RIGS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RIGS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.689.687

Publication

11/12/2014
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen or)

Ondernemingsnr ; 0442.689.687

Benaming

(voluit) : RIGS

(verkort) :

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0 2 DEC. 20%

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank varelifft phandel Brussel

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Louizalaan 32/15, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het voorstel tot partiële splitsing van Rigs NV door oprichting van een nieuwe vennootschap overeenkomstig de procedure van artikel 677 juncto artikelen 742-757 van het wetboek van vennootschappen

VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING INGEDIEND DOOR:

RIGS, een Belgische naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Louizalaan 32/15, 1050: Brussel, België en ondernemingsnummer 0442.689.687, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de bijzondere; volmachthouder Matthias Maselis (hierna "Rigs" of de "Partieel te Splitsen Vennootschap").

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 677 juncto artikel 743 Wetboek van vennootschappen (hierna "W.Venn ") heeft de raad van bestuur van Rigs dit voorstel tot partiële splitsing (het "Splitsingsvoorstel") opgesteld op 1 december 2014, dat ten vroegste zes weken na de neerlegging van dit Splitsingsvoorstel zal: worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van Rigs.

1.BESCHRIJVING EN VERANTWOORDING VAN DE VERRICHTING

Rigs wil de volgende elementen afsplitsen, zoals verder gedetailleerd omschreven in clausule 10 van het Splitsingvoorstel:

i.het pand gelegen te:

STAD HASSELT  eerste afdeling

In een appartementsgebouw met handelspanden, gelegen te Hasselt, Koning Albertstraat 2, kadastraal bekend volgens titel sectie H nummers 804 D en 805 E en volgens recente kadastrale legger sectie H nummer 804 E, met een oppervlakte volgens titel en volgens recente kadastrale legger van zes are negenenveertig centiare (6a 49ca):

winkelruimte 2, begrijpende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom:

oin de kelderverdieping: de kelderwinkelruimte zelf met trap naar gelijkvloers;

oop de gelijkvloerse verdieping: de winkelruimte met trap naar de kelder en de gelijkvloerse verdieping;

oop de eerste verdieping: de winkelruimte zelf met trap naar het gelijkvloers.

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

odrieduizend vierhonderd eenennegentig/tienduizendsten (3.491/10.000sten) in de gemene delen

waaronder de grond.

winkelruimte 3, begrijpende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom

oin de kelderverdieping: de kelderwinkelruimte zelf;

oop de gelijkvloerse verdieping: de winkelruimte zelf.

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

onegenhonderd achtennegentigltienduizendsten (998110.000sten) in de gemene delen waaronder de grond.

Zoals verder omschreven in de basisakte en wijzigende basisakten:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De basisakte en het reglement van mede-eigendom van het appartementsgebouw waarvan het verkochte goed deel uitmaakt, werden vastgesteld bij akte verleden voor notaris Rose-Marie Baetens te Mechelen op 6 maart 2007, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 30 april daarna onder nummer 070T-3010412007-04460.

De basisakte en het reglement van mede-eigendom vormen samen de statuten van het appartementsgebouw waarvan het verkochte goed deel uitmaakt.

Deze akte werd vier keer gewijzigd, een eerste maal bij akte verleden voor voormelde notaris Rose-Marie Baetens op 5 juli 2007, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 17 augustus daarna onder nummer 70-T-17/08/2007-09019, een tweede maal bij akte verleden voor voormelde notaris Rose-Marie Baetens op 16 juli 2008, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 21 augustus daarna onder nummer 70-T-21/08/2008-10285, een derde maal bij akte verleden voor ondergetekende notaris Louis Dierckx op 20 januari 2012, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 10 februari daarna onder nummer 70-T-10/02/2012-02025 en een vierde maal bij akte verleden voor ondergetekende notaris Louis Dierckx op 9 december 2013, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 18 december daarna onder nummer 70-T-1811212013-12795. (het "Onroerend Goed"), waarvan het kadastrale uittreksel werd opgenomen in Bijlage.

Het Onroerend Goed wordt afgesplitst bezwaard met (i) een eersterangshypotheek gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariële akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 14 februari 2007, (ii) een tweederangshypotheek gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariële akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 1 juli 2009 en (iii) een hypothecair mandaat gevestigd ten gunste van bepaalde lasthebbers waaronder KBC Lease Holding NV krachtens een notariële akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 1 juli 2009;

ii.een gedeelte van de rechten en verplichtingen onder het Kredietcontract van mei 2011 afgesloten tussen Rigs en KBC Bank NV ten belope van een hoofdsom op 1 december 2014 van EUR 7,398.458, samen met de in verband met zulk gedeelte van het kredietcontract afgesloten renteswap en zekerheden, zoals meer in detail omschreven in clausule 10 van dit Splitsingsvoorstel;

iii.een deel van de schuldvorderingen die Rigs heeft of de Rigs Aandeelhouders (zoals hierna gedefinieerd;

en

iv,de activa en passiva waamaarverwezen wordt in clausule 10 van dit Splitsingsvoorstel (de "Inbreng"),

afsplitsen naar een nieuw op te richten vennootschap en dit in het kader van een met splitsing gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig de procedure van artikel 677 juncto artikelen 742-757 W.Venn. (de "Partiële Splitsing").

Dit Splitsingsvoorstel vormt een onderdeel van de implementatie van Rigs' beleidvisie die focust op het verder ontwikkelen van haar essentiële activiteiten. Als onderdeel hiervan wordt het Onroerend Goed die Rigs bezit afgesplitst in afzonderlijke entiteiten en dus afgesplitst per projectvennootschap, wat zal leiden tot een transparantere bedrijfsstructuur en een verfijning en specialisatie van de managementprocessen en structuren binnen elke entiteit. De Partiële Splitsing beoogt eveneens de vastgoedrisico's verbonden aan het Onroerend Goed af te splitsen van de bedrijfsactiviteit van Rigs.

2.IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (ARTIKEL 677 JUNCTO ARTIKEL 743, 1° W.VENN.)

2.1 De Partieel te Splitsen Vennootschap

(a)De Partieel te Splitsen Vennootschap is de naamloze vennootschap Rigs, met haar maatschappelijke zetel te Louizalaan 32 bus 15, 1050 Brussel, België, gekend onder het ondememingsnummer 0442.689.687, RPR Brussel.

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor Meester Jos Jansen, notaris met standplaats te Kermt, op 11 december 1990 bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 januari 1991, onder het nummer 199/01/08-0256. De statuten van deze vennootschap werden het laatst gewijzigd volgens de notulen opgesteld door Meester Louis Dierckx, notaris met standplaats te Turnhout, op 1 juli 2009.

(b)in de statuten van Rigs wordt het maatschappelijk doel als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

A. De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel en de commisssiehandel van:

schoeisel; pelterijen; bontwerk en huiden; kledingsstroffen; huishoud- en tafellinnen; mercerie-artikelen; regenschermen; heren- en dameshoeden; uitzet voor heren en jongens en voor dames en meisjes; kinderkleding; dames- en herenconfectie; kinderconfectie; schoonheidsproducten en toiletartikelen, fantasiejuwelen; alle grondstoffen en alle overige artikelen van de textiel-, kleding- en ledemijverheid.

B. Werkplaats voor het vervaardigen en herstellen van allerhande maatkleding, zowel voor dames en meisjes als voor heren en jongens.

C. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat De verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanig onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

D. Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

E. De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van aile ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere;

De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

I 4 p

f ~" F. Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden , al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van roerende en onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge G. Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en . als commissionair.

H. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.

1. De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende venichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

(c)Het maatschappelijk kapitaal van Rigs bedraagt EUR 68.733,22 vertegenwoordigd door 1.000 aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde. Voorafgaand aan de Partiële Splitsing, zal een bedrag van EUR 315.280 aan belaste reserves worden geïncorporeerd in het kapitaal van Rigs.

(d)Rigs wordt bestuurd door (i) Prowinko België Holding NV, wettelijk vertegenwoordigd door de heer Max Vorst en (ii) Prime Retail Consultants NV, wettelijk vertegenwoordigd door de heer Philip van Perlstein. Prowinko België Holding NV, wettelijk vertegenwoordigd door de heer Max Vorst werd aangesteld door de raad van bestuur als gedelegeerd bestuurder van Rigs.

(e)De huidige aandeelhouders van Rigs zijn:

- Prowinko België Holding NV, met maatschappelijke zetel te Louizalaan 32 bus 15, 1050 Brussel, ondememingsnummer 0476.703.728, hebbende 700 aandelen, met volgnummers 301 tot 1000; en

- Prime Retail Consultants NV, met maatschappelijke zetel te Carré Gomand 1, ondememingsnummer 0453.505.583, hebbende 300 aandelen, met volgnummers 1 tot 300. (samen de "Rigs Aandeelhouders").

2.2De Nieuwe Vennootschap

(a)Barlow Retail Invest, een nieuw op te richten naamloze vennootschap voor Notaris Louis Dierckx, kantoor houdend te Turnhout, waarvan de maatschappelijke zetel zal worden gevestigd te Louizalaan 32/b15, 1050 Brussel, België (hierna "Barlow Retail Invest" of de "Nieuwe Vennootschap").

(b)Het doel van de Nieuwe Vennootschap zal als volgt luiden:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1.De aankoop, de verkoop van alle zakelijke rechten en onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het maken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van adviezen in verband met bovengemelde activiteiten;

2.Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en zakelijke rechten voor eigen rekening;

3.Verhuur van eigen onroerend goed; en

4,Algemene bouwondememing beperkt tot de coördinatie van werkzaamheden door onderaannemers uitgevoerd.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in vennootschappen of ondernemingen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, het waarnemen van management of het verlenen van advies inzake management en het verstrekken van andere diensten, en het leveren van technische, administratieve, commerciële of financiële bijstand aan vennootschappen of ondernemingen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks participeert of aan derden. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens overeenkomst of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe dienstverlener of raadgever of in de hoedanigheid van orgaan van de opdrachtgever;

3.1-let verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen, door, onder meer, zonder hiertoe beperkt te zijn, haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

4.1-laar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, met inbegrip van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende zakelijke rechten alsook de onroerende leasing;

5.De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden -- zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware.

6.1-let aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van auteursrechten, know-how, octrooien, merken, tekeningen, modellen en andere intellectuele rechten, alsook van licenties of andere gebruiksrechten op dergelijke intellectuele rechten, en voorts het overdragen of verlenen van gebruiksrechten, licenties, sublicenties en dergelijke meer op intellectuele eigendomsrechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel,

De termen (vermogens)beheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld

" door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs (zoals van tijd tot tijd gewijzigd)." 3.WAARDERING EN RUILVERHOUDING (ARTIKEL 677 JUNCTO ARTIKEL 743, 2° W.VENN.)

(a)De Rigs Aandeelhouders zullen voor de Inbreng in de Nieuwe Vennootschap alle aandelen in de Nieuwe Vennootschap verwerven. Bijgevolg wordt de ruilverhouding bepaald als volgt:

1 aandeel Rigs 11 aandeel in de Nieuwe Vennootschap.

(b)Het kapitaal van Barlow Retail Invest zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door 1.000 aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde (de "Aandelen"), die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal zullen vertegenwoordigen.

4,WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT (ARTIKEL 677 JUNCTO ARTIKEL 743 3° W.VENN.)

Alle Aandelen in de Nieuwe Vennootschap worden toegekend aan de Rigs Aandeelhouders. De inschrijving zal worden ondertekend door de gedelegeerd bestuurder, of haar gevolmachtigde, namens de Nieuwe Vennootschap,

5.DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, EN ELKE BIJZONDERE REGELING MET BETREKKING TOT DIT RECHT (ARTIKEL 677 JUNCTO ARTIKEL 743, 4° W. VEN N.)

De Aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf datum van oprichting van de Nieuwe Vennootschap.

De Aandelen zijn gewone aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde en zonder onderscheid naar categorie.

6.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP (ARTIKEL677 JUNCTO ARTIKEL743, 5° W.VENN.)

De Partiële Splitsing zal voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden retroactief uitwerking hebben vanaf en met inbegrip van 1 januari 2015 (de "Effectieve Datum").

Bijgevolg wordt elke verrichting gesteld en alle winst en verlies gerealiseerd vanaf de Effectieve Datum door Rigs met betrekking tot de Nieuwe Vennootschap in het kader van de Partiële Splitsing te verwerven activa en passiva beschouwd als zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht en gerealiseerd voor rekening van de Nieuwe Vennootschap.

7.RECHTEN DIE DE NIEUWE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN (ARTIKEL 677 JUNCTO ARTIKEL 743, 6° W.VENN.)

Rigs heeft geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend uitgegeven. Er zijn geen andere effecten dan aandelen uitgegeven door de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Gezien geen van de Rigs Aandeelhouders bijzondere rechten heeft in Rigs, worden in het kader van de Partiële Splitsing geen bijzondere rechten toegekend aan de Rigs Aandeelhouders,

&VEREISTEN OM AANDEELHOUDER TE KUNNEN WORDEN

De houders van de aandelen in de Partieel te Splitsen Vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om aandeelhouder te worden in de Nieuwe Vennootschap.

9.OPDRACHT EN BEZOLDIGING BEDRIJFSREVISOR INZAKE HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 677 JUNCTO ARTIKEL 743 W.VENN. BEDOELDE VERSLAG (ARTIKEL 677 JUNCTO ARTIKEL 743, 7° W,VENN.)

Overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 746 W.Venn. in fine, moet de bedrijfsrevisor geen verslag opstellen in het kader van de Partiële Splitsing gezien de aandelen in de Nieuwe Vennootschap zullen worden uitgegeven aan de Rigs Aandeelhouders evenredig aan hun rechten in het kapitaal van Rigs Bijgevolg moet aan de bedrijfsrevisor geen bezoldiging worden toegekend voor deze specifieke opdracht.

Niettemin, moeten de bedrijfsrevisor en de oprichters van de Nieuwe Vennootschap overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek Vennootschappen een bijzonder verslag opmaken in het kader van de inbreng in natura in de Nieuwe Vennootschap.

Ter vergoeding van de opmaak van bovenvermeld verslag van de bedrijfsrevisor bij toepassing van artikel 602 van het W.Venn, zal aan de bedrijfsrevisor een bezoldiging worden toegekend van EUR 3.500 (excl. BTW). Deze bezoldiging zal worden betaald door Rigs.

10.BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMEN (ARTIKEL 677 JUNCTO ARTIKEL 743, 8° W. VENN.)

Aan de leden van de bestuursorganen van de Partieel te Splitsen Vennootschap en van de Nieuwe Vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend naar aanleiding van de Partiële Splitsing,

11.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN (ARTIKEL 677 JUNCTO ARTIKEL 743, 9° W.VENN.)

(a)De delen van activa en passiva van Rigs die zullen overgaan op de Nieuwe Vennootschap ingevolge de Partiële Splitsing zijn:

s r a.het Onroerend Goed met een boekwaarde op 30 september 2014, zijnde EUR 1.366.677. Het Onroerend Goed wordt overgedragen bezwaard met (i) een eersterangshypotheek gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariële akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 14 februari 2007, (ii) een tweederangshypotheek gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariële akte verleden voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge " notaris Louis Dierckx op 1 juli 2009 en (iii) een hypothecair mandaat gevestigd ten gunste van bepaalde

" lasthebbers waaronder KBC Lease Holding NV krachtens een notariële akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 1 juli 2009.

Het Onroerend Goed is verhuurd aan MNG Mango Belgique SPRL en S. Oliver België BVBA.

De overeenkomsten die betrekking hebben op het Onroerend Goed (met name de huurovereenkomsten (incl. garanties), de verzekeringen, de onderhoudscontracten, enz.) worden eveneens mee overgedragen aan de Nieuwe Vennootschap. De schuldvorderingen onder deze overeenkomsten worden overgedragen bezwaard met het pand op schuldvorderingen gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariële akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 1 juli 2009;

b.EUR 5.176.500 aan schuldvorderingen van Rigs op haar aandeelhouder Prowinko België Holding NV (ondememingsnummer 0476.703.728). De schuldvorderingen onder deze overeenkomsten worden overgedragen bezwaard met het pand op schuldvorderingen gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariële akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 1 juli 2009;

c.EUR 2.218.500 aan schuldvorderingen van Rigs op haar aandeelhouder Prime Retail Consultants NV

(ondememingsnummer 0453.505.583). De schuldvorderingen onder deze overeenkomsten worden

overgedragen bezwaard met het pand op schuldvorderingen gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariële akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 1 juli 2009; en

d.een gedeelte, ten belope van een hoofdsom van EUR 7.398.458 op 1 december 2014, van de rechten en verplichtingen onder het Kredietcontract van mei 2011 afgesloten tussen Rigs en KBC Bank NV (het "Kredietcontract") zal worden overgedragen aan de Nieuwe Vennootschap; met dien verstande dat de resterende hoofdsom van EUR 12.439.042 op 1 december 2014 niet zal worden overgedragen en eigendom van Rigs zal blijven;

een gedeelte, ten belope van de verhouding tussen de over te dragen hoofdsom onder het Kredietcontract en de totale uitstaande hoofdsom onder het Kredietcontract, van de rechten en verplichtingen onder de aan het Kredietcontract verbonden renteswap zullen worden overgedragen aan de Nieuwe Vennootschap; met dien verstande dat de resterende rechten en verplichtingen niet zullen worden overgedragen en eigendom van Rigs zullen blijven.

e.Uitgestelde belastingen (passivum) ten belope van EUR 367.389,61 openstaand op 31 december 2014, met betrekking tot de gespreide taxatie van de meerwaarde gerealiseerd op de verkoop door Rigs van Koning Albertstraat 2-10 - Winkelruimte 1 (Colours & Beauty).

(b)De activa en passiva welke niet uitdrukkelijk worden overgedragen in dit Splitsingsvoorstel zullen eigendom van Rigs blijven.

12.VLAAMS BODEMDECREET

Overeenkomstig het Vlaams Bodemdecreet wordt een partiële splitsing beschouwd als een overdracht van terreinen waarvoor de overdrager van deze terreinen (ie. de Partieel te Splitsen Vennootschap) bij OVAM een bodemattest dient te verkrijgen. De Partieel te Splitsen Vennootschap is vervolgens verplicht de inhoud van dit bodemattest mee te delen aan de Nieuwe Vennootschap.

De raad van bestuur van de Partieel te Splitsen Vennootschap verklaart dat er voor het Onroerend Goed een bodemattest voorhanden is dat afgeleverd werd door OVAM op datum van 16 oktober 2014. Hieronder wordt een uittreksel uit het attest opgenomen en het attest wordt eveneens in bijlage gevoegd van huidig voorstel:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, geiden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Er werd echter een nieuw bodemattest opgevraagd bij OVAM met betrekking tot het Onroerend Goed dit attest zal bij het verlijden van de partiële splitsingsakte ter beschikking gesteld worden van de Nieuwe Vennootschap.

13.STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN

Het College van Burgemeester en Schepenen der Stad Hasselt stelde op 10 oktober 2014 met betrekking tot het Onroerend Goed het volgende (de stedenbouwkundige inlichtingen):

"1, Het onroerend goed is gelegen in het gewestplan (K.S. de dato 03/10/1979) met als bestemming woongebieden met culturele, historische en/of esthetische waarde. Het oorspronkelijk gewestplan werd gewijzigd op 07.07.200,

a.Het onroerend goed is begrepen in volgende verordeningen:

Gemeentelijke verordeningen

- Wonen boven winkels  goedkeuring gemeenteraad op 16/12/1997

- Horeca op de Grote Markt goedkeuring gemeenteraad op 23/02/1999

- Politieverordening op kamerwoningen en studentenhuizen  goedkeuring gemeenteraad 27/06/2000 - Vergunningsplichtige bestemmingen en bestemmingswijzigingen  goedkeuring gemeenteraad 18/09/2007

a .1 1 }

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het behoud van de eengezinswoning  goedkeuring gemeenteraad 15/05/2007

Bestemming

2.22_19_1 Gewestplan : Oorspronkelijk plan - Goedgekeurd dd. 03/04/1979 Gewestplan Hasselt Genk

Geldig van : 0110411979 tot 3111212099 Referentie gemeente Referentie R.O.-Limburg : Zonering

" woongebieden met culturele, historische en/of esthetische waarde

2.43_2_4 Roofplan Gemeentelijk : Gedeeltelijke wijziging - Goedgekeurd dd. 24/09/1937 Grote Markt

2.52 2.3 Onteigeningsplan : Gedeeltelijke wijziging - Goedgekeurd dd. 24/09/1937 Grote Markt

b.Voar zover bekend zijn voor het onroerend goed bouwvergunningen of stedenbouwkundige vergunning

afgeleverd:

Bouwaanvragen:

- 2002100772/EV Verplaatsen van lift en traphal

Vergund dd. 16/01/2003

-1994/00713 Verbouwen van gelijkvloers van winkelput

Voorwaardelijk vergund dd, 17/11/1994

- 2002100630/KJ Herinrichting van appartement naar handel

Volledig dd.

- 1988/00013 Plaatsen van inkomdeur in etalage

Vergund dd. 14/01/1988

- 2007/00296/IS bestemmingswijziging van gemeenschappelijke trappenhal voor bovenliggende

Appartementen naar handelszone

Voorwaardelijk vergund dd. 24/05/2007

- 2003/00827/EV verbouwen van een handelspand met bovenliggende appartementen

Vergund dd. 15101/2004

- 2006/00790/IS bouwen, verbouwen en herinrichten van appartementen

Voorwaardelijk vergund dd, 01/03/2007

- 2005/00388/KG samenvoegen van gemeenschappelijke verticale circulatie (1 lift en trap) voor

bovenliggende appartementen van zowel pand Grote Markt 18 als pand Koning Albertstraat 2

Voorwaardelijk vergund dd. 02/06/2005

-1971/00270 BIJBOUWEN VAN 4DE VERDIEPING

Vergund dd. 03/12/1971

- 2006/00099/IS Samenvoegen van bestaande winkelruimten tot 1 grote winkelruimte.

Voorwaardelijk vergund dd. 20/04/2006

2001100290/KJ Aanpassen van etalageraam

Vergund dd. 27/06/2002

- 2009/00296/IS aanpassen van de gevel en reclame van een handelspand

Voorwaardelijk vergund dd. 14/05/2009

- 2009/00388/IS uitbreiden van appartementsgebouwen

Voorwaardelijk vergund dd. 22/10/2009

- 2009/00601/IS het wijzigen van de gevel en het plaatsen van reclame

Voorwaardelijk vergund dd. 24/09/2009

- 2009/00181/IS het opdelen van een bestaande winkelruimte in 2 winkels

Voorwaardelijk vergund dd. 26/03/2009

c.Voor zover bekend zijn voor het onroerend goed stedenbouwkundige misdrijven vastgesteld: NEE.

d.Voor zover bekend is het onroerend goed opgenomen in de inventaris van cultuurbezit."

14.VERZAKING PROVINCIALE ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ VLAAMS-BRABANT AAN HAAR

VOORKOOPRECHT

Partijen komen overeen dat de verwezenlijking van de Partiële Splitsing afhankelijk is van het bekomen van

de bevestiging van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Vlaams-Brabant dat deze laatste verzaakt aan

haar voorkooprecht op het Onroerend Goed.

15,VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP

DEZE VERDELING IS GEBASEERD (ARTIKEL 677 JUNCTO ARTIKEL 743, 10° W.VENN.)

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de Partieel te Splitsen Vennootschap, dat als volgt

samengesteld:

- Prowinko België Holding NV hebbende 700 aandelen, met volgnummers 301 tot 1000; en

- Prime Retail Consultants NV hebbende 300 aandelen, met volgnummers 1 tot 300.

worden de aandelen van de Nieuwe Vennootschap ais volgt verdeeld:

- Prowinko België Holding NV hebbende 700 aandelen, met volgnummers 301 tot 1000; en

- Prime Retail Consultants NV hebbende 300 aandelen, met volgnummers 1 tot 300.

16.GOEDKEURING DOOR SCHULDEISERS

Partijen komen overeen dat de Partiële Splitsing onderworpen is aan de opschortende voorwaarde van

goedkeuring door KBC Bank NV van de Partiële Splitsing,

17, KOSTEN

Alle kosten met betrekking tot de Partiële Splitsing zullen gedragen worden daar de Rips, met uitzondering van de registratierechten die eventueel verschuldigd zouden zijn naar aanleiding van de Partiële Splitsing. 18.NEERLEGGING EN VOLMACHT

Er wordt volmacht verfeend aan de bestuurders en de gedelegeerd bestuurder van de Partieel te Splitsen Vennootschap, alsook aan de heer Matthias Maselis, Alexandre Ooms, Sara Eggermont, Patrice Viaene, Wouter Van Der Veken, Esther Lanotte, Brice Hillen, Valerie Pauwels, Annick Garcet en/of één van hun collega's, advocaten en/of paralegals bij Clifford Chance LLP Brussel, elk met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om dit splitsingsvoorstel inclusief de bijlag en te ondertekenen, op te stellen, aan te passen en neer te leggen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, met inbegrip van het ondertekenen, wijzigen, vervolledigen en neerleggen van het Formulier l noodzakelijk voor publicatiedoeleinden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en in het algemeen al het nodige of nuttige te doen in het kader van de Partiële Splitsing.

Rigs verbindt er zich hierbij toe om de lasthebbers schadeloos te stellen voor elke schade die zij zouden kunnen oplopen ten gevolge van enige handeling gesteld ter uitvoering van deze volmacht. Verder verbindt = Rigs zich ertoe niet de nietigheid van enig besluit goedgekeurd door de lasthebbers te vorderen en geen enkele schadevergoeding van hen te vorderen.

Het splitsingsvoorstel zal overeenkomstig artikel 743 W.Venn. in fine uiterlijk zes weken voor de buitengewone algemene vergadering die over de Splitsing moet besluiten worden bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 W.Venn.

Opgemaakt in drie originelen te Brussel op 1 december 2014. Één origineel zal worden neergelegd in het vennootschapsdossier van de Partieel te Splitsen Vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel te , Brussel, één origineel zal worden bewaard op de zetel van de Partieel te Splitsen Vennootschap en één origineel zal worden bezorgd aan de notaris die de akte betreffende de Partiële Splitsing zal verlijden.

De heer Matthias Maselis

Advocaat

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Voór-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/09/2012
ÿþ~f 17..

eil

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

11

*iaisasss"

II

11

Ondernemingsnr : 0442.689.687

Benaming

{voluit) Rigs

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Louizalaan 32 bus 15, 1050 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen

Uit de Gewone Algemene Vergadering d.d. 6 juni 2012 is gebleken dat:

De Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft besloten de volgende mandaten van bestuurder te hernieuwen voor een periode van zes jaar, zodat die bij de Gewone Algemene Vergadering van 2018 zullen eindigen.

-Mandaat van Prowinko België Holding N.V., gevestigd te 1050 Brussel (België) Louizalaan 32 bus 15 met vaste vertegenwoordiger Dhr Max. Vorst.

-Mandaat van Prime Retail Consultants N.V., gevestigd te 1380 Lasnes (Ohain), Carré Gomand I met vaste vertegenwoordiger Dhr Philip. van Perlstein,

Het mandaat als bestuurder van de heer Max Vorst vervalt bij deze algemene vergadering en wordt niet hernieuwd.

Uit de Raad van Bestuur d.d. 6 juni 2012 is gebleken dat:

De Raad van Bestuur heeft besloten met eenparigheid van stemmen om het mandaat als gedelegeerd bestuurder van Prowinko België Holding N.V. met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 32 bus 15, te verlengen voor een periode van zes jaar.

Prowinko België Holding N.V.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Max. Vorst

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

BRUSSEL

1 S SEP 201É

Griffie

02/02/2015
ÿþr mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van de akte

neergele ;dlcrli.v 9i:t ai op



aº%~

4 1 .1.n. ie 2fJ ï5

r griffie ven C11tbaniC van !:'v';D,Gfiffi.@.: i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







1 X1,211"

t' r



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

:;

"

Ondernemingsar : 0442.689.687

Benaming (voluit) : R1GS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 32 bus 15 Avenue Louise

1050 Brussel

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door incorporatie van reservers - Met splitsing

gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing (artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen) door oprichting van een nieuwe vennootschap - proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de partieel gesplitste vennootschap

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Louis Dierckx, notaris te Turnhout op negentien januari tweeduizend vijftien, eerstdaags te registreren:

; BLIJKT DAT VOLGENDE BESLISSINGEN WERDEN GENOMEN:

1, De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door incorporatie van beschikbare en belaste reserves in het kapitaal voor een bedrag van driehonderd vijftien i duizCnd tweehonderd tachtig euro vierenveertig cent (¬ 315.280,44), om het kapitaal te brengen van achtenzestigduizend zevenhonderd drieëndertig duizend euro tweeëntwintig cent (¬ 68.733,22) naar driehonderd vierentachtig duizend dertien euro zesenzestig cent (¬ 384.013,66), zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de bestaande fractiewaarde per aandeel,

2, Na kennisname van de verslagen en documenten opgesteld overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het splitsingsvoorstel de dato 1 december 2014, neergelegd op de griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel te Brussel op 2 december 2014 en beslissing tot partiële splitsing van de vennootschap conform de modaliteiten en de voorwaarden uiteengezet in het splitsingsvoorstel ;; door overgang van het hierna uitvoeriger beschreven 'af te splitsen vermogen' van de partieel te splitsen vennootschap naar de nieuw op te richten vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap `BARLOW RETAIL INVgST', afgekort'SRI', met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 32 bus 15, hierna genoemd j 'de nieuw op te richten vennootschap' en dit zonder dat de partieel te splitsen vennootschap ophoudt te

bestaan. ,

}let af te splitsen vermogen zal overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap volgens de opdeling en

modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

3. Vaststelling van en omschrijving van de overgang van het af te splitsen vermogen.

De voorgenomen partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap omvat het hierna

beschreven af te splitsen vermogen: '

i. a. het onroerend goed te Hasselt, Koning Albertstraat 2, zijnde de winkelruimten 2 en 3, met een

1,1 boekwaarde op 31 december 2014, zijnde ¬ 't.335.484, Het onroerend goed wordt overgedragen bezwaard met (i) een eersterangshypotheek gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariele akte verleden ï, voor notaris Louis Dierckx op 14 februari 2007, (ii) een tweederangshypotheek gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariele akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 1 juli 2009 en (iii) een hypothecair mandaat gevestigd ten gunste van bepaalde lasthebbers waaronder KBC Lease Holding NV krachtens een notariele akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 1 juli 2009.

Het onroerend goed is verhuurd aan MNG Mango Belgique SPRL en S. Oliver Belgie BVBA. De overeenkomsten die betrekking hebben op het onroerend goed (met name de huurovereenkomsten (inca. garanties), de verzekeringen, de onderhoudscontracten, enz.) worden eveneens mee overgedragen aan de lï Nieuw op te richten Vennootschap, De schuldvorderingen onder deze overeenkomsten worden overgedragen bezwaard met het pand op schuldvorderingen gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariele

i, akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 1 juli 2009; ;

b. ¬ 5.176.500 aan schuldvorderingen van de Vennootschap op haar aandeelhouder Prowinko Seigle Holding NV (ondernemingsnummer 0476.703.728); De schuldvorderingen onder deze overeenkomsten worden j overgedragen bezwaard met het pand op schuldvorderingen gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariele akte verleden voor notaris Louis Dierckx op _l juli 2009;_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s } mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



c. ¬ 2218.500 aan schuldvorderingen van de Vennootschap op haar aandeelhouder Prime Retail Consultants NV (ondernemingsnummer 0453.505.583). De schuldvorderingen onder deze overeenkomsten worden overgedragen bezwaard met het pand op schuldvorderingen gevestigd ten gunste van KBC Bank NV krachtens een notariele akte verleden voor notaris Louis Dierckx op 1 juli 2009;

d. een gedeelte, ten belope van een hoofdsom van ¬ 7.398.458 op 31 december 2014, van de rechten en verplichtingen onder het kredietcontract van mei 2011 afgesloten tussen de Vennootschap en KBC Bank NV (het "Kredietcontract") zal worden overgedragen aan de Nieuw op te richten Vennootschap; met dien verstande dat de resterende hoofdsom van ¬ 12.439.042 op 31 december 2014 niet zal worden overgedragen en eigendom van de Vennootschap zal blijven;

e. de rechten en verplichtingen onder een gedeelte van de aan het Kredietcontract verbonden renteswap, i.e. op een totaal notioneel kredietbedrag van ¬ 5.549.540,63, zullen worden overgedragen aan de Nieuw op te richten Vennootschap; met dien verstande dat de resterende rechten en verplichtingen niet zullen worden overgedragen en eigendom van Rigs zullen blijven; en

f. Uitgestelde belastingen (passivum) ten belope van ¬ 367.389,61 openstaand op 31 december 2014, met betrekking tot de gespreide taxatie van de meerwaarde gerealiseerd op de verkoop door de Vennootschap van Koning Albertstraat 2-10 - Winkelruimte 1 verhuurd aan Colours & Beauty.

Zoals deze ingebrachte goederen ook beschreven worden in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De activa en passiva welke niet uitdrukkelijk worden overgedragen zullen eigendom van de Vennootschap blijven.

De algemene vergadering beslist dat, teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het verrnogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, uitdrukkelijk bedongen wordt dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de Partieel te Splitsen Vennootschap dan wel aan de Nieuw op te richten Vennootschap verblijven, toekomen aan de Partieel te Splitsen Vennootschap.

4. Toekenning van nieuwe aandelen in de nieuw op te richten vennootschap

Ruilverhouding

De vergadering stelt vast dat voor één aandeel van de Partieel te Splitsen Vennootschap er één nieuw aandeel in de Nieuw op te richten Vennootschap zal worden uitgereikt, hetzij duizend (1.000) nieuwe aandelen.

Aangezien de onderhavige operatie een partiële splitsing betreft waarbij het af te splitsen vermogen overgaat op de Nieuw op te richten Vennootschap zonder dat de te Splitsen Vennootschap ophoudt te bestaan, dienen de bestaande aandelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap niet te worden geruild.

De Nieuw op te richten Vennootschap zal in totaal duizend (1.000) nieuwe aandelen uitgeven aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap en dit in dezelfde verhouding tot de aandelen in de Vennootschap die deze aandeelhouders thans aanhouden.

Toekenningswilze

De aandelen van de Nieuw op te richten Vennootschap die toekomen aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap ter vergoeding van de overgang van het af te splitsen vermogen zullen worden toegekend als volgt:

- aan de naamloze vennootschap "PROWINKO BELGIE HOLDING", met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 32 bus 15, 0476.703.728 RPR Brussel, zevenhonderd nieuwe aandelen.

- aan de naamloze vennootschap "PRIME RETAIL CONSULTANTS", met zetel te 1380 Lasne (Ohain), Carré Gomand 1, B.T.W. BE 0453.505.583 RPR Nijvel, driehonderd nieuwe aandelen.

Deelname in de winst en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De vergadering heeft vastgesteld dat overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nieuw gecreëerde aandelen van de Nieuw op te richten Vennootschap in de winst (resultaten) deelnemen vanaf 19 januari 2015,

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen betreffende dit recht.

Boekhoudkundige, fiscale en juridische datum

De handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap zullen boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap vanaf 1 januari 2015 (inbegrepen) in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het Af te Splitsen Vermogen dat in de Verkrijgende Vennootschap werd ingebracht evenwel vanuit juridisch oogpunt vanaf 19 januari 2015.

Revisoraal verslag

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren/Réviseurs d'Entreprises", afgekort "Deloitte Bedrijfsrevisoren" vertegenwoordigd door Dhr Rick Neckebroeck, bedrijfsrevisor, heeft daarenboven op 16 januari en schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 444 juncto 742§3 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging of kapitaalinbreng in de Nieuw op te richten Vennootschap in het kader van onderhavige partiële splitsing.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap Barlow Refait Invest NV bestaat uit twee schuldvorderingen, een gebouw gelegen te Hasselt, Koning Albertstraat, een deel van een lening en een deel van een voorziening voor uitgestelde belasting van de vennootschap Rigs NV door middel van een partiële splitsing waarvan het netto actief 964.636,45 EUR bedraagt. Het geplaatst kapitaal van de vennootschap Barlow Retail Invest NV bil oprichting zal 104.919,32 EUR bedragen.

De veerichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te '

geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Q' De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Q' De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waanlering bedrijfseconomisch verantwoord is, rekening houdende dat het hier gaat over een partiële splitsing, en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.000 aandelen van de vennootschap Barlow Retail

Invest NV op naam en zonder nominale waarde.

We willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het instituut van de

Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting, de

waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding,

Diegem, 16 januari 2015"

5. Kapitaalvermindering

Als een rechtstreeks gevolg van de partiële splitsing, heeft de algemene vergadering beslist tot de vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met een bedrag van honderd en vierduizend negenhonderd negentien euro tweeëndertig cent (¬ 104.919,32) zodat het kapitaal wordt teruggebracht van driehonderd vierentachtig duizend dertien euro tweeëntwintig cent (¬ 384.013,22) op tweehonderd negenenzeventig duizend vierennegentig euro vierendertig cent (¬ 279.094,34) zonder vernietiging van aandelen.

De andere posten van het eigen vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap worden gewijzigd ais volgt:

Post belastingvrije reserves wordt verminderd met EUR 670.171,92

Post overgedragen winst wordt verminderd met EUR 189.545,21

6. Vaststelling kapitaalvermindering

De vergadering heeft vastgesteld en heeft notaris Louis Dierckx te Turnhout verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus gebracht werd op tweehonderd negenenzeventig duizend vierennegentig euro vierendertig cent (¬ 279.094,34)

vertegenwoordigd door duizend (1,000) aandelen.

7. Wijziging van artikel 5 en artikel 32 van de statuten

Gelet op voormelde kapitaalvermindering heeft de vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijziging als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd negenenzeventig duizend vierennegentig euro vierendertig cent (279.094,34 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen."

De vergadering heeft beslist om tevens artikel 32 van de statuten te wijzigen, teneinde dit in overeenstemming te brengen met de thans geldende wet, als volgt:

"De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering, behoudens andersluidende bepalingen in onderhavige statuten.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan en zij bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel, gelegen in het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, ter bevestiging worden voorgelegd,

De vereffenaars in college handelend, hebben de meest ruime bevoegdheden voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

8. Machtiging bestuursorgaan

De vergadering heeft aan het bestuursorgaan bijzondere machtiging verleend om voorgaande beslissingen

uit te voeren.

9. Volmacht formaliteiten

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan:

(1) Chloé Raman, geboren te Dendermonde op 23 augustus 1982, wonende te 9300 Aalst, Kalfstraat 7 bus 3.2;

(2) Annick Garcet en Valerie Pauwels die voor deze doeleinden en enkel daarvoor, woonstkeuze doen bij het advocatenkantoor Clifford Chance LLP, met bijkantoor, te Louizalaan 65 bus 2, 1050 Brussel,

met macht om ieder afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde alsook om de inschrijving in het aandeelhoudersregister van de Nieuw op te richten Vennootschap, te verzekeren.

10. Oprichting en goedkeuring van de statuten van de nieuw op te richten vennootschap

De vergadering heeft met eenparigheid beslist tot oprichting van de naamloze vennootschap BARLOW RETAIL INVEST, met maatschappelijk zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 32 bus 15 en heeft de statuten goedgekeurd. Een uittreksel van de statuten, de tijdelijke bepalingen en de benoeming van de bestuurders, met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap BARLOW RETAIL INVEST werd afzonderlijk en tegelijk neergelegd met het oog op de publicatie.

De vergadering heeft vastgesteld dat het netto eigen vermogen van het Af te Splitsen Vermogen per 31 december 2014 negenhonderd vierenzestig duizend zeshonderd zesendertig euro vijfenveertig cent (¬ 964.636,45) bedraagt en besliste dat honderd en vierduizend negenhonderd negentien euro tweeëndertig cent (104.919,32 ¬ ) wordt toegekend aan de post'Kapitaal' vertegenwoordigd door duizend volledig volgestorte aandelen; het verschil wordt toegekend als volgt:

¬ 670,171,92 toegekend aan de post belastingvrije reserves; en

¬ 189,545,21 toegekend aan de post overgedragen winst

Het vermogen van de Nieuw op te richten Vennootschap werd gevormd middels inbreng in natura via de krachtens de partiële splitsing uit het vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap overgedragen af te splitsen vermogen zoals hierboven beschreven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Louis Dierckx

Bijgevoegde stukken:

- een uitgifte van het proces-verbaal opgemaakt voor ondergetekende notaris op 1910112015; gecoördineerde statuten;

~ f



" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 31.07.2012 12367-0520-019
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 30.08.2011 11498-0275-019
17/02/2011
ÿþ;,_-----.----------------...._.._---...---_._._.__

Ondememingsnr : 0442.689.687

Benaming : RIGS

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Quatre Brasstraat 6 bus 6

1000 Brussel

Onderwerp akte :NV: zetelwijziging

ji De Raad van bestuur van de naamloze vennootschap u RIGS» heeft bij proces-verbaal de dato 21 januari 2011 beslist dat de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar B-1050 Brussel, Louizalaan 32 bus 15 met ingang:; van 21 januari 2011.

(getekend)

Gedelegeerd bestuurder

'; Prowinko België Holding N.V., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Max Armand,:

Bernard Vorst.

ij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Luik

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iii

*11026608*

Vc

let: aar Belt Staal

0 7 FEV. Zeil

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.01.2015, NGL 09.03.2015 15058-0572-020
16/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 05.11.2010 10602-0540-019
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 29.06.2009 09330-0368-016
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 30.06.2008 08350-0109-014
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.02.2007, NGL 07.03.2007 07067-4846-016
02/03/2007 : HA077595
29/06/2006 : HA077595
01/08/2005 : HA077595
08/07/2005 : HA077595
22/06/2004 : HA077595
23/07/2003 : HA077595
19/07/2002 : HA077595
23/08/2001 : HA077595
25/07/2000 : HA077595
23/07/1999 : HA077595
19/07/1996 : HA77595
25/04/1995 : HA77595
01/01/1993 : HA77595
18/02/1992 : HA77595
08/01/1991 : HA77595

Coordonnées
RIGS

Adresse
LOUIZALAAN 32, BUS 15 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale