PVM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PVM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.265.612

Publication

09/10/2014
ÿþMod Word 11.1

" I .t )-i t. In de bijlagen bij het Bel " ,Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi

Vi

behl

aai

Bel;

Staa

3 0 SEP, 2014

" ter griffe van de Nederiandstaiige erittiMte eetièmeiHartclel Brussel

Ondernemingsnr : 0846.265.612

Benaming

(voluit) : PVM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marie-Josélaan 35

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 12 september 2014 Geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, op 16 september 2014, vier bladen, geen verzendingen, register 5, boek 220, blad 61, vak 4. Ontvangen registratierechten: 50,00 EUR. Voor de adviseur wn., de adjunct fiscaal deskundige (get) De Beider M.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 Juni 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het besluit van het verslag van de burgerlijk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder, de heer Guy Parmentier, te 2900 Schoten, Valkenlaan 31 bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, in zijn verslag voormeld luidt als volgt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " PVM " kan ik verklaren dat

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30 juni 2014.

" De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 30 juni 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 211.335,86 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden, zoals medegedeeld door het bestuursorgaan, ten aanzien van derden op datum van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 22.792,88 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Schoten, 19 augustus 2074

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

q ~

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor.".

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en

passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.









TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De ontbinding brengt van rechtswege een einde aan de opdracht van de statutaire zaakvoerder, de heer VOÛTE Marie Paul, geboren te Amsterdam (Nederland) op 7 april 1947, wonend te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marie-Josélaan 35, aan wie décharge wordt verleend.

DERDE BESLISSING

De zaakvoerder verklaart bij deze

-dat er zich er wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van deze algemene vergadering zoals blijkt uit hun schrijven aan de bedrijfsrevisor de dato 5 september 2014, en waarvan zij kopie hebben voorgelegd.

-bewijs van de consignatie ervan bij de Deposito- en Consignatiekas, bij toepassing van artikel 184, § 5, eerste lid, 2° W.Venn te hebben voorgelegd aan deze vergadering.

-door ondergetekende notaris erop te zijn gewezen dat, bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W.Venn.

De vergadering keurt het verdelingsplan goed met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

De vergadering keurt het mandaat goed van de heer VOÛTE Marie Paul, voornoemd, voor de betaling, in voorKomend geval, van de roerende voorheffing en voor de verdeling van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

Meer in het algemeen keurt de vergadering het mandaat goed van de heer VOÛTE Marie Paul, voornoemd, ten einde alle handelingen te stellen bij de Deposito- en Consignatiekas.

De vergadering keurt de consignatie goed bij de Deposito- en Consignatiekas van de sommen en waarden die aan de vennoten zijn toegekend en die hun niet bezorgd konden worden.

De vennoten verklaren dat in voorkomend geval het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen, bij . toepassing van artikel 184, § 5, derde lid W.Venn.

Zij verklaren in voorkomend geval aile toekomstige activa en passiva, aile rechten en verplichtingen van de vennootschap te zullen overnemen.

De vennoten stellen vast en verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat aile voorwaarden van artikel 184, § 5 W.Venn. nageleefd zijn, en de vereffening in feite is beëindigd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering spreekt de afsluiting van de vereffe-ming uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid PVM, voormeld, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en documenten gedurende minstens vijf (5) jaar

zullen bewaard worden ten huize van de heer VOUTE Marie Paul, voornoemd.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan COONE en PARTNERS te 2000 Antwerpen, Plantinkaai 10141, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 12/09/2014

Verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

I* I12 1013 15 *n i

VC bah(

aar

fielt Star.

Ondernemingsnr : 2GS b~k

Eenaming (voluit) : PVM

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marie-Josélaan 35

(volledig adres) 1200 Sint-Lam brechts-Woluwe

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 25 mei 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "PVM".

2. Zetei: 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marie-Josélaan 35,

3. Oprichters:

1, De heer VOÛTE Marie Paul, geboren te Amsterdam (Nederland) op 7 april 1947, wonende te 1200

' Sint-Lambrechts-Woluwe, Marie-Josélaan 35;

2. Mevrouw NIEUWENHUYS Irene Mathilde Anna, geboren te Amsterdam (Nederland) op 4 mei 1945,

wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marie-Josélaan 35.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro,

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen:12.400,00 euro.

- sub 1:12.333,33 euro;

- sub 2: 66,67 euro.

7 Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september.

Het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2013.

9 Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een

twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op

wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van

een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuursorgaan mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Statutaire zaakvoerder: voor de duur van de vennootschap aangesteld: de heer VOUTE Marie, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en

management in het algemeen en in diverse sectoren en onder meer in het bijzonder in de bedrijfseconomische

sector, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend

het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

Op de laatste blz van ~uiF; E~ vermelden : Recta Naam en hoedanigheid van de insirumen4erennB riotarts. hetzi; vaii de persd(n)nien1 17evoerid de rechtspersoon ten aanzien van derden te vert2nenri'oardigeri

Verso ° Naam en nandrekenino

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-' behouden Wan het lgelglsch Staatsblad

f& /

mod 11.1

- managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van

secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Holding activiteiten, omvattende onder meer

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden niet de activiteiten van een holding.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, alle verhandelbare waardepapieren of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

6. Het optreden als scheidsrechter en/of bemiddelaar en het verrichten van alle activiteiten die daarmee gepaard gaan waaronder onder meer het beslechten van conflictsituaties, het afsluiten van bemiddelingsakkoorden en het nemen van bindende derdenbeslissingen, met uitzondering van de wettelijk geregelde activiteiten die krachtens de wet voorbehouden zijn aan erkende bemiddelaars.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

15. Gewone algemene veraaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste vrijdag van de maand februari om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Sub 3.1 en 3.2 werden vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer COONE Danny Theodoor Irma, geboren te Sint-Niklaas op 13 mei 1970, wonende te 2801 Mechelen (Heffen), Steenweg op Helndonk 102.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

' overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

ING.

Op de Irrctste blz ven LuM E, vermeen : Rects; ftaarn en noed4nraneld va}-, oe instrumenterende hetxil van de perso(oInlen' bevoegd te rechtapûrsoon ten aanzien van derden te vertegem:,'csordigen

Ver. d i\!uC" m en nendtelcenqnc,

"

Voor-' 'AQF]olli ~Y,lïZ

aan ttetw yy

L^S£igiswh

Staatzblao

mod 11.1

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COONE & PARTNERS ACCOUNTANTS", rechtspersonenregister Antwerpen 0471.695.459, met zetel te 2000 Antwerpen, Plantinkaai 10, en haar aangestelden, mandatarissen en Lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle ' belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingstoketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te 'eggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift akte.

Qn de laatste blz. van wuil. E vermelde, Re-to : i raam en hoedanigheid van cie jnstrurr,enterende notaris henj van de perstrío)nfen; be vaeao dc rechtsoersoon ter ÿanzien van derden te. verteaenwcord:Qen

Versc Ian en nartdt,-.ertrn_c,

Coordonnées
PVM

Adresse
MARIE JOSELAAN 35 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale