SHANGHAI 7

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHANGHAI 7
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.937.607

Publication

30/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15307279*

Neergelegd

28-04-2015

Griffie

0628937607

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SHANGHAI 7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden op 23 april 2015 voor Meester Frederic CONVENT, Notaris met standplaats te Elsene, ter registratie neergelegd, dat CVBA onder de benaming "SHANGHAI 7" werd opgericht, en waarvan de statuten in het nederlands werden vertaald als volgt:

1.- De heer JIANG Wei, geboren te Shanghai (China) op vijftien september negentienhonderdnegenenvijftig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1000 Brussel, Spoormakersstraat 13.

2.- Mevrouw CHOEDON Lobsang, geboren te Othok (China) op dertien januari negentienhonderdachtentachtig, vluchteling van Chinese origine, wonende te 1000 Brussel, Maagdenstraat 22.

3.- Mevrouw TENZIN LHAZEY, geboren te Phuntsokung (Indië) op vier april negentienhonderdeenentachtig, van Chinese nationaliteit, wonende te 1000 Brussel, Kapucijnenstraat 11.

verzoeken de Notaris de authentieke akte te verlijden van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, die zij hebben opgericht onder de naam « SHANGHAI 7 », met onbeperkt kapitaal waarvan het aanvangskapitaal bepaald wordt op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, met een nominale waarde van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) elk.

I. OPRICHTING

Inschrijving door inbreng in geld

De verschijnende partijen verklaren dat de honderd (100) aandelen op ditzelfde ogenblik in geld zijn

onderschreven voor de prijs van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, op de volgende

wijze:

- door de heer JIANG Wei : tachtig (80) aandelen, ofwel voor veertienduizend achthonderdtachtig

euro (¬ 14.880,00).

- door Mevrouw CHOEDON Lobsang : tien (10) aandelen, ofwel voor duizend achthonderdzestig

euro (¬ 1.860,00).

- door Mevrouw TENZIN LHAZEY: tien (10) aandelen, ofwel voor duizend achthonderdzestig euro (¬

1.860,00).

Samen: honderd (100) aandelen, ofwel voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De comparanten verklaren hun totale inbreng in contanten te hebben volgestort, zijnde een som van

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Deze som werd voorafgaand aan de oprichting van de vennootschap gestort op een speciale

rekening geopend op naam van de op te richten vennootschap bij de bank ING.

Zodanig dat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt over een som van

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Een bewijs van de bank de dato 22 april 2015 zal door instrumenterende Notaris bewaard worden.

II. STATUTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Spoormakersstraat 13

1000 Brussel

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL 1. AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1. Vorm en naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt "SHANGHAI 7 .

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1000 Brussel, Spoormakersstraat 13.

De zetel kan worden overgebracht naar overal elders in België bij eenvoudige beslissing van de bestuurders, mits eerbiediging van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de bestuurders, administratieve zetels, exploitatiezetels, bijkantoren, depots, vertegenwoordigingen of agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming: Alle hierna vermelde activiteiten en nevenactiviteiten die verband houden met het lichaamswelzijn en die gericht zijn op het bekomen, behouden en onderhouden van een gezond lichaam:

- Massage, lichaamsverzorging manicure, thalassotherapie, pedicure, alsmede het organiseren van cursussen in die domeinen;

- Klein en groothandel van producten m.b.t. lichaamsverzorging.

- Het verhuren van kamers en de exploitatie van sauna-ruimtes, Turkse baden, massageruimten, solarium, fitness-ruimtes, gymnastiekzaken, fitnesscentra, centra voor de beoefening van bijvoorbeeld aerobic, bodybuilding en andere vormen van binnensporten betreffende de algemene lichaamsconditie, met inbegrip van de begeleiding van de cliënteel op sportief gebied en het inrichten van kuuroorden en ontspanningsruimtes;

- Het verstrekken van allerlei advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging en het lichamelijk welzijn, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor kuuroorden, massagesalons, relaxsalons, en dergelijke meer ; deze diensten kunnen behalve in de voormelde inrichtingen eveneens worden verstrekt ter plaatse bij de cliënten.

De vennootschap kan in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende daden en verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele te bevorderen of uit te breiden.

Zij kan door middel van inbreng, fusie, inschrijving of enige andere wijze een belang nemen in ieder bedrijf, vennootschap, vereniging of onderneming met een identiek, analoog of gelijkaardig doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te bezorgen of de verdeling van haar producten te bevorderen.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van eender welke vennootschap, ongeacht haar maatschappelijk doel, aanvaarden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, een hypotheek of eender welke zakelijke zekerheid stellen op haar roerende en onroerende goederen, zich borg stellen of eender welke persoonlijke zekerheid verlenen.

De raad van bestuur is bevoegd om het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door het totaal van de aandelen waarop door alle vennoten ingeschreven wordt.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het kapitaal dat het vast gedeelte te boven gaat, is zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten is vereist, veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, telkens nieuwe vennoten toetreden of intekenen op één of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of een andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen, dit alles met inachtname van de wettelijke en statutaire bepalingen terzake. Een vennoot mag slechts nieuwe aandelen nemen, mits toestemming van de raad van bestuur. Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering volgens de vereisten voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft.

Artikel 6. Storting op aandelen - Terugneming van gestorte gelden

a) Door het nemen van een aandeel bij de oprichting of later gaat de vennoot de onvoorwaardelijke verbintenis aan om het bedrag ervan te storten. Bijstorting of volstorting worden door de raad van bestuur opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip.

b) De vennoten kunnen de op hun aandelen gestorte gelden niet terugnemen dan nadat de raad

van bestuur dit toegestaan heeft bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 7. Vennoten - Aandeelbewijs

a) De vennoten zijn de oprichters aangewezen in de oprichtingsakte alsmede al degenen die later toetreden en daartoe een of meer aandelen nemen. Er moeten er tenminste drie zijn.

b) In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen bijgehouden, dat op de eerste bladzijde de akte van oprichting van de vennootschap bevat en vervolgens de vermelding van: 1° de naam, de voornamen en de woonplaats van de vennoten; 2° hun aantal aandelen alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, met opgave van de datum; 3° de bedragen door ieder van hen gestort of teruggenomen met opgave van datum; 4° de datum van hun toetreding, uittreding of uitsluiting; 5° de overdrachten en overgangen van de aandelen met hun datum; 6° de opgave van de bedragen, die voor de uittreding, voor de gedeeltelijke terugneming van aandelen en voor de terugneming van stortingen worden aangewend. De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

c) Aan elke vennoot wordt een certificaat uitgereikt, waarin worden aangegeven de naam van de vennootschap, de naam, de voornamen, de hoedanigheid en de woonplaats van de vennoot, de datum van zijn toetreding, alles ondertekend door de vennoot, en door degene die als directeur optreedt en voor de vennootschap tekent.

d) Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is aangewezen.

Artikel 8. Aansprakelijkheid van de vennoten

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en niet gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap boven het bedrag dat op hun aandelen dient te worden gestort. Zij zijn slechts beperkt aansprakelijk.

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende vijf jaar te rekenen van zijn uittreding of zijn uitsluiting, binnen de grenzen van zijn verplichtingen als vennoot, persoonlijk instaan voor alle verbintenissen door de vennootschap aangegaan voor het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting zich heeft voorgedaan.

Artikel 9. Concurrentieverbod

Door zijn toetreding tot de vennootschap verbindt de vennoot zich jegens de vennootschap tijdens zijn lidmaatschap, en, na het eind daarvan gedurende een periode van vijf jaar zich te zullen onthouden van enige werkzaamheid die aan de vennootschap cliënteel zou kunnen onttrekken, en dit binnen een straal van honderd kilometer rond de zetel.

Artikel 10. Toetreding van nieuwe vennoten

a) Om als vennoot in te treden in de vennootschap moet de kandidaat aan de hiernavolgende vereisten voldoen:

- aangenomen worden door de raad van bestuur;

- hij moet zich daartoe vrijwillig kandidaat hebben gesteld;

- voorgesteld zijn door tenminste 2 vennoten;

Zullen evenwel het recht hebben toe te treden tot de vennootschap, mits zij zelf aan de vereisten voldoen, de echtgenoot van een vennoot, en de bloedverwanten in rechte lijn van een overleden vennoot.

b) Het lidmaatschap wordt verkregen door het nemen van tenminste één aandeel dat wordt ingeschreven in het aandelenregister, voorzien van een volgnummer. Een certificaat wordt uitgereikt. De toetreding als vennoot na de oprichting blijkt, bij uitsluiting van enig ander bewijs, uit het plaatsen van de handtekening voorafgegaan door de dagtekening tegenover de naam, in het aandelenregister.

c) De toetredende vennoot is gehouden tot betaling, boven het nominaal bedrag van zijn aandelen, van een eventueel inkomgeld waarvan het bedrag vóór zijn toetreding vastgesteld wordt door het bestuur. Dit inkom­geld dient dadelijk gestort te worden en wordt als onbeschikbaar geboekt op de balans onder de benaming 'Inkomgel­den', onmiddellijk na de rubriek "Kapitaal".

Artikel 11. Uittreding van vennoten

a) De vennoten kunnen slechts uittreden indien het netto-actief niet daalt beneden het vast gedeelte van het kapitaal en er tenminste drie vennoten overblijven. De vennoten kunnen slechts uittreden op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorwaarde dat een ander vennoot of een nieuwe vennoot met toestemming van het bestuur voor tenminste hetzelfde aantal aandelen inschrijft als de uittredende vennoot. De vennoten kunnen ook slechts voor een gedeelte hun aandelen terugnemen.

b) De uittreding geschiedt door schriftelijke kennisgeving bij aangetekende brief aan de vennootschap, gedaan in de eerste zes maanden van het boekjaar. Een verklaring van uittreding gedaan na het verstrijken van die termijn heeft eerst gevolg in het daaropvolgende boekjaar. De uittreding blijkt uit de vermelding daarvan op het certificaat van de vennoot en in het aandelenregister, naast zijn naam. Die vermeldingen worden gedagtekend en ondertekend door de vennoot en door degene die als directeur optreedt en voor de vennootschap tekent.

c) De vennoot die op rechtmatige wijze uittreedt, heeft recht op een scheidingsaandeel, zoals verder

bepaald.

Artikel 12. Uitsluiting van vennoten

a) Een vennoot kan slechts uitgesloten worden op voorwaarde dat het vast gedeelte van het kapitaal gehandhaafd wordt en er tenminste drie vennoten overblijven.

b) Een vennoot kan uitgesloten worden wegens tekortkoming aan de verplichtingen die uit de statuten voortvloeien of indien hij andere daden verricht die met de belangen van de vennootschap strijdig zijn. De algemene vergadering beslist over de uitsluiting bij gewone meerderheid nadat de vennoten wier uitsluiting voorgesteld is verzocht werden hun opmerkingen schriftelijk te kennen te geven. De vennoot die bij een met redenen omkleed besluit is uitgesloten, heeft geen recht op enig scheidingsaandeel, tenzij de vergadering anders besluit. In dat geval heeft hij slechts recht op de terugbetaling van zijn inbreng en op zijn deel in de winst van het lopende boekjaar.

c) De uitsluiting moet in ieder geval blijken uit een proces-verbaal door het bestuursorgaan opgemaakt en ondertekend. Dit proces-verbaal vermeldt de gegevens waaruit volgt dat de uitsluiting is uitgesproken overeenkomstig de statuten. Het wordt ingeschreven in het aandelenregister en binnen twee dagen wordt een eensluidend afschrift ervan toegezonden aan de uitgesloten vennoot. Artikel 13. Overdracht van aandelen

a) De aandelen kunnen aan vennoten overgedragen worden indien zij volgestort zijn, of, bij ontstentenis daarvan met de voorafgaande toestemming van het bestuur.

b) De aandelen kunnen aan derden overgedragen worden, indien zij voldoen aan de voorwaarden voor de intreding van nieuwe vennoten.

c) De overdracht geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van

inschrijving in het aandelenregister.

Artikel 14. Overlijden van een vennoot

a) In geval van overlijden van een vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden. De erfgenamen kunnen de vereffening niet vorderen maar hebben recht op de waarde van het scheidingsaandeel van hun rechtsvoorganger in de vennootschap, zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin deze overleden is. De uitbetaling hiervan dient te geschieden uiterlijk binnen de twee jaar na overlijden, met een interestvergoeding van zeven ten honderd.

Indien de erfgenaam reeds vennoot was voor het overlijden verkrijgt hij de aandelen van zijn rechtsvoorganger. Ook kunnen de erfgenamen van de overledene vennoot worden, indien zij voldoen aan de vereisten die daartoe in de statuten gesteld zijn.

b) De overgang geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

Artikel 15. Scheidingsaandeel

Wanneer volgens de wet of deze statuten een uittredende vennoot, dan wel de erfgenamen of schuldeisers van een vennoot recht hebben op de waarde van zijn gerechtigheid in de vennootschap (scheidingsaandeel), dan wordt deze schuldvordering berekend op basis van de jaarrekening van het boekjaar waarin de vennoot is uitgetreden of overleden is, dan wel zijn faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamheid uitgesproken of vastgesteld is.

Geen uitkering van een scheidingsaandeel kan gedaan worden indien als gevolg daarvan het netto-actief van de vennootschap zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal vermeerderd met de wettelijke en onbeschikbare reserves. Het scheidingsaandeel is opeisbaar na verloop van zes maanden te rekenen van de goedkeuring van de jaarrekening. De algemene vergadering kan het bestuur toestaan deze betaling eerder te doen.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 16. Benoeming - Ontslag

a) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste één en ten hoogste vijf bestuurders. Zij worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

b) Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Voor het verstrijken van hun ambtsduur kunnen bestuurders alleen ontslagen worden door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering om wettige redenen. Zij zijn van rechtswege ontslagnemend wanneer zij niet langer voldoen aan de vereisten gesteld voor het lidmaatschap in de vennootschap.

c) Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe bestuurder. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

d) Binnen acht dagen na hun benoeming of ambtsbeëindiging moeten de bestuurders een door hen ondertekend uittreksel neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. In dit uittreksel moet in ieder geval vermeld worden of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Artikel 17. Vergadering van de raad van bestuur

a) De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter. Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

b) De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

c) De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen vijftien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

d) De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

e) De oproepingsbrief tot de vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

f) De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

g) Van de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden, die worden ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de raad. Artikel 18. Bezoldiging

Bij iedere benoeming van bestuurders beraadslaagt de algemene vergadering over de vraag of de bestuurders voor de vervulling van hun ambt bezoldigd worden en stelt zij in bevestigend geval de wijze en de omvang van die bezoldiging vast. De bezoldiging kan bestaan in een vast bedrag ten laste van de bedrijfskosten van het boekjaar.

Bovendien kan de algemene vergadering aan de bestuurders tantièmes toekennen te nemen uit de winst.

Artikel 19. Bevoegdheden

a) De raad van bestuur is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking te besluiten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) De raad van bestuur kan een directeur benoemen die geen lid hoeft te zijn van de vennootschap. De directeur is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap onder het toezicht en volgens de richtlijnen van de raad van bestuur aan dewelke verantwoording verschuldigd is.

Artikel 20. Omvang van de externe vertegenwoordigingsmacht

a) De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door de voorzitter van de raad van bestuur die alleen optreedt.

b) Aan een directeur kan de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat het dagelijks

bestuur betreft opgedragen worden.

Artikel 21. Verantwoordelijkheid van de bestuurders en directeur

De bestuurders en de directeur zijn volgens de regels omtrent lastgeving zonder hoofdelijkheid

jegens de vennootschap verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben.

Artikel 22. Bijzondere volmachten

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

D. CONTROLE

Artikel 23. Toezicht door vennoten

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de wettelijke drempel bedragen niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris. De algemene vergadering kan evenwel die onderzoeks en controlebevoegdheden overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt voor een door haar te bepalen duur en die zij ten allen tijde kan ontslaan. De controlerende vennoten oefenen hun functie kosteloos uit. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enige opdracht of mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 24. Benoeming van een of meer commissarissen

Zodra de vennootschap de wettelijke drempelbedragen overschrijdt of indien de algemene vergadering daartoe onverplicht besluit, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de vennootschappenwet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissarisrevisor. Een uittreksel van de akten betreffende de benoeming en de ambtsbeëindiging van de commissarissen wordt door toedoen van de bestuurders neergelegd en bekend gemaakt volgens het W.Venn..

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 25. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

a) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar door of namens de voorzitter van de raad van bestuur worden bijeengeroepen op een door hem te bepalen dag en uur met uitsluiting van een zondag, een wettelijke feestdag of een zaterdag binnen zes maanden na afsluiting van het boekjaar.

Behalve andersluidende beslissing van de raad van bestuur zal deze vergadering van rechtswege plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien (14) uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en bij gewone meerderheid van stemmen te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om bij versterkte meerderheid van stemmen over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

b) De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere

plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Artikel 26. Bijeenroeping

a) De raad van bestuur kan zowel de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen. Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen binnen de bij deze statuten bepaalde dag. De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer vennoten die beschikken over één/vijfde van het aantal stemmen het vragen.

b) De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aangetekende brief ten minste vijftien dagen voor de vergadering.

c) Vijftien dagen vóór de algemene vergadering verzendt het bestuur aan de vennoten, die erom

verzoeken, onverwijld en kosteloos een afschrift van de eventuele stukken.

Artikel 27. Formaliteiten om tot de vergadering toegelaten te worden

Vertegenwoordiging van vennoten

a) Om tot de vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten of hun gevolmachtigde kennis geven van hun voornemen deel te nemen aan de vergadering bij gewone brief te richten aan de vennootschap.

b) Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming zijn niet geoorloofd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 28. Aandelen in onverdeeldheid  vruchtgebruik - echtgenoten

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkel persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Indien aandelen bezwaard zijn met een vruchtgebruik, is het de vruchtgebruiker die het stemrecht uitoefent op alle algemene vergaderingen, behoudens verzet van de bloot eigenaar ingeval van misbruik van het stemrecht door de vruchtgebruiker of tenzij andersluidend beding.

Wanneer een of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en er tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter volgens artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één van beide echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Artikel 29. Verloop van de vergadering

a) Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid, door het oudste lid in jaren van die raad. De voorzitter wijst een secretaris aan, die geen aandeelhouder behoeft te zijn, alsmede een vennoot die als stemopnemer optreedt.

b) De bestuurders, de eventuele directeur en de commissaris nemen aan de algemene vergadering deel. De bestuurders geven antwoord op vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

c) De vergadering stelt vast dat zij regelmatig is bijeengeroepen.

d) De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingstechniek.

e) De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening een enkele maal drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Alle vennoten, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of door gevolmachtigde hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen.

f) De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat. De raad van bestuur en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle vennoten aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 30. Stemrecht

Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering; zij hebben ieder een stem per volgestort aandeel.

Artikel 31. Besluitvorming

a) De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

In de gewone en in de bijzondere vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. (de helft plus één stem)

De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

b) De buitengewone algemene vergadering kan alleen rechtsgeldig over een wijziging in de statuten beraadslagen en besluiten wanneer het onderwerp van de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk is aangegeven in de oproepingsbrief en wanneer degenen die aan de vergadering deelnemen ten minste over de helft van de stemrechten beschikken. Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig. De tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen.

Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

F. REKENING EN REKENSCHAP - BEPALING EN BESTEMMING VAN DE WINST - OPENBAARMAKING VAN DE JAARSTUKKEN

Artikel 32. Boekjaar - Inventaris en jaarrekening

a) Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

december van ieder jaar.

De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van de Wet van zeventien juli

negentienhonderd vijfenzeventig en haar uitvoeringsbesluiten.

b) De bestuurders maken elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing van de waarderingsregels die door de raad van bestuur zijn vastgesteld.

c) Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maken de bestuurders de jaarrekening op.

d) De bestuurders stellen bovendien een verslag op conform het artikel 95 en 96 W.Venn.. Indien een commissaris benoemd is in de vennootschap, worden hem de jaarrekening en het jaarverslag door de bestuurders overhandigd ten minste één maand voor de jaarvergadering. Deze commissaris maakt het door het W.Venn. voorgeschreven controleverslag op.

e) Voor de gewone algemene vergadering die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, wordt aan de vennoten met de oproeping een exemplaar gezonden van de jaarrekening en van het jaarverslag en van het eventueel controleverslag van de commissaris.

Artikel 33. Wettelijke reserve - Winstuitkering - Omzetdividend

a) Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintig­ste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

b) Aan de vennoten kan vervolgens, op voorstel van de raad van bestuur, uit de netto winst van het boekjaar een rente op het gestorte bedrag van hun aandelen toegekend worden.

c) De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vast gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

d) Het bedrijfsoverschot, na aftrek van de bedrijfskosten, lasten, afschrijvingen, reserves en, in voorkomend geval de rente toegekend zoals hierboven vermeld, mag ook worden uitgekeerd onder de vorm van een restorno aan de vennoten naar verhouding van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan. Deze verhouding wordt voor het opmaken van de jaarrekening vastgesteld door de raad van bestuur.

e) De betaling wordt gedaan op het tijdstip en op de wijze bepaald door de raad van bestuur binnen een jaar na de algemene vergadering die tot uitkering heeft besloten.

Artikel 34. Kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 35. Openbaarmaking van de jaarrekening en van het jaarverslag

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de bestuurders op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd in twee exemplaren, op de wijze bepaald in het W.Venn. en volgens de voorschriften van artikel 6 van het Koninklijk Besluit van zeven augustus negentienhonderd drieënzeventig. Tegelijk daarmee worden de andere stukken voorgeschreven door het W.Venn. met uitzondering van het 3E neergelegd.

G. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 36. Ontbinding - Vereffenaars

a) Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

b) Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181 en 182 van de vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

c) De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt, naar gelang van het geval, volgens het W.Venn..

d) Elk jaar maken de vereffenaars een inventaris op alsmede de jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding.

e) De vereffenaars dragen zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Zij verdelen onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

f) Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor. De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt volgens het W.Venn..

H. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 37. Keuze van woonplaats

De bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 38. Verval van vorderingen

Alle rechten en vorderingen terzake van de vennootschap tegen de vennootschap, van uitgetreden of uitgesloten vennoten, van rechtsopvolgers van overleden vennoten vervallen door verloop van twee jaar te rekenen van de dag waarop hun lidmaatschap of dat van hun rechtsvoorganger geëindigd is. Artikel 39. Geschillen - Bevoegde rechtbank

De rechtbank van koophandel van het gebied waarin de vennootschap haar zetel heeft is bij uitsluiting bevoegd om kennis te nemen van de geschillen terzake van de vennootschap tussen bestuurders, tussen bestuurders en vennoten, tussen commissarissen, tussen commissarissen en bestuurders of vennoten, tussen vereffenaars of tussen vereffenaars en vennoten, tussen vennoten, bestuurders of vereffenaars en bedrijfsrevisoren.

III. EIND- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Heden zijn de vennoten bijeengekomen en hebben zij met eenparigheid der stemmen de volgende beslissingen genomen, die pas in voege zullen treden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen, namelijk de dag waarop een uitgifte van de huidige oprichtingsakte zal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1. Eerste boekjaar en eerste gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar van de vennootschap neemt een aanvang op de dag van neerlegging ter griffie

van een uittreksel van onderhavige akte en zal eindigen op 31 december 2015.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2016.

2. Bestuurders

De vergadering duidt aan als enige niet-statutaire bestuurder:

De heer JIANG Wei, voornoemd, hier aanwezig, die aanvaardt.

Zij wordt benoemd tot herroeping en kan de vennootschap geldig verbinden zonder beperking in

waarde.

Haar mandaat kan bezoldigd zijn.

3. Commissaris

Rekening houdend met de wettelijke criteria, beslissen de verschijnende partijen niet over te gaan tot benoeming van een commissaris. Ze beslissen tevens niet over te gaan tot aanduiding van één of meerdere vennoten gelast met de controle.

4. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was.

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor de neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die elders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; deze overname van de verbintenissen door de vennootschap heeft slechts gevolgen op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

FREDERIC CONVENT

NOTARIS

Uitgifte van de akte

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16537-0460-013

Coordonnées
SHANGHAI 7

Adresse
SPOORMAKERSSTRAAT 13 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale