ROLING IMPORT

NV


Dénomination : ROLING IMPORT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 460.012.206

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 16.07.2014 14311-0442-017
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.07.2013, NGL 31.07.2013 13369-0578-017
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.07.2012, NGL 16.08.2012 12407-0541-017
07/02/2012
ÿþMad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j liii 11111 hIll IlII 11111111 fl111 1l1 1111111 Ems*

*iaosasss* 2 5 JA1 ,1., ?.02

Ondernemingsnr :0460.012.206

Benaming (voluit) :ROLING IMPORT

(verkort): *

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel :ATOMIUMLAAN, BITM FASHION GARDENS, EVIAN 35-37-39

1020 BRUSSEL

Onderwerpen) akte :STATUTENWIJZIGING

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF

Op negenentwintig december

Om acht uur dertig minuten.

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ROLING IMPORT", met zetel te 1020 Brussel, Atomiumlaan, BITM Fashion Gardens, Evian 35-37-39, ingeschreven in het rechtspersonenregister'te Brussel, onder nummer BTW 0460.012.206, opgericht onder de benaming "CEROL TEXTIL" bij akte verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op zeven februari negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig februari negentienhonderd zevenennegentig onder nummer 1997-02-22/093; en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en onder meer bij akte verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, voornoemd, op zeventien september negentienhonderd zevenennegentig, waarbij onder meer de benaming "CEES ROLING IMPORT" werd aangenomen, welke akte werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee oktober negentienhonderd zevenennegentig onder nummer 1997-10-02/359, en voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Stefaan Van den Eynde te Meise op negenentwintig november tweeduizend en vijf, waarbij onder meer de benaming werd gewijzigd in de huidige, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien januari tweeduizend en zes onder nummer 2006-0116/0014791.

De Vergadering neemt eenstemmig de volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen van

aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De bestaande aandelen aan toonder zullen worden vernietigd door de

respectievelijke aandeelhouders en worden vervangen door een inschrijving

op naam in het aandelenregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als

de oorspronkelijke aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt de opdracht gegeven de

uitvoeringsmodaliteiten te bepalen.

VASTSTELLING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

nnexes du Moniteur belge



ver-` behbtt33den "aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

iDe algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat de voornoemde aandeelhouders deze aandelen vernietigen. Ondergetekende notaris stelt tevens vast dat de aandeelhouders de aandelen inschrijven in het aandelenregister van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT

" De vergadering besluit de statuten aan te passen ingevolge het eerste besluit en artikel 9 te vervangen als volgt :

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen en hebben stemrecht.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

Zij kunnen bij besluit van de raad van bestuur uitgegeven worden in afzonderlijke of meervoudige titels.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld."

" De vergadering besluit tevens om de eerste alinea te schrappen van artikel 20, waardoor het voortaan luidt als volgt:

"Artikel 20 TOELATINGSVOORWAARDEN

De eigenaars van aandelen op naam dienen vijf dagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, de raad van bestuur in te lichten van hun voornemen aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen mee te delen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding gemaakt is in de oproeping.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, aandeelhouder of niet.

De raad van bestuur mag de formule van de volmachten vastleggen en eisen dat deze worden neergelegd op de plaats die hij aanwijst, ten minste vijf vrije dagen voor de vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers, de blote eigenaars en de pandschuldeisers en de pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

De aandeelhouders worden tot de algemene vergaderingen toegelaten mits rechtvaardiging van hun identiteit."

DERDE BESLUIT

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAURIÜS Advocaten, met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door meester Dirk Wellens en/of Stefaan Wauman, met recht van indeplaatsstelling en met volgende machten :

Alle inschrijvingen of aanvragen bij het Ondernemingsloket en de Federale Overheidsdienst Financiën of wijziging, doorhaling of schrapping hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

- Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch





vbr-" be ht den aan het

Staatsblad

ta

V

Luik B - vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle administratieve verrichtingen, waaronder het aanpassen van het aandelenregister van de vennootschap, uit te voeren zowel voor het verleden, het heden als voor de toekomst.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

STEMMING

Alle voorgaande besluiten werden met ëénparigheid van stemmen genomen. VERKLARINGEN.

1) Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hogervermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen en op grond van gegevens vervat in de wettelijk vereiste stukken.

2) De fysische personen in deze verklaren ieder wat hen betreft, de nodige bekwaamheid te bezitten om deze handeling te stellen, niet te zijn geviseerd door een beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking en evenmin een verzoekschrift te hebben ingediend met het oog op een collectieve schuldenregeling.

De comparanten verklaren ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben vôôr het verlijden dezer en verklaren uitdrukkelijk dat zij dit ontwerp gelezen hebben, dat zij de mededeling ervan als voldoende tijdig aanzien om het ontwerp goed te onderzoeken en dat zij derhalve geen volledige voorlezing van de akte hebben gewenst.

Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen vervat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat,. evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeeld ontwerp van de akte en de akte zelf.

De gehele akte inbegrepen de aangehechte stukken werd door ons, Notaris, ten behoeve van de comparanten toegelicht. Partijen verklaren na gemelde toelichting de akte volledig en grondig begrepen te hebben en er geen verdere uitleg meer over te wensen.

Tegenstrijdige belangen

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld. WAARVAN PROCES-VERSAAL

Verleden te Mortsel, op bovengemelde datum.

Nadat de akte werd voorgelezen en toegelicht als voormeld hebben de comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd met Ons, geassocieerd Notaris getekend.

Volgen de handtekeningen.

Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, Registratie MORTSEL, de 6 JAN. 2012. Boek 143, blad 68, vak 4. Vijfentwintig euro (25 ¬ ). De e.a. inspecteur: (get) J. De Vries.

VOORONTLEDEND UITTREKSEL GETEKEND NOTARIS P WELLENS

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte en de gecoordineerde statuten.

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 04.08.2011 11374-0395-017
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 27.07.2010 10340-0057-017
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.07.2009 09495-0231-017
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.07.2008, NGL 09.08.2008 08547-0080-017
16/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 14.08.2007 07558-0290-017
09/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.07.2006, NGL 08.08.2006 06615-1053-015
16/01/2006 : BL611677
04/07/2005 : BL611677
06/12/2004 : BL611677
12/11/2004 : BL611677
09/08/2004 : BL611677
20/08/2003 : BL611677
15/03/2000 : BL611677
17/07/1999 : BL611677
02/10/1997 : BL611677
30/07/1997 : BL611677
22/02/1997 : BL611677

Coordonnées
ROLING IMPORT

Adresse
ATOMIUMLAAN-EVIAN 35-37-39 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale