RIVUS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIVUS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.541.734

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14353-0065-016
04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.08.2013, NGL 29.08.2013 13502-0339-017
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.08.2012, NGL 22.08.2012 12446-0194-018
08/02/2012
ÿþnad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

1

BRUSSE~.

26 ~ , Mi

tiaoaaas~*

bel ac BE Sta

(3ndememingsnr : 0817.541.734

= Benaming (voluit) : RiliUS

ei

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Sint Michielslaan 2

1150 Brussel

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Kris Ducatteeuw te Edegem op negentien januari tweeduizend en twaalf dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk Rivus met zetel te 1150 Brussel (Sint Pieters Woluwe), Sint Michielslaan 2, KBO i!0817.541.734, RPR Brussel.

Gans het kapitaal was vertegenwoordigd.

Met eenparigheid van stemmen is volgende beslissing genomen :

De benaming van de vennootschap wordt gewijzigd van "Rivus" naar "van Zantbeek".

Dienvolgens wordt artikel 1 van de statuten aangepast aan de genomen beslissing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (getekend F. Van Cauwenbergh)

Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2011
ÿþ mod 2. i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : van Zantbeek (voluit)

Voor- If 11f 111f (II Il 11111111f f1111 1f

behouden *11120 085*

aan het

Belgisch

Staatsblad

u



Onalernemingsnr : 0817.541.734

u-,

2(2'ù ~

~

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lehoucklaan 40

8670 Koksijde (Oostduinkerke)

Onderwerp akte :Wijziging maatschappelijk doel - Aanvulling van de burgerlijke aard van de vennootschap bij de rechtsvorm - Wijziging maatschappelijke benaming - Verplaatsing maatschappelijke zetel- Wijziging van de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten - Wijziging overdrachtsregeling van de aandelen - Wijziging bestuursregeling - Wijziging van de bevoegdheden van de zaakvoerder - Wijziging externe vertegenwoordiging - Wijziging van de 1' regeling van de controle - Wijziging vereffeningsprocedure - Schrapping van de regeling van de woonstkeuze - Toevoeging van een geschillenregeling - Aanneming nieuwe versie van statuten

Uit het proces-verbaal gesloten voor notaris Christian Van1l BeIIe, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de' rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 15 juli 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat de

vennoten van de besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid "van Zantbeek", waarvan de maatschappelijke zetelf gevestigd is te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Lehoucklaan 40, KBO .0817.541.734, RPR Veurne, volgende beslissingen hebben genomen:

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL EN BIJGEVOLG WIJZIGING' VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te 'wijzigen en artikel 3 van de statuten integraal te schrappen en te: .vervangen door de tekst opgenomen in het voormelde verslag en zoals. ;blijkt uit de hieronder integraal vermelde statuten.

AANVULLING VAN DE BURGERLIJKE AARD VAN DE VENNOOTSCHAP BIJ DE. RECHTSVORM EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 1 VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist de burgerlijke aard van de vennootschap bij de rechtsvorm aan te vullen en bijgevolg artikel 1 van de, statuten daaraan aan te passen zoals blijkt uit de hieronder integraal vermelde statuten.

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "RIVUS" met ingang vanaf heden en de eerste alinea van de tekst van artikel 1 van de statuten te', vervangen zoals blijkt uit de hieronder integraal vermelde statuten.

VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de: 'vennootschap te verplaatsen van 8670 Koksijde (Oostduinkerke),: Lehoucklaan 40 naar 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Sint 'Michielslaan 2, met ingang vanaf heden en bijgevolg de eerste :alinea van de tekst van artikel 2 van de statuten te vervangen 'zoals blijkt uit de hieronder integraal vermelde statuten.

WIJZIGING UITOEFENING VAN DE AAN DE AANDELEN VERBONDEN. :RECHTEN.

De vergadering beslist de regeling van de uitoefening van de :aan de aandelen verbonden rechten te wijzigen en bijgevolg de tekst .van artikel 9 te vervangen zoals blijkt uit de hieronder integraal. vermelde statuten.

WIJZIGING REGELING OVERDRACHT VAN DE AANDELEN

De vergadering beslist de regeling van de overdracht van de ,aandelen te wijzigen en bijgevolg de tekst van artikel 10 integraal te vervangen zoals blijkt uit de hieronder integraal vermelde ;statuten.

WIJZIGING BESTUURSREGLING

De vergadering beslist dat de bestuursregling aan te passen en bijgevolg artikel 13 van de statuten te vervangen zoals blijkt uit ;de hieronder integraal vermelde statuten.

WIJZIGING VAN DE BEVOEGHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist de bevoegdheden van de zaakvoerder aan te passen en bijgevolg artikel 14 van de statuten te vervangene zoals blijkt uit de hieronder integraal vermelde statuten.

WIJZIGING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vergadering beslist om de regeling van de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen en bijgevolg artikel 16 van de statuten te vervangen zoals blijkt uit de: ,hieronder integraal vermelde statuten.

WIJZIGING VAN DE REGELING OVER DE CONTROLE

"

De vergadering beslist te regeling betreffende de controle aan :te passen en bijgevolg artikel 18 van de statuten te vervangen zoals blijkt uit de hieronder integraal vermelde statuten.

WIJZIGING REGELING VEREFFENINGPROCEDURE

De vergadering beslist de regeling van de.

vereffeningsprocedure aan te passen en bijgevolg artikel 35 van de, statuten te wijzigen door in fine van dit artikel de volgende zin toe te voegen:

"De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn." SCHRAPPING VAN DE REGELING VAN DE WOONSTKEUZE EN TOEVOEGING VAN DE REGELING BETREFFENDE DE GESCHILLEN

De vergadering beslist de regeling van de woonstkeuze te schrappen en de toevoeging van de regeling betreffende de geschillenregeling te doen en bijgevolg vervanging van artikel 37: van de statuten zoals blijkt uit de hieronder integraal vermelde statuten.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze aan te passen, zowel inhoudelijk als terminologisch, aan het Wetboek van Vennootschappen. en aan de hiervoor genomen beslissingen, als volgt (bij uittreksel):

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de: :rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met: .beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "RIVUS".

Maatschappelijke zetel

Voor" behmelen ' aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1150 Brussel (Sint Pieters Woluwe), Sint Michielslaan 2.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep; 'van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle; aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van, advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk; mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van; gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten' en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van: iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of; vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap heeft tevens tot doel haar roerende en onroerende activa oordeelkundig te beheren en aldus te beleggen en ;herbeleggen in roerende of onroerende goederen in het binnen of buitenland zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar, De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke

'maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan! geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke: handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

Duur

De vennootschap is voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfendertigduizend euro. (35.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen' zonder vermelding van nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest,' kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, .voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de, algemene vergadering.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van' de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door, de zaakvoerder. Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door: .de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk' van zijn opdracht en aansprakelijk voor;

voor de uitvoering

bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de

vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door:

een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op laatste vrijdag van de

maand mei om 20 uur.

Jaarrekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

op - 31 december

van

wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een voorafneming is niet meer verplicht tiende van het geplaatst kapitaal

de zaakvoerder beslist de algemene vergadering meerderheid van de uitgebrachte stemmen over' saldo van de netto-winst.

gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap: worden door een besluit van de algemene: de regels die voor de wijziging van de statuten

van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de: zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en;

eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene:

vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke', voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies: is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal,: kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk; minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de

vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de':

rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan - ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door; een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de' algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon' voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dienti te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van. vennootschappen

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of; op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De; vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door> de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van': dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder' of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaarsi gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de' vereffenaars.

De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt elk jaar.

Uitkering

Jaarlijks bedrag van wettelijke reserve; deze wanneer het reservefonds bereikt.

Op voorstel van

jaarlijks bij gewone

de bestemming van het Ontbinding Algemeen Behoudens de

slechts ontbonden

vergadering volgens

zijn gesteld.

Alarmbelprocedure Wanneer tengevolge

een

één

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de'. vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van, koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van; de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder' al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit; die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet; staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van. -kapitaal."

MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de. .zaakvoerder, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk' te handelen en met macht van indeplaatsstelling, alleen handelend' .en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te ;vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-Administratie.

Voor analytisch uittreksel,

Christian Van Belle

Geassocieerd notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- Uitgifte van het proces-verbaal de dato 15 juli 2011 met twee volmachten en akkoord van de stafhouder de dato 23 juni 2011;

- Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen met balans afgesloten op 31 mei 2011;

- De gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 06.07.2011 11279-0186-011
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 26.07.2016 16349-0288-011

Coordonnées
RIVUS

Adresse
SINT-MICHIELSLAAN 2 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale