PROBUILD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROBUILD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.799.369

Publication

04/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.02.2014, NGL 26.02.2014 14052-0578-011
08/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie 2 9JAN Ni

Voc behot aan Belgl Staats

Ondernemingsnr : 0861.799.369

Benaming

(voluit) : ProBuild

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Drukpersstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Olivier Van Maele te Aalst op 21 december 2012, geregistreerd te Aalst 1 op 4 januari 2013, boek 938, blad 33, vak 4, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ProBuild" waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Drukpersstraat 4, met ondememingsnummer 0861.799.369.

Volgende beslissingen werden genomen:

1. Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap

De vergadering beslist om de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ProBuild" vervroegd te ontbinden en ln vereffening te stellen.

Te dien einde wordt bij deze neergelegd:

a. Het Bijzonder Verslag van de zaakvoerders de dato 10 december 2012

b. De staat van activa en passiva afgesloten op 31 oktober 2012, opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Ven nootschappenwetboek.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze staat en verslagen, aangezien iedere vennoot erkent een afschrift van deze staat en verslagen te hebben ontvangen, samen met de oproepingsbrief, overeenkomstig artikel 181 paragraaf 2 van het Vennootschappenwetboek, en er kennis van heeft genomen.

c. Het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Bart Bosman, in datum van 17 december 2012, en welke bedrijfsrevisor conform artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te dien einde werd aangesteld.

De besluiten van dit verslag, gedagtekend op 17 december 2012, luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, de BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guida Gezellelaan 116, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Bart Bosman, zaakvoerder en bedrijfsrevisor, werd op 3 oktober 2011 door de zaakvoerders, de heren Luc Beke en Luc Van Hauwermeiren, aangesteld om ingevolge artikel,181 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de ontbinding van de vennootschap.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen hebben de zaakvoerders van de BVBA Probuild een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 oktober 2012, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 121.034,75 EUR en een netto-passief van 217.594,08 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap,

Anderzijds meent ondergetekende dat de vereiste waardeverminderingen op het onroerend goed bestemd voor verkoop mogelijks niet voldoende zijn omde realisatiewaarde te bekomen. Het onroerend goed staat per 31 oktober 2012 nog voor 65.000,00 EUR in de boekhouding. We beschikken over een getekende verklaring van zaakvoerders met betrekking tot deze realisatiewaarde.

Onder voorbehoud van de vermelding in de vorige alinea, geeft deze staat volledig en getrouw de toestand van de vennootschap weer in het vooruitzicht van haar vereffening, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders gerealiseerd worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van de volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

De vennootschap bevindt zich momenteel in de toestand zoals bedoeld in artikel 333 en 332 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffening kan slechts met succes beëindigd worden mits de financiële steun van de aandeelhouders." Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Welke beide verslagen in het dossier van de notaris bewaard zullen blijven.

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

2. Aanstelling van de vereffenaar.

De vergadering beslist om aan te stellen als vereffenaar, met volle bevoegdheid om alleen te handelen: meester Dirk Abbeloos, kantoor houdend te 9200 Dendermonde, Noordlaan 82-84,

DIE ALHIER VERSCHIJNT en verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Brussel, conform artikel 184§1 van het Wetboek van Vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van 2 juni 2012 teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren).

Machten van de vereffenaar:

De vergadering beslist aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheid, voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te verlenen.

De vereffenaar mag eveneens de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde handelingen stellen, zonder de toestemming van de algemene vergadering.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het ambtshalve te nemen van een inschrijving: hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere bekendmakingen.

De vereffenaar mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid bijzondere machten aan een of meerdere personen van zijn keuze opdragen.

De vereffenaar is eveneens gemachtigd om de sluiting van de vereffening bekend te maken.

Wat betreft de verantwoordelijkheid met betrekking tot de vereffening, bevestigt de vergadering met eenparigheid van de stemmen  gezien hetgeen vermeld in de besluiten van de bedrijfsrevisor  dat de aandeelhouders en de zaakvoerders alle verantwoordelijkheid op zich nemen, zonder enige beperking of uitzondering.

Bezoldiging;

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

3, Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling.

De vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar liquidatie uit te

rekenen van heden.

De ontbonden vennootschap ProBuild bezit het recht van opstal op volgende onroerende goederen

STAD AALST  twaalfde afdeling  Erembodegem  tweede afdeling

ln een appartementsgebouw, genaamd "Residentie Belle Fleur, gelegen aan de Ninovesteenweg nummer

37, gekend volgens titels

Q'nummers 126/A/2, 126/C/2 en 126/0/2, met een oppervlakte volgens van negen are tweeëntwintig centiare;

Onummers 1261Y, 126/R, 126/Z en 126/8/2, met een oppervlakte volgens titels en huidig kadaster van tien are zesenzeventig centiare;

en gekend volgens huidig kadaster sectie B, nummer 126/F/2, met een gezamenlijke oppervlakte volgens titels van negentien are achtennegentig centiare :

1. De garage genummerd "G1" in de ondergrondse verdieping, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de garage zelf met poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : vijftien/duizendsten (15/1.000sten) in de gemene delen, waaronder de grond.

2. De garage genummerd "G13" in de ondergrondse verdieping, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de garage zelf met poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid x negen/duizendsten (9/1.000sten) in de gemene delen, waaronder de grond.

3. De garage genummerd "G20" in de ondergrondse verdieping, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de garage zelf met poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : tien/duizendsten (1011,000sten) in de gemene delen, waaronder de grond.

4, De berging genummerd "B10" in de ondergrondse verdieping, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de eigenlijke berging met deur;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : één/duizendste (1/1.000ste) in de gemene delen, waaronder de grond.

Voormelde onroerende goederen maken enkel deel uit van de vroegere kadastrale nummers 1261V, 126/R, 126/Z en 126/B/2.

AKTE DER STATUTEN: Zoals deze goederen beschreven staan in de akte der statuten, inhoudende de basisakte, het reglement van mede-eigendom en van inwendige orde, verleden voor notaris Van Maele, te Aalst, met tussenkomst van notaris Guy Walraevens, op dertig mei tweeduizend en zes, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde onder 54-T-24/07/2006-10.657, en in de wijzigende akte der statuten

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

verleden voor dezelfde notarissen op tien juni tweeduizend en acht, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde onder 54-T-18/7/2008.9884, en eventueel latere statutenwijzigingen.

4. Goedkeuring verslagen.

De vergadering verklaart voldoende en voorafgaandelijk kennis te hebben gekregen van de notulen van de buitengewone algemene vergadering en van de beide verslagen met de tussentijdse staat van activa en passiva.

De vergadering stelt dat intussen alle regelingen zijn getroffen inzake de regeling van het vermogen van de vennootschap en dat alle verplichtingen en eventuele schulden door de respectievelijke vennoten ten laste zijn genomen, derwijze dat de vennootschap kan afsluiten.

De vergadering doet voorts uitdrukkelijk afstand van de termijn van een maand om de rekeningen en de stukken tot staving te onderzoeken, zoals hen werd toegekend door het artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart deze verslagen goed te keuren en te aanvaarden.

5. Kwijting aan de zaakvoerders

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders, te weten 1/ de heer VAN HAUWERMEIREN Luc Paul Ghislain, geboren te Aalst op 18 oktober 1959, nationaal nummer 59,10.18-273.11, echtgenoot van mevrouw DE COSTER Karine, wonende te 9308 Aalst(Hofstade), Steenweg op Aalst 48 en 2/ de heer BEKE Luc Sylvain Georges, geboren te Roeselare op 7 mei 1968, nationaél nummer 68.05.07-211.72, echtgenoot van mevrouw GHYSELEN Els Maria Monique, wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 C, en wordt hen kwijting verleend voor hun mandaat, hetgeen door hen wordt aanvaard.

STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Olivier Van Maele

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte

- het verslag van de bedrijfsrevisor

- het bijzonder verslag van de zaakvoerders

- de staat van activa en passiva

- afschrift beschikking bevestiging benoeming vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.07.2012, NGL 21.08.2012 12430-0181-011
16/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ter re-c Q 4 FEJ. 2i'5

griffie van ~ ' ~~

C.~ ~Gi~t i.,iïC'Mj:ali ?

hFbal?k van koOpi`,GLfi'?f!ei ûrLáCsOI

Ondememingsnr : 0861.799.369

Benaming

(voluit? : ProBuild in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : 1000 Brussel, Drukpersstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Olivier Van Maele te Aalst, 20 januari 2015, ter registratie aangeboden, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ProBuild in vereffening" waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Drukpersstraat 4, met ondernemingsnummer 0861.799.369.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen:

1. Verzaking aan de wettelijke termijn van artikel 194 Wetboek Vennootschappen

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen verklaren de aandeelhouders te verzaken aan de i wettelijke termijn van één maand binnen dewelke zij over een controle- en onderzoeksrecht beschikken betreffende de vereffeningsrekeningen.

2. Kennisname vereffeningsrekeningen en akkoordvonnis

De vergadering beslist de voorzitter en vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het; vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en stavingsstukken, en het akkoordvonnis afgeleverd door de rechtbank van koophandel op 11 december 2014.

De vergadering verklaart van deze stukken kennis te hebben genomen en er een afschrift van ontvangen te hebben, en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

3. Goedkeuring vereffeningsverslag en  rekeningen

De vergadering keurt zonder voorbehoud het vereffeningsverslag en  rekeningen opgesteld goed.

4. Kwijting vereffenaar

De vergadering beslist décharge te verlenen aan de vereffenaar, meester Dirk Abbeloos, advocaat te 9200

Dendermonde, Noordlaan 82-84, die alhier tussenkomt en die verklaart deze décharge te aanvaarden.

5. Besluit tot het sluiten der vereffening.

De vergadering beslist eenparig tot het sluiten van de vereffening, Derhalve heeft de vennootschap

opgehouden te bestaan met ingang van heden.

6. Bewaring der boeken

De vergadering beslist dat de boeken van de vennootschap zullen bewaard worden bij de heer Luc Beke,

wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 C.

7. Vaststelling overgang onroerende goederen

Er wordt eveneens afgifte gedaan van hiernavermelde onroerende goederen van de vennootschap aan alle

aandeelhouders samen in onverdeeldheid naar verhouding tot hun aandeelhouderschap.

De vennoten zullen dus eigenaar worden van hiernavermelde onroerende goederen, als volgt:

" de heer Luc Van Hauwermeiren tot beloop van 33 procent volle eigendom; -de heer Luc Beke tot beloop van 33 procent volle eigendom;

" de vennootschap onder firma VAN HAUWERMEIREN-DE COSTER tot beloop van 17 procent voile' eigendom;

" de naamloze vennootschap BEKE tot beloop van 17 procent volle eigendom.

Aangezien de vermogenswaarde van de aandelen van voornoemde heer Luc Van Hauwermeiren toebehoorde aan de huwgemeenschap bestaande tussen hemzelf en zijn echtgenote, mevrouw De Coster, is. ingevolge de werking van het huwelijksvermogensstelsel het aan de heer Luc Van Hauwermeiren toegekomen aandeel in de constructiewaarde van voormelde goederen toegekomen aan de huwgemeenschap die bestaat , tussen hemzelf en zijn echtgenote, mevrouw DE COSTER Karine.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

' DE GEBOUWEN DIE ZICH BEVINDEN OP volgende onroerende goederen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

fl11111u~wu~mu~~~1ia

*15025018

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

STAD AALST, tweede afdeling/Erembodegem

In een appartementsgebouw, genaamd "Residentie Belle Fleur', gelegen aan de Ninovesteenweg nummer

37, gekend volgens titels:

nummers 126/A/2, 126/C/2 en 126/D/2, met een oppervlakte volgens van negen are tweeëntwintig

centiare;

- nummers 126/Y, 126/R, 126/Z en 126/B/2, met een opper-vlakte volgens titels en huidig kadaster van tien '

are zesenzeventig centiare;

en gekend volgens huidig kadaster sectie B, nummer 126/F/2, met een gezamenlijke oppervlakte volgens

titels van negentien are achtennegentig centiare :

1. De garage genummerd "G1" in de ondergrondse verdieping, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de garage zelf met poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : vijf-tien/duizendsten (15/1.000sten) in de gemene delen, waaronder de grond.

2. De garage genummerd "G13" in de ondergrondse verdieping, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de garage zelf met poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : ne-gen/duizendsten (9/1.000sten) in de gemene

delen, waaronder de grond.

3, De garage genummerd "G20" in de ondergrondse verdieping, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom ; de garage zelf met poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid ; tien/duizendsten (10/1.000sten) in de gemene delen,

waaronder de grond.

4. De berging genummerd "B10" in de ondergrondse verdieping, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de eigenlijke berging met deur;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : één/duizendste (1/1.000ste) in de gemene delen, waaronder de grond.

STEMMING

Al deze besluiten werden met éénparigheid van stemmen, afzonderlijk en achtereenvolgens genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Olivier Van Maele

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.11.2011, NGL 14.12.2011 11636-0504-011
27/08/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.07.2010, NGL 20.08.2010 10439-0201-012
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.07.2010, NGL 30.07.2010 10378-0176-011
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.08.2009, NGL 27.08.2009 09700-0009-011
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.08.2008, NGL 25.08.2008 08638-0367-010
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.09.2007, NGL 28.09.2007 07765-0167-010
03/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.07.2006 06587-5046-013
20/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 15.07.2005 05494-0861-013

Coordonnées
PROBUILD

Adresse
DRUKPERSSTRAAT 4 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale