PROJA INVESTORS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROJA INVESTORS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.644.744

Publication

13/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- 2 JAN 2014

6r ~~js~ié" ~~~'

Grí

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0820.644.744

(voluit) : Proja Investors

(verkort) : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm : Louizalaan 331-333 tel 050 Brussel

Zetel VERPLAATSING VAN DE VOORNAAMSTE VESTIGING EN VAN DE STATUTAIRE ZETEL NAAR HET BUITENLAND

(volledig adres)

Onderwerp akte :





Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 17

december 2013.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. de statutaire zetel, en eveneens de voornaamste vestiging, van de Vennootschap te verplaatsen naar Nederland, 1043 BW Amsterdam, Naritaweg 165.

2. met ingang van 17 december 2013 een einde te stellen aan het mandaat van volgende

zaakvoerders:

Thomas Sobolski

Jessica LanziIlotta

3. met ingang van 17 december 2013 als klasse B zaakvoerders van de Vennootschap te benoemen: De heer Dennis Cornelis Kulk, met woonplaats te Johan Huizingalaan 321, 1066 TW Amsterdam, Nederland;

De heer Niki Adriaan van den Berg, met woonplaats te Stiemensvaart 74, 2497 ZG 's-Gravenhage, Nederland.

4. met ingang van 17 december 2013 als klasse A zaakvoerder van de Vennootschap te benoemen: De heer Alfredo Castellanos Heuer, met woonplaats te Primer Retorno de Cumbres de Acultzingo #26 Depto. 202 Col. Lomas Altas C.P. 11950 Mexico, D.F.

5. het ontslag te aanvaarden, met ingang van 17 december 2013, van PWC Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Christelle Gilles, als commissaris van de Vennootschap.

6. de eerste zin van artikel 2 der statuten te vervangen door volgende tekst: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te Nederland, 1043 BW Amsterdam, Naritaweg 165."

7. volmacht te geven aan Sylvie DECONINCK, Laura CHARLIER en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, evenals aan Sebastien LEWY, Caroline HOOGSTEYNS en elke medewerker van Citco Belgium NV met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 331-333, afzonderlijk handelend en met de macht om in de plaats te stellen, om alle nodige of nuttige formaliteiten of publicitaire handelingen te stellen in verband met de voorgaande beslissingen, daaronder (zonder beperking) begrepen:

om over te gaan tot alle nodige of nuttige publicaties in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad; om de gegevens van de Vennootschap en van haar zaakvoerders te laten aanpassen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij alle andere instanties, niet alleen ingevolge de door

Bijlagen Tiij Tiet`Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

, I a

kr,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

n

x

Bijroggen h1 fret $élgiSeli Sl tsb1 d =137ürT21 i4 - Annexes du Moniteur belge

deze vergadering genomen besluiten maar voor zoveel als nodig ingevolge alle besluiten die door de organen van de vennootschap werden genomen in het verleden. De lasthebber heeft onder meer de bevoegdheid om te dien einde de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de beheerscel van de KBO, bij het sociaal verzekeringsfonds, bij de BTW-administratie, en bij alle andere instanties. om een pro forma jaarrekening van de Vennootschap op te stellen per datum van de zetelverplaatsing en om de laatste fiscale aangifte in de vennootschapsbelasting voor te bereiden en in te dienen voor de Vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, twee volmachten en een coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

84,311.«

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Ondernemingsnr : 0820.644.744

Benaming

(voluit) : PROJA INVESTORS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid

Zetel : LOUIZALAAN, 331-333 -1050 BRUSSEL - BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing van het mandaat van de commissaris - Volmacht. Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering d.d. 12 juli 2013

De algemene vergadering beraadslaagt en beslist vervolgens met unanimiteit als volgt:

1, Het mandaat van PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vertegenwoordigd door de heen Patrick Mortroux, als commissaris van de Vennootschap zal verstrijken na afloop van deze jaarlijkse algemene: vergadering. De algemene vergadering beslist het mandaat van PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BV" CVBA, voortaan vertegenwoordigd door mevrouw Christelle Gilles, ais commissaris van de Vennootschap te; hernieuwen.

Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2016.

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECON1NCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI; en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen; handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van; de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de: Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve;

" formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van; Ondernemingen, een ondememingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien; einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Anouk Hermans

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.07.2013, NGL 17.07.2013 13331-0258-029
31/05/2013
ÿþ Mod Waay 11.5

"

Ff fj~< i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

22» 2011

Griffie

IN1W11.uuyfluI~ugu111111

beh aa Be Stai

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

2. Het college van zaakvoerders besrist dat een Krasse A zaakvoerder, gezamenlijk handelend met een Klasse B zaakvoerder, samen bevoegd zijn om de banken en de financiële instellingen schriftelijk uit te kiezen aen aan te duiden om de depositarissen te zijn van de fondsen van de Vennootschap, om rekeningen te openen en te sluiten bij zulke depositarissen, om op eender welke van deze rekeningen, eender welke cheque, ontwerp, rekening, wisselbrief of orderbrief ter betaling van gelden toebehorende of betaalbaar aan de Vennootschap in deposito te geven en om fondsen van de Vennootschap over te dragen, zonder beperking van bedrag.

Het college van zaakvoerders beslist verder dat twee Klasse B zaakvoerders, gezamenlijk handelend, bevoegd zijn om de voormelde handelingen te stellen, met dien verstande dat deze bevoegdheid beperkt is tot bedragen gelijk aan of lager dan 30.000 EUR.

3. Het college van zaakvoerders verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot in-deplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van het college van zaakvoerders te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Onciernemingsnr : 0820.644.744

Benaming

(voluit) : PROJA 1NVESTORS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : LOUI.ZALAANt 331-333, 1050 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping en toekenning van alle bijzondere volmachten inzake transacties met banken of financiële instellingen;

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders dd. 7 mei 2013

Het college van zaakvoerders neemt niet eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

t Het college van zaakvoerders beslist om aile bijzondere volmachten inzake transacties met banken of financiële instellingen die in het verleden door het college van zaakvoerders werden toegekend, te herroepen.

4

Bijlagen biij U BèTgisch Staatsb1 d - -11/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/03/2013
ÿþ fat A Mad War 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V i III

beh

aa

Bel

Sta;;





*13047905*

e I

BRUSSEL

Griffie

Ondememingsnr : 0820.644.744

Benaming

(voluit) : PROJA INVESTORS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : l.ouizalaan, 331-333 -1050 Brussel - België (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van zaakvoerders - Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 288, §2 van het Wetboek van vennootschappen van 27 februari 2013

Elk van de vennoten verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van vennoten:

1.De algemene vergadering aanvaardt met onmiddellijke werking het ontslag van mevrouw Ciara Burnham als klasse A zaakvoerder, en het ontslag van de heer Christophe Steyvers als klasse B zaakvoerder van de, Vennootschap. De algemene vergadering bedankt mevrouw Ciara Burnham en de heer Christophe Steyvers voor de bewezen diensten.

2.De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECQNINCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI en Marcos LAMIN-BUSSCHQTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde ai het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij ,het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve, formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank val"' Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Anouk Hermans

Lasthebber.

"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.07.2012, NGL 22.08.2012 12468-0357-030
06/07/2012
ÿþA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Voor-

behoudet aan het Belgtsct'

Staatsbla

*iaiisoa3*

Ondernemingsnr : 0820.644.744

Benaming

(voluit) : PROJA 1NVESTORS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : LOUIZALAAN 331-333, 1050 BRUSSEL (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 21 mei 2012

De algemene vergadering beraadslaagt en beslist vervolgens met unanimiteit als volgt:

1. De algemene vergadering aanvaardt per 16 mei 2012 het ontslag van mevrouw Tiffany Philips als klasse B zaakvoerder van de Vennootschap:

2. De algemene vergadering benoemt met ingang van 16 mei 2012, als klasse B zaakvoerder van de' Vennootschap:

- De heer Thomas Sobolski.

Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2018.

3. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI en Marcos (AMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen . handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de' Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondememingsloket naar keuze en de griffe van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BRUssFj

27JUN 20t2

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2011
ÿþ bind 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

E

st





ti .>pen 2M,

Ondernemingsnr : 0820.644,744

Benaming

(voluit) : PROJA INVESTORS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : LOUIZALAAN 331-333 1050 BRUSSEL

Onderwerp akte : Ontslag 1 Benoeming van een klasse B zaakvoerder - Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 12/08/2011

De algemene vergadering beraadslaagt en beslist vervolgens met unanimiteit als volgt:

1. De algemene vergadering aanvaardt per 1 augustus 2011 het ontslag van de heer Reinier Teixeira de Mattos als klasse B zaakvoerder van de Vennootschap:

2. De algemene vergadering benoemt met ingang van 1 augustus 2011, als klasse B zaakvoerder van de Vennootschap:

- mevrouw Tiffany Philips.

Zij zal haar mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Haar mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

3. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigingen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Anouk Hermans

Mandataris

Op ge laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.07.2011, NGL 25.07.2011 11334-0018-029
16/05/2011
ÿþMoe 2 1

Lir, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111

*11073015"

Vol behoi aan Belgi Staats

eusse

0 4 NI El 20n

Griffie

Ondernemingsnr : 0820.644.744

Benaming

" (voluit) : PROJA INVESTORS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : LOUIZALAAN 331-333, 1050 BRUSSEL

Onderwerp akte : Benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de bjizondere algemene vergadering. dd. 15 april 2011

De algemene vergadering beraadslaagt en beslist vervolgens met unanimiteit als volgt:

1. De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke werking als klasse A zaakvoerder van de Vennootschap:

- de heer Carlos Schvartzman.

Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

2. De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke werking als klasse B zaakvoerder van de Vennootschap:

- mevrouw Jessica Lanzillotta.

Zij zal haar mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Haar mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

3. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling. teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigingen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispunibank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Anouk Hermans

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso:onten) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - P.laam en handtekening.

Coordonnées
PROJA INVESTORS

Adresse
LOUIZALAAN 331-333 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale