SLAGERIJ DE KOUTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLAGERIJ DE KOUTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.470.259

Publication

16/10/2013
ÿþ( Mod Wo[d 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

vc behl

aat

Belt Staa

i i



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

-7 OKT. 2013

DEiiiDEemONDE

Ondernemingsnr ; 0538.470.259

Benaming

(voluit) : Slagerij De Kouter

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kouterstraat 75 - 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering dd 12 september 2013 beslist om de heer Harun Demirkapu, wonende te Lochtstraat 2, 1030 Schaerbeek te benoemen als zaakvoerder.

Zaakvoerder

Harun Demirkapu

12/12/2014
ÿþi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ak

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

03 DEC, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0538470259

Benaming: Slagerij De Kouter;.

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Kouterstraat 75, 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel, benoemin

Tekst

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 20 oktober 2014 werd met eenparigheid van stemmen het volgende beslist

- de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Gallaitstraat 7 te 1030 Brussel vanaf heden

- de benoeming van DEMIRKAPU Harun als enige zaakvoerder wordt bevestigd

- Mevrouw VERSYCK PharaÎlde verkoopt haar 60 aandelen aan DEMIRKAPU Harun. Ze is dus geen aandeelhouder meer.

Demirkapu Harun

Zaakvoerder

11/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305069*

Neergelegd

09-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538470259

Benaming (voluit): SLAGERIJ DE KOUTER

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Kouterstraat 75

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte-oprichting verleden notaris Henry Van Caillie te Brugge op vijf september tweeduizend dertien, nog niet geregistreerd, dat:

1) De Heer DEMIRKAPU Harun, geboren te Emirdag (Turkije) op 1 januari 1975, echtgenoot van Mevrouw KAVAK Ayfer, geboren te Sint-Joost-ten-Node op 20 maart 1978, wonende te Schaerbeek (1030 Brussel), de Lochtstraat 2.

2) Mejuffrouw VERSYCK Pharaïlde Chantal Diane, ongehuwd, geboren te Blankenberge op 8 juli 1980,

wonende te 8380 Brugge (Lissewege), Patentestraat 66.

Onder elkaar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de

statuten ondermeer zijn samengesteld als volgt:

Artikel 1: Naam.

De vennootschap is opgericht als een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam  SLAGERIJ DE KOUTER .

Artikel 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Kouterstraat 75, met gevolg dat het

vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, evenals in

naam en voor rekening van derden:

1. De handel in het klein en het groot van vlees, zowel vers als bevroren, en van alle vleeswaren, de bewerking en de verwerking van vlees.

2. De handel in vleesconserven, groenten en alle bijhorigheden, die verband houden met de bereiding en het verbruik van vlees, bereide vleeswaren, charcuterie, en diepvriesproducten, alles wat verband houdt met traiteurdienst en horeca.

3. De handel in de verwerking van alle gevogelte, wild, groente of vis zonder enige uitzondering.

4. De handel in algemene voeding.

5. Het produceren, aankopen, huren, verhuren, verkopen en/of onderhouden van horecamateriaal, voedingsbenodigdheden en bijkomende accommodaties.

6. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

7. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

8. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

9. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

10. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

11. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

12. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

13. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

14. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

15. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

16. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

17. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de kleinhandel, groothandel, fabricatie, vertegenwoordiging, import en export van alle juwelen, siervoorwerpen, horlogeriën, goud - en zilversmidswerk, in edele en onedele metalen, alsook van alle edelstenen en parels, onderdelen en halffabricaten, zowel edele, onedele als synthetische, alsook van alle andere producten en artikelen in de breedste zin.

18. De kleinhandel in de textiel en dit in de ruimste zin van het woord.

19. Alle activiteiten verband houdend met de exploitatie van frituren, snackbars, fast food zaken en eveneens de aankoop van alle materialen verband houdend met deze activiteiten.

20. Detailhandel in de ruimste zin van het woord.

21. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

22. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

23. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur en dit met ingang van 5 september 2013.

Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd twintigste (1/120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en waarop ingeschreven werd als volgt:

1) door de Heer Harun Demirkapu, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem zestig (60) aandelen worden toegekend,

2) door Juffrouw Pharaïlde Versyck, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor haar zestig (60) aandelen worden toegekend.

Het kapitaal werd volstort op een geblokkeerde rekening bij KBC Bank met nummer BE89 7340 3762 4285

De vennootschap kan geen winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

Artikel 21: Bestuur  bevoegdheid.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Artikel 22: Vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder, dan heeft deze de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de Algemene Vergadering bevoegd is.

Bij pluraliteit van zaakvoerders, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Artikel 24: Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 27: Jaarvergadering.

27.1. Ieder jaar, de laatste vrijdag van mei om negentien uur (19.00 u) heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op

hetzelfde uur.

27.2. Een bijzondere of Buitengewone Algemene Vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het

belang van de vennootschap zulks vereist.

Te allen tijde kan een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging

van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de

oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 29: Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gemachtigde al dan niet vennoot.

De volmachten daartoe dienen op schrift gesteld en gehandtekend te zijn.

Artikel 32: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 33: Wijze van stemmen.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gemachtigde, zoals in de statuten is

bepaald.

Over personen wordt op de Algemene Vergadering zelf geheim en schriftelijk ingestemd.

Over zaken wordt op de Algemene Vergadering bij naamafroeping of door handopsteken, tenzij het bureau of

de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten.

Artikel 34: Schorsing van stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht

dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Artikel 38: Boekjaar  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 39: Bestemming van de winst  Reserve.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkeringen zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd

worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de Algemene Vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Artikel 40: Ontbinding en vereffening.

De vennootschap kan op gelijk welk moment ontbonden worden bij beslissing van de Algemene Vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor een statutenwijziging. Na haar ontbinding wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Artikel 41: Benoeming en werkwijze van de vereffenaars.

De Algemene Vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de Algemene Vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de Algemene Vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de Algemene Vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Luik B - Vervolg

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

OVERGANGSBEPALINGEN.Als overgangsmaatregel zal:- het eerste boekjaar aanvangen op 5 september 2013 en een einde nemen op 31 december 2014;- de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar tweeduizend en vijftien.

BENOEMING. En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen, verklaren de oprichters, die de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, aan te stellen als niet-statutaire Zaakvoerder:

de Heer DEMIRKAPU GENGIZ, geboren te Emirdag (Turkije) op 1 januari 1968, wonende te Emirdag (Turkije), Karsiyaka Mahal. Deze opdracht wordt verleend voor onbepaalde duur vanaf 5 september 2013. Zijn opdracht is bezoldigd.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Benoeming lasthebber: De zaakvoerder stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name Titeca Henri Accountancy cvba, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, met ondernemingsnummer 0882.371.584, vertegenwoordigd door één van haar aangestelden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-10 van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van de akte-oprichting de dato 5 september 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

13/04/2015
ÿþN° d'entreprise : 0538470259

i Dénomination : SLAGERIJ DE kOUTER

(en entier) :

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée.

Siège rue Gallaït, 7 à 1030 BRUXELLES

(adresse complète)

!Objet(s) de l'acte :Transfert su siège sociale.

Le siège social de la société est transféré à l'adresse suivante : 13, rue de la Résistance à 1140 BRUXELLES et ce á partir du 1 avril 2015,

DEM1RKAPU Harun

Gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter fa personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

A laUll u

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Déposé I Reçu le

3 1 MARS 2015

au greffe du tribdielede commerce

frûrtcoph^~ ~L

,.~.._, v!

- ..r ..... "1*".Mv1;'~+`éC,iLF~.

. . 77

Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 10.09.2015 15584-0184-013

Coordonnées
SLAGERIJ DE KOUTER

Adresse
RUE DE LA RESISTANCE 13 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale