REALLY GOOD FOODS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REALLY GOOD FOODS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.507.558

Publication

31/01/2014
ÿþ __j Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bespreking agenda

1. Verslag van de vereffenaar

2. Goedkeuring van de vereffeningrekening

3. Kwijting aan de vereffenaar

4. Maatregelen ter consignatie van de gelden

5. Afsluiting van de vereffening

6, Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap

Na bespreking en beraadslaging worden met algemeenheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

1. De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar.

2. De vergadering neemt kennis van de vereffeningrekening, inclusief de resultatenrekening, die haar door de vereffenaars wordt voorgelegd. De algemene vergadering keurt de vereffeningrekening unaniem goed.

3. De algemene vergadering verleent unaniem kwijting en décharge aan de vereffenaar voor het uitoefenen van zijn mandaat.

4. De tegoeden welke niet ontvangen kunnen worden, zullen na ontvangst binnen de 8 dagen worden overgemaakt aan de aandeelhouders, en dit in verhouding tot de aandelen, Dhr Verellen Gregory wordt gemachtigd om deze tegoeden in ontvangst te nemen in afwachting van de verdeling aan de aandeelhouders.

5, De algemene vergadering verklaart unaniem de vereffening gesloten en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111119.111111111118

Ondernemirigsnr : 0820.507.558

Benaming

(voluit) : Really Good Foods in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Burchtgaarde 1 te 1150 Sint - Pieters -Woluwe

(volledig adres)

Onderwees akte : Sluiting vereffening Really Good Foods BVBA in vereffening

Notulen van de bijzondere Algemene vergadering tot sluiting van de vereffening gehouden op 20/12/2013 op de maatschappelijke zetel om 17.00 uur.

2 2 JAN 2014

Griffie

Voor-behoeden

aan het Belgisch Staatsblad

6. De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van 5 jaar zullen worden bewaard op volgend adres: Gregory Verellen, Burchtgaarde 1, 1150 Sint- Pieters - Woluwe.

Dit besluit wordt unaniem genomen

Al de punten der dagorde afgehandeld zijnde wordt de Bijzondere algemene vergadering geheven te 17u30.

Waarvan proces-verbaal opgemaakt en ondertekend

Gregory Verenen

Vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a Hi St

seUsse

9 Mi.. 2013

Griffie

INMi1M1~~u~11uu1111iw

Ondernemingsnr : 0820.507.558

Benaming (voluit) : REALLY GOOD FOODS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Chausée de Waterloo 510

1050 Brussel-Elsene

Onderwerp akte :Zetelverplaatsing-vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling

;;Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 20 december 2012, geregistreerd drie bladen, geen verzendingen te Brasschaat,Registratie II, de 4 januari 12013. Boek 191, blad 66 vak 18. Ontvangen: vijfentwintig;; ieuro. De eerstaanwezend inspecteur (getekend) J.Rombouts ;blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene

!;vergadering van de besloten vennootschap met beperkte ;,aansprakelijkheid "REALLY GOOD FOODS", met zetel te 1050;; ;Brussel-Elsene, Chaussée de Waterloo 510, opgericht bij akte ,verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel op negen ;november tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien november nadien,;. ;;onder nummer 20091117/0304826, waarbij onder meer volgende= 'besluiten werden goedgekeurd:

1)De vergadering heeft beslist de zetel van de vennootschap;; !te verplaatsen naar 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Burchtgaarde 1.

2)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het;; ;ivoorlezen van het verslag door de zaakvoerder, alsmede van ;;het verslag door de besloten vennootschap met beperkte ??aansprakelijkheid "VCLJ Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd:, ;door de heer Loots Jean-Paul,kantoorhoudende te Antwerpen, !,Leopoldstraat 37, de aanwezige vennoten erkennen het (afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis,: van te hebben genomen.

;De conclusies, vermeld in het verslag van de heer Loots Jean-, ;Paul, voornoemd, luiden :

BESLUIT

iIn het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door

3het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de

vennootschap BVBA REALLY GOOD FOODS een boekhoudkundige staat =; ;opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ;k ;;vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft per ;?

'31/10/2012 van 74.875,52 Euro en een netto-actief van =i

¬ 10.087,30 Euro.

;Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt i; dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de

,;vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ic-Voor- t behouden aart het Belgisch 'Staatsblad

de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd worden en onder voorbehoud van eventuele fiscale latenties. Antwerpen, 13 december 2012

Voor VCLJ Bedrijfsrevisoren bvba

Jean-Paul Loots

Bedrijfsrevisor

Vennoot"

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

3)De vergadering heeft beslist dat de vennootschap in vervroegde ontbinding wordt gesteld en enkel nog in vereffening voortbestaat, evenwel onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de bevoegde rechtbank van koophandel van de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar, of de door de nagenoemde bijzondere volmachtdrager aan te duiden vervanger indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank.

4)De vergadering heeft het ontslag van de zaakvoerder

aanvaard, te weten de heer Verellen Gregory Olivier

Frédéric, geboren te Antwerpen-Wilrijk op zes augustus negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 1150 Sint-Pieters-

Woluwe, Burchtgaarde 1, en heeft hem kwijting verleend,

onder voorbehoud van goedkeuring van de lopende jaarrekeningen.

5)De vergadering heeft beslist één vereffenaar te benoemen. Zij heeft benoemd tot deze functie de heer Verellen Gregory, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

6)De vergadering heeft aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten verleend, namelijk al degene vermeld in de artikels 186 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de in artikel 187 voorziene handelingen stellen zonder de machtiging van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waar dit voorzien is.

Inzonderheid mag de vereffenaar onroerende goederen van de vennootschap inbrengen in andere vennootschappen, en de ervoor verkregen aandelen verdelen of ten gelde maken, of deze onroerende goederen vervreemden.

De vereffenaar wordt vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap. De vereffenaar kan alle derde personen in zijn macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer Bauwens Georges, wonende te Schilde, Rozenlaan 27, de heer Bauwens Bart, wonende te Schilde, Prins Boudewijnlaan 17, en de heer Van Lommel Edwin, wonende te Geel, Rijn 132, ieder afzonderlijk bevoegd, teneinde over te gaan tot:

-- de wijziging van de inschrijving in het rechtspersonenregister,

- de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-J-Voor-

behouden

ehouden

aan het

Belgisch

''Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank,

-- de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van de zaakvoerder

-beschikking

rt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13235-0243-016
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 09.07.2012 12267-0208-014
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 20.07.2011 11309-0562-014
27/06/2011
ÿþMod2I

Volet B

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

III nui

94937"





N" d'entreprise : 0820.507.558

Dénomination

(en entier) : REALLY GOOD FOODS S.P.R.L.

Forme juridique : société à responsabilité limitée

Siège : Chaussée de Waterloo 510 - 1050 Ixelles

Obiet de l'acte : Procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire de la S.P.R.L. REALLY GOOD FOODS tenue au siège de la société le 14 juin 2011 à 11 heures

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge Décisions

L'assemblée a pris successivement les décisions suivantes

1.Nomination  confirmation de Monsieur Gregory Verellen en qualité de gérant,

2.Confirmation de l'identité des associés : Monsieur Grégory Verellen et Monsieur Philippe Verellen, 3.Confirmation qu'aucun changement d'associés ou de gérance n'est intervenu le 25 mai 2011, que' ° l'assemblée générale extraordinaire du 25/05/2011 est un faux et qu'un certain Monsieur Es-Shimi Shady, contre qui plainte a été déposée, ne possède aucune part de la société et n'y exerce aucun mandat. Tous actes: posés par Monsieur Es-Shimi Shady, au nom de la société REALLY GOOD FOODS, et toutes publications y:

relatives sont frauduleux. "

Ces décisions sont prises à l'unanimité des voix. L'assemblée est levée à 11 H. 30.





Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notoire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter fa personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom ei signature

09/06/2011
ÿþVolet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



Greffe

1II Oh1 I 1 1I1 1" I I" I II 1II fl II

*11085653"

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Dénomination ; REALLY GOOD FOODS sprl

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Chaussée de Waterloo 510 à 1050 Bruxelles

N° d'entreprise : 0820.507.558

Objet de l'acte : Extrait de PV de l'assemblée générale extraordinaire du 25/05/2011

Suite à l'assemblée générale extraordinaire du 25/05/2011 il est décidé:

1.DEMISSION DE GERANT 2.NOMINATION DE GERANT 3.CESSION DES PARTS SOCIAL

1.DEMISSION DE GERANT

Monsieur VERELLEN Gregory Olivier demissionne de son poste de gérant.

2. NOMINATION DE GERANT

Monsieur Es-Shimi Shady né le 15/07/1977 domicilié rue Tiberghien N°7 à 1210 Bruxelles devient gérant

et ce sera seul gérant à partir de ce jour.

3. CESSION DES PARTS SOCIAL

Monsieur VERELLEN Gregory Olivier cèdent la totalités de ces parts social c'est-à-dire 100 part social à

Monsieur Es-Shimi Shady qui accepte.

L'ordre du jour étant épuisé, Monsieur le président lève la séance à 16h00, après lecture et approbation du présent procès verbale.

Bruxelles, Ie 25/05/2011

Es-Shimi Shady

gérant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
REALLY GOOD FOODS

Adresse
BURCHTGAARDE 1 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale