SACRE M & S

Divers


Dénomination : SACRE M & S
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 446.012.631

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 29.08.2014 14570-0552-016
05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 30.08.2013 13506-0330-017
20/02/2013
ÿþ Mol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in NIIIWIIIIII IVIII

*13030328*

Vr

beht aat

Bell

Staa

III

0 $ FEB 2U1S

gRUSe.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : 0446012631

Benaming

(voltril) : SACRE M & S

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap odv naamloze vennootschap

Zetel : 1081 Koekelberg, Jettelaan, 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - BAV VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Ingevolge BAV gehouden voor Notaris Jean Jacques Boel, geassocieerd Notaris te Asse, vervangende zijn' ambtgenoot, Meester Paul Bauwens, te Dilbeek, wettelijk belet, op 28.12.2012, geboekt 7 bld 1 verz te Asse 1 op 7,01.2013 boek 637 blad 98 vak 07.Ontv:25 e.De Ontv (get) An Van Riet-Inspecteur, werden navolgende beslissingen genomen

EERSTE BESLUIT

Voorafgaande verklaringen

1.1.Fusievoorstel

De raden van bestuur van de vennootschap "Sacré M & S" en van de naamloze vennootschap "Invest Management Office", overgenomen vennootschap, hebben een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de: griffie van de rechtbank van Koophandel te Brussel  voor wat betreft de beide vennootschappen op 17 oktober. 2012 en gepubliceerd in voornoemde bijlagen op 26 oktober 2012 respectievelijk onder het nummer 0176650 en 0176649.

1.2.Verslag door de raad van bestuur

In toepassing van artikel 694, laatste lid en 695 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vergadering met eenparigheid van stemmen verzaakt aan het opmaken van een verslag door de raad van bestuur en door een bedrijfsrevisor

1.3.Belangrijke vermogenswijzigingen

De voorzitster verklaart in naam van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel.

Bovendien verklaart de voorzitster namens de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, dat deze door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap niet werd op de hoogte gebracht van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in het actief en passief van het vermogen van de overgenomen vennootschap sinds dezelfde datum.

1.4.Besluit van de overgenomen vennootschap : 1

De overgenomen vennootschap heeft . besloten, overeenkomstig de bewoordingen van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gedagtekend op heden, voortijds dezer, voor ondergetekende Notaris, tot haar ontbinding zonder vereffening en tot haar fusie docr overneming door onderhavige vennootschap volgens het fusievoorstel overeenkomstig het voorstel waarvan hiervoor sprake.

TWEEDE BESLUIT

FUSIE

De voorzitter geeft lezing van het fusievoorstel.

Overeenkomstig het voormeld fusievoorstel en onder voorbehoud van de verwezenlijking van de fusie en de overdracht, besluit de algemene vergadering tot fusie door overneming in de huidige vennootschap van de naamloze vennootschap "Invest Management Office", voornoemd, overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste tengevolge van haar ontbinding zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de vermogenstoestand afgesloten op 31 december 2011.

Alle handelingen te verrichten door de overgenomen vennootschap sinds 1 januari 2013, zullen worden geacht vanuit boekhoudkundig standpunt verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap op last voor deze laatste_ _om. alle schulden van de overgenomen vennootschap_ _te. _betalen, om al haar blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge " verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, om alle kosten, belastingen en lasten hoegenaamd ook die mochten voortvloeien uit de fusie te dragen en te betalen en om de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen alle vorderingen.

Deze overdracht zal worden vergoed door toekenning aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van zevenhonderd negentig (790) nieuwe aandelen, volledig volgestort, van de naamloze vennootschap "Sacré M & S", zonder aanduiding van nominale waarde en uit te geven in het kader van de kapitaalverhoging waarvan hierna sprake. Deze nieuwe aandelen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap a rato van een komma nul een (1,01) nieuw aandeel van de overnemende vennootschap voor een (1) aandeel van de overgenomen vennootschap.

2. Omschrijving van het overgedragen vermogen en voorwaarden van de overdracht.

Is onmiddellijk tussengekomen ; Mevrouw Van Acker Marie Claire, voornoemd,

Handelend overeenkomstig machtiging haar verleend door de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Invest Management Office", en waarvan verslagschrift werd opgesteld door ondergetekende notaris op heden, voortijds dezer.

Die, na lezing te hebben gekregen van al wat voorafgaat, verklaart te verwijzen naar het fusievoorstel, voormeld en gepubliceerd zoals gezegd, voor wat betreft de beschrijving van de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap "Invest Management Office.

Onroerende goederen

De tussenkomende partij verklaart dat in het overgedragen vermogen naar onderhavige vennootschap geen onroerende goederen zijn begrepen,

Algemene voorwaarden van de overdracht

De vennootschap "Sacré M & S", in wiens voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in aile rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overnemende vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

5. Huidige overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om :

- de geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen.

- alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijle verplichten;

- alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen. Vergelding van de overdracht

Ter vergelding van de overdracht van de algeheelheid van activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap "Invest Management Office", tengevolge van de ontbinding zonder vereffening, aan onderhavige vennootschap, besluit de algemene vergadering aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap zevenhonderd negentig (790) nieuwe aandelen toe te kennen, volledig volgestort. Deze aandelen zullen worden verdeeld onder hen als volgt : een komma nul een (1,01) nieuw aandeel van de overnemende vennootschap voor een (1) aandeel van de overgenomen vennootschap.

DERDE BESLUIT

Kapitaalverhoging

Ter vergoeding van de overdracht van het vermogen van de naamloze vennootschap "Invest Management Office", besluit de algemene vergadering, onder hetzelfde voorbehoud als hierboven gezegd, het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van vierhonderd vierentachtigduizend zeshonderd eenendertig euro vierentachtig cent (484.631,84 EUR), om het te brengen van tweeënzestigduizend EURO (62.000 EUR) op vijfhonderd zesenveertigduizend zeshonderd eenendertig euro vierentachtig cent (546.631,84EUR), door creatie van zevenhonderd negentig (790) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde voordelen als de bestaande aandelen, behoudens dat ze slechts in de winst vanaf de winstuitkering voor het boekjaar dat begint op 1 januari 2013.

Deze aandelen, volledig volgestort, worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap en verdeling onder hen door en onder de verantwoordelijkheid van een bestuurder, a rato van een komma nul een (1,01) nieuw aandeel van de overnemende vennootschap voor een (1) aandeel van de overgenomen vennootschap.

De toekenning der nieuwe aandelen zal gebeuren door de inschrijving van de nieuwe aandeelhouders in het register van de aandelen op naam van de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanpassing van artikel 5 om dit in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal en wel als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd zesenveertigduizend zeshonderd eenendertig euro vierentachtig cent (546.631,84 ¬ ) en Is vertegenwoordigd door tweeduizend en veertig (2040) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

VIJFDE BESLUIT

Uitbreiding van het maatschappelijk doel

De algemene vergadering besluit onder hetzelfde voorbehoud als hierboven gezegd, het maatschappelijk doel uit te breiden door artikel 3 van de statuten als volgt te omschrijven : "De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De koop, verkoop, verhuur, levering van diensten, producten en goederen in verband met de horeca en uitbating van alle horecazaken, consulting en organisatie van evenementen en seminaries en meer in het bijzonder zonder dat deze opsomming exhaustief is, het ter beschikkingstellen van verblijfsentiteiten voor kort en middellang verblijf met levering van alle bijhorende diensten en producten zoals bijvoorbeeld het leveren van kuisdiensten, materiaal voor keuken, het wassen op aanvraag en dergelijke meer.

Het overgaan tot alle verrichtingen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, die betrekking hebben op de werking van een gerechtsdeurwaarderskantoor en zulks in de meest uitgebreide zin van het woord.

Het opnemen van mandaten in gerechtsdeurwaarderskantoren.

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a. het verlenen van adviezen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

b. de aan- en verkoop van onroerende goederen;

c. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap-pen;

d. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

e. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderne-smingen;

f. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

g. het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen van zichzelf of van derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de op-'brengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goede-'ren, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

h. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het opvolgen en voeren van administraties.

i, borg staan, zowel voor haar vennoten en bestuurders als voor vennootschappen waar zij participaties in heeft;

j. alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of defverwe-'zenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap stelt eveneens diensten en lokalen ter beschikking voor verhuring en levering van gelijk

welke dienst aan derden, zowel vennootschappen als fysieke personen. Te dien einde kan zij overgaan

tot huur, verhuur, koop en aankoop van zowel roerende als onroerende goederen dewelke dienstig zijn voor het ter beschikkingstellen van voornoemd.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap agentschappen en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland."

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in ; "SACRE" en beslist tot aanpassing van artikel 1 van de statuten.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat het mandaat als bestuurder van de overgenomen vennootschap hierbij van rechtswege een einde heeft genomen.

De vergadering neemt akte van het ontslag van haar bestuurder, de heer Marc Sacré. Eventuele décharge zal gegeven worden op de eerstkomende jaarvergadering.

De vergadering beslist als bestuurders te benoemen de naamloze vennootschap "Les Constans" , vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger ; Mevrouw Van Acker Marie Claire en mevrouw Marie Claire Van Acker, voornoemd.

Beide mandaten zijn bezoldigd en vervallen met 'de mandaten van de andere bestuurders, hetzij na de jaarvergadering in 2017.

Vaststellingen

De aanwezige bestuurders en alle leden van de vergadering verzoeken ondergetekende Notaris vast te stellen dat tengevolge van de overeenstemmende besluiten genomen in de schoot van de vennootschap betrokken bij deze fusie, gezegde fusie is voltrokken en dat bijgevolg ;

-de vennootschap "Invest Management Office" heeft opgehouden te bestaan

-de aandeelhouders van de vennootschap "Invest Management Office", aandeelhouders zijn geworden van

de vennootschap "Sacré M & S", thans "SACRE", genaamd.

-Het geheel vermogen, zowel activa als passiva van de naamloze vennootschap "Invest Management

Office" werd overgedragen aan de naamloze vennootschap "Sacré M & S", thans genaamd "Sacré";

-De kapitaalverhoging, voorzien in het derde besluit hierboven, is voltrokken en dat het maatschappelijk

kapitaal werkelijk werd gebracht op vijfhonderd zesenveertigduizend zeshonderd eenendertig euro vierentachtig

cent ( 546.631,84 eur) en is vertegenwoordigd door tweeduizend en veertig (2040) aandelen, zonder

aanduiding van nominale waarde;

-De wijziging van het doel, zoals voorzien in het vierde besluit, alsmede de andere statutaire wijzigingen zijn

definitief geworden.

ACHSTE BESLUIT

Machten

De algemene vergadering kent aile machten toe aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de

besluiten genomen omtrent de punten die voorafgaan en voor het vervullen van verdere formaliteiten bij de

fusie.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrijpapier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad

AANHANGSELS:

1 expeditie- 1 uittreksel

~ ~ Voor-

I ehoudera.

aan het

Belgisch

Staatsblad









Jean Jacques Boel notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2012
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

" iai1ssso"

Ondernemingsnr : 0446012631 Benaming

(voluit) : Sacré M & S (verkort) :

ItWee201Z

Griffie

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Jettelaan 32, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel in het kader van de fusie van de vennootschap door overneming van: Invest Management Office NV, met maatschappelijke zetel gevestigd te Jettelaan 32, 1080 Brussel ingeschreven in de Kruispuntbank van de Ondernemingen onder het nummer 0437.884.724 (RPR Brussel)

FUSIEVOORSTEL

1, INLEIDING

SACRE M&S, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Brussel (Koekelberg), Jettelaan 32 ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0446.012.631, hier vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur.

- Stefan Sacré, gedelegeerd bestuurder,

- Marc Sacré, bestuurder

- Invest Management Office, hier vertegenwoordigd door Mevr. Marie-Claire Van Acker

Optredend als de "Overnemende Vennootschap".

Invest Management Office, afgekort I.M.O. , naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Brussel (Koekelberg), Jettelaan 32, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0437.884.724, hier vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur:

- Marie-Claire Van Acker, gedelegeerd bestuurder;

- isabelle Sacré, bestuurder

- Frédéric Sacré, bestuurder

N.V. GL Invest, Generaal Lemanstraat 118 te 1040 Etterbeek hier vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger Marie-Claire Van Acker

Optredend als de "Over te nemen Vennootschap".

VERKLAREN

Dat aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de beide vennootschappen ter goedkeuring zal worden voorgelegd, een voorstel tot fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de NV Sacré M & S de NV I.M.O. overneemt,

Dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen een fusievoorstel moet opgemaakt worden, dat ten minste de vermeldingen voorgeschreven door datzelfde artikel dient te bevatten.

Dat dit fusievoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke bij de fusie betrokken vennootschap op de griffie van Rechtbank van Koophandel te Brussel uiterlijk 6 weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten en binnen de 15 dagen na neerlegging moet bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Dat, in uitvoering van bovenstaande wetsbepalingen, hierbij het fusievoorstel wordt voorgelegd ais volgt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.RECHTSVORM - NAAM  DOEL  ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN I.DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam: Sacré M&S

Rechtsvorm: NV

Zetel: Jettelaan 32, 1080 Brussel

De naamloze vennootschap Sacré M & S, waarvan de zetel geves-rtigd is te Brussel, Jettelaan 32 ingeschreven in het register der rechtspersonen te Brussel onder nummer 0446.012.631 werd opgericht bij akte verfeden voor notaris Paul Bauwens te Dilbeek op 9 december 1991,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 januari 1992 daarna onder nummer 920103-711.

De statuten werden meermaals gewijzigd voor de laatste keer op 12 mei 2009 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 mei 2010 daarna onder nummer 2010-05-1810071140,

De vennootschap heeft tot doel:

T.Het overgaan tot alle verrichtingen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, die betrekking hebben op de werking van een gerechtsdeurwaarderskantoor en zulks in de meest uitgebreide zin van het woord,

2.Alsmede alle verrichtingen van beherende, onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Het doel van deze vennootschap zal na de overname als volgt luiden:

De Vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

De koop, verkoop, verhuur, levering van diensten, producten en goederen in verband met de horeca en uitbating van alle horecazaken, consulting en organisatie van evenementen en seminaries en meer in het bijzonder zonder dat deze opsomming exhaustief is, het ter beschikkingstellen van verblijfsentiteiten voor kort en middellang verblijf met levering van alle bijhorende diensten en producten zoals bijvoorbeeld het leveren van kuisdiensten, materiaal voor keuken, het wassen op aanvraag en dergelijke meer.

Het overgaan tot alle verrichtingen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, die betrekking hebben op de werking van een gerechtsdeurwaarderskantoor en zulks in de meest uitgebreide zin van het woord.

Het opnemen van mandaten in gerechtsdeurwaarderskantoren.

De vennootschap heeft ais doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a. het verlenen van adviezen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

b. de aan- en verkoop van onroerende goederen;

c. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

d, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

e. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stelten of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

f. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

g, het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen van zichzelf of van derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

h het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het opvolgen en voeren van administraties.

i. borg staan, zowel voor haar vennoten en bestuurders als voor vennootschappen waar zij participaties in heeft;

j. aile verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of on rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap stelt eveneens diensten en lokalen ter beschikking voor verhuring en levering van gelijk welke dienst aan derden, zowel vennootschappen als fysieke personen. Te dien einde kan zij overgaan tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

huur, verhuur, koop en aankoop van zowel roerende ais onroerende goederen dewelke dienstig zijn voor het ter beschikkingstellen van voornoemd.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Re vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap agentschappen en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam: lnvest Management Office, afgekort I.M.O.

Rechtsvorm: NV

Zetel: Jettelaan 32, 1081 Brussel (Koekelberg)

Re naamloze vennootschap T.M.O. NV, waarvan de zetel gevestigd is te Brussel (Koekelberg), Jettefaan 32, Ingeschreven in het register der rechtspersonen te Brussel onder nummer 0437.884.724, werd opgericht voor notaris Paul Bauwens te Dilbeek op 27 juni 1989, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 26 juli 1989 daarna gepubliceerd onder nummer 890726-109. De statuten werden meermaals gewijzigd, en dit voor de laatste keer op 28 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 februari 2012 daarna gepubliceerd onder nummer 2012-02-27/0045331.

Re vennootschap heeft tot doel:

-Het verlenen van diensten en adviezen aan bedrijven en/af privé personen, zowel op juridisch, fiscaal en administratief vlak.

-De aan- en verkoop van ailes wat nuttig is voor bovenvermeld doel

-Het beheren en aanleggen van roerende vermogens zowel in binnen- ais buitenland, voor zichzelf, zowel in eigen naam of als tussenpersoon.

-Het beheer, in de ruimste zin van het woord, met het oog op de instandhouding en vermeerdering, van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en de onderverhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering en de verbouwing, alsmede ter gelegenertijd de aankoop, de oprichting en elke andere verwerving, onder welke vorm ook, van roerende en onroerende goederen om ze ter uitoefening en ter uitbreiding van genoemde heheersactviteit verder blijvend te gebruiken.

-Deze opsomming is aanduidend en niet beprekend.

-Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook roerende en onroerende goederen vervreemden.

-De vennootschap mag zich borg stellen, pand verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen toestaan tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan.

-De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

-Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

-De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. -De vennootschap kan haar activiteiten uitoefenen zowel in België ais in het buitenland.

3.VERANTWOORDING VAN DE VOORGESTELDE VERRICHTING

De voorgestelde fusie door overneming is ingegeven door de volgende zakelijke overwegingen:

1.De aandelen van zowel de overnemende als de over te nemen vennootschap zijn rechtstreeks volledig eigendom van dezelfde groep van personen en/of rechtspersonen.

2.Door de fusie zal de groepsstructuur vereenvoudigd en bijgevolg ook transparanter worden.

3.Door de fusie verdwijnt een rechtspersoon, wat kostenbesparend zal werken. De fusie zal niet alleen kostenbesparend werken en belemmerende onderlinge verrichtingen tussen beide vennootschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

wegwerken, maar het is bovendien en vooral de bedoeling om door de fusie één centrale, sterke en solvabele vennootschap te vormen om met gebundelde slagkracht en op een administratief en juridisch eenvoudigere manier de in de toekomst geplande investeringen te ondernemen en de verdere uitbouw van de activiteiten te bevorderen.

RU1LVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OP-LEG

(.AANDELENVERDELING

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt 62.000,00 EUR, Het kapitaal is vertegenwoordigd door 1.250 aandelen zonder nominale waarde.

Aandeelhouders: Stefan Sacré 1.250 aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de over te nemen Vennootschap bedraagt 484.631,84 EUR. Het kapitaal is vertegenwoordigd door 782 aandelen zonder nominale waarde.

Aandeelhouders: Marie-Claire Van Acker 391 aandelen, Stefan Sacré 391 aandelen

II.RUILVERHOUDING

Gezien op het ogenblik van de fusie alle aandelen rechtstreeks in handen zijn van dezelfde persoon en de naar aanleiding van de voorgenomen fusie uit te geven aandelen bijgevolg eveneens aan deze aandeelhouder zullen toekomen, heeft de waardering van de betrokken vennootschappen die aan de basis van de ruilverhouding ligt, enkel belang voor het vaststellen van het aantal nieuw uitte geven aandelen naar aanleiding van de fusie in de overnemende vennootschap.

De ruilverhouding heeft geen gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak.

Gelet op wat voorafgaat, werd beslist geen gedetailleerde waardering van de betrokken vennootschappen te maken en de ruilverhouding te bepalen in functie van het boekhoudkundig eigen vermogen van beide vennootschappen op 31 december 2011.

Het netto vermogen per 31 december 2011 van de NV Sacré M&S bedraagt 3.022.938,23 ¬ , als volgt samengesteld:

Kapitaal (1.250 aandelen) 62.000,00 ¬

Reserves2.960.938,23 ¬

Netto vermogen per 31/12/20113.022.938,23 ¬

Gezien de vennootschap In totaal 1.250 aandelen heeft uitstaan, bedraagt de boekhoudkundige intrinsieke waarde per aandeel van de overnemende vennootschap afgerond 2.418 Euro.

Het netto vermogen per 31 december 2011 van de NV I.M.O, bedraagt 1.907.252,27 ¬ , als volgt samengesteld:

Kapitaal (782 aandelen) 484.631,84 ¬

Reserves1.422.620,43 ¬

Netto vermogen per 31/12/20121.907.252,27 ¬

Gezien de vennootschap in totaal 782 aandelen heeft uitstaan, bedraagt de boekhoudkundige intrinsieke waarde per aandeel van de over te nemen vennootschap afgerond 2.438 euro.

De conversieverhouding bedraagt, op basis van de boekhoudkundige substantiële waarde. aldus:

Netto-actief Aantal Waarde per aandeel

I.M.O NV1.907.252 E 782 2.438 ¬

Sacré M&S NV3.022.938 ¬ 1.250 2.418 E

Conversieverhouding 1,01

Voor de 782 aandelen van de N.V.1.M.O. worden aldus 790 volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, van de N.V. Sacré M&S uitgereikt aan de aandeelhouders van de N.V. L.M.O. a rato van 1,01 aandelen van de overnemende N.V. Sacré M&S, voor 1 aandeel van de over te nemen N.V. I.M.O.

º%

: à ° `

Voorbehouden ` aan het Belgisch Staatsblad

-, '. '

Bíjsagen bij lié Bèlgisèl Staatsbïád - 26/16/2b12 - Annexes du Moniteur belge

III.OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien

4.WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOT-SCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 790 nieuw uit te geven aandelen van de overnemende vennootschap worden toebedeeld aan de 2 aandeelhouders van de over te nemen vennootschap NV I.M.O. e rato van 1,01 aandelen van de overnemende N.V. Sacré M&S, voor 1 aandeel van de over te nemen NA/. MO..

De toebedeling evenals de inschrijving ervan in het aandelenregister van de ovememende vennootschap zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

5.DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de nieuwe aandelen uitgegeven door de overnemende vennootschap recht geven te delen in de winst is vastgesteld op 31 december 2012.

Er worden geen bijzondere regelingen betreffende dat recht getroffen.

6.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NE-MEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VEN-NOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2013.

7.DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NE-MEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN ALS-OOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Niet van toepassing.

8.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Opgemaakt te Brussel op 28 september 2012, in 4 exemplaren, waarvan er twee bestemd zijn voor de neerlegging in het vennootschapsdossier van de bij de fusie betrokken vennootschappen ter griffie van de Rechtbanken van Koophandel te Brussel.

Stefan Sacré

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 30.08.2012 12511-0477-017
19/09/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II I IA~IIRIIIIIIIIIIII

*11140]93*

Vos

behou aan 1 Belgi:

Staats

Ondernemingsnr : 0446012631

Benarning

(voluit) : Sacré M & S

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jettelaan 32, 1081 Koekelberg

Onde erp at te : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit het proces verbaal van de Algemene Vergadering dd. 11 juni 2011, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt dat de vergadering akte neemt van het ontslag van de voltallige Raad van Bestuur wegens het beëindigen van hun mandaat.

Zij dankt hen voor bewezen diensten en herbenoemt voor een nieuwe periode van zes jaar:

- Dhr. Stefan Sacré

- Dhr. Marc Sacré

- Invest Management Office NV, hier vertegenwoordigd door Mevr. Van Acker Marie-Claire

Zij aanvaarden het ambt.

De Raad van Bestuur, onmiddellijk hierna bijeengeroepen, herbenoemt als gedelegeerd bestuurder: - Dhr. Stefan Sacré

Stefan Sacré

Gedelegeerd bestuurder

Op de '?etste b12 van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwco,digen

Verso . Naam en handlekencng.

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 30.06.2011 11242-0187-017
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 31.08.2010 10496-0273-017
03/07/2009 : BLT002103
29/08/2008 : BLT002103
03/09/2007 : BLT002103
07/08/2006 : BLT002103
21/04/2006 : BLT002103
29/09/2005 : BLT002103
07/07/2004 : BLT002103
29/09/2003 : BLT002103
30/07/2003 : BLT002103
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 31.08.2015 15572-0280-016
13/09/2002 : BLT002103
12/07/2001 : BLT002103
11/07/2000 : BLT002103
23/10/1998 : BLT2103
01/01/1997 : BLT2103
05/05/1995 : BLT2103
02/02/1993 : BLT2103
03/01/1992 : BLT2103
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 31.08.2016 16576-0200-016
10/10/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 30.09.2016 16644-0553-016

Coordonnées
SACRE M & S

Adresse
JETSE LAAN 32 1081 BRUSSEL

Code postal : 1081
Localité : KOEKELBERG
Commune : KOEKELBERG
Région : Région de Bruxelles-Capitale