SENIOR RESIDENCE ALLURE

Association sans but lucratif


Dénomination : SENIOR RESIDENCE ALLURE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 879.559.079

Publication

17/10/2011
ÿþE  1«. "

-\1

MOp 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

g 5 zee

®aiuss~C ~

Griffie

V i IN IIN IM i IIII u i 1 i

beh

aa

Bel

Siaz

111 !II



*11156629*

Ondememingsnr Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

0879.559.079

SENIOR RESIDENCE ALLURE

Vereniging zonder Winstoogmerk Mirtenlaan 44, 1080 Molenbeek

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel 1 ontbinding en in vereffening stelling 1 einde mandaten bestuurders en kwijting ! benoeming en bevoegdheden van de vereffenaar

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de VZW op datum van 3 oktober 2011 om 9u

1.De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om de maatschappelijke zetel van de VZW te verplaatsen naar 1050 Brussel, Louizalaan 149, en dit met ingang vanaf heden.

2.De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om de VZW te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

In geval er een netto-actief zou zijn na het vereffenen van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, zal de algemene vergadering op het ogenblik van het afsluiten van de vereffening één of meer vereniging(en), stichting(en), en/of instelling(en), die een gelijkaardig doel nastreven, aanduiden waaraan het netto-actief zal worden overgedragen.

3.De algemene vergadering beslist met onmiddellijke ingang een einde te stellen aan de mandaten van alle bestuurders en gedelegeerd bestuurders en stemt, bij aparte beslissing en met unanimiteit van stemmen, de kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

4.De algemene vergadering benoemt met unanimiteit van stemmen Meester Dominique Jossart, advocaat, met kantoor gevestigd te 1410 Waterloo, chaussée de Louvain 241, als vereffenaar.

De vereffenaar handelt alleen.

Het mandaat van de vereffenaar zal een aanvang nemen op heden en zal tegen vergoeding worden uitgeoefend.

5.De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen dat de vereffenaar alle handelingen mag stellen in verband met de vereffening van de vereniging, en dit zonder voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering.

6.De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen dat de Heer Wilfried Lathouwers wordt belast met het uitvoeren van alle nodige formaliteiten verbonden aan hogervermelde beslissingen, met inbegrip van doch niet beperkt tot de publicatie van hogervermelde beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Wilfried Lathouwers

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SENIOR RESIDENCE ALLURE

Adresse
MIRTENLAAN 44 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale