STARLIGHTER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STARLIGHTER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.197.992

Publication

23/07/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR BELG~ ergelegd/ontvangen op

7- 2014 19 JUNI 2014

STA4fr e van efWderlandstalige chtbank van koophandel Brussel

1111.1Mtlept

~ mONfTE

15-G .GfSCH

Ondernemingsnr : 0880.197.992

Benaming (voluit) : STARLIGHTER

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vronerodelaan 77

1180 BRUSSEL

Onderwerp akte :AFSCHAFFING CATEGORIEËN VAN AANDELEN - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING MET VERSLAGGEVING - KAPITAALVERHOGING IN GELD - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien juni tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STARLIGHTER", waarvan de zetel gevestigd is te 1180 Brussel, Vronerodelaan,

77,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Afschaffing van de twee categorieën van aandelen omdat dit onderscheid niet langer relevant noch noodzakelijk is.

Aanpassing van de volgende artikelen van de statuten als volgt

- Artikel 6 : zal worden vervangen door een nieuwe tekst, die rekening houdt met de afschaffing van categoriëen van aandelen, naar aanleiding van de kapitaalverhogingen die hierna volgen

- Artikel 18 : vervanging van het eerste lid door de volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door de algemene;, vergadering van vennoten benoemd."

- Artikel 34 : schrapping van het laatste lid

2° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met twee miljoen tweehonderdzesendertigduizend driehonderdentwee euro vijftig cent (¬ 2.236.302,50) om het te brengen op vier miljoen ," tweehonderdvierenvijftigduizend negenhonderdzestig euro vijftig cent (¬ 4.254.960,50) te brengen, door uitgifte., van acht miljoen negenhonderdvijfenveertigduizend tweehonderdentien (8.945.210) nieuwe aandelen van'; dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de commanditaire vennootschap op aandelen "MOREMI", aandeelhouder, van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de commanditaire vennootschap op aandelen "MOREMI", de acht miljoen negenhonderdvijfenveertigduizend tweehonderdentien (8.945.210) nieuwe volledig gestorte' aandelen toegekend.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 11 juni 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Geert Van Gooien, Bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door heer Geert Van Gooien, luiden letterlijk als volgt :

H. CONCLUSIE

Bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat binnen het kader van continuïteit van de onderneming:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut Der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; beantwoordt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

y mod 11.1



: Voor-tkhouden aan het BelgisLh Staatsblad 3. De toegepaste methoden van waardering laten geen bedrijfseconomische waardering toe. De ontvangende vennootschap en de inbrengende vennootschap weerhouden een conventionele waarde van 0,25 euro per aandeel. Deze waarde ligt beneden de fractiewaarde per aandeel van 186,00 euro per aandeel. Gezien de belangrijke verliezen rechtvaardigt de fractiewaarde zich niet meer. Deze conventionele waarde is een waarde die dient bekeken te worden ook vanuit de bijkomende inspanningen om nog 3.026.197,50 euro in speciën te storten.

4. Na de kapitaalverhogingen bevindt de vennootschap zich nog steeds in een situatie zoals geviseerd door de artikelen 431 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de inbreng van 2.236.302,50 euro van de rekening courant van de Comm. VA

MOREMI, worden er 8.945.210 nieuwe aandelen aan de Comm. VA MOREMI toegekend.

Deze verslaggeving is enkel bedoeld voor de buitengewone algemene vergadering van de CVBA STARLIGHTER die zich zal uitspreken over deze kapitaalverhoging.

3° Verhoging van het vast kapitaal van de Vennootschap met drie miljoen zesentwintigduizend honderdzevenennegentig euro vijftig cent (¬ 3.026.197,50) om het te brengen op zeven miljoen tweehonderdeenentachtigduizend honderdachtenvijftig euro (¬ 7.281,158,00).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van twaalf miljoen honderdenvierduizend zevenhonderdnegentig (12.104.790) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van nul euro vijfentwintig cent (¬ 0,25) per kapitaalaandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van afgerond 52 %, hetzij voor een totaal bedrag van een miljoen zeshonderdduizend euro (¬ 1.600.000,00).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 422 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een , bijzondere rekening met nummer BE 34 0682 4887 9290 op naam van de Vennootschap bij de Belfius Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 10 juni 2014 , dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

4° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van de artikelen 5 en 6, eerste lid van de statuten door de volgende tekst :

"ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan zeven miljoen tweehonderdeenentachtigduizend honderdachtenvijftig euro (¬ 7.281.158,00).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

ARTIKEL 6, DE AANDELEN

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in eenentwintig miljoen zestigduizend achthonderddrieënvijftig (21.060.853) aandelen."

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Benedikt van der Vorst, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfrevisor overeenkomstig artikel 423 van Wetboek van vennootschappen, de gecoordineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 12.08.2014 14416-0447-013
07/10/2013
ÿþbef

Be Sta

II

tI3!1,1,1401

Luik B ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

jq Mine

2 6 SEP eitivïr

Griffie

molli

Ondernemingsnr : 0880.197.992

Benaming (voluit) : STARLIGHTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vronerodeiaan, 77

1180 Brussel

Onderwerp akte : AFSCHAFFING FRANSTALIGE TEKST VAN STATUTEN - AANPASSING STATUTEN AAN ZETELVERPLAATSING - DOELWIJZIGING - BEVESTIGING BENOEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig september tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STARLIGHTER", waarvan de zetel gevestigd is te 1180 Brussel, Vronerodelaan, 77, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Afschaffing van de Franstalige tekst van statuten zodat voortaan de statuten enkel nog Nederlandstalig zullen zijn.

2° Wijziging van artikel 2 van de statuten ingevolge de zetelverplaatsing waartoe onderhands werd beslist en derhalve vervanging van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1180 Brussel, Vronerodelaan, 77 ."

3° Wijziging van het doel van de Vennootschap door vervanging van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, exclusief in haar eigen naam en voor haar eigen rekening:

Alle managementactiviteiten, consultancy en het verlenen van diensten in de volgende sectoren : Marketing, communicatie, internet, mobiele telefonie, telecommunicatie, productie van films (al dan interactief) verdeeld off-line of on-fine, montage en mixen van geluid en beelden, commercialisatie van promotionele en publicitaire artikelen, publiciteit, mecenaat, organisatie van evenementen, grafische studio, fotostudio, talentmanagement, casting, voordruk, belettering, design, binnenhuisarchitectuur, kunst, animatie, 3D, sites en intemetoplossingen, ontwikkelen van informatica en software; het samenstellen, op het net plaatsen, het creëren en het realiseren van magazines, wedstrijden, spelen, promoties, drukwerk, offset, digitale afdruk, digitale informatica, beheer van beelden, media, redactie, web Ti/, enzovoort, Alle handelingen mogen worden uitgeoefend of worden verdeeld off-fine en on-line.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

1) Initiatief te nemen en raad te geven bij projecten op gebied van stedenbouwkundige ontwerpen en technieken.

2) Alle studies te doen die verband houden met stedenbouwkundige projecten en technieken in de meest brede zin, alsmede het volariseren van deze studies.

3) Het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren en tot stand brengen van alle onroerend goed projecten, alsmede het verzamelen, groeperen en uitwerken van technische, sociologische, economische en andere daartoe nodige of nuttige gegevens.

4) Het voorbereiden en uitvoeren van aannemingscontracten, de planning, de leiding en het toezicht der werken.

5) Het ondernemen van alle openbare of private werken, grond- en bouwwerken, transformaties, afbraak en alle werken die op enigerlei wijze betrekking hebben op deze werkzaamheden.

6) De koop, verkoop, de huur en de verhuring van alle kunstvoorwerpen en/of onroerende goederen, van alle materieel en bouwstoffen, producten of voorraden noodzakelijk of nuttig tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, ofwel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met dit doel, hierin begrepen het vestigen, toestaan of overdragen van alle zakelijke of enige andere rechten op onroerende goederen alsmede alle verrichtingen in het kader van het beheer van deze goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

--J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

' De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

4° De vergadering besliste dat de commanditaire vennootschap op aandelen "MORSMI", met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel, Vronerodelaan, 77, met ondernemingsnummer 0477.925.532, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer VAN DER VORST Benedikt Germaine Jean, wonende te 1180 Ukkel, Vronerodelaan, 77, enige bestuurder blijft van de vennootschap en dit als vertegenwoordiger van zowel de vennoten categorie A als de vennoten categorie B.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Benedikt van der Vorst, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst

van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten,

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

" %,

Voor-

-houden

aan het

Belgisch Staatsblad

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 22.08.2013 13450-0291-013
08/05/2013
ÿþ " " " Mod WoN 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V.

beh.

aal

BeI,

Staa





BRUSSEL

2 6 APR 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0880.197.992

Benaming

(voluit) : STARLIGHTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vronerodelaan 77 - 1180 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering dd. 27/03/2013:

De vergadering noteert het ontslag van BVBA SINCLAIR (Voorzitter vd Raad van Bestuur), geregistreerd in: de KB0 onder het nummer 0865.693.425, gevestigd Louizalaan 526 te 1050 Brussel met als vaste vertegenwoordiger Gauthier Broze, per 26/03/2013. Er wordt besloten voorlopig geen andere of bijkomende) bestuurder te benoemen. Het aantal stemmen wordt opgenomen met het volgende resultaat:

10853 ja-stemmen

0 nee-stemmen

10853 (Totaal)

Dit besluit behoeft een gewone meerderheid aan stemmen.

Bijgevolg wordt het ontslag van BVBA SINCLAIR (Voorzitter vd Raad van Bestuur) goedgekeurd,

Morerni CVA

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door de heer Benedikt van der Vorst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luit BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12533-0391-013
02/04/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

N/nran " Meam an hanriln'nninn

mati 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemirtgsnr : 0880.197.992

Benaming (voluit) : STARL1GHTER

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Generaal Jacqueslaan 26

1050 BRUSSEL

Onderwerp akte :ZETELVERPLAATSING

De Raad van Bestuur heeft beslist om de maatschappelijk zetel te verplaatsen van Elsene (1050 Brussel),;, Generaal Jacqueslaan, 26 naar 1180 Brussel, Vronerodelaan 77 met ingang van 15 maart 2012,

(getekend)

Moremi

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door de heer Benedikt van der Vorst

21 MRT, 201Z

Griffie

24/02/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 15.06.2011, DPT 22.02.2012 12041-0413-013
18/10/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 15.06.2010, DPT 14.10.2010 10576-0462-012
10/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 15.06.2009, DPT 07.08.2009 09547-0150-012
10/10/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 16.06.2008, DPT 08.10.2008 08775-0170-012
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 30.07.2015 15367-0080-012
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 10.08.2016 16417-0368-013

Coordonnées
STARLIGHTER

Adresse
VRONERODELAAN 77 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale