RAND EUROPE COMMUNITY INTEREST COMPANY

Divers


Dénomination : RAND EUROPE COMMUNITY INTEREST COMPANY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 537.717.421

Publication

25/08/2014
ÿþMd 'Nord 11.1

-

In de bijlagen bij het Belgisch StaaW2lad bekend te maken kopie

ter griffie tiQt? de Nederiandstege

4

na neerlegging ter griffie

vanred ce hta bite e vr9 erielciio

1 3 Aie. 207 han: ril°P

Grr

Ondernemingsnr : 537.717.421

Benaming

(voluit) : RAND EUROPE INTEREST COMPANY

(verkort)

Rechtsvorm: COMMUNITY INTEREST COMPANY LIMITED (vennootschap naar Engels recht)

Zetel: Westbrook Centre, Milton Road, Cambridge CB4 lYG, Verenigd Koninkrijk

Belgisch bijkantoor, gelegen te 1040 Brussel, Wetstraat 82

(volledig adres)

Onderwerp akte Vervanging wettelijk vertegenwoordiger

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur d.d. 30 juni 2014

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer fan McEwan, wonende te The Barleyloft,

Morgans, Cottenbam, Cambridge CB24 BF, geboren op 6 september 1662 te Ho embue Sohotland 'IK, ats

wettelijke vertegenwoordiger van de vennootschap.

Na beraadslaging beslist de raad van bestuur, unaniem, om de heer Mark GOWERS, wonende te The White House, Main Road, Bucklesham, Ipswich, Suffolk IP10 ODR (1/K), geboren op 10 Maart 1970 te Redhill VK, als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch filiaal van RAND EUFZOPE COMMUNITY INTEREST COMPANY met ingang van 1 juli 2014 te benoemen.

In zijn hoedanigheid van wettelijk vertegenwoordiger, krijgt de heer Mark GOWERS aile nodige volmachten om het dagelijkse bestuur van het vermelde filiaal op te richten en waar te nemen. Zonder afbreuk te doen aan het voorgaande krijgt de voornoemde wettelijke vertegenwoordiger de toestemming alle noodzakelijke formaliteiten te verrichten om het filiaal te besturen, inlcusief, maar niet beperkt tot

1. het ondertekenen van de jaarrekeningen (en van de geconsolideerde rekeningen) van de onderneming en, zo nodig, van het filiaal en van de belastingaangifte; om alle procedures uit te voeren en aile administratieve, boekhoudkundige, financiële of juridische formaliteiten te vervullen; om alle aktes, documenten, publicatieformulieren, registers of andere andere formaliteiten te tekenen die hiervoor nodig zijn;

2. de onderneming te vertegenwoordigen ten opzichte van derden en diensten, vooral van de overheid, de provincie of de gemeente, belasting- en BTW-diensten en zo nodig douane- en postdiensten, de Kruispuntbank van Ondernemingen (rechtspersonenregister), het Belgisch Staatsblad, de Nationale Bank van België, de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en alle andere overheidsdiensten; om met derden en overheidsdiensten noodzakelijke of nuttige akkoorden te sluiten voor de werking van het filiaal en om contracten en waarborgen te tekenen;

3. in de naam van de onderneming bankrekeningen en postchequerekeningen te openen en te beheren; om, verschuldigde bedragen aan de onderneming te ontvangen en verschuldigde bedragen te betalen; om waarborgen te tekenen, te aanvaarden, te onderhandelen en te onderschrijven en om eventuele verhandelbare waardepapieren, cheques, wissels, kredietbrieven en andere commerciële documenten te ontvangen;

overeenkomsten of (ver)koopaktes af te sluiten, te tekenen, over te dragen of te beëindigen, verzekeringen af te sluiten en in het algemeen alle overeenkomsten of aktes af te sluiten, te tekenen, over te dragen of te beëindigen die nodig zijn voor de goede werking van het filiaal;

5. bedienden en arbeiders aan te werven en te ontslaan en hun contractduur, loon, bonussen en voordelen.

Ltebepaleni_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111JRIMMIel

111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 '

Voor, beheuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

6. overeenkomsten af te sluiten om aile roerende of onroerende goedere te huren of te verhuren;

7. het vestigingsadres van het filiaal in België te wijzigen;

8. alle documenten en speciale formulieren te tekenen voor publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen m.b.t. de Kruispuntbank van Ondernemingen en zo nodig de BTW-administratie voor de doeleinden vermeld in punt 8 van deze notulen, of voor andere noodzakelijke doeleinden;

9, de onderneming te vertegenwoordigen in aile gerechtelijke procedures, om voor en in naam van de onderneming te verschijnen voor het gerecht, bemiddelaars of administratieve gerechten als eiser, gedaagde of in een andere hoedanigheid, om te pleiten en conclusies neer te leggen, om vonnissen te betekenen en uit te voeren, om ze te aanvaarden, om een bemiddelaar te vragen, om tot een schikking te komen, om een beroep of andere verhaalmiddelen te aanvaarden, na te komen of af te wijzen.

De vergadering beslist eveneens dat de wettelijke vertegenwoordiger van het voornoemde filiaal zijn bevoegdheden volledig of deels mag overdragen aan een of meerdere personen naar keuze en dat de bevoegdheden van de heer Mark GOWERS, in zijn hoedanigheid van wettelijke vertegenwoordiger van het voornoemde filiaal, van kracht blijven tot ze door de raad van bestuur worden ingetrokken.

De raad van bestuur verleent hierbij een volmacht aan Mr. Frank Mortier, Mn Wouter Willems, of een andere advocaat van het advocatenkantoor Dumon, Sablon & Vanheeswijck, waarvan het kantoor gevestigd is te 1000 Brussel, Verenigingstraat 57-59, die hem machtigt om aan alle publicatievereisten van het Belgisch Staatsblad te voldoen met betrekking tot de benoeming van de heer Mark Gowers als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch filiaal van RAND EUROPE COMMUNITY INTEREST COMPANY.

Frank Mortier

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blZ. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.12.2012, NGL 09.09.2013 13476-0090-021
05/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 7 ROUT 2013

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 5 3 7. ?4 7. C,j Z 4

Benaming

(voluit) : RAND EUROPE COMMUNITY INTEREST COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Community Interest Company Limited (Buitenlandse vennootschap naar Engels recht)

Zetel : Westbrook Centre, Milton road, CB4 1YG Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Belgisch bijkantoor: Wetstraat 82, 1040 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging historiek - oprichting Belgisch bijkantoor

Historiek RAND EUROPE (Community Interest Company) ;

De vennootschap werd opgericht op 2 juli 1992 onder de naam MADENEAT Limited en werd geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen voor Engeland en Wales met als ondernemingsnummer 2728021. De huidige maatschappelijke benaming van de vennootschap is 'RAND EUROPE COMMUNITY INTEREST COMPANY' en de rechtsvorm is heden een Community Interest Company Limited,

Het maatschappelijk kapitaal van RAND EUROPE COMMUNITY INTEREST COMPANY bedraagt 2 Britse Pond en is volledig volstort.

De maatschappelijke zetel van RAND EUROPE COMMUNITY INTEREST COMPANY is gevestigd te Westbrook Centre, Milton road, 084 1YG Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk doel van RAND EUROPE COMMUNITY INTEREST COMPANY is het volgende:

- De vennootschap heeft tot doel om activiteiten te verrichten die ten goede komen aan de gemeenschap en meer bepaald (maar niet alleen) om het beleid en de besluitvorming te verbeteren via onderzoek en bewijsanalyse van kwesties van nationaal en internationaal openbaar belang.

Het maatschappelijk boekjaar eindigt op 30 september van ieder jaar. De raad van bestuur beschikt over de mogelijkheid om de gewone algemene vergadering samen te roepen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

RAND EUROPE COMMUNITY INTEREST COMPANY wordt bestuurd door een raad van bestuur, die momenteel is samengesteld uit volgende bestuurders; Michael Rich, Richard Fallon, Charlie Ries, Hans Pung, Ian McEwan, Frank Kelly en Jennifer Rubin.

*

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van de vennootschap gehouden op 20 juni 2013:

Er werd beslist om een filiaal van RAND Europe Community Interest Company, Westbrook Centre, Cambridge, CB4 1YG, op te richten in België met als naam RAND Europe Community Interest Company, Het hoofdadres is gevestigd in de Wetstraat 82, 1040 Brussel, België, of op om het even welk ander adres aangeduid door de wettelijke vertegenwoordiger van het filiaal, met ingang van 20 juni 2013, voor onbepaalde duur.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

^ 4+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er werd beslist dat het filiaal de volgende activiteiten uitoefent: RAND en RAND Europe ondersteunen bij het verrichten van hun missie die erin bestaat onderzoek en analyse uit te voeren om de vorming van beleiden en besluiten te bevorderen.

Er werd ook beslist dat Dr. lan McEwan, woonachtig te The Barleyloft, Morgans, Cottenham, Cambridge CB24 8AF VK, geboren op 6 september 1962 te Helensburgh Schotland VK, hierbij wordt benoemd tot wettelijke vertegenwoordiger van het vermelde filiaal. Hij krijgt aile nodige volmachten om het vermelde filiaal op te richten en om het dagelijkse bestuur ervan waar te nemen. Zonder afbreuk te doen aan het voorgaande krijgt de voornoemde wettelijke vertegenwoordiger de toestemming om alle noodzakelijke formaliteiten te verrichten om het filiaal op te richten en te besturen, inclusief, maar niet beperkt tot:

1,het ondertekenen van de jaarrekeningen jen van de geconsolideerde rekeningen] van de onderneming en, zo nodig, van het filiaal en van de belastingaangifte; om alle procedures uit te voeren en alle administratieve, boekhoudkundige, financiële of juridische formaliteiten te vervullen; om alle aktes, documenten, publicatieformulieren, registers of andere formaliteiten te tekenen die hiervoor nodig zijn;

2.de onderneming te vertegenwoordigen ten opzichte van derden en diensten, vooral van de overheid, de provincie of de gemeente, belasting- en btw-diensten en zo nodig douane- en postdiensten, de Kruispuntbank van Ondernemingen (rechtspersonenregister), het Belgisch Staatsblad, de Nationale Bank van België, de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en alle andere overheidsdiensten; om met derden en overheidsdiensten noodzakelijke of nuttige akkoorden te sluiten voor de werking van het filiaal en om contracten en waarborgen te tekenen;

3.in de naam van de onderneming bankrekeningen en postchequerekeningen te openen en te beheren; om verschuldigde bedragen aan de onderneming te ontvangen en verschuldigde bedragen te betalen; om waarborgen te tekenen, te aanvaarden, te onderhandelen en te onderschrijven en om eventuele verhandelbare waardepapieren, cheques, wissels, kredietbrieven en andere commerciële documenten te ontvangen;

4.overeenkomsten of (ver)koopaktes af te sluiten, te tekenen, over te dragen of te beëindigen, verzekeringen af te sluiten en in het algemeen alle overeenkomsten of aktes af te sluiten, te tekenen, over te dragen of te beëindigen die nodig zijn voor de goede werking van het filiaal;

5.bedienden en arbeiders aan te werven en te ontslaan en hun contractduur, loon, bonussen en voordelen te bepalen;

6.overeenkomsten af te sluiten om alle roerende of onroerende goederen te huren of te verhuren; 8.het vestigingsadres van het filiaal in België te wijzigen;

9.alle documenten en speciale formulieren te tekenen voor publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsbiad en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen m.b.t. de Kruispuntbank van Ondernemingen en zo nodig de btw-administratie voor de doeleinden vermeld in punt 8 van deze notulen, of voor andere noodzakelijke doeleinden;

10.de onderneming te vertegenwoordigen in alle gerechtelijke procedures, om voor en in naam van de onderneming te verschijnen voor het gerecht, bemiddelaars of administratieve gerechten ais eiser, gedaagde of in een andere hoedanigheid, om te pleiten en conclusies neer te leggen, om vonnissen te betekenen en uit te voeren, om ze te aanvaarden, om een bemiddelaar te vragen, om tot een schikking te komen, om een beroep of andere verhaalmiddelen te aanvaarden, na te komen of af te wijzen,

Het eerste boekjaar van het filiaal eindigt op 30 september 2013,

Er werd verder beslist dat de wettelijke vertegenwoordiger van het voornoemde filiaal zijn bevoegdheden volledig of deels mag overdragen aan een of meerdere personen naar keuze,

Er werd beslist dat de bevoegdheden van Dr, lan McEwan, in zijn hoedanigheid van wettelijke vertegenwoordiger van het voornoemde filiaal, van kracht blijven tot ze door de raad van bestuur worden ingetrokken.

Er werd ook beslist dat de onderneming een volmacht verleent aan Mr. Frank Mortier, Mr, Wouter Willems, of een andere advocaat van het advocatenkantoor Dumon, Sablon & Vanheeswijck, waarvan het kantoor gevestigd is in de Verenigingstraat 57-59 Rue de l'Association, 1000 Brussel/Bruxelles, België/Belgique, die hem machtigt om aan aile publicatievereisten te voldoen m.b.t. het Belgisch Staatsblad, om het filiaal te laten registreren bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en zo nodig bij de btw-administratie en om alle andere vereiste formaliteiten te vervullen m.b.t. de oprichting en de werking van het filiaal.

" 5,

Voorbehouden aan he Belgisch Staatsblad Frank MORTIER

Bijzonder gevolmachtigde



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de lristrumreterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IlijlagenlijhefliétisCliStaatibTid---liS/09/201 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 17.12.2015, NGL 03.02.2016 16039-0482-022

Coordonnées
RAND EUROPE COMMUNITY INTEREST COMPANY

Adresse
WETSTRAAT 82 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale