SERVICIO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERVICIO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.227.633

Publication

15/01/2014
ÿþ mod 11.1

.ti

~1-75~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VI

n i



,^

Ondernemingsnr: 0832.227.633

Benaming (voluit) : SERVICIO

O 6 JAN. 2014

~nüs

e444,

Griffie

e

e e

(verkort)

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Auguste Reyerslaan 80

1030 Schaarbeek

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING VAN I E VENNOOTSCHAP - SLUITING VAN

VEREFFENING

,

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 20 december 2013, váár registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de cooperatieve, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SERVICIO" heeft besloten

;, LEZING VAN HET VERSLAG OPGESTELD DOOR DE RAAD VAN BESTUUR

Na voorlezing (zoals hoger vermeld) van het voormelde verslag opgesteld door de raad van bestuur; overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering dat het verslag geen: aanleiding geeft tot enige opmerking en besluit dit, voor zoveel ais nodig, goed te keuren.

;: Dit verslag wordt ondertekend "ne varietur" door Ons, Notaris, en de comparanten, vertegenwoordigd zoals: gezegd.

LEZING VAN HET VERSLAG VAN DE COMMISSARIS

Na voorlezing (zoals hoger vermeld) van het voormelde verslag van de commissaris, opgesteld overeenkomstige artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van actief en passief van de Vennootschap; per 30 november 2013, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige opmerking en; besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

VERVROEGDE ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP tot de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en de sluiting van de vereffening.

Te verklaren voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van deze beslissing en bevestigt onmiddellijk te willen overgaan tot de sluiting van de vereffening van de Vennootschap overeenkomstig artikel; 184, §4 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders hebben aan de Vennootschap tevens meegedeeld dat zij kennis hebben van de inhoud van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat bepaalt dat bij ontstentenis van de benoeming van een; vereffenaar, de bestuurders ten aanzien van derden ais vereffenaar worden beschouwd.

Dit besluit tot sluiting heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de Vennootschap aan de vennoten.

Te verklaren dat de Vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten.

dat de maatschappelijke boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard. t, gedurende een periode van vijf (5) jaar op volgend adres: Auguste Reyerslaan 80  Schaarbeek (10301 Brussel). KWIJTING AAN DE BESTUURDERS EN COMMISSARIS

in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de Vennootschap per 30 november 2013, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun respectievelijke; opdrachten, zonder voorbehoud noch beperking, aan de bestuurders, met name "SIRRIS", voornoemd,:

i, "FMTC", voornoemd, "51M", voornoemd; ;

TOEKENNING VAN VOLMACHTEN TOT HET VERVULLEN VAN DE WETTELIJKE EN OVERIGE; VERPLICHTINGEN

een bijzonder mandaat te verlenen aan de heer DENIVELLE Patrick René José, geboren te Elsene op; eenendertig mei negentienhonderdzesenzestig, [Rijksregister nummer : 66.05.31-457.34], wonend te 1540; Herne, Klein-Broekstraat 3 A., met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten te ondertekenen en; aile noodzakelijke verklaringen af te leggen met het oog op het in overeenstemming brengen van de inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de huidige toestand van de vennootschap en de inschrijving te; wijzigen, evenals over te gaan tot de definitieve doorhaling van de inschrijving bij de Kruispuntbank voori : Ondernemingen, de ondememingsioketten en de overige administratieve instanties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.9

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Met het oog op het voorgaande, kan de bijzondere lasthebber alle verbintenissen aangaan namens de vennootschap; de vereiste verklaringen hierover af te leggen; alle documenten te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen dat nuttig of nodig zal zijn voor de uitvoering van het bijzonder mandaat dat hem is toegekend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

s I.

-

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

r de uitgifte van de notulen, volmachten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.10.2013, NGL 28.10.2013 13647-0392-014
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 03.07.2012 12258-0161-010
04/01/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 7 1, BRUXELLES HEC 20 ~r

lU lin lH1lllifl llHhl I&IIM

*11001256*

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : ' 3

Benaming : SERVICIO

(voluit)

Rechtsvoren : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Auguste Reyerslaan 80

1030 Schaarbeek

Onderwerp akte :Oprichting CVBA

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 21 december 2010, vóór registratie dat :

1. De vereniging "SIRRIS. het collectief centrum van de technologische industrie", afgekort "SIRRIS", centrum opgericht in toepassing van de Besluitwet van 30 januari 1947 (tot vaststelling van het statuut van oprichting en werking van de centra belast met de bevordering en de coördinatie van de technische vooruitgang van de verschillende takken van 's lands bedrijfsleven, door het wetenschappelijk onderzoek), met maatschappelijke zetel gevestigd te 1030 Brussel, Auguste Reyerslaan 80, ingeschreven in het RPR Brussel onder ondememingsnummer 0406.606.380;

2.De vereniging zonder winstoogmerk "Flanders' Mechatronics Technologe Centre", afgekort "FMTC" met maatschappelijke zetel gevestigd te 1030 Brussel, Auguste Reyerslaan 80, ingeschreven in het RPR Brussel onder ondernemingsnummer 0860.286.268;

3.De vereniging zonder winstoogmerk "Strategisch Initiatief Materialen" afgekort "SIM", met maatschappelijke zetel gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark 903, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0872.622.292.

een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : SERVICIO

Zetel : 1030 Schaarbeek- Auguste Reyerslaan 80

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : 18.600 Euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door :

1. De vereniging "SIRRIS, het collectief centrum van de technologische industrie", afgekort "SIRRIS", voornoemd, schrijft in op tweeënzestig (62)

aandelen, hetzij voor de totale som van zesduizend tweehonderd euro: 6.200,00-EUR

2. De vereniging zonder winstoogmerk "Flanders' Mechatronics Technologe Centre", afgekort "FMTC", voornoemd, schrijft in op tweeënzestig (62) aandelen, hetzij voor de totale som van zesduizend tweehonderd euro:

6.200,00-EUR

3. De vereniging zonder winstoogmerk "Strategisch Initiatief Materialen", afgekort "SIM", voornoemd, schrijft in op tweeënzestig (62) aandelen, hetzij voor de totale som van zesduizend tweehonderd euro:

TOTAAL: honderd zesentachtig (186) aandelen voor de totale som van

achttienduizend zeshonderd (18.600,00-EUR): 18.600,00-EUR

volgestort ten belope van 18.600 ¬ (achttien duizend zeshonderd euro)

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2011.

Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo :

: Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf (5) percent afgenomen voor de vorming van dei

wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk':

kapitaal.

De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder;

voorbehoud van de toepassing van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door de raad van bestuur vastgesteld.

6.200,00-EU R

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mai 2.1

Na de goedkeuring van de balans spreekt de algemene vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

Bestuur :

Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minimaal drie (3) en maximaal zes (6) bestuurders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

"

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De bestuurder-rechtspersoon zal elke vervanging of beëindiging van de opdracht van zijn vaste vertegenwoordiger onmiddellijk melden aan de voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap en

onmiddellijk in een opvolger voorzien. "

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast met een maximum van zes jaar. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Binnen acht dagen na hun benoeming moet de raad van bestuur het door de wet voorgeschreven uittreksel van de benoemingsakte van de bestuurders of van de wijzigingsakte van hun vaste vertegenwoordiger neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Raad van bestuur

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad vergadert minstens vier maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht. De vergaderingen van de raad kunnen ook worden georganiseerd via video- of teleconferentie.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden ; oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen váár de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste drie (3) van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Daartoe zal door de voorzitter van de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail 'of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle bestuurders en naar de gedelegeerd bestuurder met de vraag aan de bestuurders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van tien dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle bestuurders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid. De gedelegeerd bestuurder woont de vergaderingen van de raad bij met raadgevende stem en vervult de functie van secretaris.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk één werkdag vóór de bijeenkomst aan de voorzitter worden bekendgemaakt. De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van

de aanwezige bestuurders. "

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Openvallen van een bestuurdersmandaat

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige vervanger benoemen.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudun

aan het '

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1



Bevoegdheden-

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere `. volmachten verlenen.

De raad van bestuur mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen. De raad van bestuur kan deze reglementen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven in artikel 19 van de statuten.

Bevoegdheden tot delegeren

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een derde die niet de hoedanigheid van bestuurder bezit, met de titel van gedelegeerd bestuurder en kan diens bevoegdheden nader omschrijven in zijn huishoudelijk reglement.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders.

Wat het dagelijks bestuur aangaat, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder.

Benoeming bestuurders :Werden benoemd tot bestuurders ;

1.De vereniging "SIRRIS, het collectief centrum van de technologische industrie", afgekort "SIRRIS", voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld: de heer DERACHE Herman, wonende te 2920 Kalmthout, Hazendreef 4;

2.De vereniging zonder winstoogmerk "Flanders' Mechatronics Technology Centre", afgekort "FMTC", voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld: de heer ENGELS Marc Engels, wonende en gehuisvest 3018 Wijgmaal, Rotselaarsesteenweg 118;

3.De vereniging zonder winstoogmerk "Strategisch Initiatief Materialen" afgekort "SIM", voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld: de heer VERHOEVEN Guido, wonende en gehuisvest te 9070 Destelbergen, Burgstraat 6;

hier allen aanwezig die verklaren dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat niemand van hen getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2017.

" Hun mandaat wordt niet vergoed.

Benoeming commissaris : geen commissaris

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

o op verzoek van een of meerdere vennoten-aanbestedende entiteiten, te fungeren als

aankoopcentrale in de zin van de reglementering inzake overheidsopdrachten, door leveringen of diensten te verwerven die bestemd zijn voor haar vennoten-aanbestedende entiteiten en door in hun naam en voor hun rekening overheidsopdrachten te gunnen en/of raamovereenkomsten te sluiten met betrekking tot werken, leveringen of diensten die bestemd zijn voor haar vennoten-aanbestedende entiteiten, met de centrale betrachting om de kosten voor de vennoten naar de toekomst toe te drukken bij een gelijk blijvend niveau en kwaliteit van de dienstverlening;

o op verzoek van een of meerdere vennoten, het verrichten van diensten ten behoeve van haar vennoten, waaronder IT- en communicatiediensten, diensten inzake secretariaat, boekhoudkundige diensten, diensten inzake het beheer en het onderhoud van gebouwen, diensten betreffende advies inzake de wetgeving overheidsopdrachten, met de centrale betrachting om de kosten voor de vennoten naar de i toekomst toe te drukken bij een gelijk blijvend niveau en kwaliteit van de dienstverlening;

o in ondergeschikte en bijkomende orde, met name zonder dat zulks ooit de helft of meer van het omzetcijfer van de vennootschap mag uitmaken, het verrichten van diensten ten behoeve van derden, waaronder IT- en communicatiediensten, diensten inzake secretariaat, boekhoudkundige diensten, diensten inzake het beheer en het onderhoud van gebouwen, diensten betreffende advies inzake de wetgeving overheidsopdrachten;

Zij mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of

" anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook aile leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de tweede dinsdag van de maand mei om zeventien uur valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

Paul Mamelis.Nmóm~w

--

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte; drie volmachten

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SERVICIO

Adresse
AUGUSTE REYERSLAAN 80 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale