R.T.MAT.-REPLACEMENT THERAPY MATERIALS, AFGEKORT : R.T.MAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R.T.MAT.-REPLACEMENT THERAPY MATERIALS, AFGEKORT : R.T.MAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.934.008

Publication

20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 09.03.2013 13064-0154-018
13/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEL

Griffie 3 1®CT. 2tnz,

*12184262*

ui

Ondernemingsnr : 0869934008

Benaming

(voluit) : R.T.MAT.-REPLACEMENT THERAPY MATERIALS (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ransbeekstraat 230, 1120 Neder-over-Heembeek,

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien Honlnckx, notaris te Mechelen op 2 oktober 2012, geregistreerd drie bladen geen verzending te Mechelen eerste kantoor der registratie op 3 oktober 2012, boek 51986 blad 09 vak 02. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 euro). Getekend de Ontvanger:. Koen Decoster, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'R.T,MAT.-REPLACEMENT THERAPY MATERIALS", waarbij het volgende werd beslist.

Met unanimiteit van stemmen werd beslist

b)Besluit tot fusie

De vergaderingen besluiten aldus dat het gehele vermogen van de BVBA « REGUDENT », zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BVBA « R.T.MAT. REPLACEMENT THERAPY MATERIALS » die houdster is van alle aandelen van de vennootschap « REGUDENT ».

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap BVBA « REGUDENT » boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap BVBA « R.T.MAT: REPLACEMENT THERAPY MATERIALS », wordt bepaald op 01 oktober2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap BVBA « REGUDENT » gedaan, komen voor, rekening van de overnemende vennootschap BVBA « R.T.MAT.-REPLACEMENT THERAPY MATERIALS »,' en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt, worden.

Ten gevolge van deze fusie houdt de BVBA « REGUDENT » vanaf heden op te bestaan.

De vergadering van de BVBA « REGUDENT » aanvaardt het ontslag van de volgende zaakvoerders: de heren DE WIN Marc en POPPE Herman Willy,

2.Na voormelde beslissing tot fusie neemt de vergadering van de BVBA « R.T.MAT: REPLACEMENT' THERAPY MATERIALS » bij éénparigheid van stemmen het besluit artikel 24 van de statuten te wijzigen als volgt:

« Artikel 24 : Besluitvorming in de gewone en bijzondere algemene vergadering

De gewone en bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen. »

III. BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten betreffende onderhavige fusie.

1V. DIVERSE VERKLARINGEN

Algemene verklaring  Overdracht ten algemene titel

Deze akte bewerkstelligt de overdracht van alle goederen, (zakelijke) rechten en verplichtingen toebehorend aan of ten laste van de overgenomen vennootschap. Mochten bepaalde van deze goederen, (zakelijke) rechten of verplichtingen niet zijn opgenomen in deze akte of in voormeld proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, worden deze goederen, (zakelijke) rechten en/of verplichtingen toch geacht te zijn overgegaan; dit gezien het feit dat een fusie een overdracht ten algemene titel van aile rechten en plichten van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap tot stand brengt,

Woonstkeuze

Met het oog op de uitvoering van deze akte doen de vennootschappen keuze van woonplaats in hun respectievelijke maatschappelijke zetels.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

g"rgis,i Staatsblad

Fiscale verklaring

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117,§1 en 120, derde lid van het Wetboek

van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen en van artikelen 11 en '

18,§3 ven het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De overnemende vennootschap is ingeschreven als B.T.W.-belastingplichtige onder nummer BE

0869.934.008.

Volmacht college van zaakvoerders.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Coördinatie van statuten

De vergadering verleent aile nodige machten aan ondergetekende notaris Katrien Honinckx met het oog op

het opstellen van de gecoördineerde tekst van statuten van de vennootschap, deze te ondertekenen en deze

neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de van toepassing zijnde

wettelijke bepalingen.

Voer eensluidend uittreksel.

Getekend : notaris Katrien Honinckx;

Tegelijk neergelegd : expedtie van de akte, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012
ÿþ Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan Net Belgisch Staatsblad

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Ransbeekstraat 230, 1120 Neder-over-Heembeek, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:Neerlegging fusievoorstel

Tekst

R.T.MAT.-ReplacementTherapy Materials BVBA

Ransbeekstraat 230

1120 Neder-over-Heembeek

BTW BE0869.934.008

RPR Brussel

Regudent BVBA

BTW BE0417.267.373

Ransbeekstraat 230

1120 Neder-over-Heembeek

RPR Brussel

VOORSTELTOTEEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDEVERRICHTING TUSSEN REGUDENT BVBA EN R.T.MAT.-REPLACEMENTTHERAPYMATERIALS BVBA

Overeenkomstig artikel 719 W.Venn. hebben de zaakvoerders van R.T.MAT: Replacement Therapy Materials BVBA, hierna kortweg R.T.MAT BVBA, en Regudent BVBA in onderlinge samenspraak besloten om onderhavig fusievoorstel op te stellen en voor te leggen aan hun respectieve algemene vergaderingen.

R.T.MAT BVBA is houder van 100% van de aandelen van Regudent BVBA. Bijgevolg is hier sprake van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) en worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven door de overnemende vennootschap. Derhalve is het bepalen van een ruilverhouding niet aan de orde.

Aangezien beide vennootschappen nagenoeg identieke activiteiten uitoefenen, zal het integreren van beide activiteiten binnen één vennootschap (R.T.MAT BVBA) zonder meer leiden tot een hogere efficiëntie, synergiën en vereenvoudiging. De schaalvergroting die hiermee tot stand komt, is onontbeerlijk om in de toekomst te kunnen blijven meespelen binnen de sterk evoluerende dentaaltechnische sector.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111.111,1111j!HVIII

BRussW

2 t AUG

Griffie

Ondernerningsnr :

Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm

0869.934.008

R.T.MAT.-REPLACEMENT THERAPY MATERIALS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ut* a - vervolg Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln aanmerking nemende dat ondergetekende zaakvoerders het initiatief hebben genomen om een fusie door te voeren, verbinden de aanwezige zaakvoerders er zich toe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de voormelde vennootschappen een fusie tot stand te brengen overeenkomstig de bepalingen van de artikels 676 en 719-727 W.Venn. waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen van de overgenomen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap tegen de hieronder vermelde voorwaarden.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van vennoten van de betrokken vennootschappen en zal uiterlijk zes weken voor de datum van deze Algemene Vergaderingen van vennoten ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd en bekendgemaakt worden door de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen,

overeenkomstig artikel 719 W.Venn.

1° Rechtsvorm, naam, doelen zetel van de te fuseren vennootschappen a) Overnemende vennootschap

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Naam: R.T.MAT-Replacement Therapy Materials

Doel: De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair, tussenpersoon, verkoper of dienstverrichter tot doel het vervaardigen, distribueren, import en export van tandheelkundige en orthopedische hulpmiddelen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland met eenzelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng in speciën of in natura, inschrijving, versmelting, samenwerking, participaties of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Het statutaire doel van de overnemende vennootschap zal naar aanleiding van de fusie niet gewijzigd worden aangezien dit gelijkaardig is met het doel van de over te nemen vennootschap.

Zetel: Ransbeekstraat 230, 1120 Neder-over-Heembeek

De zetel blijft na de geplande fusie ongewijzigd.

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch $taatsblaii

Let G3 - vervolg Mad P8F 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch $taatsbiad

L

b) Over te nemen vennootschap

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: Regudent

Doel: De vennootschap heeft tot doel het aankopen, verkopen en de fabricatie van tandprothesen en producten gebruikt in de stomatologie en de tandheelkunde en de orthodontie, alsmede alle industriële-, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen.

De vennootschap is gerechtigd betreffende allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties, aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen.

Zetel: Ransbeekstraat 230, 1120 Neder-over-Heembeek

2°de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht wordentezijn verrichtvoorrekeningvandeovernemende vennootschap

De handelingen van de overgenomen vennootschap Regudent BVBA zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van R.T.MAT BVBA vanaf 1 oktober 2012.

3°de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over

te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of dejegens hen voorgestelde maatregelen

Er worden geen bevoorrechte aandelen of effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn toegekend.

4° iederbijzondervoordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

5° Uitwisseling van informatie

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekenden van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

6°Streefdatum goedkeuring fusie

De streefdatum voor de goedkeuring van de fusie is 1 oktober 2012. De zaakvoerders van R.T.MAT BVBA en Regudent BVBA verbinden zich er jegens elkaar dan ook toe de Algemene Vergadering der aandeelhouders samen te roepen met inachtneming van de termijnen voorzien in de statuten en het wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Let Et - vervolg Mod PDF 11,1

7° Volmacht

Aan Van Hout BVBA, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Van Hout Kristof, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Galgestraat 20, wordt met mogelijkheid tot subrogatie, hierbij door alle bij de fusie betrokken vennootschappen opdracht gegeven om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbanken van Koophandel en alle wijzigingen en schrappingen door te voeren inzake BTW-wetgeving, Kruispuntbank voor Ondernemingen,...

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiatd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te Neder-over-Heembeek in 6 exemplaren op 17 augustus 2012. De zaakvoerders R.T.MAT BVBA en de zaakvoerder van Regudent BVBA erkennen twee exemplaren te hebben ontvangen. Telkens is één exemplaar bestemd om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd bij de bevoegde rechtbank van Koophandel en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Namens de overnemende vennootschap R.T.MAT BVBA

Marc De Win Herman Poppe

Zaakvoerder Zaakvoerder

Namens de over te nemen vennootschap Regudent BVBA

R.T.MAT BVBA

Vertegenwoordigd door de heer Marc De Win

Zaakvoerder

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.03.2012, NGL 07.05.2012 12109-0560-018
10/05/2012
ÿþ~i

Mol 2.1

PzeI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I i1lllUhlI I 1111 1U lii

*iaoe~ea~*

be a E3( 5t~

h

NEERGELEGD

2 7 -04- 2012

I

(OOP

KOOPHA .t MECHELEN

Ondernemingsnr ; 0869.934.008

Benaming R.T.MAT.-REPLACEMENT THERAPY MATERIALS

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bruul 86, 2800 Mechelen, België

Onderwerp akte :Wijziging zetel vennootschap

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der

aandeelhouders van R.T.MAT: ReplacementTherapyMateriaIsBVBAdd.23april201.2:

Tijdens de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders werd met eenparigheid van stemmen besloten de maatschappelijke zetel vanaf 23 april 2012 over te brengen van Bruul 86, te 2800 Mechelen naar:

Site "Tweebeek B3"

Ransbeekstraat 230

1120 Neder-over-Heembeek

Daar er geen andere agendapunten waren, werd de vergadering afgesloten te 10u20. Mechelen, 23 april 2012

Marc De Win,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 29.03.2011, NGL 06.05.2011 11106-0202-017
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 29.03.2010, NGL 26.04.2010 10102-0089-016
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 28.03.2009, NGL 30.04.2009 09130-0225-017
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.03.2008, NGL 30.04.2008 08128-0335-015
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 28.03.2007, NGL 30.03.2007 07108-4371-015
04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 28.03.2006, NGL 28.04.2006 06127-1890-014

Coordonnées
R.T.MAT.-REPLACEMENT THERAPY MATERIALS, AFGE…

Adresse
RANSBEEKSTRAAT 230 1120 NEDER-OVER-HEEMBEEK

Code postal : 1120
Localité : Neder-Over-Heembeek
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale