STOKKELSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : STIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STOKKELSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : STIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.555.602

Publication

01/04/2014
ÿþ Mcd 11.1

kh In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- lIII1111ni~111111111Em

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

;

MRT 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0471555602

Benaming (voluit) : Stokkelse Investeringsmaatschappij

(verkort): STIM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Laurierlaan, 15

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling - verslaggeving - ontslag zaakvoerders - Benoeming, machten en bezoldiging vereffenaar

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op tien december tweeduizend en dertien, geregistreerd "Geregistreerd 4 bladen geen verzending, te Leuven, Tweede kantoor op 18 december 2013. Boek 1383 Blad 5 Vak 3.

Ontvangen: 50,00 euro. De E.a. Inspecteur a.i. (getekend) Ria

Nijs.", dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STOKKELSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ", afgekort "STIM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Laurierlaan, 15.

Belasting-over-de-toegevoegde-waarde-nummer BE 471.555.602.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel.

Ondernemingsnummer 0471.555.602.

De vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en besluiten te nemen aangaande volgende AGENDA:

1.a. Voorstel tot ontbinding zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan waarbij een staat van activa en passiva, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand per 30 september 2013, gevoegd is;

1.b. Verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de staat van activa en passiva, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand per 30 september 2013;

1.c. Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap;

1.d. Ontslag, décharge zaakvoerders;

2. Aanstelling vereffenaar, vaststelling machten en bezoldiging onder de opschortende voorwaarde van bevestiging en/of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel;

3. Volmacht aan de vereffenaar met het oog op de indiening van de verzoekschriften bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel te Brussel teneinde de:

Luik B - vervolg

- bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van zijn benoeming als vereffenaar alsmede van de eventuele handelingen gesteld door de vereffenaar tussen de datum van zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan;

latere goedkeuring te bekomen van het verdelingsplan voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening;

4. Wijziging van de statuten;

5. Coordinatie van de statuten;

Op uitdrukkelijke vraag van ondergetekende notaris verklaarden de vennoten en zaakvoerders dat zij - wat hen betreft - binnen de wettelijk voorziene termijnen een afschrift van de op de agenda aangekondigde verslagen met staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2013, ontvangen hebben en er, voorafgaandelijk aan de ondertekening van de aakte, omstandig kennis van genomen hebben. Zij ontsloegen de instrumenterende notaris er dan ook van gezegde verslagen voor te lezen of verder toe te lichten.

Ondergetekende notaris bevestigde dan ook, na onderzoek en vooraleer enig besluit werd genomen, het bestaan alsmede de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

De vergadering bevestigde deze uiteenzetting van de voorzitter en nam volgende besluiten met éénparigheid van stemmen en met onmiddellijke ingang:

EERSTE BESLUIT

Nadat de vergadering omstandig kennis genomen heeft van:

- het desbetreffende verslag van het bestuursorgaan gedateerd op 4 november laatst;

- het hierna nader aangeduide verslag van de bedrijfsrevisor;

- de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013; verklaarde deze hierbij geen enkele bemerking noch vraagstelling te willen formuleren en keurde de vergadering de beide verslagen en staat, voor zoveel als nodig, zondermeer goed.

De conclusies van het verslag, gedateerd te Wemmel op 6 december 2013, van de burgerlijke vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren -- Réviseurs d'Entreprises, vertegenwoordigd door mevrouw Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg, 1022 bus 2, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, hebben de zaakvoerders van de BVBA STOKKELSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2013, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 2.747.683,02 en een netto-actief van £ 2.623.674,00.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien de aard van de activa en de passiva, uitermate aleatoir, zodat het

ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van

Voorbehouden

" aan het ---"Férdià-Er íi Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

de vereffening volledig getrouw weergeeft.

Er is geen andere informatie die we noodzakelijk achten voor de aandeelhouders of derden".

De vergadering besloot dan ook de vennootschap met ingang op tien december tweeduizend en dertien op vrijwillige wijze, vervroegd in ontbinding te stellen en over te gaan tot haar vereffening.

Vanaf de ondertekening van voormelde akte wordt de vennootschap geacht slechts verder te bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

In toepassing van artikel 183, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap voortaan in al haar uitgaande stukken vermelden dat zij in vereffening is.

.De ontbinding van de venndotschap stelde tevens een einde aan het mandaat van de in functie zijnde zaakvoerders.

De gewezen zaakvoerders bekwamen tevens décharge onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het thans lopende boekjaar.

TWEEDE BESLUIT

De vereffening van de vennootschap werd, onder de opschortende voorwaarde van bevestiging en/of homologatie door de bevoegde Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, toevertrouwd aan één (1) vereffenaar, te weten: de heer CHRISTIAENS Marc Hendrik Yvo, apotheker, geboren te Vilvoorde op 17 juni 1963, nationaal nummer 63.06.17 449-18, gedomicilieerd te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Laurierlaan, 15.

De vergadering noteerde dat de vereffenaar reeds handelingen kan stellen voorafgaandelijk aan de (niet-)bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel, doch met het risico dat deze achteraf nietig worden verklaard.

De voornoemde vereffenaar zal over de meest uitgebreide bevoegdheden beschikken ter uitoefening van zijn mandaat en zal ondermeer bevoegd zijn tot alle verrichtingen zoals vermeld in de artikelen 186 tot 195 van het Wetboek van Vennootschappen; Deze bevoegdheden omvatten zodoende zowel de zogenaamde "gewone" bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen) als deze waarvoor de vereffenaar de toestemming van de algemene vergadering nodig heeft (artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen); Gezegde toestemming, vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, werd uitdrukkelijk verleend.

De vereffenaar werd gemachtigd bijzondere volmachten te verlenen onder zijn verantwoordelijkheid en voor bepaalde verrichtingen. Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, wordt de vennootschap in vereffening in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de (enige) vereffenaar zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren of hypotheekbewaarders.

Jaarlijks op de vastgestelde datum zal de vereffenaar een jaarvergadering bijeenroepen; Op deze algemene vergadering zal hij alsdan verslag uitbrengen omtrent de stand van zaken van de vereffening, desgevallend met vermelding van de redenen waarom de vereffening nog niet kon worden voltooid.

De vereffenaar werd er evenwel van ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering zal de vereffenaar, desgewenst, een door hem opgemaakte inventaris en een aparte jaarrekening, die werd afgesloten op tien december

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden . " aan het Belgisch Staatsblad

Voor-betiouden * ' aan het getgisch Staatsblad Luik B - vervolg

tweeduizend en dertien, samen met de jaarrekening over het volledige

lopende boekjaar voorleggen.

Het mandaat van vereffenaar is thans onbezoldigd.

DERDE BESLUIT

De vergadering besloot een volmacht te verlenen aan de vereffenaar

met het oog op de indiening van de wettelijk voorziene

verzoekschriften bij de bevoegde Voorzitter van de Rechtbank van

Koophandel teneinde de:

bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van zijn benoeming als

vereffenaar alsmede van de eventuele handelingen gesteld door de

vereffenaar tussen de datum van zijn benoeming door de algemene

vergadering en de bevestiging ervan;

latere goedkeuring te bekomen van het verdelingsplan

voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening;

VIERDE BESLUIT

De vergadering besloot als volgt de statuten van de Vennootschap te

wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die

genomen werden:

De vergadering besloot in fine van Artikel 1 van de statuten de

volgende tekst toe te voegen :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat

zij in vereffening is gesteld."

De vergadering besliste Artikel 4 van de statuten te vervangen door

de volgende tekst

"De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij werd in

vereffening gesteld bij `besluit van de buitengewone algemene

vergadering der vennoten gehouden op 10 december 2013."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleende alle machten aan de vereffenaar om de

gecoordineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te

stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke

bepalingen tér zake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(zegel en handtekening van notaris Arthur Lenaerts te Tervuren op

rugzijde)

Worden tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden :

uitgifte van de akte de dato 10 december 2013;

bevestiging van de benoeming van de vereffenaar;

verslag bestuursorgaan;

verslag externe accoutant;

staat van actief en passief.





12/09/2014
ÿþ belocl1M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de alcte

Tre-ergelegd/ontvangen op





03 SEP. à>

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kffleandel Brussel

Voor- \ omet 1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0471555602

Benaming (voluit) : Stokkelse investeringsmaatschappij

. .."

(verkort): STIM

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Laurierlaan, 15

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : SLUITING VEREFFENING - VERSLAGGEVING- ONTSLAG en KWIJTING VEREFFENAAR - TOEBEDELING VERMOGEN en ONROEREND GOED

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op zesentwintig augustus tweeduizend en veertien, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STOKKELSE INVESTERTNGSMAATSCHAPPIJ", afgekort "STIM", vennootschap in vereffening, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Laurierlaan, 15.

Belasting-over-de-toegevoegde-waarde-nummer BE 0471.555.602.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel. Ondernemingsnummer 0471.555.602.

De vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en besluiten te nemen aangaande volgende AGENDA:

1. Verslaggeving, toelichting bij de afrekening en verantwoording door de vereffenaar met betrekking tot:

- de vereffeningsactiviteiten en de toestand van de vereffening;

- de inkomsten genoten, de uitgaven gedaan en de verdelingen/voorschotten gedaan/uitgekeerd in de loop van de vereffening;

- het verdelingsplan ter afsluiting van de vereffening;

2. Goedkeuring van de vereffeningsbalans, de vereffenings-rekeningen en het voorgestelde verdelingsplan.

3. Kenniename van de beschikking van de Rechtbank van Koophandel houdende goedkeuring van voormeld verdelingsplan.

4. Sluiting van de vereffening en vaststelling toebedeling vermogen in het algemeen en het onroerend goed in het bijzonder.

5. Vaststelling einde mandaat vereffenaar; kwijting.

6. Beslissing met betrekking tot de bewaring van de boeken,

4 Voor- Luit B-vervolg

behouden bescheiden en documenten van de Vennootschap en eventuele

aan het consignatie.

Staatsblad 41

t. Volmachten en verklaringen.

Op uitdrukkelijke vraag van de notaris verklaarden de vennoten, te weten,

1. De Heer CORISTIAENS Johan Arthur Robert, geboren te Vilvoorde op 13 december 1957, nationaal nummer 57.12.13 447-56, gedomicilieerd te 1950 Kraainem, Bloemenlaan, 31.

Houder van duizend tweehonderd en twee aandelen: 1.202

2. Mevrouw KEMPENEERS Anna Maria Richard, geboren te Antwerpen op

16 augustus 1956, nationaal nummer 56.08.16 292-72, gedomicilieerd te 1950 Kraainem, Bloemenlaan, 31.

Houdster van honderd vijfentwintig aandelen: 125

3. de Heer CURISTIAENS Marc Hendrik Yvo, geboren te Vilvoorde op

17 juni 1963, nationaal nummer 63.06.17 449-18, gedomicilieerd te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Laurierlaan, 15.

Houder van duizend tweehonderd en twee aandelen: 1.202

4. Mevrouw VAN HOVE Maria Marcella Barbara, geboren te Mortsel op 4 december 1964, nationaal nummer 64.12.04 454-78, gedomicilieerd te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Laurierlaan, 15 :

- binnen de wettelijk voorziene termijnen een afschrift van de op de agenda aangekondigde stukken en verslagen, ontvangen te ,hebben;

de inhoud en de draagwijdte van zelfde versiagen volledig te begrijpen, en:

de instrumenterende notaris er dan ook van te ontslaan gezegde verslagen voor te lezen of nader toe te lichten.

Nadat de algemene vergadering verzaakt heeft aan de termijnen zoals voorzien bij artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen, werden vervolgens volgende besluiten genomen met éénparigheid van stemmen en met onmiddellijke ingang:

EERSTE BESLUIT

De vergadering nam kennis van de verslaggeving, verantwoording en toelichting vanwege de vereffenaar, de stavingsstukken die hierop betrekking hebben en de vereffeningsrekeningen en -balans afgesloten per 31 maart 2014.

De vereffenaar deelde aan de algemene vergadering mee dat:

a) er zich geen relevante wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum van afsluiting van de vereffeningsbalans per 31 maart 2014 en per 26 augustus 2014.

b) zoals blijkt uit voormelde vereffeningsbalans en behoudens het eigen vermogen alsmede een geraamde belastingschuld er geen "eigenlijke" passiva meer zijn; de vennootschap beschikt over voldoende liquiditeiten om gezegde belastingschuld alsmede alle kosten verbonden aan de sluiting van de vereffening te regelen.

c) er geen latente verplichtingen zijn of redelijkerwijze te verwachten zijn inzake eventuele (directe of indirecte) fiscale, para-fiscale of .sociale verplichtingen behoudens de afdoende geprovisioneerde vennootschapsbelasting verschuldigd over de gerealiseerde of vastgestelde meerwaarde op het resterende toe te bedelen vastgoed en de roerende voorheffing in te houden op de uit te keren liquidatiebonus.

d) er verder geen thans onbekende en zodoende ook niet vereffende lactiva of passiva zijn;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



'Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

r"-

Belgisch

Staatsblad

e) er zich geen enkel materieel probleem stelde om alle nog ;141eschikbare activa te verrekenen of te verdelen onder de huidige vennoten en dat er zodoende geen enkel beletsel meer is voor de sluiting van de vereffening gelet op de eensgezindheid daaromtrent tussen de vennoten.

e) er nog geen voorschotten op het liquidatieprovenu werden verstrekt.

f) er geen hangende geschillen of rechtsgedingen zijn noch redelijkerwijze te verwachten zijn.

g) er geen aanleiding is tot consignatie van gelden en/of waarden toekomende aan de vennoten en/of schuldeisers en waarvan aan laatstgenoemden de afgifte niet kon worden gedaan.

Mits inhouding van de nodige fondsen ter dekking van de liquidatiekosten en de verschuldigde roerende voorheffing op de liquidatiebonus toe te kennen aan de vennoten, kan het saldo eenvoudigweg verdeeld worden tussen de huidige vennoten pro rata naar hun voormelde aandelenbezit.

Voor zoveel als nodig wijst de vereffenaar er de vennoten nog op dat, na de sluiting van de vereffening en het daaraan verbonden ophouden van de (actieve) rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, desgevallend ook nog een toestand van onverdeeldheid kan ontstaan tussen de huidige vennoten met betrekking tot eventuele thans onbekende en zodoende ook niet vereffende activa of passiva, welke aldus in onverdeeldheid zullen toebehoren of worden toegewezen aan zelfde vennoten in hun hoedanigheid van rechtsopvolgers van de bij ontbonden en vereffende rechtspersoon.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de door de vereffenaar voorgelegde vereffeningsrekeningen en -balans alsmede de voorgestelde vereffeningswijze goed te keuren zoals eveneens weergegeven in het goedgekeurde verdelingplan waar niet van afgeweken werd.

Voor zoveel als nodig erkende de vergadering:

- de nodige aanvullende informatie gevraagd en bekomen te hebben vanwege de vereffenaar;

- verkozen te hebben de vereffeningsrekeningen zelf na te zien en daarmee verzaakt te hebben aan het recht, haar toegekend krachtens artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen, om zich te dien einde te laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of extern accountant;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT

De vergadering nam kennis van de beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Leuven de dato 10 juli 2014 houdende goedkeuring van het voorgestelde plan van verdeling van activa conform artikel 190 § 1 derde en vierde lid van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

Vervolgens werd in het kader van de sluiting van de vereffening en de uitvoering van het verdelingsplan van een onroerend goed gelegen te Sint-Pieters-Woluwe, Oppemlaan 6, in onverdeeldheid en in verhouding tot het respectievelijke huidige aandelenbezit van iedere vennoot overgedragen aan de gezamenlijke vennoten welke dienaanaande onder elkaar de nodige schikkingen zullen treffen en de instrumenterde notaris dienaangaande ontslaan van alle om het



Luik B - vervolg

rieVen welke verdere informatieplicht.

1Pe vergadering stelde vervolgens vast dat:

1,,.. de vereffening als definitief afgesloten kan worden beschouwd;

I- er geen aanleiding is tot consignatie van gelden en/of waarden

Itoekomende aan de vennoten en/of schuldeisers en waarvan aan

laatstgenoemden de afgifte niet kon worden gedaan.

De vergadering besloot dan ook tot de sluiting van de vereffening

en stelde vast dat de Vennootschap definitief ophoudt te bestaan

zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening (onder

voorbehoud evenwel van het - passief - behoud van haar

1

rechtspersoonlijkheid gedurende een termijn van 5 jaar).

VIJFDE BESLUIT

1De vergadering:

1- stelde vast dat het mandaat van de vereffenaar aldus een einde

lgenomen heeft, en:

1- besloot om volledige en onvoorwaardelijke kwijting, zonder

I

Ivoorbehoud noch beperking, te verlenen aan de vereffenaar voor de

luitoefening van zijn mandaat in het kader van de vereffening van

I

ide vennootschap.

IDe vergadering

I bevestigde dat de vereffenaar zijn mandaat op onbezoldigde wijze heeft uitgeoefend.

1 ZESDE BESLUIT

IDe vergadering besloot dat de maatschappelijke boeken en ]bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard worden lop het privé-adres van de gewezen vereffenaar, te weten: 1150 IBrussel (Sint-Pieters-Woluwe), Laurierlaan, 15.

I ZEVENDE BESLUIT

'De vergadering verleende volmacht met recht van in de

plaatsstelling en met de bevoegdheid om individueel te handelen,

aan:

De heren Johan en Marc Christiaens, beiden voornoemd, teneinde:

a) elle formaliteiten met betrekking tot de sluiting van de vereffening te vervullen, in het bijzonder voor de publicatie van

Ide beslissing tot sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 195 § 1 van het Wetboek van vennootschappen; voor de doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij het iRechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en Idesgevallend bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde-

administratie alsmede elle eventuele andere vergunnings-nummers te laten schrappen, en:

b) het register van aandelen buiten gebruik te stellen binnen de acht dagen te rekenen vanaf heden door op alle gebruikte bladzijden op duidelijk en niet verwijderbare wijze de melding "geannuleerd" aan te brengen.

c) al het nodige te doen met het oog op de indiening van de belastingaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en/of indirecte belastingen.

Onverminderd de rechten van derden lastens de vereffenaar zoals bePaald in artikel 196 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de algemene vergadering bovendien aan te stellen als

ibijzondere lasthebbers met de bevoegdheid om individueel te Ihandelen en met recht van in de plaatsstelling: de heren Marc en IJohan CHRISTIAENS, beiden voornoemd, teneinde in haar naam en voor lhaar rekening:

Voorbehouden aan het  Felgisch Staatsblad

\74

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

a) zich alle thans nog in België beschikbare activa te doen overhandigen en daarover te beschikken in het kader van de verdeling;

b) met betrekking tot alle eventuele activa of passiva toebehorende aan de ontbonden vennootschap op heden, dag van afsluiting van de vereffening, en die, om welke reden ook, op heden niet (voldoende) bekend zijn:

- alle om het even welke maatregelen te nemen tot vrijwaring van haar rechten en eventuele verplichtingen evenals van deze van haar rechthebbenden;

- op te treden als eiser of verweerder in rechte.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(zegel en handtekening van notaris Alexandra JADOUL op rugzijde) Wordt tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden :

- uitgifte van de akte van 26 augustus 2014.

Voorbehouden aan het FeTgTs cl Staatsblad

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 09.12.2013, NGL 19.12.2013 13692-0178-013
11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 05.04.2013 13084-0111-013
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 25.02.2012, NGL 29.03.2012 12075-0182-012
03/02/2012 : BL641513
27/04/2011 : BL641513
08/03/2010 : BL641513
21/04/2009 : BL641513
26/03/2008 : BL641513
02/04/2007 : BL641513
05/04/2006 : BL641513
21/03/2006 : BL641513
29/03/2005 : BL641513
01/04/2004 : BL641513
14/03/2003 : BL641513
25/03/2002 : BL641513
17/01/2001 : BL641513

Coordonnées
STOKKELSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ, AFGEKORT…

Adresse
LAURIERLAAN 15 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale