ROTARY CLUB BRUSSEL COUDENBERG, AFGEKORT : RC BRUSSEL COUDENBERG

Association sans but lucratif


Dénomination : ROTARY CLUB BRUSSEL COUDENBERG, AFGEKORT : RC BRUSSEL COUDENBERG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 561.722.644

Publication

09/09/2014
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1 - Benaming - Zetel

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam:  Rotary Club Brussel Coudenberg , afgekort tot  RC Brussel Coudenberg en heeft haar maatschappelijke zetel in het gerechtelijk arrondissement Brussel, met adres te Hertogsstraat 25, 1000 Brussel.

Artikel 2 - Doel

De vereniging stelt zich tot doel het nemen van initiatieven die bijdragen tot de verwezenlijking van de doelstellingen van Rotary International, aan wiens regels de vereniging onderhevig is. Hiertoe verenigt zij vertegenwoordigers uit onder meer het zakenleven, de administratieve en de vrije beroepen, die zich bewust willen inzetten voor de anderen, in een wereldwijde actie van dienstbetoon.

Dit doel kan nagestreefd worden zowel via eigen projecten als via deelneming en/of ondersteuning van projecten van andere personen of verenigingen. Ten dien einde wenst de vereniging af en toe, maar niet geregeld, initiatieven van fondsenwerving te ontwikkelen en zij is dan ook bevoegd om op ondergeschikte en bijkomstige wijze daden van koophandel te stellen voor zover die in overeenstemming zijn met het hogerbeschreven doel en voor zover de winsten worden aangewend om dit doel te bereiken.

Artikel 3 - Duur

De Baets, Yves, geboren te Bressoux op 04/07/1936, wonende Jan Vandeveldelaan 6 bus 2, 3010 Leuven, rijksregisternummer 36.07.04-315.79

De Vries, Sebastiaan, geboren te Harlingen (Nederland) op 18/09/1970, wonende Hertogsstraat 25, 1000 Brussel, rijksregisternummer 70.09.18-585.20

Van der Mersch, Aernout, geboren te  s Gravenhage (Nederland) op 27/02/1949, wonende Goevernementsweg 63, 1150 Brussel, rijksregisternummer 49.02.27-439.85

Purnal, Bart, geboren te Sint-Truiden op 18/06/1961, wonende Koning Albertlaan 148, 3010 Leuven, rijksregisternummer 61.06.18-259.39

Wordt overeengekomen

Een vereniging zonder winstoogmerk op te richten met als benaming  Rotary Club Brussel Coudenberg , hierna genoemd de  Vereniging ,

En waarvan de statuten als volgt worden vastgelegd:

Tussen de ondergetekenden:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Rotary Club Brussel Coudenberg

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : RC Brussel Coudenberg Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Hertogsstraat 25

*14307902*

Luik B

België

1000

0561722644

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Brussel

Griffie

Neergelegd

05-09-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Haar boekjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Zij wordt ontbonden bij beslissing van de Algemene Vergadering.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 - Raad van Bestuur

Artikel 6.1. Aantal leden

De vereniging wordt geleid door een Raad van Bestuur, waarvan het aantal leden door de Algemene

Vergadering bepaald wordt.

Artikel 6.2. Benoemingsvoorwaarden en duur van het bestuurdersmandaat

De bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd:

- Voor de bestuurders als inkomend voorzitter, penningmeester en secretaris: voor een periode van drie jaar die ingaat op de eerste juli volgend op de Algemene Vergadering;

- Voor de andere bestuurders: voor een periode van één jaar die ingaat op de eerste juli volgend op de Algemene Vergadering.

Bij oprichting worden de bestuurders aangesteld voor de periode tot 30 juni 2014, waarna de regels van artikel 6.2. gelden.

Een bestuurder kan alleen worden afgezet na beslissing met een tweederdemeerderheid van de Algemene Vergadering. Een bestuurder kan vrijwillig zijn ontslag indienen bij middel van een aangetekend schrijven aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. In het geval de voorzitter zijn ontslag als bestuurder wil indienen, dient hij dit

Artikel 4 - Leden

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt. Het minimumaantal leden bedraagt drie. Nieuwe leden worden aanvaard op voorstel van de Raad van Bestuur en volgens de volgende procedure die verder uitgewerkt wordt in het Huishoudelijk Reglement.

Alleen effectieve leden van de club kunnen een kandidaat-lid aanbrengen. De kandidatuur wordt voorgelegd aan en desgevallend goedgekeurd door de Commissie Ledenbestand. Daarna komt de kandidatuur op de Raad van Bestuur, en indien deze akkoord gaat, wordt tijdens drie opeenvolgende wekelijkse vergaderingen de kandidatuur aan de leden voorgesteld (de  openstelling van de classificatie ). Leden kunnen hun bezwaren uiten binnen de 10 dagen na de laatste openstelling.

Bij ontstentenis daaraan is de kandidatuur aanvaard.

Het lidmaatschap is slechts geldig na betaling van het lidgeld.

Na betaling van het jaarlijks lidgeld, dat maximaal 1.500,00 ~ kan bedragen, hebben de leden stemrecht op de Algemene Vergadering. De club bestaat dus alleen uit effectieve leden en de term  leden verwijst doorheen deze statuten naar de effectieve leden.

Bij niet-betaling van het jaarlijkse lidgeld binnen de maand na herinnering wordt het betrokken lid geacht ontslagnemend te zijn. De leden kunnen zich op ieder ogenblik terugtrekken uit de vereniging mits schriftelijke mededeling aan de Raad van Bestuur. Betaalde lidgelden kunnen niet terugbetaald worden behoudens beslissing van de Raad van Bestuur.

De uitsluiting van een lid omwille van een andere reden dan de niet-betaling van het lidgeld, kan slechts door de Algemene Vergadering worden uitgesproken volgens de bepalingen voorzien in de Wet.

Artikel 5 - Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle stemgerechtigde leden. Zij is het hoogste orgaan van de vereniging. Een besluit van de Algemene Vergadering is vereist voor de wijziging van de statuten, de benoeming en afzetting van de bestuurders, de kwijting aan de bestuurders, de goedkeuring van de begroting en van de rekening, de eventuele benoeming of afzetting van de commissarissen-bedrijfsrevisoren en hun eventuele bezoldiging, de kwijting aan de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, de ontbinding van de vereniging, de uitsluiting van een lid en alle gevallen waarin de statuten of de Wet dat vereisen. De Algemene Vergadering vergadert minstens eenmaal per jaar. Zij kan ook worden bijeengeroepen na beslissing van de Raad van Bestuur, en wordt verplicht bijeengeroepen op verzoek van minstens één vijfde van de effectieve leden.

De leden worden minimum acht dagen voor de vergadering uitgenodigd met vermelding van de dagorde. Deze uitnodiging gebeurt via e-mail en via een oproep in de  Weekberichten die elke week naar alle leden verstuurd worden. Elk voorstel, ondertekend door tenminste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht. De leden kunnen zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid.

Op de Algemene Vergadering heeft ieder lid een gelijk stemrecht en worden de besluiten genomen bij

meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de Wet of de statuten anders bepalen. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet meegeteld in de beoordeling, behalve in de gevallen waarvoor de wet of de statuten een bijzondere stemmenmeerderheid voorzien: hier moeten de onthoudingen en ongeldige stemmen worden meegeteld als tegenstemmen. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter met doorslaggevende stem in geval van staking van stemmen.

De besluiten van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een register dat op gewone schriftelijke vraag aan de Raad van Bestuur binnen de 10 dagen na de ontvangst van de aanvraag ter inzage van de leden en van derden ligt op de maatschappelijke zetel.

In geval van ontbinding van de vereniging benoemt de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars, zij bepaalt hun bevoegdheid en de bestemming die aan de netto-activa van het patrimonium moet gegeven worden. Deze bestemming moet ten gunste zijn van een sociaal project, Rotary International, een andere Rotary Club of het Rotary District.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

aangetekend schrijven te richten aan de ondervoorzitter.

Betreft het ontslag een bestuurder die één van de vier functies bekleedt (voorzitter, ondervoorzitter, secretaris, penningmeester), dan wordt door de Algemene Vergadering één van de andere bestuurders aangeduid om de desbetreffende functie waar te nemen tot de 30ste juni eerstvolgend.

Artikel 6.3. Bestuursfuncties

De Algemene Vergadering benoemt onder de verkozen bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester, waarbij de Algemene Vergadering kan beslissen dat bepaalde functies cumuleerbaar zijn. Deze functies worden toegekend voor een periode van één jaar, behalve voor de secretaris en de penningmeester die voor drie jaar benoemd worden.

Een bestuurder die één van deze vier functies (voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester) bekleedt, kan uit deze functie afgezet worden na beslissing met een tweederdemeerderheid van de Algemene Vergadering. Hij verliest dan ook zijn bestuurdersmandaat. Een bestuurder die één van deze vier functies bekleedt, kan vrijwillig zijn ontslag indienen bij middel van een aangetekend schrijven aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. De Algemene Vergadering beslist of de betreffende persoon zijn bestuurdersmandaat alsnog behoudt. Als dat het geval is, dan loopt het bestuurdersmandaat in elk geval af op de 30ste juni eerstvolgend. In het geval de voorzitter zijn ontslag uit zijn functie wil indienen, dient hij dit aangetekend schrijven te richten aan de ondervoorzitter.

Artikel 6.4. Werking

De Voorzitter zit de Raad van Bestuur voor. Indien de voorzitter afwezig of verhinderd is, wordt hij vervangen door de ondervoorzitter of door de oudste der aanwezige bestuurders. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt de vereniging.

De Raad van Bestuur mag alle verbintenissen aangaan teneinde het doel van de vereniging te realiseren. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter en/of de secretaris. Hij kan slechts beslissen indien minstens één derde van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij anders voorzien door de Wet. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, de doorslag.

De bestuurders vervullen hun mandaat kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Reiskosten en andere uitgaven kunnen eventueel vergoed worden na voorafgaandelijke goedkeuring door de Raad van Bestuur.

Elk lid van de Raad van Bestuur dat een statutaire functie bekleedt als bepaald in artikel 6.3, eerste zin, kan de vereniging verbinden ten bedrage van 1.000 euro per verbintenis. Voor verbintenissen die de 1.000 euro overschrijden, dienen twee statutaire bestuursleden gezamenlijk te tekenen.

Met betrekking tot de bankmandaten kan de Raad van Bestuur bijzondere volmachten verlenen aan één of meerdere leden van de Raad van Bestuur. Verder kan de Raad van Bestuur besluiten om voor specifieke doeleinden bepaalde volmachten toe te kennen aan bepaalde leden.

Voor andere verbintenissen en in rechte wordt de club vertegenwoordigd door zijn voorzitter. Verder is de Raad van Bestuur bevoegd voor alle aangelegenheden die niet door de wet noch door de statuten aan de Algemene Vergadering worden voorbehouden.

Ieder jaar en ten laatste binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, alsook de begroting van het volgende boekjaar, ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

Artikel 7 - Overgangsbepalingen

De personen die lid zijn van de feitelijke vereniging Rotary Club Brussel Coudenberg op datum van de ondertekening van deze statuten, en die het  Overgangsdocument ondertekend hebben, zullen als lid van de vereniging worden opgenomen tijdens de eerste Algemene Vergadering van de vereniging.

Artikel 8 - Residuaire bepaling

Alles wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de statuten, zal worden geregeld volgens de wet betreffende de

verenigingen zonder winstoogmerk.

Onmiddellijk na de oprichting van de vzw zijn de oprichters samengekomen in Algemene Vergadering teneinde de Raad van Bestuur samen te stellen. Bij beslissing van de Algemene Vergadering van 27 juni 2014, worden de volgende personen aangesteld als bestuurder van de vereniging:

Met een mandaat lopend van 27 juni 2014 tot en met 30 juni 2014:

Luik B - vervolg MOD 2.2

De Vries, Sebastiaan, geboren te Harlingen (Nederland) op 18/09/1970, wonende Hertogsstraat 25, 1000 Brussel, rijksregisternummer 70.09.18-585.20

Purnal, Bart, geboren te Sint-Truiden op 18/06/1961, wonende Koning Albertlaan 148, 3010 Leuven, rijksregisternummer 61.06.18-259.39

Van der Mersch, Aernout, geboren te  s Gravenhage (Nederland) op 27/02/1949, wonende Goevernementsweg 63, 1150 Brussel, rijksregisternummer 49.02.27-439.85

De Raad van Bestuur mag alle verbintenissen aangaan teneinde het doel van de vereniging te realiseren. Hij kan slechts beslissen indien minstens één derde van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij anders voorzien door de Wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Verder is de Raad van Bestuur bevoegd voor alle aangelegenheden die niet door de wet noch door de statuten aan de Algemene Vergadering worden voorbehouden.

Te Brussel, op 27 juni 2014

Yves De Baets Stichter

Sebastiaan de Vries stichter

Aernout van der Mersch Stichter

Bart Purnal Stichter

04/11/2014
ÿþM0b 2.2

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

nwe IptPb

2 OKT, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van le i landel Brussel

Ondernerningsnr : 0561.722.644

Benaming

(voluit) : Rotary Club Brussel Coudenberg

(verkort) : RC Brussel Coudenberg

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Hertogsstraat 25, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Aanduiding Bestuurders en Gemachtigden

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van 27 juni 2014, worden de volgende personen aangesteld als bestuurder van de vereniging:

Met een mandaat lopend van 1 juli 2014 tot 30 juni 2017:

- Carbonez, Luc, geboren te Menen op 27/04/1946, wonende Mechelsevest 24/302, 3000 Leuven, rijksregistemummer 46.04.27-411.64

- Teunkens, Erwin, geboren te Hasselt op 16/04/1972, wonende Graaf Cornetstraat 44 bus 2, 1981. Hofstade, rijksregistemummer 72.04.16-163.24; wordt aangesteld als secretaris;

- Welters, Michel, geboren te Santander (Spanje) op 03/11/1962, wonende Mesenlaan 82, 1040 Brussel, rijksregistemummer 62.11.03-325.91; wordt aangesteld als penningmeester.

Met een mandaat lopend van 1 juli 2014 tot 30 juni 2015:

- De Vries, Sebastiaan, geboren te Harlingen (Nederland) op 18/09/1970, wonende Hertogstraat 25, 1000 Brussel, rijksregistemummer 70.09.18-585.20; wordt aangesteld als voorzitter;

- Baeke, Laurent, geboren te Menen op 08/05/1972, wonende Mechelsesteenweg 179, 1933 Sterrebeek, rijksregistemummer 72.05.08-221.19; wordt aangesteld als ondervoorzitter,

- Appelen, Bart, geboren te Tongeren op 12/05/1975, wonende Hof Van Montenaken 33, 3078 Everberg, rijksregistemummer 75.05.12-079.09

- De Grefte, Guida, geboren te Soest (Nederland) op 11/04/1964, wonende Dorpsplein 14, 3071 Erps-: Kwerps, rijksregistemummer 64.04.11-529.28

- Henny, Barthold, geboren te Naarden (Nederland) op 19/02/1950, wonende Dallaan 15, 1640 Sint Genesius-Rode, rijksregisternummer 50.02.19-397.97

- Paviovic, Joeri, geboren te Anderlecht op 12/05/1973, wonende Eslaan 28, 1020 Brussel, rijksregistemummer 73.05.12-327.08

- Pumal, Bart, geboren te Sint-Truiden op 18/06/1961, wonende Koning Albertiaan 148, 3010 Leuven, rijksregistemummer 61.06.18-259.39

- Robyns Eddy, geboren te Ukkel op 23/05/1959, wonende Halsendallaan 71, 1652 Alsemberg, rijksregistemummer 59.05.23-391.96

- Smeys, Frank, geboren te Leuven op 26/05/1970, wonende Graetboslaan 5, 3050 Oud-Heverlee, rijksregisternummer 70.05.26-501.30

- Van der Mersch, Aernout, geboren te 's Gravenhage (Nederland) op 27/02/1949, wonende Goevernementsweg 63, 1150 Brussel, rijksregistemummer 49.02.27-439.85

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verste: Naam en handtekening.

be a B=

5t< *1420198

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2



Y0or- e behouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

De Raad van Bestuur mag alle verbintenissen aangaan teneinde he doel van de vereniging te realiseren, Hij kan slechts beslissen indien minstens één derde van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij anders voorzien door de Wet.





Verder is de Raad van Bestuur bevoegd voor alle aangelegenheden die niet door de wet noch door de statuten aan de Algemene Vergadering worden voorbehouden.





Gedaan te Brussel, op 27 juni 2014

Bart Puma!

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Akte betreffende de gemachtigden

Op 10 juli 2014 zijn de bestuurders samengekomen teneinde te bepalen:



- De Vries, Sebastiaan, geboren te Harlingen (Nederland) op 1810911970, wonende Hertogstraat 25, 1000 Brussel, rijksregisternummer 70.09,18-585.20; wordt bevestigd als Voorzitter

- Baeke, Laurent, geboren te Menen op 08/05/1972, wonende Mechelsesteenweg 179, 1933 Sterrebeek, rijksregisternummer 72.05.08-221.19; wordt bevestigd als Ondervoorzitter

- Teunkens, Erwin, geboren te Hasselt op 16/04/1972, wonende Graaf Cometstraat 44 bus 2, 1981 Hofstade, rijksregistemummer 72.04.16-163.24; wordt bevestigd als Secretaris

- Welters, Michel, geboren te Santander (Spanje) op 03/11/1962, wonende Mesenlaan 82, 1040 Brussel, rijksregistemummer 62.11.03-325.91; wordt bevestigd als Penningmeester

De raad van bestuur mag alle verbintenissen aangaan teneinde het doel van de vereniging te realiseren.

Elk lid van de raad van bestuur dat een van de bovenstaande vier statutaire functies bekleedt kan de vereniging verbinden ten bedrage van 1.000 euro per verbintenis. Voor verbintenissen die de 1.000 euro overschrijden, dienen twee van deze statutaire bestuursleden gezamenlijk te tekenen.

Met betrekking tot de bankmandaten wordt bijzondere volmacht verleend aan de penningmeester.

Verder verleent de Raad van Bestuur volmacht aan de heren Aernout van der Mersch, Luc Carbonez en Bart Henny om verbintenissen aan te gaan ten behoeve van de Vereniging met betrekking tot het organiseren van de internationale reizen.





Voor andere verbintenissen en in rechte wordt de club vertegenwoordigd door zijn voorzitter. Verder is de Raad van Bestuur bevoegd voor alle aangelegenheden die niet door de wet noch door de statuten aan de Algemene Vergadering worden voorbehouden.

Gedaan te Brussel, op 10 juli 2014.





Sebastiaan de Vries

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2015
ÿþMOP 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad















*15065106*



h rgeleg unteerigen DN

2 4 AM 315

ter griffic van dà ~ederlar~dstalige

rl le

rechtbank v~ri h~ot~t~arfriet Pr mg1

Ondernemingsnr : 0561.722,644

Benaming

(voluit) : Rotary Club Brussel Coudenberg

(verkort) : RC Brussel Coudenberg

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Hertogsstraat 25, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Aanduiding Bestuurders en Gemachtigden

Bij Algemene Vergadering van 12/12/2014, wordt het volgende beslist met betrekking tot de samenstelling van de Raad van Bestuur:

1. Van de volgende bestuursleden wordt het mandaat dat afloopt per 30/06/2015 niet verlengd:

- De Grefte, Guido, geboren te Soest (Nederland) op 11/04/1964, wonende Dorpsplein 14, 3071 Erps-Kwerps, rijksregisternummer 64.04.11-529.28

Henny, Barthold, geboren te Naarden (Nederland) op 19/02/1950, wonende Dallaan 15, 1640 Sint-Genesius-Rode, rijksregistemummer 50.02.19-397.97

- Pavlovic, Joeri, geboren te Anderlecht op 12/05/1973, wonende Eslaan 28, 1020 Brussel, rijksregistemummer 73.0512-327.08

- Purnal, Bart, geboren te Sint-Truiden op 18/06/1961, wonende Koning Albertlaan 148, 3010 Leuven, rijksregistemummer 61.06.18-259.39

- Van der Mersch, Aernout, geboren te 's Gravenhage (Nederland) op 2710211949, wonende Goevernementsweg 63, 1150 Brussel, rijksregisternummer 49.02.27-439.85

2. Van de volgende bestuursleden wordt het mandaat dat afloopt per 30/06/2015 met 1 jaar verlengd tot 3010612016:

- De Vries, Sebastiaan, geboren te Harlingen (Nederland) op 18/09/1970, wonende Hertogstraat 25, 1000 Brussel, rijksregisternummer 70.09.18-585.20; wordt aangesteld ais voorzitter;

- Baeke, Laurent, geboren te Menen op 08/05/1972, wonende Mechelsesteenweg 179, 1933 Sterrebeek, rijksregistemummer 72.05.08-221.19; wordt aangesteld als ondervoorzitter;

- Appelen, Bart, geboren te Tongeren op 12/05/1975, wonende Hof Van Montenaken 33, 3078 Everberg, rijksregistemummer 75.05.12-079.09

- Robyns Eddy, geboren te Ukkel op 2310511959, wonende Halsendallaan 71, 1652 Alsemberg, rijksregistemum mer 59.05.23-391.96

- Smeys, Frank, geboren te Leuven op 26/05/1970, wonende Graetboslaan 5, 3050 Oud-Heverlee, rijksregisternummer 70.05.26-501.30

3, Wordt tot bestuurslid verkozen (in de functie van Inkomend Voorzitter voor het jaar 2015-2016) met een bestuursmandaat lopend van 01/07/2015 tot 3010612018:

- de Nerée tot Babberich, Frans, geboren te Vught (Nederland) op 0311211943, wonende Ringlaan 58, 3080 Tervuren, rijksregisternummer 43,12.03-361.51

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i MOb 2.2

Dit betekent dat de Raad van Bestuur er vanaf 01/07/2015 als volgt uitziet;

1. Met een mandaat dat loopt tot 30/06/2016:

- De Vries, Sebastiaan, geboren te Harlingen (Nederland) op 18/09/1970, wonende Hertogstraat 25, 1000 Brussel, rijksregisternummer 70.09.18-585.20; wordt aangesteld als voorzitter;

- Baeke, Laurent, geboren te Menen op 08/05/1972, wonende Mechelsesteenweg 179, 1933 Sterrebeek, rijksregisternummer 72.05.08-221.19; wordt aangesteld als ondervoorzitter,

Appelen, Bart, geboren te Tongeren op 12/05/1975, wonende Hof Van Montenaken 33, 3078 Everberg, rijksregistemummer 75.05.12-079,09

- Robyns Eddy, geboren te Ukkel op 23/05/1959, wonende Halsendallaan 71, 1652 Alsemberg, rijksregisternummer 59.05.23-391.96

- Smeys, Frank, geboren te Leuven op 26/05/1970, wonende Graetboslaan 5, 3050 Oud-Heverlee, rijksregisternummer 70,05,26-501.30

2. Met een mandaat dat loopt tot 30/06/2017:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge - Carbonez, Luc, geboren te Menen op 27/04/1946, wonende Mechelsevest 24/302, 3000 Leuven, rijksregisternummer 46.04.27-411,64

- Teunkens, Erwin, geboren te Hasselt op 16/04/1972, wonende Graaf Cornetstraat 44 bus 2, 1981 Hofstade, rijksregisternummer 72.04.16-163.24

- Welters, Michel, geboren te Santander (Spanje) op 03/11/1962, wonende Mesenlaan 82, 1040 Brussel, rijksregisternummer 62.11,03-325.91

3. Met een mandaat dat loopt tot 30/06/2018

- de Nerée tot Babberich, Frans, geboren te Vught (Nederland) op 03/12/1943, wonende Ringlaan 58, 3080 Tervuren, rijksregistemummer 43.12.03-361.51

De Raad van Bestuur mag aile verbintenissen aangaan teneinde het doel van de vereniging te realiseren. Hij kan slechts beslissen indien minstens één derde van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij anders voorzien door de Wet.

Verder is de Raad van Bestuur bevoegd voor alle aangelegenheden die niet door de wet noch door de statuten aan de Algemene Vergadering worden voorbehouden.

Gedaan te Brussel, op 08 april 2015.

Sebastiaan de Vries

Voorzitter

Akte betreffende de gemachtigden (zie volgend blad)

.4`

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Akte betreffende de gemachtigden

Op 14 januari 2015 zijn de bestuurders samengekomen teneinde te bepalen, voor het werkjaar lopend van ' 01/07/2015 tot 30106/2016;

Carbonez, Luc, geboren te Menen op 27/04/1946, wonende Mechelsevest 24/302, 3000 Leuven, rijksregisternummer 46.04.27-411.64; wordt bevestigd als Voorzitter

- Baeke, Laurent, geboren te Menen op 08/05/1972, wonende Mechelsesteenweg 179, 1933 Sterrebeek, rijksregisternummer 72.05.08-221.19; wordt bevestigd als Ondervoorzitter

- Teunkens, Erwin, geboren te Hasselt op 16/04/1972, wonende Graaf Cornetstraat 44 bus 2, 1981 Hofstade, rijksregisternummer 72.04.16-163.24; wordt bevestigd als Secretaris

- Welters, Michel, geboren te Santander (Spanje) op 03/11/1962, wonende Mesenlaan 82, 1040 Brussel, rijksregisternummer 62,11.03-325.91; wordt bevestigd als Penningmeester

De raad van bestuur mag alle verbintenissen aangaan teneinde het doel van de vereniging te realiseren.

Elk lid van de raad van bestuur dat een van de bovenstaande vier statutaire functies bekleedt kan de vereniging verbinden ten bedrage van 1.000 euro per verbintenis. Voor verbintenissen die de 1,000 euro overschrijden, dienen twee van deze statutaire bestuursleden gezamenlijk te tekenen.

Met betrekking tot de bankmandaten wordt bijzondere volmacht verleend aan de penningmeester.

Verder verleent de Raad van Bestuur volmacht aan de leden Aernout van der Mersch, Luc Carbonez en Bart Henny om verbintenissen aan te gaan ten behoeve van de Vereniging niet betrekking tot het organiseren van de internationale reizen.

Voor andere verbintenissen en in rechte wordt de club vertegenwoordigd door zijn voorzitter. Verder is de Raad van Bestuur bevoegd voor alle aangelegenheden die niet door de wet noch door de statuten aan de Algemene Vergadering worden voorbehouden.

Gedaan te Brussel, op 08 april 2015.

Sebastiaan de Vries

Voorzitter

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROTARY CLUB BRUSSEL COUDENBERG, AFGEKORT : R…

Adresse
HERTOGSSTRAAT 25 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale