SUPERMUSHI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUPERMUSHI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.582.222

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14364-0025-009
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 02.07.2013 13261-0459-009
14/11/2012
ÿþVoorbehoudt

aan he Belgisc Staatsaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

r--

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 a NOV. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffieGriffie

' Ondernemingsnr : 0838.582.222

Benaming

(voluit) : SUPERMUSHI

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Olensesteenweg 25 - 2460 Kasterlee (Lichtaart)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder d.d. 1 oktober 2012, wordt met ingang van 1 oktober 2012, de

maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht van Olensesteenweg 25 te

2460 Kasterlee (Lichtaart) naar Pamassusgaard 2 bus 25 appt. D2 te 1050 Elsene,

LUPPENS Philip

Zaakvoerder

na neerlegging ter gri

llim

*iaiessis*

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

1II II II iIII iI iI I I I I I I I1

`11131651*

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 7 AUG. 2011

KOOPHANURNHOUT De eirer,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming : "SUPERMUSHI"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OLENSESTEENWEG, 25 - 2460 KASTERLEE (LICHTAART)

Ondernemíngsnr : d rj 3 g , S~~ " ~~

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Beersel (Lot) op 11 augustus 2011, neergelegd ter! registratie op het registratiekantoor te Halle, BLIJKT DE OPRICHTING van hierna bepaalde vennootschap.

OPRICHTERS : 1) de Heer LUPPENS Philip Hilde René, geboren te Gent op 4 februari 1981, wonende te. 1050 Brussel (Elsene), Hervormingsstraat, nummer 31 - bus b003.

2) De Heer LUPPENS Guido Maria Frans, geboren te Leuven, op 15 juli 1953, wonende te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Olensesteenweg, nummer 25.

RECHTSVORM - BENAMING. De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de benaming "SUPERMUSHI".

De woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" moeten in alle; akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap haar naam onmiddellijk voorafgaan of volgen. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. 2460 Kasterlee (Lichtaart), Olensesteenweg, nummer 25.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- de ontwikkeling, aankoop en verkoop van software en hardware, hosting, housing, outsourcing, video! encoding, consultancy, alsook alle dienstverlening op het vlak van informatie, fotografie, ontwikkeling,; advertising en journalistiek;

- het verstrekken van advies en consultancy aan personen en bedrijven op bedrijfseconomisch vlak, en dit in de meest brede betekenis. Deze prestaties kunnen gebeuren al dan niet onder vorm van een mandaat van bestuur;

- de aankoop, de verkoop, het bouwen, verbouwen en het beheer, huur en verhuur van alle onroerende en roerende goederen, al dan niet onder de vorm van investering en/of belegging.

- aankoop en verkoop van wagens,

- onderzoek, training en bijscholing;

- advertising, ontwikkeling,

- aankoop en verkoop van boeken, journalistiek, computerspelen, bondspelen.

Voormelde opsomming is niet limitatief en niet beperkend, doch enkel aanwijzend, zodat de vennootschap: alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haan maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten, zowel in België als in het buitenland, van commerciële,: industriële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met; haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of_ onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

DUUR. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur..

KAPITAAL  AANDELEN. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk? één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BANKATTEST. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel` 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van! de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap AXA Bank Europe, Grote Steenweg, 214 te 2600. Berchem, zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest op 3 augustus 2011.

leder aandeel waarop door de inschrijvers werd ingeschreven is volstort ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd EURO (6.200,00 ¬ ). ALGEMENE VERGADERING - Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal telkens gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag; plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens: als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Stemrecht - Vertegenwoordiging. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

BESTUUR - Bestuursorgaan - Bestuursbevoegdheid.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigheidsbevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING. Het boekjaar begint telkens op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een ver-slag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING. De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Voor-behouderl aan het Belgisch Stzrats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De aanduiding van de vereffenaars dient te worden gehomologeerd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, dient de natuurlijke persoon dewelke deze zal vertegenwoordigen te worden vermeld in het besluit houdende de benoeming van de vereffenaar(s).

Behoudens andersluidend benoemingsbesluit, zullen de vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

- Het aantal niet statutaire zaakvoerders is vastgesteld op EEN.

Is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder : voormelde Heer LUPPENS Philip Hilde René, wonende te 1050

Brussel (Elsene), Hervormingsstraat, nummer 31 - bus b003.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene

vergadering van aandeelhouders.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar. Het eerste boekjaar begint op 11 AUGUSTUS 2011 en zal

worden afgesloten op 31 DECEMBER 2012.

Eerste jaarvergadering. 28 JUNI 2013 om twintig uur.

VOLMACHT : De Heer LUPPENS Philip, voormeld, verleent in zijn hoedanigheid van oprichter en

zaakvoerder alle nodige en nuttige volmacht aan Mevrouw BOHEZ Inge, Kampweg, 27 te 2990 Wuustwezel

en/of de Heer VAN DE POL Erik, Kasteeldreef, 57 te 2980 Zoersel en de BVBA VAN DE POL & C° (Onder-

nemingsnummer 0432.990.182) teneinde over te gaan tot :

- aanvraag van alle documenten nodig voor het bekomen van de inschrijving kruispuntbank ondememin-

gen/onde rne mi n gsloket;

- aanvraag, wijziging en schrapping van de inschrijving kruispuntbank ondernemingen/ondememingsloket;

- aanvraag van een Belasting over de Toegevoegde Waarde-nummer.

De volmachtdragers kunnen samen of afzonderlijk de volmacht uitoefenen en/of delegeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd : eensluidend afschrift oprichtingsakte met volmacht, gelijkvormige kopij oprichtingsakte, gelijkvormige kopij van het eensluidend beknopt uittreksel.

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 15.07.2016 16322-0141-010

Coordonnées
SUPERMUSHI

Adresse
PARNASSUSGAARD 2, BUS 25 - APP D2 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale