PRIVATE SECURITY ASSOCIATION, AFGEKORT : PSA

Association sans but lucratif


Dénomination : PRIVATE SECURITY ASSOCIATION, AFGEKORT : PSA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 479.980.051

Publication

21/06/2011
ÿþMOD22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

08 2ifin

Griffie

1!11111J1111111.111j11,!1.1111!1,1111!

Ondernemingsnr : O~ }o~ `Ybo CS/f .

Benaming

(voluit) : Private Security Association

(verkort) : PSA

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Olympiadenlaan 20 (IPB 400) 1140 Evere

Onderwerp akte : Wijziging statuten, kwijting en benoeming penningmeester

Na vaststelling dat de uitnodigingen tijdig werden verstuurd en op deze uitnodigingen de.punten wijziging van de statuten en de benoeming van de penningmeester waren geagendeerd en bovendien blijkt dat er voldoende leden aanwezig zijn, beslist de algemene vergadering van de vzw PRIVATE SECURITY ASSOCIATION, bijeengekomen in UZ-Leuven, campus Gasthuisberg, Herestraat 49, 3000 Leuven op vrijdag 1 april 2011, om 11u30, onder voorzitterschap van Gilbert Geudens:

1/ De artikelen 5, 6 en 7 van de statuten worden vervangen door volgende tekst

Artikel 5

Het aantal leden is onbeperkt. De vereniging heeft werkende en toegetreden leden.

Tot de vereniging kan toetreden: elke natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur aanvaard wordt. De raad van bestuur beslist autonoom over elk verzoek tot opneming van een werkend lid of van een toegetreden lid. De raad van bestuur dient haar beslissingen niet te motiveren.

Een werkend lid dient te voldoen aan volgende criteria:

- deel uitmaken van een interne bewakingsdienst of een veiligheidsdienst die vergund is voor bewakingsactiviteiten,

- de interne bewakingsdienst of veiligheidsdienst moet minimum 1 jaar vergund zijn en mag tijdens deze periode geen schorsingen en/of schrappingen door de overheid hebben opgelopen,

- de interne bewakingsdienst of de veiligheidsdienst moet deel uitmaken van een bestuur, vereniging of onderneming met een minimum van 50 personen in dienst,

na aanvaarding ais werkend lid, regelmatig de werkvergaderingen van de vereniging bijwonen of er vertegenwoordigd zijn.

De leden onderschrijven bij hun toetreding de statuten en het huishoudelijk reglement. Hierop wordt een uitzondering gemaakt voor de leden die toetreden voor de datum van publicatie van de statuten in het Belgisch Staatsblad, die het huishoudelijk reglement onderschrijven na publicatie van de statuten in het Belgisch Staatsblad. De leden zullen zich in hun gedragingen door deze principes laten leiden en ze verbinden er zich toe geen daden te stellen die tegenstrijdig zijn met het maatschappelijk doel van de vereniging of de vereniging op enigerlei wijze schade toe te brengen.

Artikel 6

De raad van bestuur kan op door hem te bepalen voorwaarden personen tot de vereniging toelaten en/of uitnodigen op de raad van bestuur. Deze personen bezitten echter niet de rechten van leden. Zij hebben geen stemrecht en geen inzagerecht in de notulen.

Artikel 7

De basisbijdrage van alle leden wordt bepaald door de raad van bestuur. Zij bedraagt minimaal 150 EUR maximaal 500 EUR. Deze bijdrage geldt voor het lidmaatschap van een jaar.

2/ In artikel 15 van de statuten wordt §2 geschrapt.

3/ De heer Marc Deneyer wordt benoemd tot lid van de raad van bestuur. Marc Deneyer voleindigt het mandaat van Jessy Honée, die ontslag heeft genomen en die van de algemene vergadering kwijting krijgt voor haar bestuursdaden. De raad van bestuur benoemt Marc Deneyer tot penningmeester. Marc Deneyer aanvaardt dit mandaat.

Verslag opgesteld op vrijdag 1 april 2011 door Peter Provenier, secretaris van Private Security Association

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto, : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo

beho

aan

Belç

Staal

Bijlagen bij het $elgisch Staatsblad"- 2í10677bif - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PRIVATE SECURITY ASSOCIATION, AFGEKORT : PSA

Adresse
OLYMPIADENLAAN 20, IPB 400 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale