PV-VLAANDEREN

Association sans but lucratif


Dénomination : PV-VLAANDEREN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 843.861.792

Publication

06/03/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Koningsstraat 35, 1000 Brussel

Onderwerp akte :

PV-Vlaanderen, 1000 Brussel

Vlaamse federatie van de fotovoltaïsche sector

Statuten van 10/10/2011

Er wordt hierbij overgegaan tot de oprichting van een vereniging zonder winstoogmerk overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen en de stichtingen. De statuten van deze vereniging worden vastgesteld als volgt:

Hoofdstuk 1: Benaming, maatschappelijke zetel, doel, duur

Artikel 1. De vereniging draagt als naam "vzw PV-Vlaanderen" en zal de rechtsvorm hebben van een vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 2. Deze naam zal voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW", reet nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Artikel 3. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 1000 Brussel , Koningsstraat 35, in het gerechtelijk arrondissement Brussel. Binnen het werkingsgebied kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden bij beslissing van de algemene vergadering. De raad van bestuur kan kantoren en centra van werkzaamheden oprichten waar hij dit nuttig zou achten.

Artikel 4, De vereniging heeft tot doel de marktontwikkeling voor fotovoltaïsche zonne-energie in Vlaanderen te bevorderen en een bijdrage te leveren aan de omschakeling naar een duurzame en minder milieubelastende energiehuishouding.

De vereniging kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks nuttig of noodzakelijk zijn voor het bevorderen van dit doel. Daarnaast kan de vereniging alle rechtshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële, niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële, niet-winstgevende doelstellingen. Zij mag tevens hiertoe alle roerende of onroerende goederen verwerven, behouden en van de hand doen in welke vorm dan ook.

De vereniging wil dit doel verwezenlijken, onder meer door: thematische werkgroepen te organiseren over knelpunten;

- overleg met overheden en andere belanghebbenden;

- informatie te verspreiden naar de leden, de pers en het grote publiek;

samenwerking met andere verenigingen en koepels,

De vereniging mag niet in de plaats treden van haar leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam én handtekening.

11,1iaaso9os*

ilig

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsbla+

2 2 FEB 2012

1:31IUVSEL.

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : PV-Vlaanderen

S6.11-C?

MOD 2.2

Artikel 5.De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk 2: Lidmaatschap

Artikel 6. De leden zijn rechtspersonen naar privaat- of publiekrecht of natuurlijke personen, die het doel en de statuten van de vereniging onderschrijven, lid van de vereniging willen zijn, daartoe een schriftelijke aanvraag doen en de lidmaatschapsvoorwaarden zoals goedgekeurd door de Algemene Vergadering aanvaarden.

Artikel 7. Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt, maar moet tenminste zes bedragen. 2.1. Rechten en plichten van de leden

Artikel 8. Alle leden zijn stemgerechtigde leden van de Algemene vergadering.

Elk lid is jaarlijks een ledenbijdrage verschuldigd. Deze ledenbijdrage bedraagt maximaal 5000 E per kalenderjaar. Het maximum is jaarlijks indexeerbaar volgens de evolutie van de index van de consumptieprijzen. De ledenbijdrage wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Vergadering, op basis van een werkprogramma en de begroting, opgesteld door de Raad van Bestuur. De modaliteiten van de ledenbijdrage worden bepaald in het huishoudelijk reglement.

De ledenbijdrage voor de leden in 2011 bedraagt 625 euro, exclusief BTW. Dit bedrag is jaarlijks aanpasbaar door de Algemene Vergadering. Leden kunnen vrijwillig het hogere lidgeld betalen dat jaarlijks door de Algemene Vergadering wordt vastgesteld. Voor 2011 is dit vastgelegd op 2500 euro.

2.2 Voorwaarden en formaliteiten voor toetreding, uittreding en uitsluiting

Artikel 9. De kandidaten voor lidmaatschap treden toe door middel van een schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur, vergezeld van een ondertekende engagementsverklaring.Deze engagementsverklaring is

e raadpleegbaar op de website van de vzw PV-Vlaanderen. Het lidmaatschap gaat in na goedkeuring door de raad van bestuur en de betaling van de ledenbijdrage.

De volgende oprichters zijn de eerste leden en tevens stichters van de vzw PV-Vlaanderen:

e Naam bedrijf en rechtsvorm Adres Vaste vertegenwoordiger

Ecostream nv, Krommewege 24 bus D, 9990 Maldegem Geert Lenoir

Enfinity nv, Henri Lebbestraat 188, 8790 Waregem Jurgen Van Damme Intellisol nv, Marktstraat 11 bus 1, 3680 Maaseik Herman Daniëls

I.R.S. ENERGY SOLUTIONS nv, Europalaan 73, 9800 Deinze Albéric Noncle

IZEN nv, Hoeksken 56, 2275 Lille Gie Verbunt

ODE-Vlaanderen vzw, Koningsstraat 35,1000 Brussel Jo Neyens

PLANEI ECO nv, Marktstraat 1, 9400 Ninove Koen Heylen

NSolarAccess bvba, Gierlebaan 65, 2460 Kasterlee Tom Pollyn

ó Soltech nv, Walstraat 1 bus A, 3300 Tienen Stefan Dewallef

WTSolar nv, Keibergstraat 33, 3001 Leuven Tom Damman

o ZERO EMISSION SOLUTIONS bvba, Moorselbaan 383, 9300 Aalst Alex Polfliet

Artikel 10. Leden die vanaf 2012 toetreden na 30 juni van het lopende kalenderjaar betalen de helft van het basislidgeld. Bijkomende randvoorwaarden voor de leden worden opgenomen in het huishoudelijk reglement.

" De raad van bestuur beslist autonoom, discretionair en zonder verdere motivatie over elk verzoek tot toetreding van de leden. Tegen deze beslissing van de raad van bestuur is geen beroep mogelijk.

Artikel 11. Elk lid kan te allen tijde het lidmaatschap beëindigen, mits aangetekend schrijven aan de secretaris van de raad van bestuur. Als dit na het eerste half jaar sinds het aangaan van het lidmaatschap gebeurt, blijft de helft van het basislidgeld verschuldigd.

Het lidmaatschap eindigt eveneens indien de Algemene Vergadering beslist om een lid te schorsen of uit te sluiten. Uitsluiting kan, onder andere, gemotiveerd worden op grond van vastgestelde inbreuken op de door het lid ondertekende engagementsverklaring, op verzoek van de raad van bestuur of op verzoek van minstens 1/5

pip van de leden.

Uitsluiting kan slechts gebeuren bij een rechtsgeldige beslissing van de Algemene Vergadering met een twee derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Het lid wier uitsluiting wordt voorgesteld wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld en dient voorafgaandelijk aan de beslissing van de Algemene Vergadering gehoord te worden op een raad van bestuur.

Schorsing van lidmaatschap kan door de Raad van Bestuur goedgekeurd worden voor de periode tussen een voorstel tot uitsluiting door de Raad van Bestuur en de bekrachtiging van de uitsluiting door de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Behalve bij uittreding, uitsluiting of schorsing eindigt het lidmaatschap tevens in geval van overlijden of geestelijke onbekwaamheid van natuurlijke personen, in geval van faillissement of in geval het lid de verschuldigde bijdragen niet heeft betaald.

Artikel 12. De uittredende, uitgesloten of geschorste leden, alsook hun rechtsopvolgers, verzaken aan elke aanspraak op het vermogen van de vereniging. Zij kunnen evenmin de eventueel door hen zelf of door hun rechtsvoorgangers uitgekeerde bedragen, aanbrengsten of andere prestaties terugvorderen, tenzij contractueel anders werd overeengekomen. Een ontslagnemend of uitgesloten lid, of de rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging, noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving vorderen.

Hoofdstuk 3: Algemene vergadering, stemrecht

Artikel 13. De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden. Alle leden hebben stemrecht.

Elk aanwezig of vertegenwoordigd lid van de vereniging beschikt in de Algemene Vergadering over één stem. Elk lid kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid voorzien van een schriftelijke volmacht. Er is geen beperking op het aantal leden dat door één lid vertegenwoordigd kan worden.

Artikel 14. De algemene vergadering bezit de bevoegdheden die haar door de wet of door deze statuten worden toegekend,

Worden met name aan haar voorbehouden:

- De goedkeuring van de begroting en de rekening

- De benoeming en afzetting van de bestuurders

- De wijziging van de statuten

- Het verlenen van kwijting aan de bestuurders

-- De goedkeuring of wijziging van het huishoudelijk reglement

- De goedkeuring of wijziging van de lidgelden

- De uitsluiting en schorsing van leden

- De ontbinding of fusie van de vereniging, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

De Algemene Vergadering zal tevens de Raad van Bestuur adviseren over de uitwerking en bijsturing van de activiteiten van de vereniging.

De Algemene Vergadering kan een huishoudelijk reglement aannemen om de werking van de vereniging verder te regelen. Hierin kan ook bepaald warden hoe dit huishoudelijk reglement gewijzigd kan worden.

Artikel 15. De Algemene Vergadering kan rechtsgeldig beslissen indien tenminste 50% van de stemmen aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij een gewone meerderheid der aanwezigen of vertegenwoordigde stemmen, onthoudingen niet inbegrepen, behalve in die gevallen waarin door de wet of door deze statuten wordt voorzien. In het geval van een staking van stemmennis de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 16. De Algemene Vergadering wordt tenminste éénmaal per jaar bijeen geroepen, binnen een periode van zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar, De Algemene Vergadering wordt tevens samengeroepen als ten minste 1/5 van haar leden daar om verzoekt.

De raad van bestuur roept de Algemene Vergadering samen door middel van een uitnodiging welke per email aan alle leden wordt verzonden. Deze uitnodiging gebeurt ten minste 15 werkdagen voor de datum van de Algemene Vergadering. Het oproepingsschrijven wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur en vermeldt naast datum, plaats en uur ook de agenda van de vergadering.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of in geval van zijn afwezigheid, door de vice-voorzitter of een ander bestuurslid, aangeduid door diens collega-bestuursleden.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genotuleerd in een register dat bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Een samenvatting van de notulen zullen in de vorm van een verslag per e-mail meegedeeld worden aan de leden van de vereniging.

Derden kunnen deze beslissingen raadplegingen op de website

Hoofdstuk 4: Raad van Bestuur

Artikel 17. Op voorwaarde dat de raad van bestuur altijd minimum één lid minder telt dan de Algemene Vergadering, bestaat de raad van bestuur uit ten minste 5 en ten hoogste 11 bestuurders die lid zijn van de vereniging, waarvan:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

" Minstens één vertegenwoordiger van de installatiebedrijven van PV-systemen voor overwegend particuliere

eindklanten;

Minstens één vertegenwoordiger van leveranciers of installateurs van PV-systemen voor de bedrijfsmarkt;

" Minstens één vertegenwoordiger van de studiebureaus;

Minstens één vertegenwoordiger van de koepelorganisatie voor duurzame energie ODE-Vlaanderen vzw,

[3ijkomende criteria voor de kandidaat-bestuurders kunnen bepaald zijn ln het Huishoudelijk reglement.

Om de drie jaar worden alle leden schriftelijk uitgenodigd om hun kandidatuur voor de raad van bestuur in' te dienen. Over deze kandidaturen wordt gestemd in de raad van bestuur, die een nieuwe raad van bestuur voorstelt aan de Algemene Vergadering, Deze lijst van kandidaat-bestuurders wordt gezamenlijk voorgedragen aan de Algemene Vergadering die discretionair beslist over de benoeming van de raad van bestuur bij gewone meerderheid.

Indien de AV de nieuwe raad van bestuur weigert te benoemen, dan stelt de raad van bestuur een nieuwe lijst van kandidaat-bestuurders op.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd voor een termijn van drie jaar. Na deze termijn van drie jaar is hun mandaat van rechtswege beëindigd, tenzij ze herbenoemd worden door de Algemene Vergadering volgens de bovenvermelde procedure. Zij kunnen op elk ogenblik door de Algemene Vergadering afgezet worden, mits 2/3 meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Het mandaat is onbeperkt h ernieuwbaar.

De raad van bestuur benoemt, na iedere benoeming of herbenoeming door de Algemene Vergadering, onder de bestuurders een voorzitter, één of meerdere vice-voorzitter(s), een secretaris en een penningmeester.

Artikel 18. De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. Alle bevoegdheden die de wet of de statuten niet uitdrukkelijk verleent aan de Algemene Vergadering worden toegekend aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan natuurlijke personen of rechtspersonen die geen lid zijn uitnodigen om zich als raad van bestuur te laten bijstaan.

Artikel 19. De raad van bestuur kan voor het dagelijks bestuur van de vereniging bevoegdheden en taken geheel of gedeeltelijk overdragen aan minstens twee personen, die lid of bestuurder van de vereniging zijn, doch binnen de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur. Jaarlijks worden de leden van de raad van bestuur schriftelijk uitgenodigd om hun kandidatuur voor het dagelijks bestuur in te dienen. Over deze kandidaturen wordt gestemd in de raad van bestuur, Na de stemming worden de personen die minstens de helft van de stemmen kregen door de raad van bestuur benoemd, onverminderd het eerste lid van onderhavig artikel.

Artikel 20, Het dagelijks bestuur bestaat uit minstens 2 personen, die bij gewone meerderheid worden benoemd door de raad van bestuur voor de duur van 1 Jaar. Na deze termijn is hun mandaat van rechtswege beëindigd, tenzij ze herbenoemd worden door de raad van bestuur volgens voorvermelde procedure. Minstens 2 dagelijkse bestuurders zijn noodzakelijk om de vzw PV-Vlaanderen rechtsgeldig te vertegenwoordigen. Het dagelijks bestuur oefent zijn bevoegdheden gezamenlijk uit. Het dagelijks bestuur kan op elk ogenblik door de raad van bestuur afgezet worden, mits 2/3 meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 21. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur,wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door het dagelijks bestuur volgens de hierboven beschreven regel.

Artikel 22. De raad van bestuur vertegenwoordigt de vzw in en buiten rechte; twee bestuurders zijn nodig om deze vertegenwoordigingsbevoegdheid uit te oefenen.

Artikel 23. De raad van bestuur kan schriftelijk volmacht verlenen aan derden om de vereniging te vertegenwoordigen binnen de grenzen van die volmacht.

Artikel 24. De leden van de raad van bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Het huishoudelijk reglement kan wel voorzien in een onkostenvergoeding.

Artikel 25. De raad van bestuur vergadert telkens wanneer de belangen van de vereniging zulks vergen. De vergadering wordt door de secretaris bijeen geroepen op verzoek van de voorzitter of tenminste twee bestuurders, minstens acht dagen voor de vergadering, met opgave van de dagorde.

Artikel 26. De raad van bestuur beslist in beginsel met een 2/3 meederheid van stemmen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 27. De Raad van Bestuur houdt het ledenregister van de statutaire leden chronologisch bij op de zetel. Alle wijzigingen aan het ledenregister dienen binnen de acht dagen ingeschreven te worden

Hccfdstuk 5: Inkomsten, boekjaar, balans en begroting

Artikel 28. De inkomsten van de vereniging bestaan uit

" de bijdragen van de leden zoals bepaald in het Huishoudelijk Reglement;

"de bijdragen, toelagen of vergoedingen toegekend door de overheden of andere instanties of inkcrosten uit de activiteit die vzw PV-Vlaanderen zal uitoefenen, met inachtname van haar maatschappelijk doel ;

'sponsoring, giften, schenkingen en iedere andere opbrengst, die wettelijk en/of statutair toegestaan is; "inkomsten uit opdrachten uitgevoerd voor derden, met inachtname van haar maatschappelijk dcel;

De verbintenis van ieder lid is strikt beperkt tot het bedrag van zijn bijdragen.

Artikel 29. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december. In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van oprichting tot 31 december van het daarop volgende jaar. De balans van afgelopen boekjaar en de begroting van het komend boekjaar worden door de raad van bestuur voorbereid en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

Hoofdstuk 6: Wijziging van statuten, ontbinding en vereffening

Artikel 30. Voorstellen tot wijziging van de statuten of tot ontbinding van de vereniging moeten uitgaan van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur moet de datum van de Algemene Vergadering waarop over een dergelijk voorsul zal worden beslist, evenals de agenda waarop het voorstel tot wijziging of ontbinding uitdrukkelijk vermeld staat tenminste 2 weken van tevoren ter kennis brengen van de leden van de vereniging.

Beslissingen dienaangaande worden genomen met een twee derde meerderheid van de stemmen der leden. Indien bij bedoelde Algemene Vergadering niet twee derde van de leden van de vergadering aanwezig is, wordt, ten vroegste na 15 dagen, onder dezelfde voorwaarden een nieuwe algemene vergadering opgeroepen, die definitief en rechtsgeldig over bedoeld voorstel beslist ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, maar met twee derde van de (aanwezige) stemmen.

Artikel 31. De statutenwijzigingen hebben ten opzichte van derden slechts uitwerking nadat is voldaan aan de publicatievoorwaarden als omschreven in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002. Voor de leden hebben zij uitwerking na de goedkeuring door de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering bepaalt de wijze van ontbinding en van vereffening van de vereniging.

Artikel 32. Beslissingen over de vrijwillige ontbinding van de vzw worden genomen met een twee derde meerderheid van de stemmen der leden. Indien bij bedoelde Algemene Vergadering niet twee derde van de leden van de vergadering aanwezig is, wordt, ten vroegste na 15 dagen, onder dezelfde voorwaarden een nieuwe Algemene Vergadering opgercepen, die definitief en rechtsgeldig over bedoeld voorstel beslist ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, maar met vier vijfde van de (aanwezige) stemmen. Indien de vzw vrijwillig ontbonden wordt, duidt de Algemene Vergadering een vereffenaar aan, bepaalt hun bevoegdheid en stelt tevens de wijze van vereffening der- schulden en van de tegeldemaking der goederen vast.

Artikel 33, De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid.

Artikel34. In geval van vrijwillige of gerechtelijke ontbinding zal, na aanzuivering van het passief, de bestemming van het vermogen en de goederen worden bepaald door de Algemene Vergadering, rekening houdend met het maatschappelijk doel van de vereniging, Het vermogen wordt voor een belangeloos doel aangewend, met name: een bijdrage te leveren aan de omschakeling naar een duurzame en minder milieubelastende energiehuishouding.

Hoofdstuk 7. Slotverklaringen

Artikel 35. De raad van bestuur stelt het huishoudelijk reglement op en legt dit ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

Artikel 36. Voor hetgeen niet in deze statuten is bepaald, ondermeer omtrent publicaties in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, blijft de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd docr de wet van 2 mei 2002, toepasselijk.

Artikel 37. Al wat niet uitdrukkelijk door de onderhavige statuten en het huishoudelijk reglement is voorzien, zal worden geregeld vclgens de geldende wetgeving. In alle gevallen waarin zowel de wet, als deze statuten, als het huishoudelijk reglement niet voorziet, beslist de raad van bestuur.

Opgemaakt te Haasrode, op 10 oktober 2011 in twee exemplaren

t

r `

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BijIagen bidfiël Béïgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Verkiezing en benoeming van de leden van de Raad van Bestuur

Op de eerste algemene vergadering van 10/10/2011 werden volgende stichtende leden (rechtspersonen met vertegenwoordiger) aangesteld als bestuurder van de vzw PV Vlaanderen

(Uittreksel uit de notulen van de Algemene vergadering van 10/10/2011)

De Algemene vergadering heeft tijdens de oprichtingsvergadering en overeenkomstig de statuten de volgende leden met eenparigheid van stemmen verkozen en benoemd tot bestuurder:

Naam bedrijf en vertegenwoordiger:

Ecostream nv, Geert Lenoir

Enfinity nv, Jurgen Van Damme

lnteflisol nv, Herman Daniëls

IZEN nv, Oie Verbunt

ODE Vlaanderen vzw, Jo Neyens

PLANET-ECO nv, Koen Heylen

SolarAccess bvba, Tom Pollyn

Soltech nv, Stefan Dewallef

WTSolar nv, Tom Damman

ZERO EM1SSION SOLUTIONS bvba, Alex Polfliet

De vergadering wordt afgesloten om 17u.

(Handtekeningen stichtende leden)

MoD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PV-VLAANDEREN

Adresse
KONINGSSTRAAT 35 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale