RAMEIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RAMEIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 845.226.227

Publication

25/04/2012
ÿþ. ' , mod 11 7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t:G:.uG,~,r; ... ,~' Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

1 3 APR, 2012

Griffie

ui

" iaigo~siiu aza~luili

bel a:

BE

Sta

Ondernemingsnr . 0 845* 2 Z 6 .227

Benaming (voluit) : Rameis

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Beukenlaan 22 bus 1

2960 Brecht

Onderwerp. akte :Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 11 april 2012, dat tussen:

1. "Reno-Art Immo", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht (Sint-Job-in-`t-Goor), Beukenlei 22 bus 1, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer De bruyn, Johan Francis Maria, geboren te Hoogstraten op 18 maart 1966 (rijksregisternummer 66.03.18-485.91), wonende te 2960 Brecht, Overbroekstraat 22 A.

2. "Het Beste Brood", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Sint Jobsteenweg 23, ondernemingsnummer 0457.529.402 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Beerens, Erwin August Bertha Marcel, geboren te Merksem op 15 november 1960 (rijksregisternummer 60.11.15-191.17), wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Sint Jobsteenweg 23.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van naamloze vennootschap werd opgericht. Haar naam luidt "Remeis".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Beukenlei 22 bus 1.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doe!. De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en gebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen; het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op aile mogelijke wijzen van alle onroerende goederen, het in optie nemen en geven van onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking.

het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijze van alle mogelijke onbebouwde en gebouwde onroerende goederen.

Het in bewaring nemen van onroerende goederen.

Aile activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van aile participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen, het beheren van eigen onroerende goederen.

De studie, financiering en ontwikkeling van roerende en onroerende projecten. De bemiddeling van financieringen, kredieten, leningen, hypotheken, verkopingen en verzekeringen. Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten, het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven en in verband met de bouwnijverheid en aanverwante. De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardige of verwant voorwerp of die een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11 1

AVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

VIJFHONDERDENVIERDUIZEND EURO (¬ 504 000,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij BNP Paribas Fortis.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2013.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal -- Benoeming -- Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod111

,Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit niet beslissend. De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid_

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Enkel de Raad van Bestuur is in het bijzonder bevoegd voort

(i) de strategie en elke materiële wijziging aan de activiteiten van Vennootschap;

(ii) goedkeuring van het gedetailleerde jaarlijkse budget (en enige negatieve wijzigingen met meer dan 5% daaraan) voor de Vennootschap alsook transacties buiten het goedgekeurde budget of buiten het business plan;

(iii) behalve wanneer dit gebeurt in uitvoering van een voorgaand besluit van de Raad van Bestuur dat geldig werd genomen overeenkomstig de bepalingen van deze Overeenkomst en de Statuten, het aangaan van verbintenissen en verrichten van betalingen boven een bedrag van 50.000 EUR;

(iv) behalve wanneer dit gebeurt in uitvoering van een voorgaand besluit van de Raad van Bestuur dat geldig werd genomen overeenkomstig de bepalingen van deze Overeenkomst en de Statuten, het aangaan financieringen, evenals het verstrekken van zekerheden tot waarborg van dergelijke financieringen;

(y) transacties met Bestuurders, Aandeelhouders, Verbonden Vennootschappen van deze Bestuurders of Aandeelhouders, of enige andere Persoon verbonden of verwant (via bloedband of huwelijk) met dergelijke Bestuurders, Aandeelhouders of Verbonden Vennootschappen (met inbegrip van, zonder daartoe beperkt te zijn, het geven of krijgen van enige voorschotten aan of van zulke Personen of het tot stand brengen van rekening-courant relaties met zulke Personen), evenals het ontlenen van gelden aan derden;

(vi) transacties inzake onroerend goed (zij het aankoop, verkoop, leasing, opstal, erfpacht, huur of verhuur of anderzijds);

(vil) beslissing inzake materiële geschillen waarbij de Vennootschap betrokken is (zij het als verweerster of eiseres);

(viii) het wijzigen van de boekhoudregels en/of waarderingsregels van de Vennootschap;

(ix) de goedkeuring van het ontwerp van jaarrekening van de Vennootschap ter voorlegging aan de algemene vergadering van Aandeelhouders;

(x) aanvragen van faillissement of indienen van verzoekschrift tot bekomen van gerechtelijke reorganisatie in kader van de Wet Continuïteit Ondernemingen (WCO);

(xi) het opmaken van een voorstel tot fusie, splitsing of partiële splitsing.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder klasse A en één bestuurder klasse B, samen handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. in voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod111

inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

Tot bestuurders werden bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar tot aan de jaarvergadering van het jaar 2017:

 als bestuurder klasse B: de vennootschap "Reno-Art Immo" voormeld; haar bestuursorgaan heeft

de heer De bruyn Johan voormeld benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

 als bestuurder klasse A: de vennootschap "Het Beste Brood" voormeld; haar bestuursorgaan

heeft de heer Beerens Erwin voormeld benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder De aldus benoemde bestuurders, evenals de vaste vertegenwoordigers, hebben uitdrukkelijk verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Vervolgens hebben de aldus benoemde bestuurders beslist dal de vennootschap "Reno-Art Immo" en de vennootschap "Het Beste Brood", beiden voormeld, worden benoemd tot gedelegeerd bestuurders.

Tot commissaris wordt benoemd voor een hernieuwbare periode van drie jaar, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wouters, Van Merode & C°, Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2160 Wommeigenm, Herentalsebaan 645 bus 4, vertegenwoordigd door de heer Wouters Dirk.

Volmacht.

Voormelde vennootschappen "Het Beste Brood" en "Reno-Art Immo", beiden vertegenwoordigd door hun vaste vertegenwoordiger, respectievelijk de heer Beerens Erwin en De bruyn Johan, beiden voormeld, handelend in hun hoedanigheid van bestuurders (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Activos", met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Marialaan 3-5, ondernemingsnummer 0428.788.005 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Marc Haest en de medewerkers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheïdsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit),

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(gel.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/02/2015
ÿþmod 11.1

_._ _- lAt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



IA





Rechtbank van tCO pmndei

Amper,

t a FER.2015

~A~itw~em

Ondernemingsnr : 0845.226.227

Benaming (voluit) : RAMEIS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Beukenlei 22 bus I

2960 Brecht

Onderwerp akte :Zetelverplaatsing - Wijziging van de statuten - Ontslag - Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 30 januari 2015, dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap RAMEIS, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Beukenlei 22 bus 1, de volgende beslissingen werden genomen

eerste besluit : verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen naar 1050 Brussel, Kroonlaan 365.

tweed, besluit : Schrapping categorieën van aandelen

(..)

Derde besluit : Schrapping van de bepalingen inzake de niet-overdraagbaarheid van aandelen en de beperkingen op de vrije overdracht van aandelen en aanneming van het principe van een vrije overdracht van aandelen

Vierde besluit : bevoegdheden raad van bestuur

De algemene vergadering beslist om de bijzondere bevoegdheden van de raad van bestuur opgenomen in

artikel 7.4 te schrappen en om uitdrukkelijk in de statuten (artikel 7.6) de mogelijkheid voor de raad van bestuur,

zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen, om één of meerdere gedelegeerd bestuurders aan te

stellen, dewelke in voormelde hoedanigheid belast zal (zullen) zijn met het dagelijks bestuur van de

vennootschap, in te lassen.

Vijfde " esluit : Wiiziginq van de statutaire (externe) vertegenwoordigingsregels

De algemene vergadering beslist om de statutaire (externe) vertegenwoordigingsregels te wijzigen, met name

door de huidige regeling te vervangen door een nieuwe, waarbij bepaald wordt dat de vennootschap ten

aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door twee bestuurders, gezamenlijk handelend, en,

binnen het kader van het dagelijks bestuur van de vennootschap, door de gedelegeerd bestuurder(s), die alleen

of gezamenlijk optreedt (optreden) zoals bepaald bij hun aanstelling.

De algemene vergadering beslist tevens dat, wanneer er een directiecomité wordt ingesteld, de vennootschap

binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig

} vertegenwoordigd en verbonden kan worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

Zesde besluit : Aanpassing van de statuten

De algemene vergadering verzoekt ondergetekende notaris om de statuten aan te passen aan de genomen

beslissingen als volgt :

Artikel 2, eerste alinea, om het te wijzigen door volgende tekst;

:"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Kroontaan 365"

Artikel 6.6 "overdracht van aandelen", om het te vervangen door volgende tekst :

"De aandelen van de vennootschap kunnen vrij overgedragen worden ander levenden en overgaan bij

overlijden. De overdracht van aandelen dient het voorwerp uit te maken van een inschrijving in hei register van

de aandelen.»

Artikel 7.4. "Bestuur -- bevoegdheid": om de tweede alinea met de opsomming van de bijzondere

.'i bevoegdheden van de Raad van Bestuur volledig te schrappen

Artikel 7.5. "Bestuur  Externe vertegenwoordiging", om de tweede paragraaf te vervangen door

volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Y

mod 11.1

"Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd worden en verbonden zijn door twee bestuurders samen handelend en, binnen het kader van het dagelijks bestuur van de vennootschap, door de gedelegeerd bestuurder(s), die alleen of gezamenlijk optreedt (optreden) zoals bepaald bij hun aanstelling.

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend."

Artikel 7.6. "Bestuur - Dagelijks bestuur" : om volgende tekst in te voegen tussen de eerste en de tweede alinea :

"Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder of afgevaardigd bestuurder."

Zevende besluit : ontslag - benoemingen

1:]e vergadering neemt kennis en aanvaardt het ontslag van volgende bestuurders : de naamloze vennootschap "HET BESTE BROOD", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Sint Jobsteenweg 23, ondernemingsnummer 0457.529A02, RPR Antwerpen, met haar vaste vertegenwoordiger de Heer BEERENS Erwin August Bertha Marcel, wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel, Sint Jobsteenweg 23)

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RENO-ART IMMO", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht (Sint-Job-in-`t-Goor), Beukenlei 22 bus 1, met haar vaste vertegenwoordiger de Heer De bruyn Johan Francis Maria, geboren te Hoogstraten op 18 maart 1966, wonende te Brecht, Overbroekstraat 22A

De ontslagbrieven zullen door de notaris in het dossier worden bewaard.

De vergadering geeft de bestuurders kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

De vergadering benoemt als bestuurders, voor een termijn van zes jaar :

de Heer Dirk Van den Broeck, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend;

- de Heer Thierry Vincent, geboren te Ukkel op 29 mei 1961, wonende te Kraainem, avenue Albert Bechet 6,

dewelke zijn mandaat per schrijven de dato 29 januari 2015 heeft aanvaard.

Achtste besluit: machten ter uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent machtiging aan elke bestuurder alleen handelend met het oog op de uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering verleent tevens aan ondergetekende notaris machtiging om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Nettende besluit: Mandaat Kruispuntbank der Ondememingen en andere administraties

De vergadering stelt KREANOVE bvba, met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, Kersbeeklaan 308, RPR Brussel 0479.092.007 aan als bijzondere lasthebber, met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten die in het kader van de genomen beslissingen bij enige (fiscale, BTW-, sociale of andere) administratie, met inbegrip van de Krulspuntbank van Ondernemingen nuttig dan wel noodzakelijke zouden zijn, te vervullen.

Voornoemde lasthebber zal te dien einde, in naam en voor rekening van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, aile verklaringen mogen afleggen en, in het algemeen, alle feitelijke en rechtshandelingen mogen stellen om dit mandaat te kunnen uitoefenen.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel. 1 coördinatie van statuten -1 volmacht

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ipehoud n aan hml, Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 21.08.2015, DPT 31.08.2015 15553-0436-023
25/07/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 17.06.2016, DPT 15.07.2016 16327-0026-026

Coordonnées
RAMEIS

Adresse
KROONLAAN 365 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale