PRIVATE INSURER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PRIVATE INSURER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 866.104.486

Publication

23/05/2014 : ME. - RECTIFICATIF COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 12.05.2014, DPT 20.05.2014 14129-0441-073
14/03/2014
ÿþ~

Voor- behoudi

aan he

Beigisc Staatsbl

Word 11.1

In de bijiagen b- he%Be[gisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

BRUSSEL

Griffie

, ^ J,~~~ ~~~~_~~~~ y __ _ -^_ ~ ~~~a~_

Ondernemingsnr : 0866.104.486

Benaming

(voluit) PRIVATE INSURER

(verkort)Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel Tedescolaan 7- Oudergem (B-1160160 Oudergem)

(volledig adres)

Onderwerp akte: WARRANTENPLAN - UITGIFTE WARRANTEN - WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 28 janua 2014, met als registratievermelding~

Geregistreerd zes blad(en)1 één renvooi(en) op het 3 Registrat!ekantoor van Fisene op 12 februari 2014. Boek D2bled53, vak 21 Ontvangen ;vijftig euro (50 ¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur w.n. (getekend): C. DUMONT voor MARCHAL D."

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vanno6tochap "PRIVATE |NSORER'", waarvan de zetel gevestigd is te Oudergem (B4180 Oudergem), Tedescolaan, 7, besloten heeft :

1, om het Warrantenplan 2013 van de vennootschap goedgekeurd door de raad van bestuur te

bekrachtigen overeenkomstig de aanbevelingen van de Belgische Corporate Govemance Code

2. vierhonderdvierenvijiligduizend honderd achtentwintig (454L128) Warranten uit te geVen, en de uitgiftevoorwaarden van de Warranten vas te stellen volgens bovengenoemd Warrantenplan 2013. De Warranten zullen een looptijd hebben van maximum tien (10) jaar en zullen gratis worden toegekend zoals omschreven in het Warrantenplan 2013.

3. het kapitaal van de Vennootschap te verhogen, onder de opschortende voorwaarde van het aanbod, de . aanvaarding en de uitoefening van de Warranten en de vaststelling van de kapitaalverhoging in een notariële akte en dit voor zover dat de raad van bestuur niet beslist om ingekochte eigen aandelen uit te keren, met een bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van (i) het aantal aandelen (zonder stemrecht) uitgegeven bij uitoefening van de Warranten met (ii) de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de Vennootschap op het ogenblik van de uüoefening, hetzij een bedrag van maximaal één miljoen zevenhonderdvijfenzeventigduizend euro (1775.800.00 EUR) en door uitgifte van een aantal nieuwe aandelen, Het positieve verschil tussen de uitoefenprijs van de Warranten en het bedrag van de kapitaalverhoging zal als een uitgiftepremie worden geboekt.

Deze nieuwe aandelen zullen aandelen zonder stemrecht van de Vennootschap vurmon, respectievelijk aandelen met stemrecht zodra als gevolg van het initiatief van de vennootschap deze oande|wriop een gereglementeerde markt toegelaten werden tot notering ær:Fvarhandw|en.en die zullen delen in de eventuele winst van het boekjaar waarin zij warden uitgegeven en elle volgende boekjaren.. Deze nieuwe aandelen zullen bij de uitoefening van de warranten ingetekend en in geld worden volgestort overeenkomstig voormelde uitgifte- en uitoefenvoorwaarden.

Het eventuele positieve verschil tussen de uitoefenprijs van de warrant en de fractiewaarde van de aandelen za(, zoals hierboven vermeld, geboekt worden als uitgiftepremie op een rekening daartoa' bestemd. De vergadering heeft besloten, onverminderd het voorgaande, dat het kapitaal slechts verhoogd zal worden met het bedrag van de uitgeoefende warrants..

--_ __ . _ _'_'~ _' ..  . ' ..  ' .. . _-'---- '

4Op-dmteeumd blz. van Luik o vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rec mmemnonvenmmnrenvonuonoanmvenæoenwooruigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

vie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vierhonderdvierenvijftigduizend honderd achtentwintig (454.128) Wan-anten, die zullen worden gecreëerd in het kader van het Warrantenplan 2013, toe te kennen aan de Vennootschap, met het oog op de aanbieding en toekenning ervan aan bepaalde personeelsleden, kaderleden en uitvoerende bestuurders van de Vennootschap en Verbonden Vennootschappen op basis van de aanbevelingen van het remuneratie- en benoemingscomite. De Vennootschap kan de Warranten niet zelf uitoefenen.

De artikelen 5 en 12 de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, rekening houdende met de opschortende voorwaarde voor de onderschrijving van aandelen zonder stemrecht.

het eerste lid van artikel 9 van de statuten te vervangen door de volgende tekst, om deze aan te passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen:

"De aandelen zijn op naam.".

om de volgende tekst toe te voegen aan artikel 16, § 2 in fine van de statuten:

Artikel 16 e 2 : in fine van dit artikel de volgende tekst toevoegen in fine :

"Het Remuneratiecomité omvat conform artikel 526quater, § 2 Wetboek van Vennootschappen uitsluitend niet uitvoerende bestuurders, indien uitvoerende bestuurders aan vergaderingen van het Remuneratiecomité deelnemen om het Comité nader toe te lichten hebben ze enkel een raadgevende stem. Onverminderd de wettelijke opdrachten van de raad van bestuur heeft het Remuneratiecomité de bevoegdheden en taken die haar door de raad van bestuur worden toevertrouwd in het kader van warrantenplannen."

4. om elk lid van de raad van bestuur, alleen handelend, te machtigen tot vaststelling van de uitoefening

van de Warranten, de verwezenlijking van de daaruit eventueel voortvloeiende kapitaalverhogingen (met inbegrip van de incorporatie van de uitgiftepremie geboekt naar aanleiding daarvan) en de uitgifte van de aandelen, de notariële aktes te verlijden houdende de vaststelling van de kapitaalverhogingen naar aanleiding van de uitoefening van de Warranten, tot wijziging van de statuten teneinde deze aan te passen aan het nieuw bedrag van het kapitaal en het nieuwe aantal aandelen ingevolge de uitoefening, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten, de eventuele aantekening in het aandeelhoudersregister te verrichten van de nieuw uitgegeven aandelen ten name van de personen die op voormelde kapitaalverhoging hebben ingeschreven en die Warranten hebben uitgeoefend.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gelktijdfle neerlegging :

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen

- verslag van de commissaris;

- verslag van de raad van bestuur,

de gecoördineerde statuten.

Voorbehouden

aan het 4.

Belgisch

Staatsblad

5.

6.

7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1l º% na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ifl~N I N~p~~~l

13188

BRUSSEL

©5 DEC 2013

Griffie

lino

D

Ondernemingsnr : 0866.104.486

Benaming

(voluit) : PRIVATE INSURER

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tedescolaan 7, B-1160 Oudergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verduidelijkende publicatie.

Hierbij wordt verduidelijkt dat de heer Jean-François Lycops op 10 mei 2010 enkel werd herbenoemd als bestuurder en niet als gedelegeerd-bestuurder, Het mandaat van de heer Jean-François Lycops als gedelegeerd-bestuurder heeft conform artikel 90 wet van 9 juli 1975 betreffende de controle der verzekeringsondernemingen en de mededelingen van de Controledienst der Verzekeringen nummers D97 van 7 februari 1992 en D172 van 26 april 1999 een einde genomen op 6 februari 2006, dit is de dag waarop de vergunning als verzekeringsonderneming in het Belgisch Staatsblad werd gepubliceerd.

Getekend,

Barbara De Beurme Jean-François Lycops

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/12/2014
ÿþ r.t Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111151111111

- r-ecntbank van. kaophat ic.ïel 6Eu_ 5e

neergelegd/ontvangen op

f8 DEL 2014

ter griffie van ctiltederiandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0866.104.486

Benaming

(voluit) : PRIVATE INSURER

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tedescolaan 7, B-1160 Brussel.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder ; benoeming van een bestuurder ; bijzondere volmacht voor de formaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 15 decembe 2014 dat de aandeelhouders, in het belang van de Vennootschap

- AKTE GENOMEN HEBBEN van het ontslag van de naamloze vennootschap "Ter Lande Invest" NV (0447,502.471), met ais vaste vertegenwoordiger de heer Walter Van Pottelberge, als bestuurder. Dit ontslag gaat in vanaf 30 juni 2014,

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd.

- BESLOTEN HEBBEN om de heer Karel Goossens, wonende te 1860 Meise, Leon Fischerlaan 35, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 18 december 2014

- BESLOTEN HEBBEN, daarenboven, dat zijn mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2020.

- BESLOTEN HEBBEN dat de heer Karel Goossens zijn mandaat bezoldigd zal uitoefenen,

- BESLOTEN HEBBEN om aile volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae,

Bijzonder gevolmachtigde.

26/07/2013
ÿþ Mod Wortl 71.1

~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D.1-4o

6

1111

1311 701

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0866.1 04.486

Benaming

(voluit) : PRIVATE INSURER

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tedescolaan 7, B-1160 Brussel

(volledig adres)

Onderwer s akte : Einde van het mandaat van drie bestuurders ; benoeming van een bestuurder ; herbenoeming van twee bestuurders ; ontslag van een bestuurder.

Er blijkt uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden op 10 mei 2010 dat de jaarvergadering :

- akte heeft genomen van het feit dat het mandaat als bestuurder van de heren Hugues Pinte, Jean-Sébastien Vincent en Jean-François Lycops afliep bij deze jaarvergadering.

- beslist heeft om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.S. VINCENT MANAGEMENT SERVICES" (ondernemingsnummer : 0473.739.783), met maatschappelijke zetel gevestigd te 9032 Wondelgem, industrieweg 118, en met als vaste vertegenwoordiger de heer Jean-Sébastien Vincent, wonende te 9000 Gent, Vaderlandstraat 45, te benoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar eindigend op de jaarvergadering van mei 2016.

- beslist heeft om de heren Hugues Pinte en Jean-François Lycops te herbenoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar eindigend op de jaarvergadering van mei 2016.

- beslist heeft om een einde te stellen aan het mandaat als bestuurder van de heer Denis Berckmans. De vergadering dankt de heer Denis Berckmans voor de diensten die hij als bestuurder aan de vennootschap heeft geleverd.

Voor analytisch uittreksel,

Barbara De Beurme Jean-François Lycops

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013
ÿþ Mod Word i t,i

I: ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II

hl

Griffie Griffie 7 JU6L 2C

13

Ondernemingsnr : 0866.104.486

Benaming

(voluit) : PRIVATE INSURER

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tedescolaan 7, B-1160 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte r Herbenoeming van de commissaris ; herbenoeming van een bestuurder.

Er blijkt uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden op 14 mei 2012 dat de jaarvergadering

- besloten heeft, rekening houdend met het voorstel van het auditcomité, om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren bvovvCvba (ondernemingsnummer : 0429.053.863), met maatschappelijke zetel gevestigd te Berkenlaan 8b, B1831 Diegem, te herbenoemen als commissaris voor een periode van drie jaar. De commissaris zal voor de uitoefening van deze opdracht vertegenwoordigd worden door de heer Yves Dehogne.

- akte genomen heeft van het feit dat het mandaat van Mevrouw Barbara De Beurme ais bestuurder afliep op deze jaarvergadering.

- besloten heeft om Mevrouw Barbara De Beurme te herbenoemen als bestuurder voor 6 jaar tot op de jaarvergadering van mei 2018 over boekjaar 2017.

Voor analytisch uittreksel,

Barbara De Beurme Jean-François Lycops

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2013
ÿþMod Word 11.1

iLI1~( " .

111111111 11111

*13116703*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

C~-

II

Ondernemingsnr : 0866.104.486

Benaming

(voluit) : PRIVATE INSURER

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tedescolaan 7, B-1160 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen ; samenstelling van de raad van bestuur.

Er blijkt uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden op 13 mei 2013 dat de jaarvergadering

- akte heeft genomen van het feit dat het mandaat als bestuurder van de BVBA ROUDE, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Jacques Rousseaux, en de NV Ter Lande Invest, met als vaste vertegenwoordiger de heer Walter Van Pottelberge, afliep op deze jaarvergadering.

-besloten heeft om

a) de BVBA ROUDE, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is Nieuwelaan 30 te 1853 Strombeek-Bever en met ondernemingsnummer 0860.245.488, en met als vaste vertegenwoordiger de heer Jacques Rousseaux,

en

b) de NV Ter Lande Invest, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is Frilinglei 74 te 2930 Brasschaat en met ondernemingsnummer 0447.502.471, en met als vaste vertegenwoordiger de heer Walter Van Pottelberge,

te herbenoemen als bestuurders voor 6 jaar tot op de jaarvergadering van mei 2019 over het boekjaar 2018. Hun mandaten worden bezoldigd.

De overige niet uitvoerende bestuurders zijn de heer Hugues Pinte en de BVBA J.S. VINCENT MANAGEMENT SERVICES, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is Industrieweg 118 te 9032 Wondelgem (ondernemingsnummer 0473.739.783), met als vaste vertegenwoordiger de heer Jean-Sébastien Vincent, beiden benoemd tot op de jaarvergadering van mei 2016.

Ter volledigheid en overzicht wordt hierna de toestand van de uitvoerende bestuurders weergegeven. Mevrouw Barbara De Beurme werd op de jaarvergadering van 14 mei 2012 als bestuurder herbenoemd tot op de jaarvergadering van mei 2018. De heer Jean-François Lycops werd op de jaarvergadering van 10 mei 2010 als bestuurder herbenoemd tot op de jaarvergadering van mei 2016.

Voor analytisch uittreksel,

Barbara De Beurme Jean-Français Lycops

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13255-0028-051
12/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 13.05.2013, DPT 06.06.2013 13160-0320-072
14/06/2012 : ME. - COMPTES CONSOLIDES 31.12.2011, APP 14.05.2012, DPT 07.06.2012 12159-0594-042
14/06/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 14.05.2012, DPT 08.06.2012 12159-0597-072
27/07/2011
ÿþ Motl 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

~~ ~

~~

~ ,e5 ~~ "~1

Griffie

" Ondernemingsnr : 0866.104.486

Benaming

(voluit) : PRIVATE INSURER

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Tedescolaan,7  Oudergem (B-1160 Oudergem)

Onderwerp akte : AFSCHAFFING CONVERTEERBARE OBLIGATIES

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op

21 april 2011, met als registratievermelding :

" Geregistreerd twee bladen, twee renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 4 mei 2011. Boek 58, blad 77, vak 01. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur w.n.(getekend)" MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap' "PRIVATE INSURER", waarvan de zetel gevestigd is te Oudergem (B-1160 Oudergem), Tedescolaan, 7,.

" ondermeer besloten heeft

de statuten als volgt te wijzigen :

Artikel 5 : de tekst van dit artikel vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen vijfhonderd vijftigduizend euro (¬ 3.550.000, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door negenhonderd en achtduizend twee honderd zesenvijftig (908.256)

aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort."

Artikel 5bis : in fine van dit artikel de volgende tekst toevoegen :

"7. Op datum van 14 oktober 2009 werd het openstaande saldo van de aandelen volledig volstort.

8. De buitengewone algemene van éénentwintig april tweeduizend en elf heeft besloten tot afschaffing

van de converteerbare obligaties, uitgegeven naar aanleiding van de buitengewone algemene

vergadering der aandeelhouders van 31 maart 2008."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gelijktijdige neerlegging:

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen :

" de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

11111

'11115268*

22/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 09.05.2011, DPT 16.06.2011 11173-0237-070
21/06/2011 : ME. - COMPTES CONSOLIDES 31.12.2010, APP 09.05.2011, DPT 08.06.2011 11172-0453-047
15/06/2010 : ME. - COMPTES CONSOLIDES 31.12.2009, APP 10.05.2010, DPT 07.06.2010 10166-0255-048
15/06/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 10.05.2010, DPT 07.06.2010 10166-0247-068
18/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 11.05.2009, DPT 10.06.2009 09225-0029-069
18/06/2009 : ME. - COMPTES CONSOLIDES 31.12.2008, APP 11.05.2009, DPT 10.06.2009 09225-0030-046
18/06/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 13.05.2008, DPT 11.06.2008 08227-0392-067
22/06/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 14.05.2007, DPT 15.06.2007 07245-0025-068
29/06/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 08.05.2006, DPT 27.06.2006 06336-2369-015
04/08/2015 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 28.07.2015 15365-0116-048

Coordonnées
PRIVATE INSURER

Adresse
TEDESCOLAAN 7 1160 OUDERGEM

Code postal : 1160
Localité : AUDERGHEM
Commune : AUDERGHEM
Région : Région de Bruxelles-Capitale