QUALITY HAIR, AFGEKORT : Q HAIR

Société en commandite simple


Dénomination : QUALITY HAIR, AFGEKORT : Q HAIR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 535.677.055

Publication

24/06/2013
ÿþf

moa Word 11-7

Luik B" ;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

u

NVV

BRUSSEL

3-JUIN 2013.

Griffie

p535 6y,y 0 55

Quality Hair

Q Hair

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap

Zetel : Guldenvlieslaan 74/15 1060 Sint-Gillis (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

De Stille Vennoot en de Beherende Vennoot hebben zoals volgt de statuten opgesteld van de Gewone; commanditaire vennootschap die tussen hen en elke andere persoon die later de hoedanigheid van vennoot;

verwerft moet bestaan.._ --

Artikel 1: Vorm

De Stille Vennoot de Beherende Vennoot vormen onder elkaar, en elke andere persoon die Liter de' hoedanigheid van vennoot verwerft, een Gewone Commanditaire Vennootschap (hierna, de "Vennootschap").

Artikel 2: Naam Maatschappelijke zetel

De naam van de Vennootschap luidt als volgt: "Quality Hair".

De maatschappelijke zetel van de Vennootschap is gevestigd te Guldenvlieslaan 74 bus 15  1060 Brussel. De maatschappelijke zetel kan overal in België of, als de wet het toelaat, zelfs in het buitenland worden overgebracht op grond van een beslissing die met eenstemmigheid door de algemene vergadering van de vennoten werd goedgekeurd.

Artikel 3: Doel

De Vennootschap heeft tot doel om voor eigen rekening en voor rekening van derden (zowel in België als in' het buitenland) :

- De import en export en de wholesale en retail van diverse goederen, onder meer maar niet beperkt tot:

textiel,kleding,computers en electronica, cosmeticaproducten,menselijk haar en pruiken.

- Het verlenen van adviezen op het gebied van management en beheer van ondernemingen , onder meer

over

- Procesmanagement

- innovatiemanagement

- Projectmanagement

- ICT consulting

- De aankoop en productie, en de verkoop van bouwmaterialen

- Het online verkopen via internet van goederen die nodig zijn voor het maatschappelijke doel

De Vennootschap kan, zonder enige beperking, aandelen, obligaties, of alle andere waarden houden in alle andere vennootschappen en alle handelingen verrichten met betrekking tot dergelijke waarden en kan alle. intellectuele eigendomsrechten verwerven, vestigen, houden en verlenen of onderverlenen.

Voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan de Vennootschap optreden als: handelstussenpersoon, agent of commissionair.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

.4

De Vennootschap kan alle commerciële, industriële en financiële, onroerende en roerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of kunnen bijdragen teL de verwezenlijking ervan.

De Vennootschap kan in de hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anders, verbonden vennootschappen of dochtervennootschappen besturen en controleren en advies geven. Door inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anders kan de Vennootschap participeren in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen (zowel in België als in het buitenland) een aanverwant of soortgelijk maatschappelijk doel of waarvan het maatschappelijk doel bijdraagt tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de Vennootschap.

De Vennootschap kan eveneens alle leningen verstrekken of aile leningen die werden verstrekt door derden aan verbonden vennootschappen waarborgen.

Die opsomming is niet beperkend. Bijgevolg kan de Vennootschap stappen ondernemen die op welke manier ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4: Duur

De Vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal  Inschrijving en volstorting van het kapitaal  Inbreng

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 5000 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk 50 euro.

- e   - -De Beherende Vennoot brengt in de Vennootschap: 4950 COR, wat 99 aandelen vertegenwoordigt.

De Stille Vennoot brengt in de Vennootschap: 50 EUR, wat 1 aandelen vertegenwoordigt.

eHet kapitaal wordt volgestort ten belopen van een derde. De Stille Vennoot verbindt zich onvoorwaardelijk om het verschuldigde bedrag van zijn inbreng vol te storten op eenvoudige en schriftelijke vraag van de Beherende Vennoot, volgens de verhouding en voorwaard¬ ri door deze laatste bepaald.

Artikel 6: Beheer van de Vennootschap

De Beherende Vennoot , Laurent Verbeken, wordt tevens benoemd ais zaakvoerder en neemt de . zaakwaarneming op van de Vennootschap met alle bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden en vertegenwoordigt de Vennootschap tegenover derden. De Beherende Vennoot kan overeenkomstig de voorwaarden vernield in onderhavige statuten:

-grondstoffen en goederen aankopen en verkopen; alle overeenkomsten aangaan; alle handelspapieren trekken, uitschrijven, onderschrijven en endosseren; aile vorderingen eisen, ontvangen en overdragen; optreden in rechte; onderhandelen, een compromis sluiten, een scheidsrechterlijke beslissing inroepen; kwijtingen geven; verlenen met afstand van alle zakelijke rechten; opheffing van inschrijving, pandgeving, vermelding, beslag, het aantekenen van beroep en andere beletsels met of zonder bewijs van betaling;

-in naam van de Vennootschap alle gebouwen aankopen die nodig zijn voor de Vennootschap aan de prijs en onder de voorwaarden die ze nodig acht; alle aankoopprijzen betalen;

-alle gebouwen die zouden kunnen behoren tot de Vennootschap onderhands of openbaar verkopen, onder

de voorwaarden die ze geschikt acht; de hoofdsom en interesten van de verkoopprijzen ontvangen;

-alle sommen lenen die nodig zijn voor de Vennootschap, aan de voorwaarden en interestvoeten die ze aanvaardbaar acht, door kredieten te openen of op andere wijze, met of zonder hypotheekstelling van de

maatschappelijke gebouwen, in alle andere waarborgen toekennen ten voordele van de uitleners.

De Stille Vennoten kunnen geen bestuurshandelingen stellen, zelfs niet op grond van een volmacht.

De adviezen en raadgevingen, de controle- en toezichtshandelingen en de toelatingen verleend aan de Beherende Vennoot vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder(s) voor de handelingen buiten zijn/hun bevoegdheden die vermeld staan in dit artikel verbinden de Stille Vennoten niet.

De Beherende Vennoot kan slechts met éénparigheid van stemmen door de algemene vergadering van de vennoten worden ontlast. De ontslagneming of het ontslag van de Beherende Vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de Vennootschap.

Annexes du Moniteir belge

De Beherende Vennoot oefent zijn mandaat als zaakvoerder uit op onbezoldigde wijze. Artikel 7: Kapitaalverhoging  Voorkeurrecht

Bij de kapitaalverhoging door inbreng in geld, zullen de vennoten voorkeurrechten hebben evenredig met het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

De termijn waarbinnen dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, zal worden bepaald door de algemene vergadering, maar mag niet minder bedragen dan twee weken te rekenen vanaf de dag waarop de inschrijving wordt opengesteld.

Het openstellen van de inschrijving alsook de termijn van de uitoefening worden aangekondigd door een bericht dat ter kennis wordt gebracht aan de Stille Vennoten met een aangetekende brief.

De inschrijving op de aandelen waarop niet werd ingeschreven overeenkomstig de voorafgaande alinea's kan enkel gebeuren door personen die met eenparigheid van stemmen door de vennoten worden aanvaard.

Artikel 8: Overdracht van de aandelen

Geen enkele vennoot mag zijn aandelen, geheel of gedeeltelijk overdragen aan een andere vennoot van de Vennootschap of aan een derde, noch een derde, betrekken bij zijn aande(e)I(en) zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van alle andere vennoten van de Vennootschap.

Artikel 9: Aard van de effecten  Register van vennoten

De aandelen zijn op naam.

Er zal een vennootschapsregister worden bijgehouden op de maatschappelijke zetel.

Het vennootschapsregister zal het volgende bevatten:

-De juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal aandelen die hij bezit; de vermelding van de gedane stortingen, de aandelenoverdrachten met de datum, gedateerd en ondertekend door de cedent en de begunstigde;

-De overdracht is pas geldig ten opzichte van de Vennootschap en derden vanaf de datum van inschrijving in dit register. Elke vennoot en elke geïnteresseerde derde kunnen dit register inzien.

Artikel 10: Vennoten

a)De Beherende Vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de Vennootschap.

b)De Stille Vennoten zijn slechts aansprakelijk voor de schulden en verliezen van de Vennootschap ten belope van hun inbreng.

De Stille Vennoten mogen zich niet inlaten met de zaken van de Vennootschap, zelfs niet op grond van een volmacht, maar ze hebben wel het recht om te allen tijde, hetzij persoonlijk, hetzij via een volmachthebber, kennis te nemen van de maatschappelijke registers en documenten, alsook van de toestand van de kas en de balans en de resultatenrekening.

Artikel 11: Controle

De Stille Vennoten die gezamenlijk optreden hebben onbeperkt recht om toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de Vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zonder verplaatsing kunnen zij kennis nemen van de boeken, briefwisseling, notulen en in het algemeen van alle geschriften van de Vennootschap.

Zij kunnen zich laten bijstaan door een deskundige om de boeken en de rekeningen van de Vennootschap te controleren.

Artikel 12: Boekjaar

l-jet. boekjaar begint op 1 (één) januari van elke jaar en eindigt op 31 (eenendertig) december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint op de dag van ondertekening van de oprichtingsakte en eindigt op 31 (eenendertig) december 2013.

Artikel 13: Algemene vergadering van de vennoten

De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten.

De algemene vergadering komt jaarlijks bijeen de 1 ste van de maand juli om 20 uur op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroepingen, om te besluiten over o.a. de jaarrekening van het voorgaande boekjaar. Als die dag valt op een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering plaatsvinden de eerstvolgende werkdag.

De eerste algemene jaarlijkse vergadering van de vennoten wordt gehouden in juni 2014.

De buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten worden gehouden op de plaats, dag en uur vermeld in de bijeenroeping verstuurd door toedoen van de Beherende Vennoot.

De Beherende Vennoot moet de algemene vergadering bijeenroepen uiterlijk 3 (drie) weken die volgen op vraag van één van de vennoten die ten minste een derde van de aandelen bezit.

De vennoten worden bijeengeroepen op de algemene vergaderingen per gewone post of per fax ten minste 14 (veertien) dagen voor de datum van de vergadering en dit aan het adres van hun woonplaats of hun

maatschappelijke zetel._ _

~-

-

CU

Alle beslissingen die binnen de bevoegdheid vallen van de algemene vergadering van de vennoten worden goedgekeurd met éénparigheid van stemmen, zoals, zonder beperkend te zijn, de wijzigingen van de statuten, alle veranderingen in handelsnaam, kapitaalverhoging,

e-vermindering, toetreding van nieuwe vennoten, de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en de omzetting van de Vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm naar Belgisch recht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 14: Inventaris  Jaarrekening

0

De Beherende Vennoot maakt jaarlijks een inventaris op van de activa en passiva van de Vennootschap op 0

c het einde van het boekjaar en stelt tevens de jaarrekening op.

Artikel 15: Verdeling van winst en verlies  Aanleg van reserves

De algemene vergadering van de vennoten beslist over de winstverdeling tussen de vennoten naargelang van hun respectievelijke inbreng. De algemene vergadering beslist eveneens met éénparigheid van stemmen over de eventuele aanleg van reserves.

elel Bij verlies wordt dit gedragen door de Stille Vennoten en de Beherende Vennoot volgens de verhouding van hun respectievelijke inbreng zonder dat evenwel de Stille Vennoten gebonden kunnen zijn boven hun aandeel.

Artikel 16: Wijzigingen van de statuten

el De vennoten hebben het recht om wijzigingen aan te brengen aan de statuten mits unanieme instemming.

:r.73 Zonder volledig te zijn, kunnen ze o.a. beslissen over alle veranderingen in de handelsnaam, de kapitaalverhoging, -vermindering, de toetreding van nieuwe vennoten, de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en de omzetting in een vennootschap met een andere vorm voorzien in het Belgisch recht.

Artikel 17: Vervroegde ontbinding

Onafhankelijk van hetgeen werd uiteengezet in artikel 4, kan de ontbinding van de Vennootschap worden gevraagd door één van de vennoten, zelfs door de Stille Vennoten, hetzij bij verlies van de helft van het maatschappelijk kapitaal, en zelfs als er 3 (drie) jaar na elkaar geen winst werd gemaakt.

De Vennootschap kan ook worden ontbonden bij unaniem besluit van de algemene vergadering van de vennoten.

r.

Pt,ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 18: Overlijden - onbekwaamverklaring

De Vennootschap zal niet van rechtswege worden ontbonden in geval van overlijden of onbekwaamverklaring of afwezigheid van één der vennoten.

In geval van overlijden, afwezigheid of onbekwaamverklaring van één van de vennoten zullen zijn rechtsopvolgers een optie hebben om al zijn aandelen te verkopen aan de andere Vennoot (de `Put-Optie').

In het geval van uitoefening van de Put-Optie door een Vennoot zijn rechtsopvolgers wordt de andere vennoot per aangetekend schrijven op de hoogte gebracht op eender welk moment in de loop van de termijn van twee maanden na de kennisname van de onder in dit artikel beschreven gebeurtenis.

De aankoopprijs voor de aandelen die door de andere vennoot dient te worden betaald in geval van uitoefening van de Put-Optie zal gelijk zijn aan de marktwaarde van de aangeboden aandelen.

Artikel 19: Vereffening van de vennootschap

Bij de vereffening van de Vennootschap, duidt de algemene vergadering van de Vennootschap een of meerdere vereffenaars aan en stelt zijn/hun bevoegdheden en honoraria vast. De vereffening geschiedt voorts conforme de bepalingen van het vet Wetboek van vennootschappen.

Artikel 20: Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van de statuten, kiest de Beherende Vennoot, commissaris, vereffenaar zijn woonplaats op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap waar alle mededelingen, sommaties, dagvaardingen, betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 21: Nietigheid

Partijen komen uitdrukkelijk overeen dat de nietigheid of niet-uitvoerbaarheid van een of meerdere bepalingen van deze Overeenkomst geen gevolg heeft op de geldigheid of uitvoerbaarheid van de andere bepalingen ervan. Deze laatste bepalingen blijven dus onverminderd van kracht. Partijen verbinden zich ertoe de nietige of niet-uitvoerbare bepalingen te vervangen door andere bepalingen of uitvoeringsmaatregelen waarmede zoveel als mogelijk de oorspronkelijke gemeenschappelijke bedoeling van de Partijen wordt verwezenlijkt.

DEEL 3: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting van de Vennootschap, hebben de vennoten verklaard om bijeen te komen in een buitengewone algemene vergadering. Die vergadering heeft met éénparigheid van stemmen beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer [gij of iemand anders] teneinde alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en aile handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Opgemaakt te Brussel op 10 juni 2013,rin 3 exemplaren, waarbij elke partij erkent haar exemplaar te hebben ontvangen; waarbij elke ondertekenaar erkent een exemplaar te hebben ontvangen ondertekend door alle andere contracterende partijen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Stille Vennoot Amba Benei Zaakvoerder

Laurent Verbeken







Op de laatste blz. van Luik = Vermeiden : Recto , Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de oerso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
QUALITY HAIR, AFGEKORT : Q HAIR

Adresse
GULDENVLIESLAAN 74, BUS 15 1060 BRUSSEL

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale