PROTECT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PROTECT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.719.894

Publication

26/05/2014
ÿþ" -" -"

Mod Word 11.1



0703 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" "



Op de laatste blz. van Luik R vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

*14106143*

neergelegd/ontvangen op '

te re

Ondernemingsnr : 0440719894

Benaming

(voluit) : Protect

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Jetsesteenweg 221 - 1080 SINT-JANS-MOLENBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming commissaris-revisor

De Algemene vergadering van 25/4/2014 benoemt BDO Bedrijfsrevisoren als erkend commissaris voor de boekjaren 2014, 2015 en 2016. Als vaste vertegenwoordiger stelt BDO Bedrijfsrevisoren de heer Félix Fank aan,. Het mandaat vervalt op de Algemene Vergadering van 2017 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van het boekjaar 2016.

Rebecca Ramboer

Gedelegeerd Bestuurder

15 MEI 201ti

griffie van de Nedgfilgndstalige

èbtbank van kouphcsndel I_Ltb_se

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 27.05.2013 13133-0401-067
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 30.05.2012 12135-0326-076
20/02/2012
ÿþ, mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 7 FEV. 2012

Griffie

hi

bel

a.

Bc st

*12040820*

Ondernemingsnr : 0440.719.894

Benaming (voluk) "PROTECT"

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel : Steenweg op Jette 221

1080 Brussel

Onderwerp akte : GECOORDINEERDE TEKST VAN DE STATUTEN

en nota i.v.m. de historiek van de vennootschap

K. Dewagtere

'!Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2012
ÿþ. s mod 11.1

~r- -~" ~-~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,.'

111111111111111

*12010913*

ni

MI

Ondernemingsnr : 0440.719_894

0 2 JAN. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : "PROTECT"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Steenweg op Jette 221

1080 Brussel

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Karlos Dewagtere met standplaats te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere" op 20 december 2011,

Dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur van 15.12.2011 overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, met in bijlage de staat van activa en passiva van 30.09.2011, en ontslaat de voorzitter van voorlezing ervan.

De commissaris, zijnde de heer Peter Vandewalle, kantoor houdend te Zaventem, Da ,Vincilaan 9, bracht verslag uit over voormelde staat op 20.12.2011.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens het doel van de vennootschap aan te passen als volgt: 1) de vierde zin van artikel 3 van de statuten wordt aangepast in volgende zin: "leningen met of zonder hypothecaire waarborgen verlenen" en 2) artikel 3 wordt verder aangevuld met een nieuwe alinea die letterlijk luidt als volgt: "De vennootschap mag alle commerciële, financiële, burgerlijke en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks in verband staan met haar doel ".

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 11 van de statuten door weglating van "giro" in "girorekening". VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 13 van de statuten om de tekst te vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden. Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene , vergadering die volgt op de vaststelling dal er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode ' van zes jaar en kunnen te allen tijde door haar worden afgezet. Ze zijn herkiesbaar. Het mandaat van de niet herkozen aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de betreffende algemene vergadering. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De bestuurders die belast zijn met de effectieve leiding, in de zin van de Wet van 9 juli 1975 betreffende de controle der verzekeringsondernemingen, mogen niet de meerderheid uitmaken in de raad van bestuur."

VIJFDE BESLUIT





Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering besluit tot toevoeging van de volgende zin in artikel 14: "De voorzitter " mag geen deel uitmaken van het directiecomité."

'ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 15 van de statuten om de tekst aan te " vullen met de volgende nieuwe alinea's:

'"De oproepingsbrieven worden per brief fax of elektronisch verstuurd.

;Vergaderingen kunnen geldig worden gehouden bij video- of telefoonconferentie. In ; .dergelijk geval wordt de vergadering geacht te zijn gehouden op de zetel van de 'vennootschap indien tenminste één deelnemende bestuurder fysiek aanwezig was op dei zetel van de vennootschap."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 16 van de statuten om de tekst te vervangen als volgt: "De raad van bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen en beslissen wanneer tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Elke bestuurder kan bij brief telegram, fax of op elektronische wijze met elektronische handtekening een collega afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

.Een bestuurder mag ook zijn mening uitdrukken en stemmen bij brief telefax, telexbericht of telegram, doch enkel wanneer de helft van de bestuurders in persoon aanwezig zijn.

.In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, behoudens voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De beslissingen door de raad van bestuur worden genomen met meerderheid van de uitgebrachte stemmen waarbij geen rekening wordt gehouden met de onthoudingen. ;Als de stemmen staken, geeft de stem van diegene die de bijeenkomst voorzit de doorslag, tenzij er slechts twee bestuurders zijn benoemd."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 19 van de statuten om de tekst te vervangen als volgt:

"De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met 'uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. In het bijzonder heeft de raad van bestuur de opdracht het algemeen beleid van de vennootschap uit te stippelen en een effectief toezicht uit te oefenen op het directiecomité."

NEGENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot invoeging van een nieuw genummerd artikel 20 (directiecomité), die deels de tekst van artikel 19 overneemt en twee nieuwe alinea's toevoegt, en derhalve leest als volgt:

"Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheid overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

" Het directiecomité is naast de eventuele andere bevoegdheden die worden gedelegeerd aan het directiecomité, belast met de effectieve leiding, in de zin van de Wet van 9 juli 1975 betreffende de controle der verzekeringsondernemingen. Het directiecomité oefent haar verantwoordelijkheden collegiaal uit in het kader van het algemeen beleid dat door de raad van bestuur wordt uitgestippeld.

De leden van het directiecomité worden gekozen uit de leden van de raad van bestuur." TIENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot aanpassing van de nummering door artikel 20 te hernummeren als 21 en na "ofwel aan één of meer bestuurders" de volgende woorden toe te voegen "(gedelegeerd bestuurder(s) genoemd)".

ELFDE BESLUIT

De vergadering besluit tot invoeging van een nieuw artikel 22 (Bijzondere lasthebbers), met de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Facto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

./

mod 11.1

"De raad van bestuur, directiecomité en gedelegeerde van het dagelijks bestuur kunnen, ieder voor wat betreft hun respectievelijke bevoegdheden, bijzondere lasthebbers aanstellen aan wie zij bepaalde aangelegenheden kunnen opdragen."

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering besluit tot invoeging van een nieuw artikel 23 (Vertegenwoordiging), met de volgende tekst:

"De vennootschap wordt in al haar handelingen, in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die samen dienen te handelen waarbij minstens ; één van de bestuurders een gedelegeerd bestuurder is, zonder dat bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten worden geleverd.

;Indien een directiecomité wordt ingesteld, overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap, in en buiten rechte, geldig warden vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, die samen dienen te handelen

" waarbij minstens één van de twee leden een gedelegeerd bestuurder is, zonder dat bewijs , van een voorafgaand besluit van het directiecomité moeten worden geleverd.

Voor wat betreft het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de persoon belast met het dagelijks bestuur, alleen optredend, zelf indien er meerdere personen worden belast met dit dagelijks bestuur.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht."

'DERTIENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot verdere aanpassing van de nummering als gevolg van de nieuw toegevoegde en hernummerde artikels van de statuten.

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot toevoeging van "bijzondere" in artikel 26 (Bijeenkomst) (voorheen genummerd 23), zodat de tekst leest als volgt:

"De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden ten maatschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald." VIJFTIENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot toevoeging van "bijzondere" in artikel 29 (Schorsing) (voorheen genummerd 26), zodat de tekst leest als volgt:

"Elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag een enkele maal, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau samengesteld zoals hiervoor bepaald, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen of door de commissarissen."

ZESTIENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot invoeging van een nieuw artikel 30 (Beraadslaging), met de volgende tekst:

"Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, waarbij geen rekening wordt gehouden met de onthoudingen."

ZEVENTIENDE BESLUIT_

De vergadering besluit tot wijziging van de tweede alinea van artikel 31 (Inventaris ..) " ,(voorheen genummerd 27), door weglating van het woord "bescheiden" en toevoeging van de woorden "rekeningen en bijhorende stukken", zodat de tweede alinea leest als volgt: "Op het einde van elk boekjaar worden de boeken, rekeningen en bijhorende stukken afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen." ACHTTIENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot toevoeging van een zin in artikel 33 (Ontbinding) (voorheen genummerd 29):

"De aanstelling van de vereffenaar(s) dient te worden goedgekeurd door de bevoegde rechtbank van koophandel."

NEGENTIENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 35 (Keuze van woonplaats) (voorheen genummerd 31) van de statuten om de tekst te vervangen als volgt:

"Elke aandeelhouder, ieder bestuurder, commissaris, directeur, vereffenaar, die buiten de Benelux gedomicilieerd is of zijn maatschappelijke zetel heeft, doet voor de uitvoering van de statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan."

TWINTIGSTE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur en aan de .aanwezige bestuurder, met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten en opdracht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

De aanwezige bestuurder, zijnde de commanditaire vennootschap op aandelen "DE OLM", voornoemd en vertegenwoordigd als voorzegd, stelt de heer Pol

Vandemoortele, wonende te Izegem, Kokelarestraat 107/1 aan als bijzondere

:lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verkrijgen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie -van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, volmachten

K. Dewagtere

Geassocieerd notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2012
ÿþ daBft a MOD 14.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111JI!Illijilt11111,1,111111



Ondernemingsnr. : 0440719894

Benaming (voluit) : Protect

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jetsesteenweg 221, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerpl'enl akte : aanpassing bevoegdheden directiecomité:

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur, gehouden op 2 maart 2011:

De Raad van Bestuur heeft in 2004 een Directiecomité opgericht, met toepassing van artikel 524bis W.Venn. (BS 19/04/2001 - 0059117).

De Raad van Bestuur van 2 maart 2011 heeft beslist de bevoegdheden die werden overgedragen aan het Directiecomité aan te passen met ingang van 3 maart 2011, hetgeen als volgt wordt verwoord in het Directiecomitéreglemen t:

Conform artikel 524bis W.Venn. en artikel 19 van de statuten van Protect nv draagt de Raad van Bestuur zijn bestuursbevoegdheid over aan het Directiecomité, zonder dat dit uiteraard de wettelijk voorbehouden bevoegdheden betreft, als zijnde het algemeen beleid van de vennootschap.

In die zin wordt door de leiding van Protect nv onder het 'algemeen beleid' begrepen:

- Het bepalen van de 'mission statement', de toekomstvisie, de strategie en de waarden die bepalend zijn voor het beleid van de onderneming;

- Goedkeuring en evaluatie van de beleidsstructuur en de organisatie van de onderneming;

- Goedkeuring en evaluatie van de interne controle, de toetsing van haar onafhankelijkheid, haar

doelmatigheid en haar betrouwbaarheid;

Specifiek zal zij in dit opzicht aandacht hebben voor de financiële verslaggeving.

- Goedkeuring en evaluatie van de krachtlijnen van het beleid voor ondermeer volgende domeinen:

O commercieel beleid;

o risicobeheer;

o toereikendheid van de eigen middelen;

o bedrijfscontinuïteit;

O compliance;

o belangenconflicten;

- Toezicht op het Directiecomité en het management;

In dit kader zal minstens 1 maal per jaar een speciale bestuursvergadering met uitsluitend de

niet-uitvoerende bestuurders worden gehouden, waarop het Directiecomité en de uitvoerende

bestuurders geëvalueerd worden.

Kennis nemen en evalueren van de bevindingen van de onafhankelijke controlefuncties zoals

" _."~:'t5í~ b~,~ ;cï! ..L_~ _ v~:!-r,:~,GBn" !" !camcri ~1C"" :Gé.:llDi':eld'!Erl C.::'" 111" 2::7if !Iarl C%8 :..:~6d~~:~l." :'i üL1/4,3e9t7 Q8

~~: ac

Naam e!; ha-l3tek4n :1g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L il1lS~ MOD 11.1

o.a. interne controle, interne audit, commissaris-revisor, actuariële functie en de C.B.F.A.; Goedkeuren en evalueren van het organigram;

- De Raad van Bestuur kan specifieke comités oprichten dewelke specifieke taken bespreken en de

Raad van Bestuur adviseren.

Oeiverm.inderd voornoemde voorbehouden bevoegdheden van de Raad van Bestuur ingevolge het Wetboek van Vennootschappen, worden volgende specifieke bevoegdheden niet overgedragen aan het Directiecomité en blijven dus evenzo voorbehouden aan de Raad van Bestuur:

De beslissingen om nieuwe verzekeringsproducten op de markt te brengen, van die aard dat ze:

o een bijkomende erkenning vragen;

o een afzonderlijke herverzekering vragen;

- Overnames van verzekeringsportefeuilles waarvan het premie-incasso meer bedraagt dan 5% van het incasso van het jaar dat de overname voorafgaat;

- Overnames van technische reserves waarvan het bedrag meer dan 10% bedraagt van de technische reserves van het jaar dat de overname voorafgaat;

- Beslissingen om kredieten te verlenen;

- Alle kredieten ter aankoop van onroerende goederen en andere kredieten vanaf een bedrag van 250.000 euro, behoudens de routineconcessies voor uitstel van betaling van premies aan klanten of voorschotten op lonen van medewerkers;

- Bepaling van de beleggingspolitiek (ttz. de spreiding van de portefeuille)

- Aan- of verkoop van onroerende goederen met een belang van meer dan 5% van de technische reserves van het jaar dat de aankoop voorafgaat;

- Nemen van participaties, partnerships, joint ventures waarvan het belang meer bedraagt dan 10% van het incasso van het jaar dat de beslissing hieromtrent voorafgaat en die verbonden zijn met de basisactiviteit van Protect;

Alle participaties, partnerships, joint ventures die te maken hebben met een diversificatie van de beleggingen zijn voorbehouden aan de Raad van Bestuur;

- Het behoort toe aan de Raad van Bestuur om de filosofie van het herverzekeringsplan mede te bepalen. Daartoe zal het Directiecomité jaarlijks het van toepassing zijnde herverzekeringsplan mededelen.

Rebecca Ramboer

Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter van het Directicomité

bi7_ 'J'el". _ _ ':) U" .?.meldti.n . 13ecto itiaarn er. hoedanigheid van de instri irentei nc lotar!s, ilctz;; var, de pe so;c)n(e';

bevoegd ds rechtsparsoon tan sanzio ~a ° c ca; e " . ,iÿgen! :cQrd gc,^.

V=meo " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

09/01/2012
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

27 DEC. 2011

I lII I II III I II IUI (I

*12005358*

Onder,:snti~j;sr:r : 0440719894

: Protect

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetti:. Jetsesteenweg 221 - 1080 SINT-JANS-MOLENBEEK

" Samenstelling directiecomité

Beslissing van de RvB van 10.09.2010 tot benoeming leden DC :

- vanaf 01.01.2010 tot 31.12.2010:

voorzitter:

- Dhr. Ides Ramboer, wonende te 8810 Lichtervelde, B. Callewaertlaan 116

overige leden:

- Mevr. Rebecca Ramboer, wonende te 1760 Roosdaal, Bundermeersweg 21

- Dhr. Christophe Roelandt, wonende te 1760 Roosdaal, Bundermeersweg 21

- Dhr. Marcel Mertens, wonende te 3010 Kessel-Lo, J. De Veusterlaan 25

- Dhr. Pol Vandemoortele, wonende te 8870 Izegem, Kokelarestraat 107/1

- vanaf 01.01.2011 tot 31.12.2016:

voorzitter:

- Mevr. Rebecca Ramboer, wonende te 1760 Roosdaal, Bundermeersweg 21

overige leden:

- Dhr. Christophe Roelandt, wonende te 1760 Roosdaal, Bundermeersweg 21

- Dhr. Marcel Mertens, wonende te 3010 Kessel-Lo, J. De Veusterlaan 25

- Dhr. Pol Vandemoortele, wonende te 8870 Izegem, Kokelarestraat 107/1

Rebecca Ramboer

Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter van het Directiecomité

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Rec e, Meern en Hoedanigheid van da instrumenterende notaris. hetzij van de parso(o)n(en) bevoogd de rechtspersoon ten aancar van derden te vertagenwoord:gen

Verse Naam en handtekening.

09/01/2012
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III IVII@NII111II1111 1I1IIII1V 27 DEL 2011

*12005359*



tee





Onderiernir.gsrlr : 0440719894

Ae~em:57,2

(vole) : Protect

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetei : Jetsesteenweg 221 - 1080 SINT-JANS-MOLENBEEK

Oneanre-. - : Benoemingen leden raad van bestuur en commissaris-revisor

Beslissing van de Algemene Vergadering van 29.04.2011 neemt volgende beslissingen:

- de Algemene Vergadering van 29.04.2011 aanvaardt met onmiddellijke ingang het ontslag van Dhr. Ides Ramboer, wonende te 8810 Lichtervelde, B. Callewaertlaan 116 als voorzitter van de Raad van Bestuur.

- de Algemene Vergadering van 29.04.2011 benoemt als voorzitter van de RvB, met onmiddellijke ingang en dit tot de Algemene Vergadering van 2016: De OLM Comm. V.A., 8810 Lichtervelde, B. Callewaertlaan 116, met als vast vertegenwoordiger Dhr. Ides Ramboer, wonende te 8810 Lichtervelde, B. Callewaertlaan 116.

- de Algemene Vergadering van 29.04.2011 benoemt Peter Vandewalle, Lieven Bauwensstraat 19 b1 te 8200 Brugge, als erkend commissaris voor een periode van 3 jaren. Het mandaat vervalt op de Algemene Vergadering van 2014 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 2013. De mandaatprijs wordt vastgelegd op 12.000,00 EUR. Deze mandaatprijs wordt jaarlijks onderworpen aan de index van de consumptieprijzen en is exclusief BTW en onkosten (IBR bijdrage, verplaatsing e.d.).

Rebecca Ramboer

Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter van het Directiecomité

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

09/01/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

/L

uhIl I I I II II 1III II AI pl

*12005360* 27DEC.~ 2011

DR%

Onder ,arr:: ~cspr : 0440719894

(volir) : Protect

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zate:: Jetsesteenweg 221 - 1080 SINT-JANS-MOLENBEEK

P14Y4.'eXe, ,.:t:b; Volmacht BDM

Agentuurvolmacht voor Bracht, Deckers & Mackelbert N.V., in het kort "B.D.M.", met zetel te Entrepotkaai 5, 2000 Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met ais ondernemingsnummer 0404.458.128, statuten gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 april 1934, met laatste wijzigingen gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 maart 2006.

Protect N.V., met zetel te Jetsesteenweg 221 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, met als ondernemingsnummer 0440/19.894, wijst als haar gevolmachtigde onderschrijvingsagent Bracht, Deckers & Mackelbert N.V. aan, met volmacht om, binnen de grenzen van de haar bekendgemaakte of nog bekend te maken procedures en richtlijnen, in haar naam:

1. alle verzekeringen te ondertekenen en de voorwaarden en bepalingen ervan vast te leggen; met alle teruggaven, verhogingen, wijzigingen en annuleringen in te stemmen; hiertoe alle verzekeringsovereenkomsten, bijvoegsels en vervaldag berichten te ondertekenen;

2. alle premies, verschuldigde sommen of vergoedingen te ontvangen en hiervoor kwijting te geven;

3. alle rekeningen op te maken, te betalen en te vereffenen;

4. alle aangiften van schadegevallen en verliezen te ontvangen, te beheren (met inbegrip van het nemen van bewarende maatregelen, het aanstellen van experten en het nemen van regres) en hierin te beslissen;

5. alle dadingen te onderhandelen en te ondertekenen; in rechte te verschijnen zowel als eiser dan als verweerder; conclusies neer te leggen; alle vonnissen, arresten en arbitrale uitspraken te vorderen en hun tenuitvoerlegging te vervolgen; alle rechtsmiddelen aan te wenden, door onder meer het doen betekenen van

beroeps-en cassatievoorzieningen; bewarend en uitvoerend beslag te doen leggen;

6. bij bpost NV, koerierdiensten, de Federale Overheidsdienst Financiën of andere overheidsdiensten zendingen met aangegeven waarde, verzekerde of aangetekende zendingen, evenals alle geldbedragen of andere goederen in ontvangst te nemen en hiervoor kwijting te verlenen;

7. zich door bijzondere lasthebbers te laten vertegenwoordigen;

8. in het algemeen alles te doen wat ze nuttig acht in het belang van de volmachtgever.

Opgemaakt te Sint-Jans-Molenbeek, op 20 december 2011

Rebecca Ramboer

Gedelegeerd bestuurder en Voorzitter van het Directiecomité

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 20.05.2011 11119-0270-061
19/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.04.2010, NGL 11.05.2010 10116-0426-059
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 15.05.2009 09149-0183-057
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.04.2008, NGL 02.07.2008 08330-0058-063
01/10/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.04.2007, NGL 25.09.2007 07726-0374-017
29/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.04.2007, NGL 16.05.2007 07142-0198-058
09/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.04.2005, NGL 07.06.2005 05203-0201-072
26/04/2005 : BL533003
24/05/2004 : BL533003
19/04/2004 : BL533003
11/08/2015
ÿþVoorbehouden aan liet Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u..:Tueiepc:IDaiv :rgc 'a

*15115829

Ondernemingsnr : 0440719894 Benaming (voluit)

(verkort) :



i V





1 1

J.

ter r;i'ifk,, v3il'1 de M3d.pri-_riz'~.0.zTr..,

recnibani< van

l

YI

Protect

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jetsesteenweg 221 -1080 SINT-JANS-MOLENBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingsbeslissingen Algemene Vergadering:

De algemene vergadering van 24/04/15 herbenoemt Dhr. Achiel Ossaer, wonende te Alfons Van den Sandelaan 51, 2970 Schilde als niet uitvoerend bestuurder tevens extern bestuurder, voor een duur van 6 jaar tot sluiting van de gewone Algemene vergadering van 2021.

De algemene vergadering van 24/04/15 herbenoemt Dhr. Herman Falsté, wonende te Driesstraat 14, 1820 Perk als niet uitvoerend bestuurder en als vice voorzitter van de algemene vergadering, en dit voor een duur van 6 jaar tot sluiting van de gewone Algemene vergadering van 2021.

De algemene vergadering van 24/04/15 herbenoemt Dhr. Luc Celen, wonende te ljslandplein 17 / 0204, 8670 Koksijde als niet uitvoerend bestuurder van de algemene vergadering, en dit voor een duur van 6 jaar tot sluiting van de gewone Algemene vergadering van 2021.

De algemene vergadering van 24/04/15 herbenoemt Mevr. Mady Roose, wonende te B. Callewaertlaan 116, 8810 Lichtervelde als niet uitvoerend bestuurder van de algemene vergadering, en dit voor een duur van 6 jaar tot sluiting van de gewone Algemene vergadering van 2021.

De algemene vergadering van 24/04/15 benoemt Dhr. Paul Teerlynck, wonende te Hoogledestraat 93, 8610 Kortemark als niet uitvoerend bestuurder van de algemene vergadering, en dit voor een duur van 6 jaar tot sluiting van de gewone Algemene vergadering van 2021 en dit onder voorbehoud van goedkeuring door de NBB.

De algemene vergadering van 24/04/15 herbenoemt Dhr. Marcel Mertens, wonende te J. Deveusterlaan 25, 3310 Kessel-Lo als uitvoerend bestuurder van de algemene vergadering, en dit voor een duur van 6 jaar tot sluiting van de gewone Algemene vergadering van 2021.

Rectifcatie van de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 04/06/2010:

in overeenstemming met de notulen van de algemene vergadering van 23/04/2010, werd ook herbenoemd

als bestuurder:

- mevrouw Rebecca Ramboer, wonende te 1760 Roosdaal, Bundermeersweg 21 tot aan de algemene

vergadering van 2016.

Christophe Roelandt

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/09/2003 : BL533003
05/09/2003 : BL533003
21/08/2003 : BL533003
13/08/2003 : BL533003
30/05/2003 : BL533003
21/03/2002 : BL533003
07/12/2001 : BL533003
08/06/2001 : BL533003
29/06/1999 : BL533003
22/01/1998 : BL533003
04/03/1995 : BL533003

Coordonnées
PROTECT

Adresse
JETSESTEENWEG 221 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale