RAET BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RAET BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 505.802.441

Publication

02/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-11-2014

Griffie

*14311554*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505802441

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

RAET BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 27 november 2014 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat:

1. de vennootschap naar Nederlands recht Raet International B.V., met maatschappelijke zetel te Plotterweg 38, 3821 BB Amersfoort, ingeschreven in de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 34154559, met Belgisch bis-registernummer 0505.797.194;

2. de vennootschap naar Nederlands recht Raet Holding B.V., met maatschappelijke zetel te Plotterweg 38, 3821 BB Amersfoort, ingeschreven in de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 32097066, met Belgisch bis-registernummer 0505.798.184;.

een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam :  Raet Belgium .

Zetel. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Emmanuel Van Driesschestraat 51, 1050 Elsene.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks en onrechtstreeks, zowel in België als in het buitenland:

(a) het financieren van ondernemingen en vennootschappen;

(b) het ontwikkelen van holdingactiviteiten;

(c) het ontwikkelen en exploiteren van computersoftware en computersystemen ten behoeve van inkomstenverwerking, inkomensberekening en personeelsinformatie;

(d) het verzorgen van opleidingen;

(e) het verlenen van computersoftware, -hardware en toebehoren op bovenvermelde gebieden. De vennootschap mag onder meer:

(a) mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar en alle andere mandaten in rechtspersonen vervullen;

(b) adviserende, financiële, administratieve en andere diensten verstrekken, alsook personeel leveren;

(c) deelnemingen en andere rechtstreekse of onrechtstreekse belangen verwerven, beheren en vervreemden in elke bestaande of nog op te richten vennootschap of onderneming, ongeacht de vorm en het doel;

(d) onroerende goederen verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, verkavelen, huren, verhuren, promoten, doen bouwen of verbouwen, en andere onroerende transacties verrichten;

(e) roerende goederen en waarden verwerven, vervreemden, beheren en uitbaten;

(f) leningen, voorschotten, waarborgen en zekerheden verstrekken aan andere rechtspersonen;

(g) contracten van onderaanneming afsluiten;

(h) intellectuele en industriële eigendomsrechten creëren, verwerven, vervreemden, beheren en

uitbaten, en licenties of andere rechten die hierop betrekking hebben verlenen of verwerven.

De vennootschap mag haar vermogen beheren en door alle mogelijke handelingen ontwikkelen. Ze

Onderwerp akte :

Oprichting

Naamloze vennootschap

Emmanuel Van Driesschestraat 51 1050 Elsene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mag, in het algemeen, alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijke doel, of die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal. Het kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 61.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zes miljoen honderdvijftigduizend (6.150.000) aandelen, zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen werden tegen pari en in geld onderschreven en het kapitaal werd volledig volgestort. Bankattest. De inbrengen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de bank ABN Amro. Een bewijs van deze deponering de dato 20 november 2014, werd overhandigd aan de notaris.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders. Hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften ter zake.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van de handelingen die door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités en een auditcomité oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Directiecomité. De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere leden, met uitzondering echter van het algemeen beleid van de vennootschap en de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De raad van bestuur oefent het toezicht op dit directiecomité uit. De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité.

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot lid van het directiecomité, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer een lid van het directiecomité bij een beslissing of verrichting die behoort tot de bevoegdheid van het directiecomité een vermogensrechtelijk belang heeft dat strijdig is met het belang van de vennootschap, dient het lid de raad van bestuur hierover in te lichten. Enkel de raad van bestuur zal bevoegd zijn om deze beslissing of verrichting goed te keuren.

De raad van bestuur en, desgevallend, het directiecomité mogen het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat aan één of meer personen opdragen. Indien een persoon aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd tevens bestuurder van de vennootschap is, zal deze de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

De raad van bestuur, het directiecomité en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur mogen, binnen de grenzen van hun respectievelijke bevoegdheden, bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen van hun keuze.

De vennootschap wordt jegens derden geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt zij geldig vertegenwoordigd door iedere gedelegeerde tot dit bestuur, alleen optredend, ongeacht of deze bestuurder is.

De vennootschap kan bovendien, binnen het kader van hun mandaat, vertegenwoordigd worden door bijzondere lasthebbers.

Algemene vergadering. De gewone algemene vergadering zal ieder jaar gehouden worden op 31 mei om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de gewone algemene vergadering plaats op de laatste werkdag die daar aan vooraf gaat.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in het oproepingsbericht.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen dienen de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers de aanwezigheidslijst te ondertekenen.

Elke aandeelhouder kan per brief stemmen, bij middel van een formulier dat behoorlijk gedateerd en ondertekend is, en dat de naam en het adres van de aandeelhouder vermeldt, het aantal aandelen waarvoor hij stemrecht heeft, de dagorde van de vergadering en, voor elk van de punten, zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

stemwijze of onthouding. De raad van bestuur mag bepalen binnen welke termijn de vennootschap

dit formulier dient te ontvangen.

De aandeelhouders kunnen bovendien eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de

bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, voor zover dit wettelijk is toegestaan.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Resultaatverwerking. Het resultaat van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke

bepalingen ter zake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van het te verwerken resultaat.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te

keren, mits naleving van de voorwaarden van de wet.

Vereffening. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering

anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het

evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te

doen.

SLOTBEPALINGEN:

Benoemingen:

Werden tot bestuurders benoemd tot de gewone algemene vergadering van 2020 :

- de vennootschap naar Nederlands recht Raet International B.V., met maatschappelijke zetel te

Plotterweg 38, 3821 BB Amersfoort, ingeschreven in de Kamer van Koophandel (Nederland) onder

nummer 34154559, met als vaste vertegenwoordiger de heer Petrus Johannes Laurentius

Schrijnemaekers, wonende te Julianalaan 143, 3722 BJ Bilthoven, Nederland;

- de heer Jakob Marcel Maria Petrus Diderik Verdonck, wonende te Emmanuel Van Driesschestraat

51, 1050 Elsene.

Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste gewone algemene vergadering:

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016, overeenkomstig de

statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte.

I.RAES, geassocieerd notaris.

31/12/2014
ÿþ Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vag J J/0 tvarlgen op

1 ~ OLC, 2014

ter griffie e73L? Ni~derlanr,;stali'ge

TA~

" ~ t ~~.: *

Ondernemingsnr : 0505.802.441

Benaming

(voluit) : RAET BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Emmanuel Van Driesschestraat 51, 1050 Elsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uitreksel van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 8 december 2014.

De raad van bestuur heeft besloten om de heer Jakob Verdonck, met woonplaats te Emmanuel Van

Driesschestraat 51, 1050 Elsene, te benoemen ais gedelegeerd bestuurder, belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

In het kader van dit dagelijks bestuur, kan hij de vennootschap geldig vertegenwoordigen jegens derden. Zijn mandaat is onmiddellijk ingegaan, voor onbepaalde duur en zal niet bezoldigd zijn.

Jakob Verdonck

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/04/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen np

21 melí 2015

tergr:;',Ë;; v~,;t c!ü YVVwVi'1ar~stalige

rechtbank varPkneande! ' ,Ssel

Ondernemingsnr : 0505.802.441

Benaming

(voluit) : Raet Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Emmanuel Van Driesschestraat 51, 1050 Eisene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel en exploitatiezetel Uittreksel van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 16 maart 2015;

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten van de Vennootschap heeft de raad van bestuur besloten de exploitatie- en maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar het volgende adres: Kantersteen 47, 4e verdieping, 1000 Brussel. Deze overdracht is ingegaan op 16 maart 2015.

Het adres van de maatschappelijke zetel zal worden aangepast in de statuten op de eerstvolgende buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap,

De raad van bestuur heeft besloten met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Kurt Aerts en mevrouw Elske Bleeker, cfo Lydien, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, beiden alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten),

Elske Bleeker

Lasthebber

r

1551

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RAET BELGIUM

Adresse
EMMANUEL VAN DRIESSCHESTRAAT 51 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale