RMK MOENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RMK MOENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.323.388

Publication

21/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

~S....L

.- ~~~

~. ^t~ '~j%

I ~ .1~ ~~

Griffie

~

uii~u~~uwig~~~uu

" 19064 8*

Ondernemingsnr : 0892.323.388

Benaming

(voluit) : RMK MOENS

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Henri Wafelaertsstraat 34, 1060 Sint-Gillis (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel van het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 04/03/2014 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap om 11u.

Alle vennoten zijn aanwezig.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid der stemmen hetgeen volgt:

De maatschappelijke zetel wordt, vanaf 04/03/2014, overgebracht naar

Marcel Meyerslaan 5/1, 8420 De Haan.

Moens Roeland

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van LuikkBB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0223-011
31/12/2012
ÿþ, 4

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Waa111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 $ DEC. 2012 DE GRIFFIER, Griffie

Ondernemingsnr : 0892.323.388

Benaming

(voluit) : RMK Moens B.V.B.A.

(verkort) : RMK Moens

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Platte Lostraat, 469, 3010 Kessel-La

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaasting van de maatschappelijke zetel

De raad van zaakvoerders bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 34, Rue Henri Wafelaerts, 1060 Brussel, met ingang van 1 december 2012.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Tax Consult N.V., met de bevoegdheid tot delegatie, am alle formaliteiten met betrekking tot de publicatie van deze beslissing.

Marie-Lise Swinne

Tax Consult N.V.,

11111111

*12209144*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2011
ÿþL~'~k~:

t__,

mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OMO

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 8 SEP, 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0892.323.388

Benaming : RMK Moens

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Platte Lostraat 469

3010 Leuven (Kessel-Lo)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING  AANNEMING VAN NiEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel op 29 maugustus; 2011, Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RMK Moens", met zetel te B-3010 Kessel-Lo, Platte Lostraat 469, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste besluit: Verslag opgemaakt conform artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen Tweede besluit: Doelswiiziaing

Zoals voorgesteld door de Zaakvoerder beslist de vergadering het doel van de vennootschap uit te breiden met andere activiteiten en het te vervangen met de tekst als volgt :

De vennootschap heeft tot doel, in de Europese Gemeenschap en buiten de Europese Gemeenschap, in; eigen naam alsook voor rekening van derden of via participatie:

-Het verstrekken van consultancy-diensten en/of het vertrekken van raadgeving of hieraan gelieerde: diensten inzake financieel beheer en strategisch management alsook aangaande algemeen management, corporate governance en communicatie aan ondernemingen, organisaties, politieke entiteiten en individuen.

-Het verstrekken van alle management diensten al dan niet verbonden aan bovengenoemde onderwerpen. ;

-Het importeren, aankopen, verkopen en adverteren van voedingssupplementen en middelen die verbonden; zijn met het optimaliseren van de immuniteit van de gebruiker alsook het verlenen van aile advies hieromtrent.

-De import, export, aankoop en verkoop van, alsook de uitoefening van commissionairsactiviteiten inzake; wijnen en al dan niet alcoholhoudende dranken alsook het verlenen van alle advies hieromtrent.

-De import, export, aankoop en verkoop van, alsook de uitoefening van commissionairsactiviteiten inzake essentiële oliën en tevens het verlenen van alle advies hieromtrent.

-De import, export, aankoop en verkoop van, alsook de uitoefening van commissionairsactiviteiten inzake edelstenen, juwelen en alle soorten parels en tevens het verlenen van alle advies hieromtrent.

-Het uitoefenen van alle activiteiten alsook het verlenen van advies inzake en verbonden aan public-' relations, promotie en promotionele events en marketing.

-Het verstrekken van aile activiteiten en diensten inzake en verbonden aan ambulante revalidatieactiviteiten, lichamelijk welzijn en overige menselijke gezondheidszorg.

-Het uitbaten van wellness centra, alsook het importeren en exporteren van en het handelen in wellness- en; daaraan gerelateerde producten.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe; technologieën en hun toepassingen.

-De organisatie en coördinatie, het geven alsook het bijwonen van seminaries, voordrachten, opleidingen, symposia, workshops, beurzen, tentoonstellingen, vernissages, evenementen en manifestaties, zowel van; wetenschappelijke, economische, technologische, artistieke, culturele, sportieve, culinaire, recreatieve als van; ;; sociale aard, in de ruimste zin van het woord. Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief.

-Het verwerven, ontwikkelen, kopen en verkopen of op andere wijze aanbieden van aile octrooien, licenties,' ;; handelsmerken, auteursrechten, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten of aanverwante; immateriële duurzame activa die rechtstreeks of onrechtstreeks met de doelomschrijving of activiteiten verband; houden en die bijdragen tot haar ontwikkeling.

-Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, het; verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet; gemeubeld, hef opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het;

;;_productief maken ,v_en onroeren0_9 goederen_pf onroerende_zakelijker çl,;en_ __ =

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad nad 2.1



-Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in alle vennootschappen - en verenigingen,' bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of andere doeleinden evenals het beheer en de valorisatie van deze participaties.

-Het verrichten van alle financiële transacties zoals de verwerving door aankoop of anderszins, van enige effecten, obligaties en aandelen van al dan niet verbonden ondernemingen.

-De aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten alsook de aankoop, verkoop, cessie, concessie en exploitatie van intellectuele rechten.

-Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

-Het starten van elke onderneming, het oprichten van elke vennootschap, het realiseren van een inbreng in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, het onderschrijven, aan- en verkopen van aandelen en- deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, het verschaffen van voorschotten en leningen en het borg staan ten aanzien van ieder persoon.

-Het borgstellen en het verschaffen van leningen ten gunste van vennootschappen waarin de vennootsbhap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

-Het waarnemen van mandaten zoals deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of rechtspersonen en organisaties. Zij kan tevens mandaten opnemen in verenigingen.

-Het stellen van elke roerende of onroerende handeling die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doel of gelijkaardige doelen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in de wettelijke bepalingen inzake vennootschappen. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunninglattest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan."

eerde besluit: Wiizininp van de datum van de algemene verciaderinq

De vergadering beslist om de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te vervangen door 26 mei van elk jaar om 19 uur, ook wanneer deze datum een weekend- of feestdag blijkt te zijn. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op 26 mei 2012.

Vierde besluit: Statutenwiiziginq

De vergadering beslist om de statuten te wijzigen teneinde ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en aanneming van een nieuwe versie van de statuten, vervolgens verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap in het nederlandstalige landsgedeelte van Belgïe

Vijfde besluit: Machten.

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de Zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan de instrumenterende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stelten, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

- 1 verslag van de zaakvoerder

- 1 coördinatie

r,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 11.07.2011 11286-0165-010
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 17.06.2010 10192-0299-009
24/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 05.06.2009, DPT 16.06.2009 09255-0285-009

Coordonnées
RMK MOENS

Adresse
RUE HENRI WAFELAERTS 34 1060 BRUSSEL

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale