R.B.- BUSINESS CONSULTANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R.B.- BUSINESS CONSULTANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.750.045

Publication

27/05/2014
ÿþ Word 11.1

_ _

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: Benaming

(voluit) R.B.  Business Consultant

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "starter"

Zetel: 1060 Brussel, Metaalstraat, 13

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor David INDEKEU, notaris te Brussel, op 15 mei 2014, wat volgt:

IS VERSCHENEN :

De heer BOUDAOU Rachid, nationaal nummer 82021010174, geboren te Genk, op 10 februari 1982, gedomicilieerd volgens het attest van de Ambtenaar van Burgerlijke Stand van de Gemeente Sint-Gillis te 1060 Brussel, Metaalstraat, 13 en volgens het nationaal register te 3600 Genk, Buitenlaan, 27.

VOORFGAANDE VERKLARING EN INFORMATIE

De comparant, de notaris yerzoekend om een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter op te richten, heeft ons voorafgaandelijk aan gezegde oprichting

verklaard dat hij geen effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die 5%; of meer vertegenwoordigen van het totaal van de stemrechten van deze andere vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid.

20 een financieel plan overmaakt in hetwelke hij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te: richten vennootschap verantwoorden. Voor wat betreft de opstelling van het financieel plan heeft de oprichter' zich laten bijstaan door één erkende boekhouder, Comptaplus Consulting, te 1083 BruSsel, Richard Mazzalaan,: 7. Het werd uitdrukkelijk vermeld op het financieel plan.

Vervolgens heeft de notaris de comparant verwittigd wat betreft de volgende beschikkingen van de Wet van Vennootschappen van toepassing op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "starter":

1° Elke oprichter van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "starter" wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van elke andere besloten vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid starter die hij nadien zou oprichten als oprichter.

" Deze persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de in de vorige alinea bedoelde vennootschappen zodra de vennootschap afziet van of haar hoedanigheid van "starter" verliest of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

2° Onverminderd van hetgeen hiervoor werd gezegd, is elke op-richter van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die over aandelen in een andere besloten vennootschap .beschikt die 6% of meer' vertegenwoordigen van het totaal van . de stemrechten van deze andere vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid is hoofdelijk jegens de belanghebbenden,

30 Zodra het maatschappelijk kapitaal ter hoogte van het voorziene bedrag voor een BVBA gebracht wordt; zal de vennootschap het statuut van "starter" verliezen en zullen haar aile beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen m.b.t. de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid van toepassing zijn.

4° Na het verstrijken van een termijn van 3 jaar na de oprichting, zullen de vennoten hoofdelijk gehouden zijn tegenover de belanghebben-den van het eventueel verschil tussen het minirnurnkapitaal vereist door de 1ste paragraaf en het bedrag van het geplaatst kapitaal.

OPRICHTING

Vervolgens, nadat de comparant heeft erkend naar behoren en volledig op de hoogte te zijn door de notaris, en na ons verklaard te hebben dat hij de enige vennoot niet is van een andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd overgegaan tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, verkort S-BVBA, waarvan de statuten zijn opgesteld ais volgt:

Artikel 1: Vorm en naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter (S-BVBA). De naam ervan luidt" R.B.  Business Consultant".

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1060 Brussel, Metaalstraat, 13.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IttlE111 III II

11

II

16 MEI 2014

ter griffie van delfrilederlandstalige rechtbank-van-KoophandeLBsubse

neergeleei/onivengen op

0.5.5" Z -'150 oce

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan, bij eenvoudige beslissing van het bestuur naar ieder andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel wordt, door toedoen van het bestuur, in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad bekendgemaakt

Artikel 3 : Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel in België of in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden

of in deelneming met derden, aile activiteiten met betrekking tot:

- business consultancy;

- business development;

- coaching and training;

- partner selection;

Human resource's research;

- marketing research;

- subsidy research;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechfstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan zich bij wijze van inbreng, 'overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze interesseren in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een

e

gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Artikel 4 Duur

,o De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

e Het maatschappelijk kapitaal, vastgesteld op 6.000,00 euro, is vertegenwoordigd door 60 aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

: el Zodra het maatschappelijk kapitaal ter hoogte van het bedrag werd gebracht zoals voorzien voor een BVBA, zal de vennootschap het statuut "starter' verliezen en zijn alle beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen die betrekking hebben op de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid van

'el " toepassing.

Na het verstrijken van een termijn van drie jaar na de oprichting, zullen de vennoten hoofdelijk gehouden

zijn tegenover de belanghebben-den van het eventueel verschil tussen het minimum kapitaal dat vereist is door

de vorige paragraaf en het bedrag van het geplaatst kapitaal.

Artikel 6 r Kapitaalverhoging en -vermindering

Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meermalen worden verhoogd of verminderd, bij be-islissing van

de enige vennoot.

Zolang de vennootschap het statuut van starter heeft, kan ze niet overgaan tot een kapitaalvermindering.

et Artikel 7 : Aard van aandelen

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in een ten zetel gehouden register.

et

De aandelen mogen worden vertegenwoordigd door een certificaat op naam van de houder, die uit een

z

soucheboekje wordt genomen en door het bestuur is ondertekend.

cà Elke vennoot van een onderneming "starter" zal hoofdelijk borg staan van de verbintenissen van elke andere

" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "starter" die hij vervolgens zou opstarten als oplichter, totdat gezegde vennootschap haar hoedanigheid van "starter" zou verliezen of er afstand van doen of vanaf de

P: bekendmaking van haar ontbinding.

Daarenboven, onverminderd hetgeen hiervoor werd gezegd, zal elke vennoot van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'starter die op een gegeven moment de effecten in een andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bezit die 6% of meer van het totaal van de stemrechten van dergelijke andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hoofdelijk gehouden zijn jegens de belanghebbenden.

et Artikel 8 : Afstand van aandelen - Overlijden van de enige vennoten en ondeelbaarheid van de aandelen ten

aanzien van de vennootschap

P:

De afstand of overdracht van aandelen wegens overlijden geschiedt in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zolang de vennootschap hoedanigheid van starter heeft, zullen de effecten van een vennoot niet kunnen afgestaan worden aan een rechts-persoon, tot straffe van nietigheid van de verrichting.

Indien de effecten overgaan tot een natuurlijke persoon, door overlijden of onder levenden, zal deze de in het Wetboek van Vennootschappen ingeschreven verplichtingen voor de vennoten van een vennoot-schap "starter" en waarvan sprake in het artikel 7 van huidige statuten moeten respecteren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Tot op de

dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen

worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit of in het bezit

gestelde erfgenamen of legataris-.sen, naar evenredigheid met hun rechten in de nala-'ten-'schap.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de

eraan verbcinden rechten schorsen totdat "een enkel persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten

aanzien van de vennootschap.

Artikel 9 : Zaakvoerder

Het bestuur wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder,

.Bij overlijden, ontslagneming of afzetting van de zaakvoerder wordt in zijn vervanging voorzien door de

enige vennoot.

Artikel 10 : Mandataris

Het bestuur mag bepaalde speciale volmachten opdragen aan aile mandatarissen naar zijn keuze.

Artikel 11: Clausule van niet-concurrentie

Een zaakvoerder mag, noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks, geïnteresseerd zijn in enigerlei onderneming

die de vennootschap concur-rentie zou kunnen aandoen

Artikel 12 Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder kan alle handelingen verriêhten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 13 : Vertegenwoordiging van de vennootschap

De zaakvoerder vertegenwoordigt de verrinootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Artikel 14: Controle van de rekeningen

Zolang de vennootschap, voor het laatste afgesloten boekjaar, aan de criteria voldoet vermeld in artikel 15

van het Wetboek van Vennootschappen, is zij niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen en heeft

ieder aandeelhouder de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Wanneer de vennootschap één of meerdere commissarissen aanstelt of moet aanstellen, worden deze

ge-kozen door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden, natuurlijke personen of

rechts-'personen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris revisor.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Het aantal en de bezoldiging van de commissarissen worden clou de algemene vergadering der

aan-deehhoud ers vastgesteld. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag dat bij de aanvang van hun

opdracht wordt vastgesteld. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen.

De functies van de uittredende commissarissen verstrijken onmiddellijk na de jaarvergadering.

De opdracht en de bevoegdheden van de commissarissen zijn die welke hun zijn toegewezen bij het

Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 15 : Algemene vergadering

De enige vennoot oefent de bevoegdheden ult" die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij ,kan die

niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden

vermeid in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, kan hij

de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tege-ilijk met de

jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die

voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

De jaarrekening is door de enige vennoot goedgekeurd op de tweede dinsdag Van de rhaand mei, om 20

uur; is die dag een feestdag, dan wordt de vergadering verdaagd tot de volgende werkdag.

Artikel 16: Maatschappelijk boekjaar "

Het maatschappelijk boekjaar begint op één janua-91 en verstrijkt op éénendertig december. Op die datum

maakt het bestuur een inventaris op als-imede de jaarrekening overeenkomstig de wet.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd door

toedoen van het bestuur op de "NATIONALE BANK VAN BELGIË" worden neergelegd.

Artikel 17 Verdeling van de winst

Het gunstig overschot van de resultatenrekening vormt de net-to winst.

Zolang de vennootschap de hoedanigheid starter heeft, zal de algemene vergadering jaarlijks op de netto

winsten een bedrag inhouden van ten minste een vierde, voor de vorming van een reservefonds. Deze

verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil

tussen het minimumkapitaal vereist door het Wetboek van Vennootschappen, te weten achttiendui-zend

vijfhonçierd vijftig euro, en het huidige geplaatst kapitaal van de vennootschap.

De algemene vergadering kan in overeenstemming met de regels van de wijziging der statuten beslissen dat

dit reservefonds wordt geïncor-poreerd in het kapitaal.

Wanneer de vennootschap haar statuut starter verliest, wordt vooreest een afneming gedaan van tenminste

vijf percent van deze winst om de wettelijke reserve te vormen.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de enige vennoot, die bepaalt welk gebruik ervan zal worden

gemaakt.

Artikel 18: Ontbinding

De vennootschap kan te allen tijde bij beslissing van de enige vennoot worden ontbonden.

I Wanneer tengevolge van geleden veilles het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het

maatschappelijk kapitaal, moet de enige vennoot binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens webtelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, in vogkomend gevai, beten °Ver de ontbinding van de venneots-Cap en everbeei °vu. andeTe maairegeien,

" Artikel 19 Vereffenaar

Bij ontbinding van de vennootschap, ongeacht om welke reden en op welk ogenblik, wijst de enige vennoot de vereffenaar of vereffenaars aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast, in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 20 : Verdeling van het yereffeningoverschot

Na aanzuivering van aile schulden en lasten en van de vereffenings of consignatiekosten die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto actief, in geld of in effecten, onder alle aandelen verdeeld.

Artikel 21 Regels van toepassing in geval van pluraliteit van vennoten

Wanneer, wegens om het even welke reden, de vennootschap meer dan één vennoot telt en tot op het ogenblik dat de vennootschap opnieuw slechts één vennoot telt, zullen de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de vennootschap die tenminste twee vennoten telt, van toepassing zijn, en de ' werking van de vennootschap alsook de aansprakelijkheid van de vennoten zullen overeenkomstig die bepalingen geregeld worden.

Artikel 22: Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van deze statuten kiest ieder vennoot, zaakvoerder, commissaris en verehfenaar bij deze domicilie ten zetel van de vennootschap, waar hem aile mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Artikel 23: Overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen

De enige vennoot wil zich volkomen schikken naar het Wetboek van Vennootschappen, en derhalve zyllen de bepalingen van dit Wetboek waarvan niet op geoorloofde wijze bij 'deze statuten is afgeweken, be-schouwd worden als zijnde erin opgenomen, en de clausules die strijdig mochten zijn met de gebiedende bepalingen van: die Wetboek worden al ongeschreven geacht.

Il. de statuten aldus vastgesteld zijnde, als volgt over te gaan tot de inschrijving op het maatschappelijk kapitaal:

INSCHRIJVING IN GELD.

Op de 60 maatschappelijke aandelen wordt in geld ingeschreven, tegen de prijs van 100,00 euro per stuk, door cle comparant.

De comparant verklaart en erkent dat ieder van deze 60 aandelen werd volgestort door een storting van 100,00 euro, en dat het totale bedrag van die stortingen, te weten 6.000,00 euro gedeponeerd is op de bijzondere rekening nummer BE57 0017 2694 3035 geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de "BANK BNP PARIBAS FORTIS",

De partijen verklaren dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting ongeveer 925,00 euro beloopt.

III, als volgt de overgangsbepalingen aan de statuten vast te stellen:

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op 31 december 2015 en de eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2016,

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER.

De statuten aldus vastgesteld, beslist de comparant als zaakvoerder voor een onbepaalde duur te benoemen de heer BOUDAOU Rachid, voornoemd.

VOLMACHT.

De comparant beslist aan de BVBA COMPTAPLUS CONSULTING, te 1083 Brussel, Richard Mazzalaan, 7, die handelt met de bevoegdheid te subdelegeren en tot de herroeping hiervan, aile volmachten over te dragen teneinde aile vereiste formaliteiten te vervullen en alle stappen te ondernemen met betrekking tot de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de BTW-administratie en bij de Kamer voor Ambachten en Neringen.

OVERNEMING VAN DE DOOR DE OPRICHTER GENOMEN VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

In overeenstemming met artikel 64 van He Wetboek van Vennootschappen, neemt de onderhavige vennootschap, op de dag van de verkrijging ven de rechtspersoonlijkheid, aile gestelde verbintenissen genomen door de comparant in haar naam vanaf 1 januari 2014 over.

' Tegelijk hiermee neergelegd een uitgifte van de oprichtingsakte van 15 mei 2014.

Uittreksel afgegeven overeenkomstig artikel twee, paragraaf vier, van het Wetboek van Vennootschappen ; met het oog op de neerlegging op de griffie.van de rechtbank van koophandel en het verkrijgen van de Juridische persoonlijkheid door de nieuwe vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

David INDEKEU, notaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/12/2014
ÿþMod Mail 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Stegring efí > rl bpie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0552750045

Benaming

(voluit) : R.B. - Business Consultant

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aanspraakelikheid "Starter"

Zetel : Metaalstraat 13, 1060 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zeteiwijziging

De zaakvoerder beslist op basis van de haar toegewezen bevoegdheid in artikel 2 van de statuten, om met ingang van 17 november 2014, de maatschapelijke zetel te verplaatsen

van : Metaalstraat 13 te 1060 Brussel

naar : Buitenlaan 27 te 3600 Genk

Rachid Boudaou

Zaakvoerder

I

aausz art

Î

E u

s





I

C

Z!.

<+.~ . iw1

ter grif;ie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
R.B.- BUSINESS CONSULTANT

Adresse
METAALSTRAAT 13 1060 BRUSSEL

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale