PROSPEX INSTITUTE, AFGEKORT : PI

Association sans but lucratif


Dénomination : PROSPEX INSTITUTE, AFGEKORT : PI
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 560.971.982

Publication

15/09/2014
ÿþ111

Il

11

*14169872*

Ondernemingsnr : 560.07i 9L,

Benaming

(voluit) : PROSPEX INSTITUTE

(verkort) : PI

Rechtsvorm: VZW

Zetel: Oudergemselaan 36, 1040 Brussel

Onderwerp akte: Oprichting

[ Wi In de bijlagen bij het Belgisch Stegt»lad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie 91/45/Occi,

. 9017 Op

04 eep, 204

ter griffie tien de Aleclerfandstaligre

rechtbank yen k8eièandel &rLiseei

MOD 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De ondergetekenden:

1. Tieleman, Dirk, wonende te 3140 Keerbergen, Bollostraat 141

2, Tieleman, Katia, wonende te 3140 Keerbergen, Vlugestal 6

3. Watson, Martin, wonende te 1040 Briassel, L. Lippensstraat 10

4, Gramberger, Marc, wonende te 3140 Keerbergen, Vlugestal 6

zijn overeengekomen op 29 augustus 2014 om in overeenstemming niet de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, als gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen, de vereniging zonder winstoogmerk "PROSPEX Institute" op te richten waarvan de statuten als volgt luiden:

STATUTEN

Rechtsvorm, naam, zetel, doel, duur

Art, 1, De vereniging wordt opgericht ais een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna vzw genaamd) op grond van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen (hierna genoemd de vzw-wet).

De vereniging draagt de naam "PROSPEX Institute" afgekort "Pl".

Deze naam moet steeds door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "vzw", of In het Frans "association sans but lucratif' of de afkorting "asbl", worden voorafgegaan of gevolgd.

De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken, uitgaande van de vereniging de verkorte benaming "PI" te gebruiken.

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 1040 Brussel, Oudergemselaan 36 in het gerechtelijk arrondissement Brussel. Alle stukken voorgeschreven door de vzw-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen het Nederlands taalgebied en Brussel en de nodige openbaarmakingsvereisten te vervullen. De zetelwijzing zal worden bekrachtigd door de eerstvolgende Algemene Vergadering die het aanwezigheidsquorum en de meerderheden van een statutenwijziging respecteert.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van dé instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

E

Art. 3. De vereniging heeft tot doel; het bevorderen van de deelname van burgers en belanghebbenden ln

maatschappelijk relevante beslissings- dialoog en ontwikkelingsprocessen in binnen en buitenland,

De vereniging zal met het Gog op het realiseren van haar doel aile daartoe vereiste activiteiten mogen voeren. Hierbij horen: inzichten, kennis, waardigheden, onderzoek, instrumenten, hulpmiddelen, werken, opleiding, educatie rond de thematiek van het doel in binnen- en buitenland te ontwikkelen, te bevorderen, administratief te steunen, te produceren, te verspreiden en te exploiteren. Hiervoor kan de vereniging ook evenementen, optredens en activiteiten van allerlei aard organiseren en mede-organiseren. Zij kan eveneens optreden als uitgever van werken. Zij kan deze handelingen voor de boven genoemde doelen doorvoeren op alle inhoudelijke gebieden en thema's, voor grote en voor kleine doelgroepen.

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voor zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe aile nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art. 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Leden

Art. 5. De vereniging zal minstens drie leden tellen.

De vereniging kan leden en toegetreden leden tellen, waarbij de term "leden", zoals in de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wijzigen, betrekking heeft op zogenaamde 'werkende

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de leden en niet aan de toegetreden leden.

De oprichters zijn de eerste leden van de vereniging; dit zijn:

1. Tieleman, Dirk, wonende te 3140 Keerbergen, Bollostraat 141, met de Belgische nationaliteit;

2. Tiereman, Katia, wonende te 3140 Keerbergen, Vlugestal 6, met de Belgische nationaliteit;

3. Watson, Martin, wonende te 1040 Brussel, L. Lippensstraat 10 met de Britse nationaliteit;

4, Gramberger, Marc, wonende te 3140 Keerbergen, Vlugestal 6 met de Duitse nationaliteit;

De 'toegetreden leden' bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het eventueel op te stellen huishoudelijk reglement worden toegekend. Voor het overige bezitten zij geen bijzondere rechten, zo hebben zij geen stemrecht in de Algemene Vergadering.

Als lid of toegetreden lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon of rechtspersoon, evenals openbare besturen, voor zover toegelaten door de wet of andere regelgeving, die door de Raad van Bestuur als zodanig worden toegelaten.

Wie lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per aangetekende brief of per e-mail met ontvangstbevestiging.

De Raad van Bestuur kan op door hem te bepalen voorwaarden werkende leden of 'toegetreden leden' tot de vereniging toelaten. De Raad van Bestuur beslist vrij over elk verzoek tot toetreding, doch uiterlijk binnen een termijn van drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat beroep open bij de eerstvolgende Algemene Vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de Raad van Bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002,2

Op de zetel van de vereniging wordt een ledenregister bijgehouden. Het zijn enkel de werkende leden die hierin worden opgenomen.

De werkende leden hebben inzagerecht in elle stukken die uitgaan van de vereniging. De toegetreden leden hebben enkel inzagerecht in het verenigingsdossier dat zich op de maatschappelijke zetel bevindt en op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Art. 6. De door de leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 100 EURa Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd bij het begin van het boekjaar op basis van de index van de consumptieprijzen. Basisindex is deze van de maand december 2000. De nieuwe index is deze van de maand december, voorafgaand aan de aanpassing.

De Raad van Bestuur stelt binnen voormelde grens, jaarlijks de door de leden verschuldigde bijdrage vast.

De door de `toegetreden leden' verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 100 EURO eveneens onderworpen aan voormelde index. De Raad van Bestuur stelt binnen voormelde grens jaarlijks de door de 'toegetreden leden' verschuldigde bijdrage vast.

De bijdrage is betaalbaar uiterlijk op 31 maart van het jaar waarop ze betrekking heeft. Ze blijft verschuldigd zelfs indien een lid in de loop van het jaar zijn lidmaatschap beëindigt.

De leden zijn verplicht:

a; de statuten en het huishoudelijk regelement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b; de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Art. 7. Elk lid of 'toegetreden lid' kan te allen tijde, mits hij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden. Het ontslag dient schriftelijk aan de Raad van Bestuur ter kennis te worden gebracht. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

Het lid of 'toegetreden lid` dat weigert de bijdrage te betalen, wordt geacht ontslag te nemen. Hiertoe zal de Raad van Bestuur de niet-betalende leden of 'toegetreden leden' aanmanen tot betaling binnen de door de raad te bepalen termijn. Na het verstrijken van deze termijn is het lid of 'toegetreden lid' automatisch ontslagnemend.

Tot uitsluiting van een lid of 'toegetreden lid kan alleen door een Algemene Vergadering worden besloten, met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid of 'toegetreden op voormelde Algemene Vergadering is gehoord, althans minstens daartoe is opgeroepen.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid of 'toegetreden lid' overlijdt, failliet, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vzw op grond van de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden ook, bij ontbinding van de vzw, enz. Bij de beëindiging van het lidmaatschap en bij de ontbinding van de vzw is het werkend lid echter wel gerechtigd om zijn eventuele inbreng terug te vorderen

Algemene Vergadering

Art. 8._ De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden en is uitsluitend bevoegd voor hetgeen bepaald in de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen, te weten:

1.het wijzigen van de statuten;

2.het benoemen en afzetten van de bestuurders;

3.bet benoemen en afzetten van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging indien dit van

toepassing is;

4.het kwijten aan de bestuurders en de commissarissen;

5.het goedkeuren van de begroting en van de rekening

6.het ontbinden van de vereniging;

7.het uitsluiten van een lid;

8.het omzetten van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9.het bekrachtigen van de (wijzigingen aan) een eventueel door de Raad van Bestuur voorgesteld

huishoudelijk reglement;

10.alle bevoegdheden die door voorliggende statuten worden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Ieder lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander lid, die het correlerend

stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht

Art, 9. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of bet belang van de vereniging zulks vereis en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de leden daarom vraagt Zij moet ten minste éénmaal per kaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de Raad van Bestuur te bepalen plaats en datum, die voor 30 juni van dat jaar valt.

Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de Algemene Vergadering geregeld volgens de artikelen 6 tot 8, 12, 20 en volgende van de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen.

Het bijeenroepen van de Algemene Vergadering gebeurt steeds op initiatief van de Raad van Bestuur.

Alle leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen ver& de vergadering.

Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

Art. 10. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door de secretaris, of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de Raad van Bestuur afwezig is. De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Uiterst dringende en belangrijke onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling worden genomen bij unanieme goedkeuring door de aanwezige leden op een Algemene Vergadering.

Art. 11, In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Al de werkende leden beschikken op de Algemene Vergadering over één stem. De besluiten van de Algemene Vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de wet het anders voorziet.

In geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. Bil de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Art. 12. De notulen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en door de secretaris van de Raad van Bestuur ondertekend.,

De besluiten van de Algemene Vergadering worden de werkende leden mondeling of bij gewone brief of per e-mail ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

Zonder afbreuk te doen aan de rechten van de autoriteiten, hebben derden die van een belang doen blijken, tiet recht om inzage enfof afschrift van de notulen te vragen. Aile leden kunnen op de zetel van de vereniging bet register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Bestuur

Art. 13. De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum drie bestuurders, die lid zijn van de vereniging, tenzij de vereniging maar drie leden telt. In dat geval bestaat de Raad van Bestuurders uit 2 bestuurders.. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering. De bestuurders worden benoemd voor 1 jaar, doch zijn ten allen tijde afzetbaar. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. Het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend, tenzij de Algemene Vergadering anders zou bepalen.

Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Riad van Bestuur.

.1. à MOD 2.2

4

4

Iedere bestuurder kan ook te allen tijde door de Algemene Vergadering ontslagen worden.

' Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de Algemene Vergadering te laten bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun mandaat verder te

vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt,

De Raad van Bestuur kan uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester kiezen. De voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris zijn desgevallend automatisch voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van de Algemene Vergaderingen,

Art. 14, De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

De raad kan zelf daden van beschikking stellen niet inbegrip van, maar niet beperkt tot, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken,...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge De raad kan delen van zijn bevoegdheid op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Art, 15. Enkel de leden van de Raad van Bestuur kunnen de vereniging in en buiten rechte vertegenwoordigen. De Raad van Bestuur kan evenwel aan Individuele leden een volmacht tot vertegenwoordiging terzake verlenen.

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van twee bestuurders samen.

Art, 16. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen, telkens wanneer het belang van de vereniging dit

vereist, door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda..

De Raad van Bestuur is een college.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de secretaris, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders,

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

Iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daarbij behorend

stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan 1 volmacht.

De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de desbetreffende vergadering. Uittreksels en afschriften van de notulen en het register worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de Raad van Bestuur ondertekend,

De Raad van Bestuur heeft de mogelijkheid een huishoudelijk regelement op te stellen waarover door de Algemene Vergadering wordt beslist.

Begrotingen en rekeningen

Art. 17, Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december,

De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering, Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de Algemene Vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissaris.

" ' MOD 2.2

4 .0

Een eventueel batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd

De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de vzw-wet vermeide stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Indien de vereniging op grand van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de vzw-wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, warden opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De Algemene Vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jean

De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.

Ontbinding en vereffening

Art. 18. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Art. 19'. ln geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel ais deze vereniging nastreeft; zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan maakt de Algemene Vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden; zijn er geen, dan worden de activa overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Art. 20. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de Wet van 27 juni 1921, ais gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, evenals de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde 19 augustus 2014 tot 31 december 2015.

2. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 29 augustus 2014.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De partijen komen bijeen in een eerste buitengewone Algemene Vergadering en treffen eenparig de volgende besluiten:

1. Tijdens haar oprichtingsvergadering heeft de Algemene Vergadering overeenkomstig de statuten de volgende personen aangesteld als bestuurder:

1.Tieteman, Dirk, Keerbergen, geboren te Gent op 8 maart 1939

2.Watson, Martin, Brussel geboren te Dorking op 16 februari 1968

3.Gramberger, Marc, Keerbergen geboren te Jever op 21 mei 1966;

2. De bestuurders worden overeenkomstig de statuten benoemd voor 1 jaar en hun mandaat zal eindigen na de Algemene Vergadering van 29 juni 2015.

4 a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

---------------------------------------

3, De bestuurders evenals de dagelijks bestuurder zullen de bevoegdheden uitoefenen die hen in de statuten is toegekend op de wijze in de statuten bepaald,

4. De opdracht van bestuurder is onbezoldigd

6. De volgende verbintenissen werden in naam en voor rekening van de vereniging in oprichting aangegaan: opening van een bankrekening voor Prospex Institute VZW

De Algemene Vergadering verklaart uitdrukkelijk deze verbintenissen over te nemen, zodat de vereniging wordt geacht deze vanaf hun ontstaan te zijn aangegaan.

6. Met het oog op publicatie en nee rlegging van huidige akte, en alle daaraan verbonden formaliteiten, wordt volmacht verleend aan meester Jens Vrebos, advocaat, kantoor houdende te 1050 Brussel, Louizalaan 106, of elk ander advocaat van DLA PIPER UK LLP.

Ob de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

VoQr-

behaidtn aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PROSPEX INSTITUTE, AFGEKORT : PI

Adresse
OUDERGEMSELAAN 36 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale