STUDIE CRABBE PIERRE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDIE CRABBE PIERRE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.835.347

Publication

10/04/2014
ÿþ Iod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad hekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1,011331

III

II

11

BRUSSEL

iviptlif?01!;

Ondernemingsnr : 0457835347

Benaming

(voluit) STUDIE CRABBE PIERRE BVBA

(verkort):

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder vorm bvba

Zetel: 1030 Schaarbeek, Generaal Wahislaan 20

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op vijfentwintig maart tweeduizend veertien dat de heer CRABBE Pierre, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 24 januari 1967, nationaal nummer 570124-151.42, identiteitskaartnummer 5912024573-91, wonende te 1800 Vilvoorde, Streekbaan 160, enige eigenaar van aile zevenhonderd vijftig (750) aandelen die het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en handelend als buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STUDIE CRABBE PIERRE BVBA volgende besluiten genomen heeft met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering beslist de zetelverplaatsing naar het huidig adres, beslist door de buitengewone algemene vergadering van 25 augustus 1997, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 september nadien onder nummer 970923-473 te bekrachtigen.

De woorden "Schaerbeek, Safierstraat 25" in artikel 2 van de statuten worden bijgevolg vervangen door de woorden "1030 Schaerbeek, Generaal Wahislaan 20".

TWEEDE BESLUIT KAPITAAL IN EURO

De algemene vergadering beslist het kapitaal om te zetten In euro. Het kapitaal bedraagt aldus achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

PERDE BESLUIT  AANDELEN MET NOMINALE WAARDE IN AANDELEN ZONDER NOMINALE WAARDE

De algemene vergadering beslist de aandelen met nominale waarde om te zetten in aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde.

VIERDE BESLUIT - KENNISNAME VOORAFGAANDE TUSSENTIJDSE DIVIDENDUITKERING

De vergadering neemt kennis van de schriftelijke besluiten van de vennoten de dato 31 december 2013, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 WIB 1992 voor een bruto bedrag van honderd negenenzestigduizend euro (¬ 169.000,00). Het netto bedrag na afhouding van de tijdelijke roerende voorheffing van 10% maakt een kapitaalsverhoging uit. Een exemplaar van die schriftelijke besluiten wordt aan onderhavige akte gehecht.

VIJFDE BESLUIT  VERSLAGEN

De verslagen aangekondigd in de agenda werden opgesteld en medegedeeld aan de vennoot overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

- De heer Luc Ravert, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS & C°", kantoor houdende te Meise, aangesteld door de zaakvoerder heeft een verslag over deze inbreng in nature opgesteld, in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag, van 9januari 2014, bevat de hierna letterlijk opgenomen conclusies:

"Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & C°", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in nature bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA STUDIE CRABBE PIERRE is gebleken dat:

1.de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 152.100,-EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3.de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in nature uit te geven aandelen, zodat de inbreng in

__netra _r_lietmeraeWaa.r_ciaard. la, De alalegeripraatatle_yeretrete_yergoeding.leataatuitsle _tritgifte_van2J30.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in aile opzichten identiek aan elk van de 750. bestaande aandelen;

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in nature" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA STUDIE CRABBE PIERRE is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 9 januari 2014 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS 8c C", vertegenwoordigd door (getekend) Luc Ravert Bedrijfsrevisor"

- De zaakvoerder heeft een bijzonder verslag opgesteld over het voorstel van inbreng in natura, op datum van 31 december 2013 in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken;

Een exemplaar van voormelde verslagen zal hier aangehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING

a) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd tweeënvijftigduizend honderd euro (¬ 152.100,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op honderd zeventigduizend zeshonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 170.692,01).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in nature, van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de vennoot heeft lestons de vennootschap afkomstig uit een rekening-courant en dit ten belope van honderd tweeënvijftigduizend honderd euro (¬ 152,100,00) met uitgifte van tweeduizend achthonderd en één (2.801) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten en die zullen delen in de winst vanaf heden.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen binnen de 4 komende boekjaren geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

De vergadering verklaart tevens volledig te zijn ingelicht omtrent de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bil wijziging van de dividendpolitiek tan opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

b) Inschrijving

Vervolgens heeft de vennoot van de vennootschap verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op kapitaalverhoging proportioneel aan zijn aandelenbezit, en meer bepaald als volgt:

-de heer Crabbe Pierre voornoemd, doet een inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die hij heeft lastens de vennootschap afkomstig uit een rekening-courant en dit ten belope van honderd tweeënvijftigduizend honderd euro (¬ 152.100,00),

c) Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd.

De vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd tweeënvijftigduizend honderd euro (E 152.100,00), met uitgifte van tweeduizend achthonderd en één (2.801) nieuwe aandelen, daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd zeventigduizend zeshonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 170.692,01), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd eenenvijftig (3.551) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

d) Wijziging van artikel 8 van de statuten.

- De vergadering beslist de inhoud van artikel 8 te wijzigen om het aan te passen aan de genomen beslissingen, waardoor het thans luidt als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zeventigduizend zeshonderd tweeënnegentig euro één cent (E 170.692,01), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd eenenvijftig (3.551) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

historiek kapitaal

De vennootschap werd opgericht op met een kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend oude Belgische franken, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen met nominale waarde, volledig volstort.

Ingevolge kapitaalsverhoging van honderd tweeënvijftigdulzend honderd euro gedaan op 25 maart 2014 werd het kapitaal gebracht op honderd zeventigduizend zeshonderd tweeënnegentig euro één cent, zulks na het uitkeren van het tussentijds dividend op grond van artikel 537 W11392, via inbreng in nature, met uitgifte van tweeduizend achthonderd en één nieuwe aandelen gelijk aan de bestaande aandelen."

ZEVENDE BESLUIT  CODIFICATIE

De algemene vergadering beslist om iedere verwijzing in de statuten naar wetsartikelen uit de gecoördineerde wet op de handelsvennootschappen van voor zes februari tweeduizend en één, gelet op de codificatie van het Wetboek van Vennootschappen (Wet van 7 mei 1999, Belgisch Staatsblad van 6 augustus 1999, p. 29440 en volgende) te schrappen, en overal vervanging van de termen gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" en  vennootschappenwer te doen door "Wetboek van vennootschappen", en meer bepaald:

-de woorden "artikel 60 van de vennootschapswet" in artikel 16 te vervangen in "artikel 259 en volgende van het wetboek van vennootschappen";

-de woorden "gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" in artikel 32 van de statuten te'

vervangen in "wetboek van vennootschappen".

ACHTSTE BESLUIT - MACHTEN

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven

genomen beslissingen en aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten over te gaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMM EL

Tél (02)460.46,10 - Fax (02)460.08.38

Opgemaakt te Wemmel op 28 maart 2014

Tegelijk neergelegd ... uitgifte akte; proces-verbaal buitengewone algemene vergadering; bijzonder verslag

zaakvoerder; verslag bedrijfsrevisor met balans; tekst gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..

Voorbehouden ,, aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 25.07.2014 14339-0248-015
30/07/2013 : BLT003292
10/07/2012 : BLT003292
18/07/2011 : BLT003292
20/07/2010 : BLT003292
29/06/2009 : BLT003292
08/07/2008 : BLT003292
27/07/2007 : BLT003292
26/07/2006 : BLT003292
29/06/2005 : BLT003292
16/06/2004 : BLT003292
29/07/2003 : BLT003292
09/10/2002 : BLT003292
23/06/2000 : BLT003292

Coordonnées
STUDIE CRABBE PIERRE

Adresse
GENERAAL WAHISLAAN 20 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale