SIDUS EXECUTIVE SEARCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIDUS EXECUTIVE SEARCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.530.336

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 24.06.2014 14209-0296-014
24/01/2014
ÿþ Mod Wad 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111110111

"f JA k!

eusso

ffie

Ondernemingsnr : 0463 530 336

Benaming

(voluit) :

(verkort) : Sidus Executive Search

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Stoofstraat 81 bus 1.

(volledig adres)

Onderwerp akte : INBRENG IN NATURA-KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor notaris Annekatrien Van Oostveldt ter standplaats Antwerpen, district Merksem op drieëntwintig december tweeduizend en dertien, blijkt dat met betrekking tot de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Sidus Executive Search" met zetel te 1000 Brussel, Stoofstraat 81 bus 1:

A. Dat de vergadering is samengeroepen met als volgende agendapunten : 1/ Na kennisname van de vereiste verslagen van een bedrijfsrevisor en de zaakvoerder een uitkering van een tussentijds brutodividend zal beslist worden ten bedrage van 408.735,05 EUR ten voordele van de huwelijksgemeenschap Jacquemyn Carina-Thijs Marc en de huwelijksgemeenschap Jacquemyn Frans-Schepers Margaretha beiden voornoemd, en dat - na inhouding van 10% roerende voorheffing- de verkregen nettodividenden door de verkrijgende vennoten onmiddelijk ingebracht zullen worden in het kapitaal van de vennootschap waardoor er een kapitaalsverhoging plaatsvindt van 367.861,55 EUR om het kapitaal te brengen op vierhonderd en twaalfduizend vierhonderd tweeëntachtig euro achtendertig cent (¬ 412.482,38) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van veertienduizend achthonderd negenendertig (14.839) aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (E 24,79), uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van driehonderd zevenenzestigduizend achthonderd éénenzestig euro vijfenvijftig cent (E 367.861,55).

Inschrijving, volstorting en toekenning van de nieuwe aandelen en vaststelling van hun rechten.

2I Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging hiervoor. 31 Het mandaat van de zaakvoerder wordt bezoldigd

41 Aanpassing van de statuten ingevolge het gewijzigd vraagrecht en de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

5/ Opdracht tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten - volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Guy De Vocht, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIDUS EXECUTIVE SEARCH" bestaat uit een inbreng van schuldvorderingen aangehouden door de echtgenoten Jacquemyn Carina - Thijs Marc (huwelijksgemeenschap) en de echtgenoten Jacquemyn Frans - Schepers Margaretha (huwelijksgemeenschap), voor een totaal bedrag van 367.861,55 EUR. Deze schuldvorderingen zullen ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a)De algemene vergadering van 23 december 2013 besluit rechtsgeldig, voorafgaand aan de kapitaalverhoging beoogd In onderhavig verslag, tot toekenning van een dividend ten belope van 408.735,05 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure, en

b)Deze algemene vergadering besluit rechtsgeldig om het dividendbedrag,na aftrek van de in artikel 537 WIB92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen op de creditzijde van een schuldrekening op naam van iedere vennoot. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7.1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

7.2.De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3.Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de nominale waarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits alle vennoten in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvordering inbrengen. Hierdoor kunnen er geen verschuivingen ontstaan tussen de vennoten;

7.4.Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de vennoten, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31-12-2012 en de tussentijdse cijfers per 30-11-2013 van de inbrenggenietende vennootschap;

7.5.In deze omstandigheden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

, nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

7.6.De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 14.839 aandelen van bvba SIDUS EXECUTIVE SEARCH, met een waarde van 24,79 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van bvba "S1DUS EXECUT1VE SEARCH" in het kader van de toepassing van artikel 537 W1B92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tussentijds brutodividend

De bijzondere algemene vergadering beslist :

° tot toekenning van een tussentijds dividend aan de huwelijksgemeenschap Jacquemyn Carina-Thijs Marc en de huwelijksgemeenschap Jacquemyn Frans-Schepers Margaretha die voortkomt uit de belaste reserves, van een totaal bedrag van vierhonderd en achtduizend zevenhonderd vijfendertig euro nul vijf cent (¬ 408.735,05);

° dat de betaalbaarstelling van deze dividenden op heden, zijnde de datum van huidige notariële akte, plaatsvindt.

De voorzitter stelt vast dat het dividend op heden betaalbaar is, en verklaart dat de dividendvorderingen bekomen op de vennootschap als volgt toekomen:

- aan de huwelijksgemeenschap Jacquemyn Carina-Thijs Marc werd een bruto bedrag toegekend van in totaal vierhonderd en achtduizend vijfhonderd en zeven euro zevenennegentig cent (¬ 408.507,97).

- aan de huwelijksgemeenschap Jacquemyn Frans-Schepers Margaretha werd een bruto bedrag toegekend van in totaal tweehonderd zevenentwintig euro nul acht cent (¬ 227,08).

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van driehonderd zevenenzestigduizend achthonderd éénenzestig euro vijfenvijftig cent (¬ 367.861,55) om het kapitaal te brengen van vierenveertigduizend zeshonderd twintig euro drieëntachtig cent (¬ 44.620,83) op vierhonderd en twaalfduizend vierhonderd tweeëntachtig euro achtendertig cent (¬ 412.482,38) door inbreng in natura, mits creatie en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitgifte van veertienduizend achthonderd negenendertig (14.839) aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79), uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van driehonderd zevenenzestigduizend achthonderd éénenzestig euro vijfenvijftig cent (¬ 367.861,55).

Inbreng

De huwelijksgemeenschap Jacquemyn Carina-Thijs Marc, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van driehonderd zevenenzestigduizend zeshonderd zevenenvijftig euro achttien cent (¬ 367.657,18), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend voor de bijzondere algemene vergadering van heden.

De huwelijksgemeenschap Jacquemyn Frans-Schepers Margaretha, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van tweehonderd en vier euro zevenendertig cent (¬ 204,37), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend oor de bijzondere algemene vergadering van heden.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen -- na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op driehonderd zevenenzestigduizend achthonderd éénenzestig euro vijfenvijftig cent (¬ 367.861,55)

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van veertienduizend achthonderd negenendertig (14.839) nieuwe kapitaalsaandelen en dit als volgt:

- aan de huwelijksgemeenschap Jacquemyn Carina-Thijs Marc worden 14.831 nieuwe aandelen toegekend met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79), voor hun inbreng van de verkregen nettodividenden die voortkomen uit de belaste reserves, waarvan de waarde driehonderd zevenenzestigduizend zeshonderd zevenenvijftig euro achttien cent (¬ 367.657,18) bedraagt.

- aan de huwelijksgemeenschap Jacquemyn Frans-Schepers Margaretha worden 8 nieuwe aandelen toegekend met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79) voor haar inbreng van de verkregen nettodividenden die voortkomen uit de belaste reserves, waarvan de waarde tweehonderd en vier euro zevenendertig cent (¬ 204,37) bedraagt.

Deze veertienduizend achthonderd negenendertig (14.839) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg ais naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

TWEEDE BESLUIT -- VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn

zodat het kapitaal van de vennootschap thans vierhonderd en twaalfduizend vierhonderd tweeëntachtig euro achtendertig cent (¬ 412.482,38) is en vertegenwoordigd door zestienduizend zeshonderd negenendertig aandelen (16.639).

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel zeven van de statuten door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd en twaalfduizend vierhonderd tweeëntachtig euro achtendertig cent (¬ 412.482,38) en is verdeeld in zestienduizend zeshonderd negenendertig aandelen (16.639) gelijke aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79).

DERDE BESLUIT -- BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering stelt vast dat de zaakvoerder bezoldigd zal worden.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de laatste alinea van artikel acht van de statuten door volgende tekst :

"Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd tenzij anders beslist door de algemene vergadering".

VIERDE BESLUIT- AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE GEWIJZIGDE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge het gewijzigd vraagrecht en ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten en dit als volgt :

-De huidige tekst onder de titel "vraagrecht" in artikel eenentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst :

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag véér de algemene vergadering ontvangen."

-De huidige tekst van artikel vijfentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst :

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapfvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf." VIJFDE BESLUIT -- OPDRACHT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name aan aan .,E.-P.Van Caesbroeck & C° BVBA, met zetel te 2900 Schoten, Botermelkbaan 90, en aan alle aangestelden van deze vennootschap, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

c

NOTARIS ANNEKATRIEN VAN OOSTVELDT

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie der akte

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 20.06.2013 13213-0026-014
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 20.06.2012 12193-0398-012
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 24.06.2011 11203-0566-014
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 19.06.2009 09272-0188-014
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.06.2008, NGL 29.07.2008 08512-0286-012
08/05/2008 : BL625005
13/07/2007 : BL625005
29/06/2006 : BL625005
20/07/2005 : BL625005
20/06/2005 : BL625005
22/10/2004 : BL625005
20/02/2004 : BL625005
25/07/2003 : BL625005
19/07/2002 : BL625005
06/07/2001 : BL625005
25/07/2000 : BL625005
11/07/2000 : BL625005
23/06/1998 : BL625005

Coordonnées
SIDUS EXECUTIVE SEARCH

Adresse
STOOFSTRAAT 81, BUS 1 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale