SERTIUS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERTIUS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.464.018

Publication

30/10/2013
ÿþNy

Ondernemingsnr : 0862.464.018

Benaming

(voluit) : SERTIUS

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rogierlaan 349 bus 4 -1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 10/10/2013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 14/10/2013, boek 1378 blad 55 vak 15, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SERTIUS, met zetel te 1030 Brussel, Rogierlaan 349 bus 4, is bijeengekomen, die met éénparigheld van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Q. De algemene vergadering bevestigt voor zoveel als nodig dat ingevolge schrapping van artikel 5 van de (oude) statuten bij PV van buitengewone algemene vergadering opgesteld door ondergetekende notaris op 23/07/2007, de artikelen 6 tot en met 43 (= het laatste artikel) van de (oude) statuten werden hernummerd [beginnende voortaan met artikel 5 en eindigend met artikel 42], en dat eveneens alle verwijzingen naar artikelnummers binnen de statuten werden aangepast.

1. De algemene vergadering beslist het huidig aantal aandelen van de vennootschap, zijnde 100 aandelen, te vertienvoudigen zodoende dat het totaal aantal aandelen van de vennootschap wordt gebracht op 1.000, en dit zonder wijziging van het (vast gedeelte van het) kapitaal, doch met aanpassing van de nominale waarde van de aandelen; de nominale waarde van een aandeel, thans ¬ 1.750,00, wordt verminderd tot ¬ 175,00.

Dienvolgens wordt de inhoud van de artikelen 5.1. en 5,2. der statuten (kapitaal - aandelen) vervangen door volgende tekst:

"5.1. Geplaatst kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte. Het kapitaal is vertegenwoordigd door aandelen met elk een nominale waarde van honderdvijfenzeventig euro (¬ 175,00).

5.2. Het vast gedeelte.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt honderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00) en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen met een nominale waarde van honderdvijfenzeventig euro (¬ 175,00) ieder,

Het vast gedeelte van het kapitaal kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

Het mag nimmer verminderd worden beneden het in het Wetboek van vennootschappen vastgestelde minimum tenzij het meteen opnieuw verhoogd wordt tot dit minimum of tot een hoger bedrag."

2.De vergadering beslist tot de schrapping van de bepalingen aangaande de leeftijdsgrens van 60 jaar die opgenomen zijn in artikel 15.(a) van de statuten, handelend over het uittreden van de vennoten A.

Dienvolgens wordt de inhoud van artikel 15.(a) der statuten (uittreding van vennoten A) vervangen door volgende tekst:

"(a)De vennoten A kunnen slechts vrijwillig uittreden per één januari van elk jaar.

De raad van bestuur dient van het voornemen uit te treden, ten minste zes maand vooraf, bij aangetekend schrijven, te worden ingelicht.

De resterende vennoten A kunnen mits vier vijfde meerderheid van stemmen, hierop afwijkingen toestaan. Geen vennoot A zal vóór het einde van het vijfde jaar, te rekenen vanaf zijn deelname als vennoot A in de vennootschap kunnen uittreden."

De vergadering bevestigt dat op heden de heer VAN BURM Philippe Léopold Henri Madeleine Jean (geboren op 15/01/1953), gehuisvest te 9051 Gent, Oudeheerweg 19, niet uitgetreden is, en hij thans nog steeds de hoedanigheid van vennoot A heeft. Voor zoveel als nodig, bevestigt de algemene vergadering dat in de periode van 15/01 van dit jaar (dit is, zijn 60ste verjaardag) tot op heden de heer VAN BURM Philippe niet alleen de hoedanigheid van vennoot maar ook de hoedanigheid van bestuurder is blijven behouden; de

vergaderingbekrachtigt ultdrukkelijk alle_daden_van,bestuur_diehg- in voormelde_periode heeft,gesteld. '

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal Word 11.1

fL nef

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1!1,1,!11181

USSEL

1 OKT 20I3

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. De vergadering besluit in verband met de samenstelling van de raad van bestuur, de clausule te' schrappen inhoudende dat slechts een vennoot van de vennootschap

-tot bestuurder van de vennootschap, én

-als vaste vertegenwoordiger van een bestuurder-rechtspersoon van de vennootschap,

kan worden benoemd.

Dienvolgens wordt de huidige inhoud van artikel 20 van de statuten (samenstelling raad van bestuur) vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders. De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van artikel 32 van de statuten.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen:

4, De vergadering beslist de beperkte duur van het mandaat van de bestuurders van maximum 6 jaar te

wijzigen in een onbepaalde duur.

Dienvolgens wordt de inhoud van artikel 21 der statuten (benoeming en ontslag bestuurders - vacature)

vervangen door volgende tekst:

"De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur.

Indien een vennoot A benoemd wordt tot bestuurder, wordt hij hierna aangeduid als bestuurder A. Indien

een rechtspersoon benoemd wordt tot bestuurder met als vaste vertegenwoordiger een vennoot A, wordt hij

hierna eveneens aangeduid ais bestuurder A.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van

bestuur.

De algemene vergadering kan ook erebestuurders benoemen waarvan het mandaat van onbepaalde duur is

en die op ieder ogenblik ad nutum kunnen worden ontslagen.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig

in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de

definitieve benoeming doen.

De bevoegdheid van de overblijvende bestuurders om voorlopig in één of meer vacatures te voorzien,

bestaat slechts indien een meerderheid van bestuurders in functie is gebleven. Is zulks niet het geval, dan wordt

onverwijld een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen om nieuwe bestuurders te benoemen'

De vergadering bevestigt voor zoveel als nodig dat de mandaten van de huidige (gedelegeerd) bestuurders,

te weten:

1-de BVBA Gilco, met vaste vertegenwoordiger de heer Gille Bart (bestuurder en gedelegeerd bestuurder);

2-de BVBA Leuven Management Services, met vaste vertegenwoordiger de heer Vangeenberghe Luc

(bestuurder en gedelegeerd bestuurder);

3-de BVBA Advirosa, met vaste vertegenwoordiger de heer Maesen Frank (bestuurder);

4-de heer Van Burm Philippe (bestuurder en gedelegeerd bestuurder);

5-de heer Kerkstoel Leo (bestuurder);

6-de heer Merckx Kris (bestuurder),

allen benoemd bij PV van de algemene vergadering/raad van bestuur de dato 29/05/2009 (bekendgemaakt

in de Bijlagen bij het BS op 27/10/2009, onder nr 09151429),

voor onbepaalde duur zijn.

5, De vergadering beslist een bijkomende (7de) bestuurder te benoemen, conform de statuten voor onbepaalde duur, en waarvan het mandaat is aangevangen op 01/09/2013, en stelt hiertoe aan: de heer Meyns Bart, gehuisvest te 8460 Oudenburg, Zeeweg 61.

6. Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de bestuurders de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Peggy Ogier, gehuisvest te 3118 Rotselaar-Werchter, Hogeweg 5, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige statutenwijziging, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Bijgevoegd: 1) uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, met aanwezigheidslijst en volmacht, en 2) gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 31.07.2013 13391-0499-016
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12362-0277-016
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 15.07.2011 11303-0402-016
20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 13.10.2010 10579-0535-016
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 29.06.2009 09331-0040-016
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 18.07.2008 08442-0049-016
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 25.06.2007 07307-0027-015
26/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 24.07.2006 06516-2106-015
23/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 22.06.2005 05293-5192-015

Coordonnées
SERTIUS

Adresse
ROGIERLAAN 349, BUS 4 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale