S.A.A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S.A.A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.837.695

Publication

12/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-03-2015

Griffie

*15304392*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600837695

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

S.A.A.

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen. Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 9 maart 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  S.A.A. .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Antwerpen (Deurne), Frank Craeybeckxlaan 6.

3. Oprichters:

1. De heer ALILOU Amine, geboren te Meknès (Marokko) op 22 juni 1982, wonende te 8502CM Joure (Nederland), Elisabethhoeve 18;

2. Mevrouw BENYAMINA Maha, geboren te Meknès (Marokko) op 28 november 1977, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Turnhoutsebaan 99 bus 8.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: verschijners bedraagt in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬

12.400,00), hetzij:

- honderdvierentwintig euro (¬ 124,00) nog te volstorten door sub 3.1;

- twaalfduizend tweehonderdzesenzeventig euro (¬ 12.276,00) nog te volstorten door sub 3.2.

7. Samenstelling: In geld.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen. Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerders: De oprichters stelden aan als nietstatutaire zaakvoerders voor

Onderwerp akte :

Frank Craeybeckxlaan 6 2100 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ de heer ALILOU Amine, voornoemd;

2/ mevrouw BENYAMINA Maha, voornoemd.

13. Commissarissen: Geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warmwafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria s, pizzeria s, pitabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden, alsook verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden afgehaald of die worden thuisbezorgd;

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega s en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren;

- de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

2. In het algemeen alle activiteiten die verband houden met import en export, groothandel, handelsbemiddeling evenals dienstverlening in het algemeen, omvattende alle activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, inkopers, aankoopcentrales, makelaars, makelaars op goederenbeurzen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken.

Meer in het bijzonder de import en export, groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling, de promotie op enigerlei wijze evenals de dienstverlening op het gebied van de hierna opgesomde activiteiten.

3. Het uitbaten van een autogarage, omvattende de import en export van, de groot- en kleinhandel in, de huur en verhuur van en de handelsbemiddeling in alle rollend materieel en motorvoertuigen, zowel nieuwe als tweedehandse, inclusief auto s, bestelwagens, camions, trailers, motorhomes, caravans, boten, pleziervaartuigen, motors, brommers en fietsen evenals van al hun onderdelen, benodigdheden en toebehoren en in het algemeen van alle producten, benodigdheden en grondstoffen die verband houden met voormelde activiteiten alsook het vervoeren van alle voormelde zaken en daarmee verband houdende producten en materialen en materieel.

4. De exploitatie van één of meer brandstofverkooppunten en tankstations en het toestaan van exploitatierechten op deze tankstations aan derden ongeacht de rechtsfiguur waaronder deze exploitatierechten aan derden worden toegestaan.

5. Het uitbaten van een carwash omvattende het reinigen van voertuigen allerhande, het verwijderen van paraffines en co-polymeren, het verwijderen van stickers en folies, het wassen van de buitenkant, de interieurreiniging in het algemeen, het simoniseren en het waxen, evenals de reconditionering van voertuigen onder andere dieptereiniging, verwijderen van nicotine, behandelen van kunststof, lederbehandeling, ontgeuring, verwijderen van contaminatie, clayen, polieren, simoniseren, aanbrengen van polish en wax, aanbrengen van lakverzegeling.

Het uitvoeren van speciale opdrachten: bestickeren en ontstickeren van voertuigen, PDI, snel cleaning van voertuigen, showroomklaar maken van voertuigen en assistentie op beurzen.

6. Het uitbaten van een winkel in courante artikelen (activiteiten van onder meer een kruidenierszaak

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

en bakkerij) en dit zowel overdag als  s nachts, omvattende onder meer maar niet uitsluitend handel in algemene voedings- en genotmiddelen, groenten en fruit, brood en banket, patisserie, suikerwaren, vlees en vleeswaren, zuivelproducten en eieren, kruiderijen en specerijen, fruit- en groentenconserven, alcoholische en andere dranken, tabaksproducten, alsook parfumerie, toiletartikelen, drogisterijartikelen en textiel- en kledingartikelen, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

7. Het organiseren, inrichten, verzorgen en verrichten van nationaal en internationaal personen-, goederen- en pakjesvervoer ongeacht via de weg, over het water of door de lucht en ongeacht de aard van het gebruikte transportmiddel, en inzonderheid van:

- taxidiensten, het aanbieden van vervoer per personenauto met chauffeur;

- het toeristisch vervoer, zowel voor rekening van de reizigers als voor rekening van reisbureaus en andere, al dan niet toevallige organisatoren van reizen en dagtrips;

- verhuisdiensten, de verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken, meubelbewaarplaatsen en de levering van meubels en huishoudapparaten;

- goederenvervoer langs de weg, vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens en autovervoer;

- de verhuur van vrachtwagens al dan niet met bestuurder;

- vrachtbehandeling;

- organisatie van vrachtvervoer;

- overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer, de besteldiensten, het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst en het bezorgen van expressvracht, evenals overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer;

- koerierdiensten in het algemeen en meer in het bijzonder het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse takken van vervoer en het vervoer kan worden geregeld zowel met eigen vervoer of openbaar vervoer.

8. Het uitbaten van één of meerdere ontspannings- en gezondheidscentra, omvattende onder meer maar niet uitsluitend sauna s, baden, massagesalons, schoonheidssalons, kappersalons, zonnebankcentra, gymnastiekzalen, centra beoefening van onder meer fitness, aerobic, bodybuilding, power pilates, en andere vormen van binnensporten betreffende de algemene lichaamsconditie, inclusief annex eet- en drankgelegenheden.

9. Het uitbaten van een opleidingscentrum voor het besturen van motorvoertuigen en de begeleiding en/of (her)scholing op en naast de baan van (nieuwe) bestuurders.

10. Het uitbaten van een electrozaak houdende onder meer de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de im- en export van, evenals de verdeling en de promotie op enigerlei wijze van alle elektrische toestellen, gsm s, telefoontoestellen, computers, elektrische huishoudapparaten, zowel witgoed als bruingoed, verlichtingsartikelen, verwarmingsapparaten, airconditio­ningtoestellen, audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals onder meer maar niet uitsluitend radio-en televisietoestellen, video- en dvd-toestellen, hifimateriaal, camera s, fototoestellen en alle andere toestellen voor geluids- en/of beeldweergave of voor geluids- en/of beeldopname, ontvangst- en zendantennes, alarminstallaties, batterijen en batterijladers, met inbegrip van alle geluid- en beelddragers zoals onder meer maar niet uitsluitend muziekcassettes, compact disks, CD-roms, computerspelen (zowel hard- als software), dvd s, videocassettes, videofilms, evenals alle toebehoren en bijhorigheden van voorgaande producten.

11. Fotografie en in het algemeen de uitbating van een werkplaats voor fotografie en inlijstingen, daaronder onder meer begrepen: creatie, ontwerp, uitvoering, bewerking, presentatie, herstelling, onderhoud, reproductie, restauratie, retouche, montage van alle producten en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met fotografie, video, beeld- en geluidsmateriaal, creatie en verwerking in het algemeen, grafisch, chemisch, elektronisch, digitaal, of op welke andere wijze ook, met alle mogelijke materialen of grondstoffen en voor eender welk doel.

De groot- en kleinhandel in, de invoer en uitvoer, aan- en verkoop, huur en verhuur, herstelling en onderhoud van alle toestellen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een fotografisch en/of cinematografisch bedrijf, alle elektronische apparatuur, beeld- en videoapparatuur, compactdiscspelers, alle zend- en ontvangstapparatuur, telecommunicatietoestellen, evenals alle toebehoren van voormelde toestellen en producten en het verlenen van alle diensten met betrekking tot deze toestellen en producten.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten en materialen en materieel.

12. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vijfde van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

09/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
S.A.A.

Adresse
AVENUE DU GLOBE 16 1190 VORST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale