SAKIA FUNDING, INSTITUTIONELE VENNOOTSCHAP VOOR BELEGGING IN SCHULDVORDERINGEN NAAR BELGISCH RECHT (INSTITUTIONELE VBS NAAR BELGISCH RECHT)

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAKIA FUNDING, INSTITUTIONELE VENNOOTSCHAP VOOR BELEGGING IN SCHULDVORDERINGEN NAAR BELGISCH RECHT (INSTITUTIONELE VBS NAAR BELGISCH RECHT)
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 845.812.977

Publication

22/05/2012
ÿþmod 11.1

ibiej j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIII III II IIII 1I1I iII 1I I I II

*iaosziav"

0_9 MAI 2012

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsar: g5 i. 2 ,3 Ff

Benaming (voluit) : SAKIA FUNDING, een institutionele vennootschap voor

belegging in schuldvorderingen naar Belgisch Recht (institutionele VBS naar Belgisch Recht)

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koningsstraat 97 (4d. verdieping)

1000 BRUSSEL

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op twintig april tweeduizend en twaalf, voor Meester Alexis LEMMERLING, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 ; en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat:

1. de private stichting "Stichting Holding Sakia", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4de verdieping),

en

2, de naamloze vennootschap "Genfinance International", met maatschappelijke zetel te Warandeberg 3, 1000 Brussel,

volgende vennootschap hebben opgericht:

VORM EN NAAM

De Vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Sakia Funding". Haar naam zal steeds onmiddellijk worden gevolgd door de woorden "institutionele vennootschap voor belegging in schuldvorderingen naar Belgisch recht' of "institutionele VBS naar Belgisch recht". De Vennootschap is onderworpen aan het regime van de institutionele vennootschappen voor belegging in schuldvorderingen.

ZETEL

De zetel van de Vennootschap wordt gevestigd te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4de verdieping).

DOEL

De Vennootschap heeft als uitsluitend doel de collectieve belegging in schuldvorderingen in het bezit van derden en overgedragen aan de Vennootschap bij een overdrachtsovereenkomst.

De Vennootschap trekt haar financiële middelen in België of in het buitenland uitsluitend aan bij institutionele of professionele beleggers die voor eigen rekening handelen (in de zin van artikel 5§3 van de Wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles en haar uitvoeringsbesluiten).

De Vennootschap kan alle verrichtingen doen en alle maatregelen nemen die kunnen bijdragen tot het vervullen van haar doel, zo onder meer, doch niet uitsluitend, al dan niet verhandelbare financiële instrumenten uitgeven, leningen of kredieten aangaan tot financiering van haar portefeuille schuldvorderingen of om de risico's van tekortkomingen in de betalingen van de schuldvorderingen te beheren, en de schuldvorderingen die ze in portefeuille houdt en haar andere activa in pand geven. De vennootschap mag bijkomend of tijdelijk investeringen, luiqiditeiten of financiële instrumenten aanhouden. De Vennootschap mag alle soorten financiële instrumenten kopen, uitgeven of verkopen, mag aan- of verkoopopties op financiële instrumenten, interest instrumenten of valuta kopen, uitgeven of verkopen, alsmede swaps, interestswaps of termijnovereenkomsten op deviezen of op rente sluiten en opties op dergelijke overeenkomsten verhandelen, voor zover de verrichting dient als dekking van een risico, verbonden aan één of meerdere elementen van haar balans.

Buiten het kader van de hoger beschreven activiteiten en beleggingen, mag de Vennootschap geen activa bezitten, geen verbintenissen aangaan en geen andere werkzaamheden uitoefenen.

DUUR

De Vennootschap wordt vanaf twintig april tweeduizend en twaalf voor een onbepaalde duur opgericht. KAPITAAL

__ _Ket4pitaaL hestaat_uit een_vastgesteelte _en.uit een varjabel _gei _Oe :  ___ _ _ _ _ __ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

'

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend ' Euro (62.000 Euro), en is volledig volgestort. Het wordt vertegenwoordigd door tweeënzestigduizend (62.000) aandelen.

Op de kapitaalsaandelen wordt als volgt a pad in geld ingeschreven:

- door Stichting Holding Sakia, ten belope van eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen;

- door Genfinance International NV, ten belope van vijfhonderd (500) aandelen;

Totaal: tweeënzestigduizend (62.000) aandelen.

Alle aandelen verlenen elk dezelfde rechten.

Het variabel gedeelte van het kapitaal bestaat uit het bedrag dat het vast gedeelte van het kapitaal te boven gaat.

De aandelen worden niet ingekocht op verzoek van de aandeelhouders ten laste van de activa van de Vennootschap.

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6669724-80 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op dertien april tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven,

OPRICHTERSAANSPRAKELIJKHEI D

Stichting Holding Sakia verklaart hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te haren laste te nemen, dit overeenkomstig artikel 450, 2° van het Wetboek van vennootschappen.

De naamloze vennootschap "Genfinance International" is bijgevolg enkel te beschouwen als eenvoudige inschrijver.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur telt minstens twee en maximum vijf leden De duur van hun opdracht mag zes jaar niet overschrijden. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt hun aantal en de duur van hun mandaat.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, kan de raad van bestuur voorlopig een bestuurder coöpteren en deze benoeming ter bekrachtiging voorleggen aan de eerstvolgende algemene vergadering. De gecoöpteerde bestuurder voleindigt het mandaat van de aldus vervangen bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt verkozen, dient een natuurlijk persoon te worden aangeduid die de rechtspersoon zal vertegenwoordigen, in overeenstemming met artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door elke bestuurder telkens wanneer het belang van de j Vennootschap het vereist.

De oproepingen vermelden plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden ten minste twee volle werkdagen voor de vergadering per brief, telegram, telefax of op een andere schriftelijke wijze aan elke bestuurder verzonden.

De vergaderingen vinden in regel plaats ter maatschappelijke zetel en in ieder geval in België.

De oudste bestuurder aanwezig zit de vergaderingen van de raad van bestuur voor.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien aile bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

BERAADSLAGING

De raad van bestuur beraadslaagt minstens één keer per boekjaar.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien in totaal minstens twee derden van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. In afwijking van het voorgaande volstaat een quorum van een gewone meerderheid van bestuurders voor een geldige beraadslaging, indien de toepasselijke regelen inzake belangenconflicten de toepassing van de bijzondere quora onmogelijk zouden maken.

Iedere bestuurder kan per brief, telegram, telefax of op een andere schriftelijke wijze aan een collega volmacht geven om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's per volmacht vertegenwoordigen.

Elke bestuurder moet zich richten naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen, in de mate dat deze toepasselijk zijn. Indien de procedures voorgeschreven door artikel 523 leiden tot een onmogelijkheid van besluitvorming, wordt het voorstel van beslissing voorgelegd aan de algemene vergadering die een mandataris ad hoc aanstelt of zelf de beslissing neemt en de raad van bestuur met de uitvoering van de beslissing belast. Tevens dient de raad van bestuur de verplichtingen van artikel 524 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

De beslissingen van de raad van bestuur worden geldig genomen bij eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Onthoudingen of ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden fysiek op de plaats aangeduid in de oproeping.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij een eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Hun handtekeningen worden aangebracht hetzij op één document, hetzij op meerdere exemplaren van dit document. Dergelijk schriftelijk besluit wordt geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Deze procedure kan echter niet gebruikt worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

NOTULEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die door de aanwezige leden of hun lasthebbers worden ondertekend. Deze notulen worden in een speciaal register opgenomen. De volmachten van de vertegenwoordigde bestuurders worden aan de notulen gehecht.

De afschriften of uittreksels, in rechte of anderszins voor te leggen, worden door twee bestuurders of door een persoon belast met het dagelijks bestuur ondertekend. Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lastheb ber.

BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de Vennootschap. Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur heeft meer in het bijzonder de bevoegdheid om, onder voorbehoud van de beperkingen opgelegd door de wetten en reglementen, de beleggingspolitiek van de Vennootschap te bepalen. Overeenkomstig artikel 9 van de Wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles wordt de Vennootschap bestuurd in het belang van de houders van de effecten die zijn uitgegeven door de Vennootschap.

De raad van bestuur mag met het oog op een efficiëntere bedrijfsvoering bepaalde taken, onder meer (maar niet uitsluitend) het administratief/boekhoudkundig beheer, de inning van de betalingen op de aangekochte schuldvorderingen en de verificatie van de te ontvangen en te betalen bedragen aan derden, uitbesteden. De uitbesteding van bedoelde taken laat de aansprakelijkheid van de raad van bestuur onverlet.

VERTEGENWOORDIGING

De Vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Zij is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur zal eveneens instaan voor het dagelijks bestuur van de Vennootschap. De Vennootschap wordt in al haar handelingen van het dagelijks bestuur, met inbegrip van haar vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden en die geen bewijs van een voorafgaand besluit dienen neer te leggen. Evenwel kan de raad van bestuur bijzondere gevolmachtigden aanstellen die de Vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen en verbinden binnen het kader van hun mandaat.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), gedelegeerd bestuurder(s), die alleen of gezamenlijk optréden zoals bepaald bij hun aanstelling.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen.

De commissarissen worden door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de procedure beschreven in de artikelen 135 en 136 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast bij de aanvang van hun opdracht.

Zij oefenen de hun door de wet opgedragen opdrachten uit. Indien er meerdere commissarissen zijn benoemd, worden zij geldig vertegenwoordigd door één van hen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de laatste werkdag van de maand mei om vijftien uur. De algemene vergaderingen vinden plaats op de zetel van de Vennootschap.

De algemene vergadering van aandeelhouders vertegenwoordigt alle aandeelhouders

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Het recht om deel te nemen aan de algemene vergadering wordt slechts verleend op grond van de inschrijving van de aandeelhouder in het register van de aandelen op naam van de Vennootschap.

Om tot de algemene vergadering van aandeelhouders te worden toegelaten, moeten de houders van gedematerialiseerde obligaties ten minste vijf volle dagen véór de vergadering op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap een attest van de erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling voorleggen dat het aantal gedematerialiseerde obligaties ingeschreven op naam van de betrokken obligatiehouder bevestigt en dat de onbeschikbaarheid van hun obligaties tot na de datum van de algemene vergadering vaststelt.

STEMRECHT

Behoudens de in de wet of in de statuten bepaalde gevallen waarin de houders van obligaties stemrecht hebben, mogen de houders van obligaties de algemene vergadering slechts bijwonen met raadgevende stem,

Onverminderd de bij de wet of deze statuten bepaalde uitzonderingen, worden de beslissingen, ongeacht het aantal der op de vergadering bijeengebrachte stemgerechtigde effecten, genomen bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld,

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

UITKERING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

))oor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De voor uitkering vatbare winst kan door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur aangewend worden, zowel voor de betaling van dividend als voor het aanleggen van reserves. Reservering is enkel toegestaan met het oog op latere uitkering of voor de dekking van risico's van tekortkomingen in de betalingen van de schuldvorderingen.

Een beslissing tot uitkering van voordien reeds gereserveerde bedragen wordt genomen met unanimiteit van stemmen van de aandeelhouders en mits inachtneming van de rechten verbonden aan de andere door de ' Vennootschap uitgegeven financiële instrumenten.

Er kunnen geen interimdividenden uitgekeerd worden. Indien door of namens de Vennootschap wordt vastgesteld dat een bepaalde aandeelhouder geen institutioneel of professioneel belegger is (in de zin van artikel 5§3 van de Wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles en haar uitvoeringsbesluiten) die voor eigen rekening handelt, dan wordt de betaling van dividenden met betrekking tot de door die aandeelhouder gehouden aandelen opgeschort totdat die dividenden kunnen worden uitbetaald aan een overnemer van die aandelen die wel een dergelijke institutionele of professionele belegger is.

VEREFFENING

De Vennootschap wordt in vereffening gesteld ingeval de schuldvorderingen die haar activa vormen definitief zijn uitgedoofd of volledig overgedragen en het kapitaal is verminderd tot het wettelijk minimumkapitaal.

Elke vereffening, behoudens de vereffening zoals voorzien in het eerste lid, moet worden beslist door de algemene vergadering van aandeelhouders en zij moet aan de goedkeuring van de algemene vergadering van obligatiehouders worden onderworpen.

De vereffening geschiedt door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders en de algemene vergadering van obligatiehouders. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door = de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, treden de vereffenaars gezamenlijk op. De algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen en stelt de wijze van vereffening vast, overeenkomstig de ter zake toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief verdeeld tussen de aandeelhouders in evenredigheid tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS

Werden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1E Intertrust Corporate Services NV, met maatschappelijke zetel te Koningsstraat 97 (ode verdieping), 1000 Brussel, die voor de uitoefening van deze functie in haar naam en voor haar rekening heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, Christophe Tans, wonende te 3700 Tong eren, Gravierstraat 96; en

21 Stichting Holding Sakia private stichting, met maatschappelijke zetel te Koningsstraat 97 (4de verdieping), 1000 Brussel, die voor de uitoefening van deze functie in haar naam en voor haar rekening heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, Pierre Verhaegen, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Kerselarenlaan 136 b13, en die overeenkomstig artikel 23 van de statuten tevens wordt aangesteld tot gedelegeerde bestuurder belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde na de jaarvergadering van het jaar 2017.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichters beslissen tot commissaris te benoemen Mazars Bedrijfsrevisoren BV CVBA, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger Dirk Stragier aanduidt en dit voor drie jaar vanaf twintig april tweeduizend en twaalf.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op twintig april tweeduizend en twaalf en wordt het afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien overeenkomstig de statuten.

VOLMACHT

Volmacht werd verleend aan Sylvie Deconinck, Régis Panisi en/of Marcos Lamin-Busschots, Stibbe, Central Plaza, Loksumstraat 25, 1000 Brussel, alleen of gezamenlijk met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen voor (i) de inschrijving en de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en, voor zover vereist, (ii) aile formaliteiten inzake registratie bij de BTW administratie en andere diensten; en (iii) alsook voor de inschrijving bij de Minister van Financiën op de lijst van de beleggingsinstellingen die hun financieringsmiddelen uitsluitend aantrekken bij professionele of institutionele beleggers.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, twee volmachten, notulen van de

raad van bestuur van 24 april 2012).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der.

Registratierechten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Alexis LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

30/04/2015
ÿþ~ Motl 20

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen o~ 2 4 APR, 2415

ter varGritijeoderiandstaiig rel;htb:artk van koopElan4,i et r: i,,.,s..A

!

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblat

11111111111111111111 R1fxiM

Ondernemingsnr : 0845.812.977 Benaming

(voluit) : Sakia Funding

Rechtsvorm : Intitutionele vennootschap voor belegging in schutvorderingen naar Belgisch recht-Naamloze Vennootschap

Zetel : Koningsstraat 97, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 20 mars 2015

De Raad van Bestuur neemt formeel kennis van het feit dat voor wat betreft het bestuurdersmandaat opgenomen door Stichting Holding Bakla, de heer Pierre Verhaegen, als vaste vertegenwoordiger met ingang vanaf 15 december 2014 vervangen wordt door mevrouw Irène Florescu zelf bestuurders van de besturende vennootschap.

De bestuurders beslissen om volmacht te verlenen aan mevrouw Olga OSSOTCHENKO en de heer Christophe TANS, beiden werknemers van lntertrust (Belgium) NVISA en woonstkeuze doende te Koningsstraat 97, 4e verdieping, B-1000 Brussel, om in naam en voor rekening van de Stichting alle daden te stellen en alle documenten te tekenen die nodig zijn voor de publicatie van onderhavige beslissingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. In het kader van deze volmacht zijn beide voornoemde volmachtdragers alleen handelingsbevoegd.

Olga Ossotchenko

Lasthebber

Op de laatste blz van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INSTITUTIONELE VBS NAAR BELGISCH RECHT

Adresse
KONINGSSTRAAT 97 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale