SPV - JEUGD - EN VERBLIJFCENTRUM GEMEENTEPARK BRASSCHAAT, AFGEKORT : SPV JVC GEMEENTEPARK BRASSCHAAT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SPV - JEUGD - EN VERBLIJFCENTRUM GEMEENTEPARK BRASSCHAAT, AFGEKORT : SPV JVC GEMEENTEPARK BRASSCHAAT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 544.378.153

Publication

23/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III1rItNVVM311MN111VV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

ke, en. 204y BRUsSe

Griffie

5cau. 373.AS 3

SPV - JEUGD - EN VERBLIJFCENTRUM GEMEENTEPARK

BRASSCHAAT

SPV JVC GEMEENTEPARK BRASSCHAAT

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

B -1200 - Sint-Lambrechts-Woluwe, Arianelaan, 5

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte opgemaakt door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris te Brussel, op 10; januari 2014, blijkt door

1. De Naamloze Vennootschap AANNEMINGEN VAN WELLEN, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Klinkaardstraat 198, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het: ondememingsnummer BTW BE (D) 0403.863.557JRPR Antwerpen.

2 INTEGRALE, Caisse Commune d'Assurance en vue de la Vieillesse et du Décès Prématuré des: Employés, met maatschappelijke zetel te 4000 Luik, place Saint-Jacques, 11, bus 101, ingeschreven bij de'

Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer , -

een naamloze vennootschap op met een kapitaal van EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ <

61.500,00-) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, als volgt

In geld in te schrijven:

-door de Naamloze Vennootschap AANNEMINGEN VAN WELLEN op één (1) aandeel;

-door de INTEGRALE, Caisse Commune d'Assurance en vue de la Vieillesse et du Décès Prématuré des,

Employés op negenennegentig (99) aandelen ;

Totaal: honderd (100) aandelen.

Elk aandeel wordt volledig volgestort door middel van een voorafgaande storting in speciën op de rekening:

genummerd BE74 3631 2953 0507 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING België NV,

STATUTEN

Hoofdstuk I. Rechtsvorm - Naam - Zetel - Doel - Duur

1.Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze ven-nootschap.

Zij draagt de naam "SPV  JEUGD -- EN VERBLIJFCENTRUM GEMEENTEPARK BRASSCHAAT", afgekort

"SPV JVC GEMEENTEPARK BRASSCHAAT".

2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Lambrechts-Woluwe (B-1200 Brussel), Arianelaan, 5.

(weggelaten)

3. Doel De vennootschap heeft tot doel:

-Het, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, afwerken, inrichten, herstellen, onderhouden, reinigen, volledig of gedeeltelijk afbreken, verkavelen, beheren en valoriseren van allerhande onroerende goederen.

-Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of ver-koop van vastgoed.

-Het verstrekken van leningen, al dan niet met hypotheek gewaarborgd; het financieren van vastgoedprojecten; het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen en vennootschap-pen. -De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande.

-Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten.

-Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van van huur, leasing, erfpacht, opstal verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouwverrichtingen, grote infrastructuurwerken, olie en natuurlijke rijkdommen, schepen enzovoort, dit alles zowel in België als in het buitenland alsmede alle handel in; ver-band met deze activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van, derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doet of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

4. Duur

Dry vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk Il. Maatschappelijk kapitaal - Aandelen

5.Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00-) en volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/10oste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, die genummerd zijn van 1 tot 100.

6.Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam. Alle aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

(weggelaten)

7.Ondeelbaarheid van aandelen

(weggelaten)

8.Overdracht van aandelen

(weggelaten)

9.Kapitaalverhogingen

(weggelaten)

10.Obligaties en andere effecten

(weggelaten)

Hoofdstuk III. Bestuur- Controle

11.Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit drie (3) leden. De leden van de raad van bestuur zijn natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering.

Indien op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot op de datum van de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn.

indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van zijn directiecomité of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontstaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij / zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing,

Indien een plaats van bestuurder openvalt, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. Het mandaat zal in elk geval worden ingevuld door een bestuurder gekozen uit tweetallen naar voren geschoven door de aandeelhouder die de bestuurder waarvan het mandaat is opengevallen had voorgesteld. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij / zij vervangt. De algemene vergadering zal in haar eerstvolgende bijeenkomst beslissen over de definitieve benoeming. Indien meerdere plaatsen van bestuurders openvallen, hebben de overblijvende leden van de raad van bestuur het recht om voorlopig in alle openvallende vacatures tegelijk te voorzien.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

12.Bijeenkomsten - Beraadslaging - Besluitvorming

De raad van bestuur kan bijeengeroepen worden door de voorzitter of op verzoek van één of meer bestuurders. Deze bijeenroeping geschiedt tenminste acht (8) kalenderdagen vôôr de datum voorzien voor de vergadering, behalve in geval van hoogdringendheid. In geval van hoogdringendheid worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vernield in de oproeping.

De oproeping geschiedt geldig per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

De raad van bestuur kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle bestuurders op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen. Elke bestuurder die een vergadering van de raad van bestuur bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken om zich te beroepen op het ' ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit vôôr of na de vergadering waarop hij / zij niet aanwezig is.

.-

~

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of uitzonderlijk in het buitenland op de plaats aangeduid in de oproeping.

Indien de deeinamemodaliteiten in de oproeping aangeduid zijn, kunnen de vergaderingen gehouden worden door middel van telecommunicatietechnieken die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn I haar handtekening draagt (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2, van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem / haar op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag één of meer van zijn ! haar collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn / haar eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen ais hij I zij volmachten heeft ontvangen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met dien verstande dat minstens twee (2) bestuurders aanwezig dienen te zijn, Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, met dien verstande dat tenminste twee (2) bestuurders aanwezig moeten zijn.

Elk besluit van de raad van bestuur wordt genomen met een twee/derde meerderheid van de stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen, indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van alle bestuurders. Op verzoek van één of meer bestuurders, zendt de voorzitter of een gedelegeerd bestuurder een document houdende de voorgestelde besluiten per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek naar alle bestuurders met de vraag om het gedagtekend en ondertekend binnen een termijn van tien (10) kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één (1) document hetzij op meerdere exemplaren van dit document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of een andere datum vermeld in het document. indien de goedkeuring van aile bestuurders niet binnen vijftien (15) kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn, Deze schriftelijke procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De mandaten van bestuurder worden ten kosteloze titel uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen.

13, Notulen

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die erom verzoeken. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven, Deze notulen worden ingelast in een speciaal register.

De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of door twee (2) bestuurders.

14.Bestuursbevoegdheid - Dagelijks Bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan haar bevoegdheden delegeren aan een directiecomité, zonder echter dat deze delegatie een aantasting kan vormen van de algemene leiding van de vennootschap of van het geheel van bevoegdheden door de wet voorbehouden aan de raad van bestuur. Het directiecomité wordt samengesteld uit meerdere personen, al dan niet bestuurders. De benoemingsvoorwaarden van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun vergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur dient het directiecomité te superviseren.

De raad van bestuur kan in haar midden en onder haar verantwoordelijkheid één of meerdere adviescomités oprichten. De benoemingsvoorwaarden van de leden van deze comités, hun ontslag, hun vergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze van deze comités worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, die afzonderlijk mogen optreden. indien een persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij / zij de titel van gedelegeerd bestuurder. Indien dit niet het geval is, voert hij / zij de titel van algemeen directeur.

De raad van bestuur mag voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen,

De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen waaraan hij zijn bevoegdheden verleent. Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn.

15 Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders, die gezamenlijk optreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de

bijzondere lasthebbers, die aangesteld zijn door de raad van bestuur.

16.Bezoldiging - Kosten - Uitgaven

(weggelaten)

17. Controle

(weggelaten)

Hoofdstuk IV. Algemene vergadering

18.Soorten - Datum - Plaats

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste donderdag van de maand april.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats

op hetzelfde uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het

document houdende de voorgestelde besluiten ten minste twintig (20) kalenderdagen vôôr deze datum worden

verstuurd.

(weggelaten)

19.Bijeenroeping

(weggelaten)

20_ Toelating

(weggelaten)

21.Vertegenwoordig ing

(weggelaten)

22.Stemmen per brief

(weggelaten).

23.Aanwezigheidslijst

(weggelaten)

24.Samenstelling van het bureau

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voor-zitter van de raad van bestuur of, bij gebreke

hieraan of in geval van zijn I haar afwezigheid, door een andere bestuurder of een lid van de algemene

vergadering die daartoe door deze vergadering werd aangeduid.

De voorzitter van de algemene vergadering duidt een secretaris aan.

De vergadering kan twee (2) stemopnemers aanstellen op voorstel van de voorzitter.

25.Beraadslaging - Besluitvorming

De algemene vergadering Kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle

aandeelhouders op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen door de aandeelhouders worden gesteld met

betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van de gegevens of fel-ten niet

van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het

personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de aandeelhouders worden gesteld met

betrekking tot hun verslag.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde

aandelen, behoudens indien de wet een specifiek quorum vereist.

Ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, kan de beslissing slechts genomen worden

met een twee/derde meerderheid van de stemmen die aan de stemming hebben deelgenomen, behoudens

indien de wet een bijzondere meerderheid voorziet.

Wanneer de aandelen een gelijke waarde vertegenwoordigen, geeft ieder aandeel recht op één stem.

De aandeelhouders kunnen bij eenparigheid en schriftelijk alle beslissingen nemen die vallen onder de

bevoegdheid van de algemene vergadering, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen, behoudens indien de beslissingen bij authentieke akte dienen genomen te worden.

26. Notulen

De besluiten van de algemene vergadering worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter, de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register.

De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, een gedelegeerd bestuurder of door twee (2) bestuurders.

27. Verdaging

Ongeacht de punten op de agenda van de vergadering, heeft de raad van bestuur het recht om iedere algemene vergadering, zowel de gewone als de buitengewone, te verdagen met drie weken; behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur annuleert een dergelijk verdaging voor de sluiting van de vergadering alle genomen beslissingen, en wordt deze verdaging vermeld aan het einde van het proces-verbaal van de betreffende algemene vergadering.

Een verdaging kan slechts eenmaal plaatsvinden en de tweede algemene vergadering beslist definitief over dezelfde agenda.

Hoofdstuk V. Jaarrekening - Winstverdeling

28.Jaarrekening

Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op één en dertig (31) december van hetzelfde kalenderjaar.

. , _a

Voo-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(weggelaten)

29.Winstverdeling

(weggelaten)

30. Dividenden

(weggelaten)

Hoofdstuk VI, Ontbinding - Vereffening

31.Ontbinding - Vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zullen slechts in functie treden na de bevesti-ging door de voorzitter van de rechtbank van

koophandel van hun benoeming volgend uit de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel

184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen,

zonder bijzondere machtiging van de algemene vergader'sng, ln ieder geval kan de algemene vergadering op

ieder ogenblik deze bevoegdheden beperken bij beslissing genomen met een eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zullen alle activa van de vennootschap

te gelde gemaakt wor-den.

Indien de aandelen niet gelijkmatig volstort werden, herstellen de vereffenaars het evenwicht, ofwel door

bijkomende kapitaalverzoeken, ofwel door voorafgaandelijke terugbetalingen.

Hoofdstuk VII. Algemene bepalingen

(weggelaten)

SLOTBEPALINGEN:

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en de statuten vastgelegd zijn, hebben de

comparanten de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden éénmaal de vennootschap haar

rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschap-

pen

1. Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie (3). De vol-gende personen worden tot deze functies

geroepen voor een periode die zal eindigen na de gewone algemene vergadering der aandeelhouders die in het

jaar 2019 zal samenkomen teneinde te beraadsla-gen over de jaarrekening die zal worden afgesloten op 31

december 2018:

1. De Heer WEYTS Yves, voornoemd;

2.De Heer AQUILINA Diego, geboren te Grotte (Italië), op éénentwintig januari negentienhonderd

negenenvijftig, wonende te 4432 Ans, Rue du Château 3;

3.De Heer SEAUPAIN Patrice, voornoemd.

Het mandaat van de hierboven benoemde bestuurders zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene

vergadering van 2020.

Het mandaat der hierboven benoemde bestuurders is onbezoldigd.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig de statuten.

2. Commissaris(sen)

Op grond van het financieel plan wordt besloten om Price WaterhouseCoopers, gevestigd te 1932 Sint-

Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de Heer TISON Jacques, als commissaris te

benoemen. De vergoeding van de commissaris bedraagt tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) op

jaarbasis, indexeer-baar.

3, Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatgrijpen in 2016.

4. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2015.

5. Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen ais bijzondere lasthebber van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de Heer MULLER Jacques, geboren te Herstal, op zesentwintig januari negentienhonderd drieënzestig, wonende te 4030 Grivegnée, rue Célestin Demblon 22, teneinde over te gaan tot de inschrijving van de huidige vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de bevoegde dienst van het ondernemingsloket en bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

6. Overname van verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, in naam van de thans opgerichte vennootschap, aile handelingen, verrichtingen en factureringen op zich te nemen of te homologeren, aangegaan namens de vennootschap in oprichting, destijds genaamd SPV VAN WELLEN INTEGRALE, door henzelf of door hun aangestelden, sinds 17 december 2013,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris

Samen neergelegd

uitgifte : (1 bankattest, 2 volmachten),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2015
ÿþ Mod wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - UITVOERINGSMACHTEN

' Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de

naamloze vennootschap SPV  JEUGD  EN VERBLIJFCENTRUM GEMEENTEPARK BRAS-SCHAAT' afgekort: "SPV JVC GEMEENTEPARK BRASSCHAAT" met maatschappelijke zetel te Sint-Lambrechts-Woluwe; (B-1200 Brussel), Arianefaan, 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer, BTW BE (0)544.378.153/RPR Brussel (vennootschap opgericht op 10 januari 2014, bij akte verleden voor de ondergetekende notaris Louis-Philippe Marcelis, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van. 23 januari daarna onder nummer 14022771) opgemaakt door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris te Brussel, op 22 januari 2015, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

Tite! A.

Statutenwijziging.

De algemene vergadering beslist om in artikel 18 van de statuten de uur van de jaarvergadering zijnde, negen uur te preciseren, en bijgevolg om in de tekst van de eerste alinea van gezegd artikel de woorden, "om negen uur" in te lassen, na de woorden "donderdag van de maand april".

Titel B.

Uitvoeringsmachten.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris

Samen neergelegd :

- uitgifte (2 volmachten)

gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

llll111111 OZ 211111

10 FEB. 2015

ter griffie van-flederlandStalige

neergelegd/ontvangen op

rechtbank van E.eap hcr-1G! erclss&I

Ondernemingsnr : 0544.378.153

Benaming

(voluit) : SPV - JEUGD - EN VERBLIJFCENTRUM GEMEENTEPARK

BRASSCHAAT

(verkort) : SPV JVC GEMEENTEPARK BRASSCHAAT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : B -1200 - Brussel, Arianelaan, 5

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SPV - JEUGD - EN VERBLIJFCENTRUM GEMEENTEPAR…

Adresse
ARIANELAAN 5 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale