ROBIMMO & CO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ROBIMMO & CO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.475.056

Publication

29/08/2014
ÿþMod Word 11.1

En de bijlagen het Belgisch Staàtsblád~% k c~ aken kopie

~.bij g ~~~ ~~,, .,

na neerlegging ter griffie van de. akte

L 0 Awr~. ~~{r

~ fy L7. ~V1~j

ter ~7riIgj.c da

1 e Ie

riFl h y

ti

t4l1gereChtbaJdç korphet0Gi C'uSSerGriffie

Ondernemingsnr : 0436.475.056

Benaming

tvoluit) : ROBIMMO & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan nummer 176 bus 9 te Brussel (1050 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming door de Naamloze Vennootschap "HAM"Ontbinding zonder vereffening.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ROBIMMO & CO", met maatschappelijke zetel te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtsperso-nenregister te Brussel onder nummer 0436.475.056 opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op tweeëntwintig mei tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3, op zevenentwintig mei daaropvolgend, boek 512 blad 56 vak 1, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Adviseur ai. Wim. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT.

FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "HAM"

Der aandeelhouders van 'HAM" beslist de vergadering, in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, de onderhavige vennootschap te fuseren met de naamloze vennootschap "HAM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan 17619, BTW en Ondernemingsnummer (RPR Brussel) 0445.312.449, eigenares van al de aandelen van de onderhavige vennootschap, bij wijze van óverdracht door de onderhavige vennootschap in de gezegde vennootschap "HAM" van haar vermogen omvattend gans haar actieve en passieve toestand, niets uitgezonderd noch voorbehouden, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, op basis van de tussentijdse rekeningen per dertig september tweeduizend dertien, zodat al de verrichtingen gedaan door onderhavige vennootschap sinds` èen oktober tweeduizend dertien vanaf nul uur tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie gedaan zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Ten gevolge van de fusie:

a. wordt de onderhavige vennootschap ontbonden zonder vereffening;

b. zal de goedkeuring van de balansen van de overgenomen vennootschap m.b.t. het huidige boekjaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap "HAM" gelden als kwijting voor de bestuurders van de onderhavige vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tussen de eerste januari tweeduizend dertien en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

TWEEDE BESLUIT.

BEWARING VAN DOCUMENTEN

Hij beslist de vergadering dat de boeken en de documenten van de overgenomen vennootschap op de zetel

van de venncotschap "HAM" zullen bewaard worden gedurende door de wet bepaalde termijnen.

DERDE BESLUIT.

MACHTEN

Hij beslist de vergadering aan de heer Baron van HÜVELL tot WESTERFLIER Thibaut, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Vredelaan 4, alleen handelend, alle machten te verlenen om op de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap de verwezenlijking van de onderhavige fusie vast te stellen, het overgedragen vermogen te beschrijven en de heer hypotheekbewaarder uitdrukkelijkte ontslagen om ambtshalve inschrijving te nemen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IYI Uni YV~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Veer-,bèhouden

aan het, Belggi~sch Statsblad

I> f&

Hij beslist de vergadering aan Mevrouw Marie-Valentine GERVAIS, wonende te 1785 Merchtem, Processiebaan 14, alle machten te verlenen, met bevoegdheid deze machten te delegeren, teneinde de administratieve formali-teiten daaropvolgend de fusie te verwezenlijken en elke inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Ondernemingen Kruispuntbank en in alle administratie, alsook de doorhaling van het B1W-nummer, uit te voeren..

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2013
ÿþMod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J11l(1e~u1.11t1uiw1111

BRUSSEL

-11- 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0436.475.056

Benaming

(voluit) : Robimmo & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Louizalaan 176/9 -1 050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

FUSIEVERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR

AAN DE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS

Fusie door opslorping van de naamloze vennootschap ROBIMMO & CO door de naamloze vennootschap HAM.

TUSSEN

-B.F.S.H. Management CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.267.301, vertegenwoordigd door de heer van Hbvell tot Westerflier Thibaut;

-Imsowa NV, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0444.917.917, vertegenwoordigd door Mevrouw Cornelia van Hbvell-Verwater;

-Mevrouw Dagou Julie, wonende te B-1180 Brussel, Gelovigenstraat 50, houdster van het rijksregistemummer 80.07.19-404.76.

Bestuurders van Robimmo & Co NV, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 17619, en ondernemingsnummer 0436.475.056,

EN

-B.F.S.H. Management CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.267.301, vertegenwoordigd door de heer van

H6vell tot Westerflier Thibaut; ,

-De heer van Htivell tot Westerflier Thibaut, wonende te B-1180 Brussel, Groene Jagerslaan 23, houder van het rijksregistemummer 70.07.12-361.22;

-Mevrouw Dagou Julie, wonende te B-1180 Brussel, Gelovigenstraat 50, houdster van het rijksregistemummer 80.07.19-404.76.

Bestuurders van HAM NV, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176/9, en ondernemingsnummer 0445.312.449,

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wordt het volgende uiteengezet:

Overeenkomstig artikels 676, 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de Raden van Bestuur van de vennootschappen Robimmo & Co NV en HAM NV dit verslag opgesteld waarin de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop deze zal plaatshebben worden uiteengezet.

Reden van de fusie:

De raden van bestuur voorzien de twee voornoemde vennootschappen te fuseren met de volgende

doelstellingen:

-de activiteiten te herstructureren,

-de bestaande juridische, operationele en administratieve structuren te optimaliseren en vereenvoudigen,

-de creatie van een eengemaakte operationele en economische strategie, zonder belangenconflicten,

-het beheer van de thesaurie te optimaliseren,

-beheerskosten te besparen,

-de financieringsmogelijkheden van huidige en toekomstige projecten te verbeteren,

-een meer solvabele balans te creëren alsook een grotere activapool.

Vanuit een juridisch oogpunt is de fusie door opslorping de meest geschikte operatie om deze doelstellingen te verwezenlijken.

De raad van bestuur van Robimmo & Co verklaart dat de vennootschap de volgende vastgoederen bezit:

-1 studio aan de Hoogstraat 121, 1000 Brussel, 5de verdieping

-1 studio aan de Hoogstraat 125, 1000 Brussel, 5de verdieping

-1 appartement aan de Hoogstraat 125, 1000 Brussel, 2de verdieping

-2 parkings aan de Maria van Hongarijelaan 52-56, 1083 Ganshoren (n°11 en 29)

A. Rechtsvorm, benaming, maatschappelijk doel en maatschappelijke zetel van de vennootschappen: Opgeslorpte vennootschap:

De naamloze vennootschap Robimmo &Co, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176/9, en ondernemingsnummer 0436.475.056, waarvan het maatschappelijk doel zoals volgt luidt:

De vennootschap heeft tot doel: een patrimonium uit roerende en onroerende goederen te vormen, te beheren en oordeelkundig uitte breiden.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot de aankoop, de verkoop, het valoriseren, het verkavelen en uitrusten van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het huren en verhuren, het beheren, het onderhouden, het herstellen, het bouwen en verbouwen van dergelijke goederen, alsook van alle roerende goederen.

Het optreden als makelaar in onroerende goederen.

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde gelijkaardig of verwant voorwerp, of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag har doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden voor verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming en zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden.

Zij zal hiertoe een jaarlijkse provisie bedingen waarvan het bedrag bepaald wordt op een per duizend op hèt bedrag van de gewaarborgde schulden.

~

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Opslorpende vennootschap;

De naamloze vennootschap HAM, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 17619, en ondememingsnummer 0445.312.449, waarvan het maatschappelijk doel zoals volgt luidt:

De vennootschap heeft tot doel;

-uitbating beenhouwerijen, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van vlees van alle geslachte dieren of delen ervan, zowel rundsvlees, varkensvlees, schapenvlees, als alle andere soorten, inclusief wild, gevogelte, bereide vleeswaren, bereide gerechten, kant en klaarschotels en andere aanvullende artikelen;

-de in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in alle zuivelproducten;

-de in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtsreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

-het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties;

-de uitvoering van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering en investering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procedés;

-het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; marketing; techno-consult; assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn zonder enige beperking;

-het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere onroerende waarden; van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, dit alles voor eigen rekening of in deelneming met derden;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handeisen financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

-het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen èn vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even

welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur, dit alles in acht genomen de vorm van de

i.

vennootschap;

-het waarnemen van aile bestuursopdrachten, iet..dit éfenen van opdrachten en functies;

-het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how, en aanverwante immateriële duurzame activa;

-het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

-het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

-alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtsreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

î

Vopr" :w

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

B. Datum vanaf dewelke vanuit een boekhoudkundig oogpunt alle handelingen van de opgeslorpte' vennootschap worden geacht te zijn verwezenlijkt voor rekening van de opslorpende vennootschap:

Vanuit een boekhoudkundig en fiscaal oogpunt zal de opslorping een retroactief effect hebben per 30 september 2013.

Aile handelingen van de opgeslorpte vennootschap vanaf 30 september 2013 zullen vanuit een boekhoudkundig oogpunt worden geacht te zijn verwezenlijkt voor rekening van de opslorpende vennootschap.

De opslorping zal worden verwezenlijkt op grond van een boekhoudkundige staat van Robimmo & Co per 30 september2013.

De aandeelhouders van beide vennootschappen zullen samenzitten in buitengewone algemene vergaderingen véér Meester Gérard INDEKEU, notaris te Brussel, binnen ten vroegste de zes weken na de neerleggingsdatum van onderhavige fusieverslag bij de bevoegde griffies van de Rechtbank van Koophandel, en dit om te beraadslagen over het fusievoorstel overeenkomstig artikels 722 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Gemaakt te Brussel, op 12 november 2013,

in negen exemplaren, een per partij, waarbij elke partij erkent haar exemplaar te hebben ontvangen, twee

exemplaren voor de neerlegging in de griffies van de Rechtbanken van Koophandel en een voor de Notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor Robimmo & Co NV,

BFSH Management CVBA, vast vertegenwoordigd door Thibaut van H&vell



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 31.08.2013 13545-0209-013
04/03/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6AUSsel

1 Fgrí-%Fi 20i3

1H11! llUl 11 OU llI

*13036720*

i

~

Ondernemingsnr : 0436.475.056

Benaming

(voluit) : ROBIMMO & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Margareta Van Oostenrijkplein nummer 2 bus 9 te Ganshoren (1083 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders zoals van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ROBIMMO & CO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Ganshoren (1083 Brussel), Margareta Van Oostenrijkplein 2 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0436.475.056, opgemaakt voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zeventien januari tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op negenentwintig januari nadien, boek 45 blad 17 vak 10, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur ai. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

Ontslagen en benoemingen

De vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van de vennootschap van: 1.Mevrouw Cecile SEGERS, wonende te 8620 Nieuwpoort, Henegouwenstraat 11/401; 2.De heer Dirk DE WOLF, wonende te Elsene (1050 Brussel), Waaienbergstraat 1/3; 3.De heer Jan DE WOLF, wonende te 1800 Vilvoorde, Lenterik 56.

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal zich uitspreken over de volledige kwijting te verlenen aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tot op de dag van het voornoemd proces-verbaal.

De vergadering benoemt drie nieuwe bestuurders, voor een duur van zes jaar:

-de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « B.F.S.H. MANAGEMENT », met maatschappelijke zetel te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.267.301, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: Baron van HÜVELL tot WESTERFLEER Thibaut Raoul Bayard Nathan, wonende te Ukkel, Groene .Jagerslaan

23;

-de naamloze vennootschap "Imsowa", met maatschappelijke zetel te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0444.917.917, vast vertegenwoordigd door Mevrouw Cornelia van Hflvell-Verwater wonende te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 29 bus 8;

-Mevrouw DAGOU Woléhiri Julie Laurence, wonende te Ukkel (1180 Brussel), Gelovigénstraat 50.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

Tweede beslissing

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Brussel, avenue Louise 176 bus 9.

RAAD VAN BESTUUR

Op de huidige vergadering zijn alle nieuw benoemde bestuurders aanwezig, zodat de raad van bestuur geldig kan samenkomen en beraadslagen over volgende beslissing:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Enige beslissing

Ontslag en benoeming van de gedelegeerde bestuurders

De raad beslist om ontslag te verlenen aan de twee volgende gedelegeerd bestuurders 1.Mevrouw Cecile SEGERS, wonende te 8620 Nieuwpoort, Henegouwenstraat 111401; 2.De heer Jan DE WOLF, wonende te 1800 Vilvoorde, Lenterik 56,

De raad beslist een nieuwe gedelegeerd bestuurder te benoemen, voor een duur van zes jaar, met name:

-de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « B.F,S.H. MANAGEMENT .», met maatschappelijke zetel te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.267.301, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: Baron van HÜVELL tot WESTERFLIER Thibaut Raoul Bayard Nathan, wonende te Ukkel, Groene Jagerslaan 23,

Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

.(_ ,j .-

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.09.2012, NGL 29.11.2012 12650-0449-014
08/02/2012
ÿþ ti mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" i1oaaata"

IIII

BRUSSEL

26 Mil. 2012

Griffie

Ondememingsnr : 0436.475.056 Benaming (voluit) : Robimmo & Co

nnexes du Moniteur belge

08/02/2012

elgisch Staatsblad

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Margaretha van Oostenrijkplein 219

1083 Ganshoren

Onderwerp akte :OMZETTING AANDELEN W AANPASSING STATUTEN EN COORDINATIE -~ VOLMACHT

i; Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Nicolas Moyersoen te Aalst op 29!' december 2011, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders pagemelde; beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit  Omzetting aandelen

a) De vergadering beslist unaniem tot wijziging van de aard van de aandelen, met name onmiddellijke afschaffing van de aandelen aan toonder en omzetting in aandelen op naam.

b) De vergadering stelt unaniem vast dat alle vierduizend (4.000) aandelen aan toonder van de vennootschap werden ingeleverd. Zij stelt vast dat de materiële omzetting in aandelen op naam wordt verwezenlijkt door de inschrijving in een aandelenregister.

De vergadering besluit verder, na de inschrijving in het aandelenregister, om de nog bestaande gedrukte aandelen aan toonder van de vennootschap te vernietigen.

c) De vergadering beslist unaniem machtiging te verlenen aan de raad van bestuur niet het oog op de

praktische realisatie van de hierboven besloten omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

en de vernietiging van de aandelen aan toonder. Het bestuursorgaan zal daartoe alle verklaringen kunnen

=' afleggen, alle nuttige stukken kunnen opstellen en de handtekening kunnen plaatsen in het aandelenregister en

afgeleverde certificaten, rekening houdende met aile wettelijke voorschriften terzake.

d) De vergadering beslist vervolgens tot aanpassing van de statuten aan het voorgaande, ni. artikel 7

(aandelen), artikel 21 (bijeenroeping van de algemene vergadering) en artikel 22 (toelating-depotclausule) als volgt:

!; " artikel 7: schrapping van de eerste en tweede alinea en vervanging door navolgende, nieuwe tekst: "Alle aandelen (en andere effecten) van de vennootschap zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam dat wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan

worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van

aandelen op naam met vermelding van hun respectievelijke rechten í,

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd."

" artikel 21: schrapping van de vijfde tot en reet zevende alinea en vervanging door navolgende, nieuwe;'; tekst:

De oproepingen tot een algemene vergadering worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van hef;; Wetboek van Vennootschappen.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, alsook aan de bestuurders en de eventuele commissaris worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een met de post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een

ander communicatiemiddel te ontvangen. 'j

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

t" 4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De oproeping bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De houders van aandelen op naam, de bestuurders en de eventuele commissarissen bekomen samen met de oproeping, de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld."

" artikel 22: schrapping van de eerste en tweede alinea en vervanging door navolgende, nieuwe tekst: ; "De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit. ,

Tweede besluit- Overdrachtsrecielinci aandelen.

De vergadering beslist unaniem tot toevoeging van en nieuw artikel 7bis in verband met de overdrachtsregeling

van de aandelen, luidende ais volgt:

"Artikel Ibis : Overdracht van aandelen.

De aandelen kunnen vrij overgedragen worden aan of overgaan bij overlijden op een vennoot, de echtgenoot, de

ouders, de grootouders, de kinderen en de kleinkinderen.

ln alle andere gevallen mogen de aandelen enkel worden overgedragen of overgaan bij overlijden, wanneer de helft

van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, daarmee instemmen."

Derde besluit  Aan passim]. statuten-Codrdinatie.

a) De vergadering beslist unaniem tot volgende aanpassing van de statuten aan de thans geldende vennootschapswetgeving:

- Artikel 37: toevoeging na de tweede alinea van een nieuwe alinea met navolgende tekst:

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering; verder dient gehandeld te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake"

b) De vergadering gelast vervolgens ondergetekende notaris met de coördinatie van de statuten rekening

houdende met voorgaande wijzigingen en de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vierde besluit- Volmacht Formaliteiten).

De vergadering geeft hierbij (voor zoveel ais nodig) bijzondere volmacht aan de burgerlijke CVBA "VGD-Accountants & Belastingconsulenten" met zetel te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, vertegenwoordigd door de Heer Wouters Marc, evenals aan haar bedienden of aangestelden, met het recht van indeplaatsstelling om aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden

(waaronder de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge huidige wijziging der statuten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Nicolas Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 29.12.2011; coördinatie statuten;

"

"

mod 11.1

t '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011
ÿþMod 2.1

Luik :B.' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

X11134778*

Voc A

behot

aart

Belgi

Staats





iA

ese

25 ALtta_11

Ondernemingsnr : 0436.475.056

Benaming

(voluit) : Robimmo en Co

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Marg. Van Oostenrijkplein 2 bus 9, 1083 Ganshoren

Onderwerp akte : Herbenoemingen en ontslagen van betuurders en gedelegeerd bestuurders

Uittresel uit de notulen van de algemene vergadering van 14 juni 2011.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar. Dit mandaat gaat in op heden en neemt een einde met de jaarvergadering in het jaar 2017

Mevrouw Cecile Segers, wonende te Waaienbergstraat 1/3, 1050 Brussel

De heer Dirk De Wolf, wonende te Waaienbergstraat 1/3, 1050 Brussel

De heer Jan De Wolf, wonende te Lenterik 56, 1800 Vilvoorde

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volgende bestuurder eervol ontslag te verlenen :

Mevrouw Arm De wolf, Beukenlaan 30, 2830 Willebroek.

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur van 14 juni 2011 ;

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te herbenoemen als gedelegeerd bestuurders :

Mevrouw Cecile Segers, wonende te Waaienbergstraat 1/3, 1050 Brussel.

De heer Jan De Wolf, wonende te Lenterik 56, 1800 Vilvoorde.

Hun mandaat gaat in op heden en beëindigt met de jaarvergadering in het jaar 2017.

Hun mandaat loopt samen met hun mandaat als bestuurder.

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Cecile Segers

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 05.07.2011 11261-0455-015
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 14.07.2010 10300-0029-015
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 25.06.2009 09287-0273-015
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 15.07.2008 08401-0365-016
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 26.06.2007 07275-0081-014
04/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 03.07.2006 06372-2735-016
27/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.06.2005, NGL 26.07.2005 05563-1981-015
13/06/2005 : BL514943
15/07/2003 : BL514943
31/07/2002 : BL514943
25/02/1998 : BL514943
16/09/1995 : BL514943
20/06/1995 : BL514943
04/04/1991 : BL514943

Coordonnées
ROBIMMO & CO

Adresse
LOUIZALAAN 176, BUS 9 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale