RETAILIFY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RETAILIFY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.780.038

Publication

13/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306761*

Neergelegd

08-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541780038

Benaming (voluit): RETAILIFY

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1070 Anderlecht, Broekstraat 91 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Paul Poot, te Anderlecht op 7 november 2013,

neergelegd bij de Handelsrechtbank vóór registratie, blijkt dat :

1) De heer BEN TATO, Fouad, geboren te Sint-Joost-ten-Node, op twee augustus duizend negenhonderdachtentachtig, Belgische, nationaal register nummer 880802-373-16, echtgenoot van Mevrouw HASSANI Sarha, wonende te 1070 Anderlecht, Sylvain Dupuislaan 110,

2) Mevrouw HASSANI, Sarha, geboren te Sint-Joost-ten-Node, op zeventien mei duizend negenhonderdnegenentachtig, Belgische, nationaal register nummer 890517-420-04, echtgenote van de Heer BEN TATO Fouad, wonende te 1070 Anderlecht, Sylvain Dupuislaan 110,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  RETAILIFY" met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 ¬ vertegenwoordigd door duizend (1000) maatschappelijke deelbewijzen zonder nominale waarde, dewellke als volgt onderschreven worden :

1) De Heer BEN TATO Fouad voornoemd ten belope van negenhonderd en negentig maatschappelijke deelbewijzen :990,-

2) Mevrouw HASSANI Sarha voornoemd ten belope van tien maatschappelijke deelbewijzen :10,-

Samen : duizend maatschappelijke deelbewijzen 1.000,-

De verschijners verklaren dat de maatschappelijke deelbewijzen volstort zijn in speciën ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het attest, afgeleverd door voornoemde instelling, welke ons werd overhandigd.

STATUTEN

De verschijners verklaren de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

ARTIKEL 1. RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt :  RETAILIFY .

ARTIKEL 2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Anderlecht (1070 Brussel), Broekstraat, 91.

Hij mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) met bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij elke besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel om voor eigen rekening of in deelneming met derden en dit zowel in België als in het buitenland:

- Alle verrichtingen met betrekking tot het beheer van franchises;

- Alle verrichtingen met betrekking tot de Horeca sector, inclusief het beheer van handelszaken in deze sector.

- Alle verrichtingen met betrekking tot het produceren, het aankopen en het verkopen, in het klein of in het groot, van allerlei voeding en drank;

- Alle verrichtingen met betrekking tot de studie, het ontwerpen, het organiseren, de promotie en de raadgeving in allerlei commerciële en industriële activiteiten;

- Consulting op het gebied van beheer, management en marketing.

- Consulting op het gebied van concept- en projectontwikkeling zowel voor eigen beheer als voor derden.

- Consulting op het gebied van binnenhuisinrichting en decoratie zowel voor eigen beheer als voor derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het optreden als makelaar in onroerende goederen.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel.

- Het waarderen van bedrijfs- en ander vastgoed in opdracht van derden onder meer bij aan-en verkoop, uitbreiding, inkrimping, herstructurering of elk andere aanleiding die zich voor zou kunnen doen.

- Het verstrekken van financieel, technisch en administratief advies op het vlak van bedrijfs-en ander vastgoed aan derden zoals eigenaars, huurders, projectontwikkelaars, architecten, aannemers, studiebureaus, ondernemingen, instellingen en organisaties.

- Het ter beschikking stellen op tijdelijke basis van gespecialiseerd personeel aan derden inclusief de zaakvoerders zelf voor het uitvoeren van bovenvermelde taken.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan zaakvoerders en/of bestuurders, en hun gezin, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies, het CBFA thans FSMA genoemd.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vereenvoudigen.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en verdeeld in duizend (1000) maatschappelijke deelbewijzen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden voor de wijziging van de statuten.

Indien een maatschappelijk deelbewijs aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het maatschappelijke deelbewijs is aangewezen.

Maatschappelijke deelbewijzen met stemrecht kunnen geconverteerd worden in maatschappelijke deelbewijzen zonder stemrecht. Maatschappelijke deelbewijzen zonder stemrecht kunnen worden wederingekocht na besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt onder de voorwaarden bepaald bij een kapitaalsvermindering.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

De titel van iedere vennoot zal voortspruiten uit de aantekening in het register van de maatschappelijke deelbewijzen gehouden in de zetel van de vennootschap. De overdrachten worden hierin opgetekend.

Het kapitaal werd volledig onderschreven en volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door maatschappelijke deelbewijzen met of zonder stemrecht, binnen de perken voorzien door de wet.

ARTIKEL 4. DUUR

ARTIKEL 5. KAPITAAL

ARTIKEL 6. ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

ARTIKEL 7. VERHOGING - VERMINDERING KAPITAAL

ARTIKEL 8. MAATSCHAPPELIJKE DEELBEWIJZEN

De maatschappelijke deelbewijzen zijn op naam.

De maatschappelijke deelbewijzen zijn ondeelbaar.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maatschappelijke deelbewijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar eigen maatschappelijke deelbewijzen niet verkrijgen, noch in pand nemen, dan na vervulling van de formaliteiten en onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder(s) mogen onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn.

ARTIKEL 16. CONTROLE

ARTIKEL 9. VOORKEURRECHT

Bij elke kapitaalsverhoging moeten de nieuwe maatschappelijke deelbewijzen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de maatschappelijke deelbewijshouders, naar evenredigheid van hun maatschappelijke deelbewijzen, en dit overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De houders van maatschappelijke deelbewijzen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe maatschappelijke deelbewijzen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaals-verhoging geschiedt door de uitgifte van twee evenredige schijven van maatschappelijke deelbewijzen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur wordt aangeboden aan de houders van maatschappelijke deelbewijzen met stemrecht en de tweede aan de houders van maatschappelijke deelbewijzen zonder stemrecht. Deze regeling is van toepassing bij de uitgifte van converteerbare obligaties of van warrants.

Het recht van voorkeur kan worden uitgeoefend voor een termijn die niet minder dan vijftien dagen mag bedragen. De algemene vergadering bepaalt deze termijn.

Tot inschrijving van storting wordt souverein door de zaakvoer-der(s) besloten. Stortingen worden op de totaliteit van de maatschappelijke deelbewijzen aangerekend die de maatschappelijke deelbe-wijshouder heeft ingeschreven.

De maatschappelijke deelbewijshouder die na een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met één procent vanaf de eis-baarheid van de storting.

De zaakvoerder(s) mag(mogen) daarenboven nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg gebleven is, de maatschappelijke deelbewijshouder vervallen verklaren van zijn rechten, en zijn maatschappelijke deelbewijzen laten overnemen door een aandeelhouder of een derde overeenkomstig de bepalingen van de statuten, onverminderd het recht van deze zaakvoerder(s) het verschuldigd restant alsook eventuele schadevergoeding te vorderen.

De opbrengst van de verkoop wordt aangerekend op hetgeen door de maatschappelijke deelbewijshouder verschuldigd is.

De deelbewijzen van een vennoot mogen niet worden overgedragen wegens overlijden of afgestaan onder levenden, ten kosteloze of ten bezwarende titel, dan overeenkomstig de bepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 12

De schuldeisers of erfgenamen van een maatschappelijke deelbewijshouder kunnen onder geen enkel voorwendsel, de verdeling of veiling van de goederen en waarden van de vennootschap vragen, of zich enigerwijze inlaten met haar beheer.

Zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de balansen en de besluiten van de algemene vergadering.

Er kunnen obligaties op naam worden uitgegeven binnen de perken voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Obligaties aan toonder of aan order, warrants of in maatschappelijke deelbewijzen converteerbare obligaties kunnen niet worden uitgegeven.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering. De vergadering die ze benoemt, bepaalt hun aantal, duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien zij met meerderen zijn, hun machten.

De zaakvoerder(s) kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft elk van de zaakvoerders afzonderlijk alle machten hun toevertrouwd.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap alleen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

Het stemrecht verbonden aan de maatschappelijke deelbewijzen waarop de stortingen niet werden verricht, is geschorst, zolang de stortingen, behoorlijk uitgeschreven en opeisbaar, niet werden gedaan.

ARTIKEL 10. OPVRAGINGEN VAN DE STORTING

ARTIKEL 11. OVERDRACHT VAN MAATSCHAPPELIJKE DEELBEWIJZEN

ARTIKEL 13. OBLIGATIES

ARTIKEL 14. BESTUUR

Deze laatste blijft evenwel gehouden voor het nadelig verschil. Het batig saldo komt hem toe.

Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt de geheelheid van de machten hem toevertrouwd.

ARTIKEL 15. TEGENSTRIJDIG BELANG

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij de verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap gehouden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Ieder van hen zal dan onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben over de maatschappelijke aktiviteiten en zal meer bepaald kennis kunnen nemen, zonder zich te verplaatsen van de boeken briefwisseling en al de geschriften van de vennootschap.

Een commisaris dient slechts benoemd te worden in de gevallen voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de maatschappelijke deelbewijs-houders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaat te verrichten of te bekrachtigen.

Heeft de vennootschap slechts één maatschappelijke deelbewijshouder, dan heeft hij alle machten toegekend aan de algemene vergadering. Hij mag niet delegeren.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede maandag van de maand mei om 20 uur, op de zetel of de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minsten vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Ieder persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig oproepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Ieder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag ook zijn stem schriftelijk uitbrengen. Ieder maatschappelijke deelbewijs geeft recht op één stem.

Maatschappelijke deelbewijshouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen, hebben zij gewoon stemrecht.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Binnen de dertig dagen na zijn goedkeuring door de algemene vergadering, dienen de dokumenten vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, neergelegd te worden op de Nationale Bank van België.

De nodige dokumenten worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, voor zover zij op de vennootschap van toepassing zijn.

ARTIKEL 17. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 18. STEMRECHT

ARTIKEL 19. BOEKJAAR - VERDELING VAN DE WINSTEN

De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minsten vijftien dagen na de aanvraag.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ARTIKEL 20. WINSTEN

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene- en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor de te betalen belastingen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

I. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-aktief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder zal zijn voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag dat vijftien dagen vóór de algemene vergadering ter beschikking van de maatschappelijke deelbewijshouders wordt gesteld.

II. Wanneer het netto-aktief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitgesproken door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Het in één hand verenigd zijn van alle maatschappelijke deelbewijzen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle maatschappelijke deelbewijzen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van de ontbinding in het Belgisch Staatsblad.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd; bij gebreke van zodanige benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder in funktie.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

ARTIKEL 21. ONTBINDING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vereffenaars of de raad van bestuur beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schulden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder de maatschappelijke deelbewijzen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der maatschappelijke deelbewijzen wat betreft hun afbetaling.

De maatschappelijke deelbewijshouders, de zaakvoerder(s), de commissarissen, de direkteurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

De verschijners verklaren dat het totale bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, duizend tweehonderd euro (1.200,00 EUR) bedraagt.

Alle verbintenissen, alsook alle verplichtingen die uit vermelde verbintenissen voortvloeien, afgesloten sinds 1 september 2013, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden geacht voor rekening van de vennootschap afgesloten te zijn geweest.

Nochtans zal de overname door de vennootschap slechts daadwerkelijk worden wanneer de vennootschap over rechtspersoonlijkheid zal genieten.

De vennootschap geniet rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van neerlegging van het te publiceren uittreksel bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Benoeming van een zaakvoerder

Na de goedkeuring van de statuten zijn de verschijners in algemene vergadering samengekomen en

beslissen het aantal zaakvoerders vast te stellen op één. De duur van zijn mandaat is onbeperkt.

Tot deze functies wordt benoemd, met alle machten hem toegestaan ingevolge artikel 14 van huidige

statuten, en zonder beperking in tijd voor wat betreft zijn mandaat :

A. Eerste boekjaar

ARTIKEL 22. KEUZE VAN WOONST

ARTIKEL 23

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

C. Kosten

- De Heer BEN TATO Fouad voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend.

B. Datum van de eerste algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar 2015.

D. Eerste Algemeene vergadering

Gelijktijdig neergelegd: uitgifte

Getekend op de keerzijde: notaris Paul POOT

Het eerste boekjaar zal heden beginnen en afgesloten worden op 31 december 2014.

E. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/08/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 09.05.2016, DPT 31.07.2016 16398-0248-009

Coordonnées
RETAILIFY

Adresse
BROEKSTRAAT 91 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale