. Vruchtgebruik. Pandrecht. Certificaten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatslilad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

~1, Artikel 7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge 1. Voor de levering van een aandeel of de levering van een beperkt recht daarop, is vereist een daartoe bestemde ten overstaan van een notaris met plaats van vestiging in Nederland verleden akte, waarbij de betrokkenen partij zijn.

2, De levering van een aandeel of de levering van een beperkt recht  daaronder begrepen de vestiging en afstand van een beperkt recht  daarop overeenkomstig lid 1 werkt mede van rechtswege tegenover de vennootschap. Behoudens in het geval dat de vennootschap zelf bij de rechtshandeling partij is, kunnen de aan het aandeel verbonden rechten eerst worden uitgevoerd nadat zij de rechtshandeling heeft erkend of de akte aan haar is betekend overeenkomstig het dienaangaande in de wet bepaalde.

3. Bij vestiging van een vruchtgebruik of een pandrecht op een aandeel kan het stemrecht niet aan de vruchtgebruiker of de pandhouder worden toegekend.

4. De vennootschap verleent geen medewerking aan de uitgifte van certificaten van haar aandelen.

Btokkeringsregeling.

Artikel 8,

1. Voor overdracht van aandelen, wil zij geldig zijn, is steeds de goedkeuring vereist van de algemene vergadering, tenzij alle aandeelhouders schriftelijk hun goedkeuring aan de betreffende vervreemding hebben gegeven, welke goedkeuring slechts voor een periode van drie maanden geldig is.

2. De aandeelhouder die tot overdracht van aandelen wil overgaan, in dit artikel verder ook aan te duiden als: de "verzoeker», geeft daarvan bij aangetekende brief of tegen ontvangstbewijs kennis aan de directie onder opgave van het aantal over te dragen aandelen en van de personen aan wie hij wenst over te dragen.

3. De directie is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen en te doen houden binnen zes weken na ontvangst van de in het vorige lid bedoelde kennisgeving. Bij de oproeping wordt de inhoud van die kennisgeving vermeld.

4. Indien de algemene vergadering de gevraagde goedkeuring verleent, moet de overdracht binnen drie maanden daarna plaatshebben.

5. Indien:

a. niet binnen de in lid 3 gestelde termijn de aldaar bedoelde algemene vergadering is gehouden;

b. in die algemene vergadering omtrent het verzoek tot goedkeuring geen besluit is genomen;

c. bedoelde goedkeuring is geweigerd zonder dat de algemene vergadering gelijktijdig met de weigering aan de verzoeker opgave doet van een of meer gegadigden die bereid zijn al de aandelen waarop het verzoek tot goedkeuring betrekking had, tegen contante betaling te kopen,

wordt de gevraagde goedkeuring geacht te zijn verleend en wel in het sub a gemelde geval op de dag waarop de algemene vergadering uiterlijk had moeten worden gehouden.

6. Tenzij tussen de verzoeker en de door de algemene vergadering aangewezen en door hem aanvaarde gegadigde(n) omtrent de prijs of de prijsvaststelling anders wordt overeengekomen, zal de koopprijs van de aandelen worden vastgesteld door een onafhankelijke deskundige, op verzoek van de meest gerede partij te benoemen door de voorzitter van de Kamer van Koophandel en Fabrieken binnen wier ressort de vennootschap is gevestigd.

7. De verzoeker blijft bevoegd zich terug te trekken, mits dit geschiedt binnen een maand nadat hem bekend is aan welke gegadigde hij al de aandelen waarop het verzoek tot goedkeuring betrekking had, kan verkopen en tegen welke prijs.

8. De kosten van de prijsvaststelling komen ten laste van:

a. de verzoeker indien deze zich terugtrekt;

b. de verzoeker voor de helft en de kopers voor de andere helft indien de aandelen door de gegadigden zijn gekocht, met dien verstande dat iedere koper in de kosten bijdraagt in verhouding tot het aantal door hem gekochte aandelen;

c. de vennootschap in niet onder a of b genoemde gevallen.

9. De vennootschap zelf kan slechts met instemming van de verzoeker gegadigde zijn als bedoeld in lid 5

sub c.

Directie.

Artikel 9.

1. Het bestuur van de vennootschap wordt gevormd door een directie bestaande uit één of meer directeuren.

2. De directeuren worden benoemd door de algemene vergadering.

3. Iedere directeur kan te allen tijde door de algemene vergadering worden geschorst en ontslagen.

4. De bezoldiging en de verdere arbeidsvoorwaarden van iedere directeur worden vastgesteld door de

algemene vergadering.

Bestuurstaak. Besluitvorming. Taakverdeling.

Artikel -1(/

1. Behoudens de beperkingen volgens de statuten is de directie belast met het besturen van de vennootschap.

2. De algemene vergadering kan een reglement vaststellen, waarbij regels worden gegeven omtrent de besluitvorming van de directie.

3. De directie stelt een taakverdeling vast en brengt deze ter kennis van de algemene vergadering.

Vertegenwoordiging.

Artikel 11.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. De directie vertegenwoordigt de vennootschap. De bevoegdheid de vennootschap te vertegenwoordigen, komt mede toe aan twee gezamenlijk handelende directeuren.

2. De directie kan functionarissen met algemene of beperkte vertegenwoordigingsbevoegdheid aanstellen. Elk hunner vertegenwoordigt de vennootschap met inachtneming van de begrenzing aan zijn bevoegdheid gesteld. Hun titulatuur wordt door de directie bepaald.

3. In geval van een tegenstrijdig belang tussen de vennootschap en een directeur in de zin dat de directeur in privé een overeenkomst aangaat met de vennootschap of partij is in een procedure tussen hem en de vennootschap, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door één van de andere directeuren. Indien er geen andere zodanige directeuren zijn, wijst de algemene vergadering een persoon daartoe aan. Een zodanige persoon kan ook de directeur zijn te wiens aanzien het tegenstrijdig belang bestaat. In alle gevallen van tegenstrijdig belang tussen de vennootschap en een directeur kan de vennootschap mede worden vertegenwoordigd door die directeur, De algemene vergadering is steeds bevoegd een of meer andere personen daartoe aan te wijzen,

Beperkingen bestuursbevoegdheid.

Artikel 12.

1. De algemene vergadering is bevoegd besluiten van de directie aan haar goedkeuring te onderwerpen. Die besluiten dienen duidelijk omschreven te worden en schriftelijk aan de directie te worden meegedeeld.

2. De directie moet zich gedragen naar de aanwijzingen betreffende de algemene lijnen van het te volgen financiële, sociale en economische beleid en van het personeelsbeleid, te geven door de algemene vergadering.

3. Het ontbreken van een goedkeuring als bedoeld in dit artikel kan niet door of tegen derden worden

ingeroepen.

Ontstentenis of belet.

Artikel 13.

In geval van ontstentenis of belet van een directeur zijn de andere directeuren of is de andere directeur

tijdelijk met het bestuur van de vennootschap belast. In geval van ontstentenis of belet van alle directeuren of

van de enige directeur is de persoon die daartoe jaarlijks door de algemene vergadering wordt benoemd tijdelijk

met het bestuur van de vennootschap belast.

Boekjaar. Jaarrekening.

Artikel 14.

1. Het boekjaar van de vennootschap loopt van de zondag volgend op de zaterdag die het dichtst bij éénendertig maart valt tot en met de zaterdag die het dichtst bij éénendertig maart van het volgende jaar valt.

2. Jaarlijks binnen vijf maanden na afloop van het boekjaar, behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste zes maanden door de algemene vergadering op grond van bijzondere omstandigheden, wordt door de directie een jaarrekening opgemaakt.

3. De algemene vergadering stelt de jaarrekening vast.

Winst.

Artikel 15,

1. De winst staat ter beschikking van de algemene vergadering.

2. Winstuitkeringen kunnen slechts plaatshebben voor zover het eigen vermogen groter is dan het gestorte en opgevraagde deel van het kapitaal vermeerderd met de reserves die krachtens de wet moeten worden aangehouden.

3. De algemene vergadering kan met inachtneming van het dienaangaande in lid 2 bepaalde besluiten tot uitkering van interim dividend.

4. De algemene vergadering kan met inachtneming van het dienaangaande in lid 2 bepaalde besluiten tot

uitkeringen ten laste van een reserve die niet krachtens de wet moet worden aangehouden.

Algemene vergaderingen.

Artikel 16,

1. Jaarlijks binnen zes maanden na afloop van het boekjaar, wordt de algemene vergadering gehouden, bestemd tot de behandeling en vaststelling van de jaarrekening.

2. Andere algemene vergaderingen worden gehouden zo dikwijls de directie, dan wel aandeelhouders tezamen vertegenwoordigend ten minste een tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, zulks nodig achten.

3. De algemene vergaderingen worden door de directie, dan wel aandeelhouders, tezamen vertegenwoordigende een tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, bijeengeroepen door middel van brieven aan de adressen volgens het register van aandeelhouders. De oproeping geschiedt niet later dan op de vijftiende dag voor die van de vergadering.

4. Zolang in een algemene vergadering het gehele geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd, kunnen geldige besluiten genomen worden over alle aan de orde komende onderwerpen, mits met algemene stemmen, ook al zijn de door de wet of statuten gegeven voorschriften voor het oproepen en houden van vergaderingen niet in acht genomen.

5. De algemene vergaderingen worden gehouden in de gemeente waar de vennootschap volgens de statuten haar zetel heeft.

6. De algemene vergadering voorziet zelf in haar voorzitterschap. De voorzitter wijst de secretaris aan.

7. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

8. Voor zover de wet geen grotere meerderheid voorschrijft, worden alle besluiten genomen met volstrekte

meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Besluitvorming buiten vergadering.

Artikel 17.

Besluiten van aandeelhouders kunnen in plaats van in algemene vergadering ook bij geschrift worden genomen, mits met algemene stemmen, vertegenwoordigende het gehele geplaatste kapitaal. Onder geschrift wordt verstaan elke via gangbare communicatiekanalen overgebracht en op geschrift ontvangen bericht,

Statutenwijziging en ontbinding.

Artikel 18.

Wanneer aan de algemene vergadering een voorstel tot statutenwijziging of tot ontbinding der vennootschap wordt gedaan, moet zulks steeds bij de oproeping tot de algemene vergadering der aandeelhouders worden vermeld, en moet, indien het een statutenwijziging betreft, tegelijkertijd een afschrift van het voorstel, waarin de voorgedragen wijziging woordelijk is opgenomen, ten kantore van de vennootschap ter inzage worden gelegd voor aandeelhouders tot de afloop der vergadering.

Vereffening.

Artikel 19.

1, Indien de vennootschap wordt ontbonden ingevolge een besluit van de algemene vergadering, geschiedt de vereffening door de directie, indien en voorzover de algemene vergadering niet anders bepaalt.

2. Na afloop der vereffening blijven de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende zeven jaar berusten onder degene die daartoe door de vereffenaar is aangewezen.

Voor-

"behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vicki Kaluza

Volmachthouder

Tegelijkertijd met dit formulier worden neergelegd:

Unaniem besluit van de raad van bestuur van Plantronics B.V. d.d. 19 juli 2013, gelegaliseerd,

- Statuten van de vennootschap Plantronics B.V., gelegaliseerd,

- Uittreksel uit het handelsregister van de Kamers van Koophandel van Plantronics B.V., gelegaliseerd.

Op da laatste biz van LiLk S v2rm2Edan Recto Naam :ticedarag'neid ian de Instrumenterende notans, hetz!t van de perso(o)n(sn)

wc- .aGe3GG" ' è.-, darizen J3n 1~iGci~ .a edrf~~~ 4eGG:~a!yE n i~rnn Maa T? '^n ytoya nn

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 29.03.2014, GGK 29.03.2014, NGL 23.12.2014 14709-0244-030
08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 28.03.2015, GGK 27.05.2016, NGL 28.07.2016 16392-0488-032

Coordonnées
PLANTRONICS

Adresse
LOUIZALAAN 149, BUS 24 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale