SYLOK

Société en nom collectif


Dénomination : SYLOK
Forme juridique : Société en nom collectif
N° entreprise : 843.859.517

Publication

06/03/2012
ÿþ Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- VIIIYIVIINnI II~III *izosozsa~ I11

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





22FE

.

+r4+JY~

Griffie

84325 54~

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit)

SYLOK

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Rue Generale Eenens 56 - 1030 Schaerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit het verslag van de algemene vergadering :

Geregistreerd 7 bladen geen verzendingen te Brasschaat, Registratie Il de 31/01/2012

Boek 6-94 blad 19 vak 17

Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00¬ )

De eerstaanwezende inspecteur J. Rombouts

Tussen de ondergetekenden :

1.de heer GEVORGYAN Marzpet, geboren te Bagaran (Armenië) op 16 maart 1965 en wonende te 2930 Brasschaat, Pauwelslei 27, nn 65.03.16-595.20

En

2.de heer DECLOSMANYAN Armen Davidovitch, geboren te Erevan (Armenië) op 11 september 1981 en wonende te 1030 Schaerbeek, Rue Generale Eenens 56, nn 81.09.11-477.84

wordt een Vennootschap Onder Firma opgericht overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en waarvan de statuten luiden als hierna volgt..

AFDELING 1 : NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1.

De vennootschap is als vennootschap onder firma opgericht onder de bijzondere benaming

"Sylok"

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 17januari 2012. Zij kan ontbonden

worden bij beslissing van de algemene vergadering krachtens de inzake statutenwijziging geldende regels.

Artikel 3.

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te Rue Generale Eenens 56  1030

Schaerbeek, De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden door besluit van zaakvoerder of het college van zaakvoerder, naar een andere plaats in Vlaanderen of het tweetalig hoofdstedelijk gebied Brussel.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden:

.gokkantoor

"organiseren gokspelen

" activiteiten horeca; café, taverne, bistro, restaurant etc.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

" garage; onderhoud en herstelling wagens

" carwash

" benzinestation

" import en export van diverse goederen

" voedingswinkel

" Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen;- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verplichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden , van welke vôrm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

" Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Afdeling 2: KAPITAAL-AANDELEN -VENNOTEN

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het minimumbedrag van dit kapitaal bedraagt 1.000,00 ¬

(duizend) verdeeld in 100 aandelen van 10,00 ¬ elk. Dit aantal aandelen moet ten allen tijde gehandhaafd

blijven. Het is gevormd door inbrengen van geld als volgt onderschreven:

De heer Marzpet Gevorgyan, voornoemd 5 aandelen of 50¬

De heer Declosmanyan Armen, voornoemd 95 aandelen of 950¬

Artikel 6.

De vennoten zijn persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

Artikel 7.

De maatschappelijke aandelen mogen enkel worden afgestaan of overgedragen aan vennoten na akkoord

van alle vennoten.

Artikel 8.

Zijn vennoten

" de ondertekenaars van deze akte;

-de natuurlijk- of rechtspersonen die als vennoot zijn aanvaard door de algemene vergadering die zich uitspreekt bij speciale meerderheid van stemmen en die de door de zaakvoerder vast gestelde, voorwaarden onderschrijven, met dien verstande dat deze onderschrijving de aanvaarding inhoudt van de statuten en van het huishoudelijk reglement. De toetreding van een vennoot blijkt uit het plaatsen van zijn handtekening en de datum van zijn toetreding in het vennotenregister.

" Er wordt aan iedere vennoot een aandeelbewijs op naam afgeleverd volgens de door de wet voorgeschreven regels.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9,

Een vennoot kan slechts uit de vennootschap worden uitgesloten wanneer hij ophoudt te voldoen aan de algemene toetredingsvoorwaarden of wanneer hij handelingen verricht die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De uitsluitingen worden uitgesproken door de algemene vergadering op basis van een gemotiveerde beslissing, na de vennoot, waarvan de uitsluiting aan de gang is, te hebben gehoord. Een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van uitsluiting wordt binnen twee dagen bij aangetekende brief aan betrokkenen toegestuurd.

De uitgetreden of uitgesloten vennoot heeft recht op uitkering van de waarde van zijn aandeelbewijs zoals blijkt uit de balans van het boekjaar waarin het ontslag genomen of de uitsluiting uitgesproken wordt, zonder toekenning van een deel van de reserves.

In geen geval kan hem meer worden terugbetaald dan het door de vennoot volgestorte deel op zijn aandeelbewijs.

Artikel 10.

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaam verklaring van een

Vennoot, ontvangen zijn erfgenamen, schuldeisers of wettelijke vertegenwoordigers de waarde van zijn aandeelbewijzen overeenkomstig de bovenvermelde bepalingen,

Artikel 11.

Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening van de vennootschap of het leggen van de zegels uitlokken, noch de vereffening of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op welke wijze ook in het bestuur tussenkomen. Voor de uitoefening van hun rechten zijn ze gebonden door de inventarissen en rekeningen van de vennootschap en door de beslissingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering.

Bij onverdeeld eigendom van één aandeelbewijs , heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten van de erfgenamen of onverdeelde eigenaars te schorsen, totdat één enkele persoon als titularis werd aangewezen.

Afdeling 3 : BESTUUR EN TOEZICHT

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders door de algemene vergadering benoemd

voor onbepaalde duur en steeds herroepbaar door de algemene vergadering.

Artikel 13.

De zaakvoerder en indien er meerdere zijn elke zaakvoerder afzonderlijk, heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Alle daden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, behoren tot zijn bevoegdheid. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser en verweerder,

Artikel 14.

De zaakvoerder zal het mandaat kosteloos uitoefenen tenzij de algemene vergadering hierover anders

beslist bij de aanstelling of in de loop van het mandaat,

Artikel 15.

Het mandaat van commissaris in de schoot van de vennootschap is slechts vereist voor zover de wet dit verplicht. Indien geen commissaris moet worden benoemd heeft ieder vennoot een individueel controlerecht op de daden van de vennootschap. De algemene vergadering kan bij gewone meerderheid de onderzoeken controlebevoegdheid van de individuele vennoten overdragen aan één of meer controlerende vennoten. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enige opdracht of mandaat aanvaarden.

Afdeling 4 ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16.

Een algemene vergadering zal ieder jaar gehouden worden op de 3de donderdag van de maand juni om

14u op de zetel der vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de uitnodiging en voor de eerste

maal in 2013.

Artikel 17.

De zaakvoerder roept de jaarlijkse algemene vergaderingen en de buitengewone algemene vergaderingén

bijeen.

De oproeping geschiedt uiterlijk acht dagen voor de geplande vergadering, bij aangetekende brief met

vermelding van de agendapunten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 18.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

Artikel 19.

Op de algemene vergadering en buitengewone algemene vergadering heeft iedere eigenaar van aandelen

stemrecht, elk beschikt over evenveel stemmen als hij aandelen bezit.

Artikel 20.

Buiten de gevallen waarin voorzien bij artikel 22 van deze statuten, beraadslaagt de algemene vergadering geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, behoudens in de gevallen voorzien in artikel 7 en 8.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen, behoudens behoorlijk gerechtvaardigde gevallen.

Artikel 21.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over statutenwijziging en wanneer het doel van de voorgestelde wijzigingen speciaal in de oproepingsbrief werd vermeld en wanneer zij die aan de vergadering deelnemen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, Indien aan deze laatste voorwaarde niet is voldaan, is een nieuwe bijeenroeping vereist en zal de nieuwe algemene vergadering geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandeelbewijzen. Voor een beslissing tot wijziging van de statuten zijn minstens drie vierden van de aanwezige stemmen vereist.

Artikel 22.

De notulen van de algemene vergadering worden ingeschreven in een daartoe bestemd register. Ze worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom vragen. De in- en buiten rechte voor te leggen afschriften en uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder.

Artikel 23.

Buitengewone algemene vergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens het belang van de vennootschap dit vergt. Hij moet een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens de controlerende vennoten, of één of meer vennoten die éénderde van de aandeelbewijzen bezitten, erom verzoeken, en dit op voorwaarde dat ze de te bespreken agendapunten opgeven.

Afdeling 5 : BOEKJAAR - JAARREKENING - VERDELING VAN DE WINST

Artikel 24.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint heden

en eindigt op 31 december 2012

Artikel 25.

Bij het einde van ieder maatschappelijk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op, de balans, de resultatenrekening met de toelichting en de door de wet bepaalde verslagen, die aan de algemene vergadering ter goedkeuring moeten worden voorgelegd.

Artikel 26.

De verslagen van de zaakvoerders en van de controlerende vennoten of van de commissaris worden

voorgelezen aan de algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening (balans,

resultatenrekening en de toelichting)

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit over de aan de

zaakvoerders, aan de controlerende vennoten of aan de commissaris te verlenen kwijting.

De jaarrekening wordt binnen de dertig dagen na goedkeuring neergelegd bij de Nationale Bank van België

Artikel 27.

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt

" 5% aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft ( deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt)

" het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die zal beslissen met gewcne meerderheid van stemmen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Afdeling 6 : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 28.

De vennootschap is ontbonden ondermeer wanneer het aantal vennoten 'minder dan het wettelijk minimum

bedraagt en wanneer het kapitaal beneden het statutaire minimum daalt.

Zij kan ook worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden

voorzien inzake statutenwijzigingen.

In geval van ontbinding of vrijwillige, ofwel verplichte, stelt de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun

toekomt.

Zolang er geen vereffenaars zijn aangesteld, is de zaakvoerder van rechtswege met de vereffening belast.

Afdeling 7 : OVERGANSBEPALINGEN

Daarna beslist de algemene vergadering het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op drie

en volgende personen als zaakvoerder te benoemen :

De Heer Marzpet Gevorgyan - Kaartseplein 3 - 2930 Brasschaat.

De Heer Declosmanyan Armen Davidovitch - Rue Generale Eenens 56 -1030 Schaerbeek.

Aldus opgemaakt te Brasschaat op 17 januari 2012 in drie exemplaren.

Eén origineel zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel een

ander zal bewaard worden op de zetel van de vennootschap.

Marzpet Gevorgyan Declosmanyan Armen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2016 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)
09/11/2017 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)

Coordonnées
SYLOK

Adresse
RUE GENERAL EENENS 56 1030 BRUXELLES

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale