SYNERSEC

Association sans but lucratif


Dénomination : SYNERSEC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 507.645.441

Publication

05/01/2015
ÿþ iolDD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

reu ;e..9

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad







neergeSegc4/Qrrtvangen op

2 2 DEC. 2014

ter griiiie van elffi4-.y.,a;iancistajige

Ondernemingsnr : 05e71" 4$. gem

Benaming

(voluit) : SynerSec

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Birminghamstraat 225 -1070 Anderlecht

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming bestuurders

[Uittreksel uit de oprichtingsakte dd. 17 december 2014]

"Op 17 december 2014 besloten onderstaande stichtende leden:

" Het Fonds voor Bestaanszekerheid "Waarborg en Sociaal Fonds van van de Voedingsnijverheid"; gevestigd te 1000 Brussel, Grote Markt 10, vertegenwoordigd Cornu. Tangui, Place de St Maur 14, 7500 Tournai, Et 979040, 59.05.07-113.78

" Het Fonds voor Bestaanszekerheid "Fonds 2° Pijler PC 118", gevestigd te 1000 Brussel, Grote Markt 10, vertegenwoordigd door Vannetelbosch Bart, Klein Vilvoordestraat 48, 3078 Meerbeek, 591-5342779-24, 66.03.24-429.64

" Het Fonds vcor Bestaanszekerheid "Waarborg- en Sociaal Fonds voor de bakkerij, banketbakkerij en verbruikszalen bij een banketbakkerij"gevestigd te 1000 Brussel, Grote Markt 10, vertegenwoordigd door Kuylen Bruno, Koningin Elisabethlei 48, 2950 Kapellen, 591-1794025-15, 57.01.01-003.07

" Het Fonds voor Bestaanszekerheid "Waarborg en Sociaal Fonds van de Bedienden van de Voedingsnijverheid, gevestigd te 1000 Brussel, Grote Markt 10, vertegenwoordigd door Moerman Greet, Sneppestraat 2, 9790 Wortegem-Petegem, 591-5032681-35, 77.07.23-134.66

tot oprichting van de vereniging zonder winstoogmerk "SynerSec" met de volgende statuten: (.Naam, zetel, doel

Artikel 1

De Vereniging is opgericht onder de vorm van een vereniging zonder winstoogmerk (VZW) en draagt als naam "SynerSec".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging zonder winstoogmerk vermelden de naam van de vereniging onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW" of "vzw" en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd in de Birminghamstraat 225 te 1070 Anderlecht. De vereniging

ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De zetel kan warden overgebracht naar elke andere plaats van dit arrondissement bij beslissing van de

Raad van bestuur.

Alle stukken voorgeschreven door de VZW-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie

van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

M013 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3

De vereniging is een kostendelende vereniging die als doel heeft te zorgen voor een effectieve en efficiënte uitvoering van de beleidsbeslissingen genomen binnen de fondsen voor bestaanszekerheid die ais Werkend Lid of Toegetreden Lid toetreden tot de vereniging.

Deze diensten worden rechtstreeks en uitsluitend geleverd ten voordele van de (Werkende en/of Toegetreden) Leden van de vereniging in het kader van de uitoefening van hun activiteiten die vrijgesteld zijn van btw, dan wel buiten het toepassingsgebied van btw vallen.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, daden van koophandel stellen in het kader van het realiseren van haar doel, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt.

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

I L Organisatie  Lidmaatschap

De vereniging is samengesteld uit Werkende en Toegetreden leden.

Artikel 5.1.Werkende Leden met volle bevoegdheden

1.De vereniging is samengesteld uit tenminste drie permanente Werkende Leden. De stichtende leden zijn

de eerste Werkende Leden.

2.Andere Fondsen voor Bestaanszekerheid die de doelstellingen van de vereniging ondersteunen en die de statuten en het huishoudelijk reglement aanvaarden en die in aanmerking komen om lid te worden van een kostendelende vereniging kunnen bij de vereniging een schriftelijke aanvraag indienen om Werkend Lid te worden. De kandidaat-Werkende leden richten hun kandidaatstelling aan de Raad van Bestuur van de vereniging. De Raad van Bestuur beslist of ze de kandidaatstelling zal voordragen aan de eerste Algemene Vergadering. Op deze bestuursvergadering dienen minstens 2/3 van de bestuursleden vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met unanimiteit, De Algemene Vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als Werkend Lid op haar eerstvolgende vergadering. De Algemene Vergadering kan discretionair beslissen en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als Werkend Lid. Voor de aanvaarding van een Werkend Lid is unanimiteit vereist.

3.De Werkende leden hebben alle rechten zoals omschreven voor de leden in de VZW-wet. Artikel 5.2. Toegetreden leden

1,Andere Fondsen voor Bestaanszekerheid die de doelstellingen van de vereniging ondersteunen en die de statuten en het huishoudelijk reglement aanvaarden en die in aanmerking komen om lid te worden van een kostendelende vereniging kunnen bij de vereniging een schriftelijke aanvraag indienen om Toegetreden Lid te worden,

2.De Raad van Bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie dat een kandidaat niet wordt aanvaard als Toegetreden Lid.

3.Toegetreden Leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze Statuten worden omschreven.

4.Toegetreden Leden hebben in principe geen stemrecht op de Algemene Vergadering tenzij in de gevallen door de Raad van Bestuur bepaald.

5.De Toegetreden Leden kunnen geen deel uitmaken van de Raad van Bestuur. Zij kunnen wel uitgenodigd worden op de Raad van Bestuur omwille van hun deskundigheid, kennis en ervaring.

5.3, Ontslag

1.Werkende Leden die zich uit de vereniging willen terugtrekken doen dit door een aangetekend schrijven te richten aan de Raad van Bestuur voor 31 maart van het lopende jaar. Het ontslag zal de eerstvolgende gewone Algemene Vergadering worden voorgelegd. Het lidmaatschap loopt dan af op 31 december van het lopende jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Z` `

MOD 2.2

2,Toegetreden Leden die zich uit de vereniging willen terugtrekken doen dit door een aangetekend schrijven te richten aan de Raad van Bestuur voor 31 maart van het lopende jaar,

Het ontslag zal de eerstvolgende gewone Algemene Vergadering worden voorgelegd. Het lidmaatschap loopt dan af op 31 december van het lopende jaar.

5.4. Uitsluiting van lidmaatschap

1.Een Werkend of Toegetreden Lid kan enkel worden uitgesloten door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering waarop minstens 2/3 van alle Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende leden.

2.Het lidmaatschap van Werkende en Toegetreden Leden, die de vergoedingen zoals voorzien door artikel 7.a. van de statuten niet hebben betaald binnen de betalingstermijn voorzien door de Raad van Bestuur, wordt opgeschort na een eerste schriftelijke aanmaning tot regularisatie binnen de maand na die aanmaning.

3.Werkende en Toegetreden Leden die de vervallen vergoedingen op de gewone algemene vergadering niet hebben betaald worden geacht ontslagnemend te zijn. Hun ontslag zal ingaan op 1 januari van het daaropvolgende jaar. Dit ontslaat hun geenszins van de verplichting onverwijld over te gaan tot betaling van de vervallen vergoedingen.

4.Het werkend of toegetreden lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden,

5.5. Bijdragen  Rechten op het maatschappelijk vermogen

1.De Werkende Leden en de Toegetreden leden zijn er niet toe gehouden een inkomrecht of enige bijdrage te betalen.

2.Geen enkel Lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van Lid.

3.Deze uitsluiting van rechten voor de leden op de activa geldt ten allen tijde; tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging, enz.

G .l

III.Raad van Bestuur

Artikel 8

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat Werkend Lid is van de vereniging. Wanneer de vereniging slechts het wettelijk bepaald minimum van drie Werkende Leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan.

Ieder Werkend Lid draagt een kandidaat bestuurder voor aan de Algemene Vergadering. De bestuurders worden als college benoemd door een Algemene Vergadering voor een termijn van drie jaar.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijke minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien. Hun mandaat kan door de Algemene Vergadering op elk moment met onmiddellijke ingang worden opgezegd. Hun mandaat is hernieuwbaar. De bestuurders handelen als een college. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene Vergadering anders zou bepalen.

Artikel 9  Vertegenwoordiging van de vereniging  Delegatie

a.De Raad van Bestuur kan alle handelingen van bestuur en van beschikking stellen, van roerende en onroerende aard, ongeacht hun voorwerp, voorzover deze nuttig of nodig zijn voor de vereniging of het door de vereniging nagestreefde doel, en voorzover deze handelingen niet door de Wet of de statuten werden voorbehouden aan de Algemene vergadering.

De Raad van Bestuur is gelast met het vervullen van de door de Wet voorgeschreven formaliteiten die door de vereniging dienen te worden vervuld.

De Raad van Bestuur kan beslissen in rechte op te treden ter verdediging van de belangen van de vereniging.

b.Alle akten die de vereniging verbinden en die niet behoren tot het dagelijks bestuur, evenals aile bijzondere volmachten, worden ondertekend door tenminste twee bestuurders.

. i<

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

c.De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur alsook voor wat betreft de vertegenwoordiging die dat bestuur aangaat, zijn bevoegdheid overdragen aan een gedelegeerd bestuurder, een directeur of coordinator, waarvan hij de machten en gebeurlijk het salaris of de bezoldiging vaststelt. Deze dient geen lid te zijn van de vereniging.

d,De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de Raad van Bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen een één of meer personen, al dan niet bestuurder, die desgevallend gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten alle tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken.

1V.Algemene Vergadering

Artikel 11

Minstens eenmaal per jaar dient een gewone Algemene Vergadering te worden gehouden, ten laatste

binnen 6 maanden na afsluiting van het boekjaar.

De Algemene Vergadering bestaat uit aile Werkende leden, die elk één stem hebben, en de Toegetreden

Leden zonder stemrecht maar met adviseringsmandaat.

De Algemene vergadering bezit de machten die haar uitdrukkelijk door de VZW-wet of onderhavige statuten zijn toegekend.

Een bijzondere algemene vergadering kan worden gehouden op vraag van minstens één bestuurder of minstens één vijfde van de Werkende leden, die hun vraag richten tot de Raad van Bestuur, die de formaliteiten tot de oproeping dient te verrichten.

De Algemene vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen via gewoon schrijven of per email, ondertekend door de Voorzitter of de Directeur, gericht aan alle Werkende leden minstens acht dagen voor de datum waarop de Algemene Vergadering zal worden gehouden, en vermeldt de plaats, de datum, het tijdstip en de agenda.

De vergadering is geldig samengesteld indien de helft van de Werkende leden aanwezig is of vertegenwoordigd mits schriftelijk mandaat door een ander Werkend lid.

De Algemene Vergadering kan een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle Werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 12

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een verslag, ondertekend door de Voorzitter, dat aan alle Werkende leden wordt bezorgd. Ook belanghebbende derden, evenals de Toegetreden Leden kunnen de verslagen inzien op de zetel van de vereniging. Alle andere documenten van de vereniging, met name de boekhouding, de notulen van de Algemene vergadering en de Raad van Bestuur, het ledenregister en de jaarrekeningen liggen ter inzage van de Werkende leden, de Toegetreden Leden en de belanghebbende derden op de zetel van de vereniging.

Artikel 13

Alle Werkende leden hebben gelijk stemrecht van één stem, Stemming bij volmacht kan mits schriftelijk

voorafgaand mandaat aan een ander lid.

Artikel 14

De Algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

a.het wijzigen van de statuten;

b.de aanvaarding van een Werkend Lid;

c.het benoemen en afzetten van de bestuurders;

d.desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

e.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

f.het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

g.het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

h.het uitsluiten van een Werkend lid en Toegetreden Lid;

i.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

j.alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 15

a.inzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in punt b. hieronder worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde Werkende leden. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

b.ln geval van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de VZW-wet voorgeschreven meerderheid en procedure worden nageleefd. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of

t

e ka

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

M00 2.2

Luik B - Vervolg

ontbinding, warden onthoudingen geteld als tegenstem. Iedere wijziging van de statuten wordt bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Ingeval van uitsluiting van een lid en aanvaarding van een Werkend Lid, moet de procedure voorgeschreven door artikel 5 van de statuten warden nageleefd.

V.Begroting, rekeningen

Artikel 16

a.Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

[...I

VI.Ontbinding, vereffening

Artikel 17

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

Algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank,

een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningvoorwaarden.

Artikel 18

ln geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig doel nastreeft. De Algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningsaldo wordt overgedragen.

Artikel 19

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake,

Benoeming bestuurders

Zijn benoemd als bestuurder:

" Moerman Greet, Sneppestraat 2, 9790 Wortegem-Petegem, °23 juli 1977 te Oudenaarde

" Vannetelbosch Bart, Klein Vilvoordestraat 48, 3078 Meerbeek, ° 24 maart 1966 te Meerbeek

" Cornu Tangui, Place de St Maur 14, 7500 Tournai, °7 mei 1959, Tournai

Boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van datum van oprichting tot eenendertig december tweeduizend

vijftien.

De eerste algemene vergadering houdende goedkeuring van de jaarrekening en de begroting wordt

gehouden in tweeduizend zestien,

Volmachten

De bestuurders beslissen om mevrouw Annemie Wittemans en/of mevrouw Nadine Crocaerts, do BDO Juridische Adviseurs BCVBA, 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 72/1, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigden en hen te belasten met de ondertekening van de formulieren I met het oog op de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bekendmaking van de genomen beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De bestuurders beslissen tevens om mevrouw Brigitte Braeckmans, do BDO Belastingconsulenten BCVBA, 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 72/1, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigden en haar te belasten met het verrichten van alle administratieve verrichtingen bij de bevoegde btw-administratie."

Nadine Crocaerts

bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2015
ÿþ"el ° Y' M0D2.2

àdi

UMM Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte



N° d'entreprise : O5o~. ~ÿs . yy'J



Dénomination

(en entier) : SynerSec

(en abrégé) :

Forme juridique : Association sans but lucratif

Siège : rue de Birmingham 226, 1070 Anderlecht

Objet de l'acte : Constitution - nomination administrateurs

[Extrait d' acte de constitution du 17 décembre 2014]

"Le 17 décembre 2014, les membres fondateurs ci-dessous ont décidé ;

" Le Fonds de sécurité d'existence « Fonds social et de garantie de l'industrie alimentaire »; établi à 1000 Bruxelles, Grand Place 10, représenté Cornu Tangui, Place de St Maur 14, 7500 Tournai, E1979040, 59.05.07113.78

" Le Fonds de sécurité d'existence « Fonds 2° Pilier » CP 118, établi à 1000 Bruxelles, Grand Place 10, représenté par Vannetelbosch Bart, Klein Vilvoordestraat 48, 3078 Meerbeek, 591-5342779-24, 66.03.24429.64

" Le Fonds de sécurité d'existence « Fonds social et de garantie des boulangeries et pâtisseries et salons de consommation annexes », établi à 1000 Bruxelles, Grand Place 10, représenté par Kuylen Bruno, Koningin Elisabethlei 48, 2950 Kapellen, 591-1794025-15, 57,01.01-003.07

" Le Fonds de sécurité d'existence « Fonds social et de garantie des employés de l'industrie alimentaire », établi à 1000 Bruxelles, Grand Place 10, Moerman Great, Sneppestraat 2, 9790 Wortegem-Petegem , 5915032681-35, 77,07.23-134.66

De la fondation d'une association sans but lucratif "SynerSec" avec les statuts suivants : (.Dénomination, siège, objet

Article 1

L'association est créée sous la forme d'une association sans but lucratif (ASBL) et porte le nom « SynerSec

Tous actes, factures, annonces, publications et autres pièces émanant de l'association sans but lucratif mentionnent le nom de l'association immédiatement précédé ou suivi des mots « association sans but lucratif » ou de l'abréviation « ASBL » ou « asbl » et de l'adresse du siège de l'association.

Article 2

Le siège de l'association est établi 225 Rue de Birmingham à 1070 Anderlecht. L'association est du ressort

de l'arrondissement judiciaire de Bruxelles.

Le siège peut être transféré à toute autre adresse de cet arrondissement par décision du Conseil

d'administration.

Toutes les pièces prescrites par la loi sur les ASBL sont déposées au dossier détenu par le greffe du

tribunal de commerce de l'arrondissement judiciaire susmentionné.

-

i

RI

IIIIJIL11.111,111111

Réservé

au

Moniteur

belge

neergelegd/ontvangen op

2 2 DEC, 201/1

ter grtffie vedr64NedeS'fatid'Dtalige

r~.~;:~~~ ii: ~" ~ ~ i~oophande,l Ci tl~S~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

I r MOD2.2

Article 3

L'association et une association de frais qui a pour but d'assurer une exécution effective et efficiente des décisions de politique prises au sein des fonds de sécurité d'existence qui adhèrent à l'association en tant que Membre Effectif ou Membre Adhérent.

Ces services sont fournis directement et exclusivement en faveur des membres (Effectifs et/ou Adhérents) de l'association dans le cadre de l'exercice de leurs activités qui sont exemptées de la TVA, ou tombent en-dehors de l'application de la NA.

L'association peut utiliser d'une façon générale tous les moyens qui contribueront directement ou indirectement à la réalisation de ses objectifs. Dans le cadre de la réalisation des objectifs susmentionnés, l'association peut acquérir des droits de propriété et professionnels, prendre ou mettre en location, engager du personnel, conclure des accords valides, récolter des fonds, poser des actes commerciaux dans le cadre de la réalisation de son objectif, en bref exercer ou faire exercer toutes les activités qui justifient ses objectifs. Elle peut notamment accorder sa collaboration et participer à toute activité correspondant à son objectif.

Article 4

L'association est créée pour une durée indéterminée.

Il. Organisation  Affiliation

L'association est composée de membres Effectifs et Adhérents.

Article 5.1. Membres Effectifs avec pleins pouvoirs

1.L'association est composée au minimum de trois Membres Effectifs. Les membres fondateurs sont les

premiers Membres Effectifs.

2.D'autres Fonds de Sécurité d'existence qui soutiennent les objectifs de l'association et acceptent les statuts et le règlement d'ordre intérieur et qui entrent en considération pour devenir membres d'une association de frais peuvent introduire une demande écrite auprès de l'association afin de devenir Membre Effectif. Les candidats-Membres Effectifs adressent leur candidature au Conseil d'Administration de l'association. Le Conseil d'Administration décide s'il va proposer cette candidature à la première Assemblée Générale. Au minimum 2/3 des membres doivent être représentés à cette réunion du Conseil. La décision est prise à t'unanimité. L'Assemblée Générale décidera de l'acceptation du candidat en tant que Membre Effectif lors de sa prochaine réunion. L'Assemblée Générale décide sans appel et sans autre motivation qu'un candidat n'est pas accepté en tant que Membre Effectif. L'unanimité des voix est requise pour l'acceptation d'un Membre Effectif.

3.Les Membres Effectifs ont tous les droits tels que décrits pour les membres dans la loi sur les ASBL. Article 5.2. Membres adhérents

1.D'autres Fonds de Sécurité d'existence qui soutiennent les objectifs de l'association et qui acceptent les statuts et le règlement d'ordre intérieur et qui entrent en considération pour devenir membres d'une association de frais peuvent introduire une demande écrite auprès de l'association afin de devenir Membre Adhérent.

2.Le Conseil d'Administration décide sans appel et sans autre motivation qu'un candidat n'est pas accepté comme Membre Adhérent.

3.Les Membres Adhérents ont uniquement les droits et obligations décrits dans les présents Statuts.

4.Les Membres Adhérents n'ont en principe pas droit de vote à l'Assemblée Générale sauf dans tes cas prévus par le Conseil d'Administration.

5.Les Membres Adhérents ne peuvent pas faire partie du Conseil d'Administration. Ils peuvent cependant être invités au Conseil d'Administration en raison de leur expertise, connaissance ou expérience.

5.3. Démission

1.Les Membres Effectifs désirant se retirer de l'association, doivent adresser une lettre recommandée au Conseil d'Administration avant le 31 mars de l'année en cours. La démission sera soumise à la prochaine Assemblée Générale ordinaire. L'adhésion se termine alors le 31 décembre de l'année en cours.

2.Les Membres Adhérents désirant se retirer de l'association, doivent adresser une lettre recommandée au Conseil d'Administration avant le 31 mars de l'année en cours.

La démission sera soumise à la prochaine Assemblée Générale ordinaire. L'adhésion se termine alors le 31 décembre de l'année en cours.

n

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

5.4. Révocation d'un membre

1.Un Membre Effectif ou Adhérent ne peut être révoqué que par une résolution extraordinaire de l'Assemblée Générale à laquelle au minimum 2/3 de tous les Membres Effectifs sont présents ou représentés. La révocation d'un membre ne peut être résolue que par l'Assemblée Générale à la majorité des deux tiers des Membres Effectifs présents ou représentés.

2.L'adhésion de Membres Effectifs et Adhérents, qui n'ont pas payé les cotisations prévues à l'article 7.a. des statuts endéans le délai de paiement prévu par le Conseil d'Administration, est suspendue après une première mise en demeure de régularisation endéans le mois après cette mise en demeure.

3.Les Membres Effectifs et Adhérents n'ayant pas payé les cotisations échues lors de l'assemblée générale ordinaire sont considérés comme démissionnaires. Leur démission prend cours au ler janvier de l'année suivante. Ceci ne les dispense en aucun cas de l'obligation de paiement sans délai des cotisations échues.

4.Le membre effectif ou adhérent pour lequel la révocation de l'adhésion est proposée, a le droit d'être entendu.

5.5. Cotisations  Droits au capital social

1.Les Membres Effectifs et les Membres Adhérents ne sont pas tenus de payer un droit d'entrée ou une cotisation quelconque.

2.Aucun Membre ne peut faire valoir ou exercer un recours quelconque à l'actif de l'association sur la base de la seule qualité de Membre.

3.Cette exclusion de droits des membres à l'actif est valable en tout temps, pendant l'adhésion, lors de la cessation de l'adhésion pour quelque raison que ce soit, en cas de dissolution de l'association, etc.

III.Conseil d'Administration

Article 8

L'association est gérée par un Conseil d'Administration, constitué d'au moins trois membres. Le nombre d'administrateurs doit en tout cas être inférieur au nombre de personnes qui sont Membres Effectifs de l'association, Lorsque l'association ne compte que le nombre minimum légal de trois Membres Effectifs, le Conseil d'Administration ne peut être composé que de deux administrateurs.

Chaque Membre Effectif propose un candidat administrateur à l'Assemblée Générale. Les administrateurs sont désignés en collège par une Assemblée Générale pour un mandat de trois ans.

Si en raison d'un départ volontaire, de l'échéance du mandat ou d'une destitution, le nombre d'administrateurs est inférieur au minimum légal, les administrateurs demeurent en fonction jusqu'à leur remplacement, Leur mandat peut à tout moment être résilié par l'Assemblée Générale, avec prise d'effet immédiate. Leur mandat est renouvelable. Les administrateurs agissent en collège. Les administrateurs exercent leur mandat à titre gratuit, sauf spécification contraire par l'Assemblée Générale.

Article 9  Représentation de l'association - Délégation

a.Le Conseil d'administration peut poser tous les actes d'administration et de disposition, de nature mobilière et immobilière, indépendamment de leur objet, pour autant qu'ils soient utiles ou nécessaires à l'association ou aux objectifs que l'association désire atteindre, et pour autant que ces actes ne soient pas interdits par la loi ou par les statuts à l'Assemblée générale.

Le Conseil d'administration est chargé d'accomplir les formalités prévues par la loi et devant être remplies par l'association,

Le Conseil d'administration peut décider de plein droit d'intervenir pour défendre les intérêts de l'association.

b.Tous les actes qui engagent l'association et qui ne relèvent pas de l'administration générale, ainsi que toutes procurations particulières, doivent être signés par au moins deux administrateurs.

c.Le Conseil d'administration peut, pour certains actes et certaines tâches, ainsi que pour des opérations de gestion courante, et pour la compétence de représentation qui engage le Conseil, déléguer ses compétences à un administrateur-délégué, un directeur ou coordinateur, dont il établit les pouvoirs et éventuellement le salaire ou la rémunération. Cette personne ne doit pas être membre de l'association,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

M4D 2.2

d.La compétence de représenter l'association dans les actes judiciaires et extrajudiciaires l'association peut être transmise par simple décision du Conseil d'administration à une ou plusieurs personnes, administrateurs ou non, qui, le cas échéant, interviennent ensemble. Les compétences de la ou des personnes susmentionnées sont précisément délimitées par le Conseil d'administration, qui détermine également la durée du mandat. Le mandat peut à tout moment être résilié par le Conseil d'administration, avec prise d'effet immédiate.

I...]

IV.Assemblée générale

Article 11

L'Assemblée générale ordinaire doit se tenir au moins une fois par an, au plus tard dans les six mois de la

clôture de l'exercice fiscal.

L'Assemblée générale se compose de tous les Membres Effectifs, chaque membre possédant une seule

voix, et des Membres Adhérents sans droit de vote mais avec un mandat de conseil.

L'Assemblée générale possède les pouvoirs qui lui sont expressément attribués par la loi sur les ASBL ou qui lui sont attribués par les présents statuts.

Une Assemblée générale extraordinaire peut être tenue à la demande d'au moins un administrateur ou d'au moins un cinquième des Membres Effectifs. Cette demande doit être formulée au Conseil d'administration, qui est chargé des formalités relatives à la convocation des membres.

L'Assemblée générale est convoquée par le Conseil d'administration par courrier ordinaire ou par courriel, signé par le Président ou le Directeur et adressé à tous les Membres Effectifs au moins huit jours avant la date de l'Assemblée générale. La convocation mentionne !e lieu, la date, l'heure et l'ordre du jour de l'Assemblée,

L'Assemblée générale est composée valablement lorsque la moitié des Membres Effectifs sont présents ou représentés par un autre Membre Effectif moyennant une procuration écrite.

L'Assemblée générale peut statuer sur des points ne figurant pas à l'ordre du jour à condition que tous les Membres Effectifs soient présents ou représentés,

Article 12

Les décisions de l'Assemblée Générale sont reprises dans un procès-verbal signé par le Président et remis à tous les Membres Effectifs. Des tiers ayant des intérêts peuvent également en prendre connaissance au siège de l'association. Tous les autres documents de l'association, à savoir la comptabilité, les procès-verbaux de l'Assemblée générale et du Conseil d'administration, le registre des membres et les comptes annuels, peuvent être consultés par !es Membres effectifs, par !es Membres adhérents et par des tiers intéressés, au siège de l'association.

Article 13

Tous les Membres Effectifs jouissent d'un droit de vote égal et disposent d'une seule voix. Le vote par

procuration est autorisé moyennant procuration écrite préalable donnée à un autre membre.

Article 14

Les points ci-dessous relèvent de la compétence exclusive de l'Assemblée générale

a.la modification des statuts ;

b.l'acceptation d'un Membre Effectif ;

c.la nomination et la destitution des administrateurs ;

die cas échéant, la nomination et la destitution des commissaires, et la fixation de leur rémunération

lorsqu'une rémunération est octroyée ;

e.la décharge des administrateurs et des commissaires ;

(.l'approbation des budgets et des comptes ;

g.la dissolution volontaire de l'association ;

h.l'exclusion d'un Membre Effectif ou d'un Membre Adhérent ;

i.la conversion de l'association en une société à finalité sociale ;

j.tous les cas où les statuts l'imposent.

Article 15

a.Pour toute question, autre que celles mentionnées au point b ci-dessous, les décisions sont prises à la majorité simple (la moitié plus un, les abstentions ne sont pas prises en compte) des Membres Effectifs présents. En cas de partage des voix, la proposition est rejetée.

b.Dans le cas de modification des statuts ou de dissolution de l'association, il convient de respecter la majorité et la procédure prévues par la loi sur les ASBL. Lors d'un vote portant sur une modification de statuts ou la dissolution de l'association, les abstentions sont comptées comme vote négatif. Toute modification des statuts est publiée aux Annexes du Moniteur beige.. En cas d'exclusion d'un membre et d'acceptation d'un Membre Effectif, la procédure prescrite par l'article 5 des statuts doit être respectée.

MOD 2.2

Volet B - Suite

htén4itiuneesaatéaickflEéitteppggatáueR#2le : AMtreec NldarratigraeltéáiduintéiiliarisàtaureettiaEEbautde#12esaanesoauddespecaraness giea4pauatri riéarepptsésatéed'tiassoitit6ap ida`daàEiBtiumou'Bog9attianaeà'ë9etilckiéestitiess

Au ueUSS !`jQBirr't;t?W§glifi?e

V.Budget, comptes

Article 16

a.L'exercice comptable de l'association va du ler janvier au 31 décembre..

t..)

VI.Dissolution, liquidation

Article 17

A l'exclusion des cas de dissolution judiciaire ou de dissolution de plein droit, seule l'Assemblée générale

peut décider de la dissolution, de la façon prévue par la loi.

En cas de dissolution volontaire, l'Assemblée générale - ou à défaut le tribunal - désigne un ou plusieurs liquidateurs. Elle détermine égaiement leurs compétences, ainsi que les conditions de la liquidation.

Article 18

En cas de dissolution, les actifs sont transmis, après apurement des dettes, à une association dont le but est similaire. L'Assemblée générale qui décide de la dissolution désignera l'association à laquelle sera remis le solde de la liquidation.

Article 19

Pour tout ce qui n'est pas réglementé par les présents statuts, la loi du 27 juin 1921 ou la législation qui remplacerait cette loi après la création de l'association, est applicable, ainsi que les dispositions légales générales, le règlement d'ordre intérieur et les usages en la matière

Nomination d'administrateurs

Sont désignés comme administrateurs;

Moerman Greet, Sneppestraat 2, 9790 Wortegem-Petegem, °23 juli 1977 te Oudenaarde

'Vannetelbosch Bart, Klein Vilvoordestraat 48, 3078 Meerbeek, ° 24 maart 1966 te Meerbeek

" Cornu Tangui, Place de St Maur 14, 7500 Tournai, °7 mei 1959, Tournai

Année comptable

La première année comptable prend cours à la date de fondation jusqu'au trente-et-un décembre deux mille

quinze.

La première assemble générale portant approbation des comptes annuels et du budget sera tenue en deux

mille seize.

Procuration

Les administrateurs décident de désigner madame Annemie Wittemans et/ou madame Nadine Crocaerts, do BDO Conseillers Juridiques SCRL, 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 72/1, en tant que mandataires extraordinaires et de les charger de la signature des formulaires I en vue de l'inscription à la Banque-Carrefour des Entreprises et de la publication des décisions prises aux Annexes du Moniteur belge.

Les administrateurs décident également de désigner madame Brigitte Braeckmans, do BDO Conseils Fiscaux SCRL, 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 72/1, en tant que mandataire extraordinaire et de la charger de remplir toutes les formalités administratives auprès de l'administration compétente de la NA.

Nadine Crocaerts

mandataire spéciale

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

iRMservé

au

Moniteur

belge

08/04/2015
ÿþM00 2.2

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'ilote

neergelegd/ontvangen OP



Mal



Réservé 1111 2 6 MAAR1 2015

au ter griffie van de Nederlandstalige

Moniteu rechtbank van kerndel Brussel

belge



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

N° d'entreprise : 0507.645.441

Dénomination

(en entier) : SynerSec

(en abrégé) :

Forme juridique : Association sans but lucratif

Siège : rue de Birmingham 225, '1070 Anderlecht

Objet de l'acte : Nomination

[Extrait du proces verbal du conseil d'administration du 17 décembre 2014]

"Le conseil d'administration désigne madame Greet Moerman comme président et monsieur Bart

Vannetelbosch comme vice-président de l'Association à partir du 17 décembre 2014 pour un terme de trois (3)

ans se terminant le 16 décembre 2017.

Ils pourront en cette qualité porter les titres respectifs de 'Président' et 'Vice-président'.

Ces fonctions seront exercées à titre gratuit.

Le conseil d'administration décide conformément à l'article 9 des statuts de déléguer la gestion journalière de l'Association, ainsi que la représentation de l'Association en ce qui concerne la gestion journalière, à monsieur Henk Dejonckheere domicilié à Martelarenlaan 173, 3010 Kessel-Lo et ce, à partir du ler janvier 2015.

En sa qualité de personne chargée de la gestion journalière il portera le titre d"administrateur-délégué'. Le mandat sera exercé à titre rémunéré."

Pour extrait conforme

Henk Dejonckheere

Administrateur Délégué

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/04/2015
ÿþ41. . MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



a Voor behouc aan h Belgis Staatst

MME INRA







neergelegd/ontvangen op

2 7 MAÀqr 2095

r griffie van de Neleandstaiige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

;reh#bank-van-koophandel-Bi`ussdf

Ondernemingsnr : 0507.645.441

Benaming

(voluit) : SynerSec

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Birminghamstraat 225 -1070 Anderlecht

Onderwerp akte : Benoeming

[Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur de dato 17 december 2014]

Uit de notulen van de raad van bestuur de dato 17 december 2014 blijkt dat de bestuurders hebben beslist om mevrouw Greet Moerman tot voorzitter en de heer Bart Vannetelbosch tot ondervoorzitter te benoemen van de Vereniging met ingang van 17 december 2014 voor een termijn van drie (3) jaar om te eindigen op 16 december 2017,

In die hoedanigheid zullen zij de titel van' Voorzitter' respectievelijk 'Ondervoorzitter' mogen dragen. Deze functies zullen onbezoldigd worden uitgeoefend.

De raad van bestuur heeft voorts beslist overeenkomstig artikel 9 van de statuten het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de vertegenwoordiging van de Vereniging wat het dagelijks bestuur aangaat, te delegeren aan de heer Henk Dejonckheere woonachtig te Martelarenlaan 173, 3010 Kessel-La en dit met ingang vanaf 1 januari 2015.

In zijn hoedanigheid van persoon belast met het dagelijks bestuur zal hij de titel "gedelegeerd bestuurder" dragen.

Het mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Henk Dejonckheere

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

rlx-rrr PV7criictrevAncteri op



III +151139 3'

Ondernemingsnr : 0507.645.441 Benaming

(voluit) : SynerSec

2 2à15

ít ï

1 "

Brussal

(verkort) :

Rechtsvoren : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Birminghamstraat 225 -1070 Anderlecht

Onderwerp akte : Bevestiging lidmaatschap toegetreden leden - Statutenwijziging [Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 18 maart 2015]

"De raad van bestuur bevestigt het lidmaatschap als Toegetreden Leden met ingang van 1 januari 2015 van volgende Fondsen;

- Fonds 2de pijler PC 132

- Fonds 2de pijler PC 144

- Fonds 2de pijler PC 145

- Fonds 2de pijler PC 220

- Fonds 2de pijler PC 323

- Fonds 2de pijler PC 302

- Waarborg- en Sociaal Fonds voor de zeevisserij

De raad van bestuur bevestigt dat elke van de kandidaat-leden:

- de doelstellingen van de vereniging ondersteunt;

- de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging aanvaardt; en

- in aanmerking komt om lid te worden van een kostendelende vereniging.

De raad van bestuur keurt unaniem het lidmaatschap van voormelde Fondsen tot Toegetreden Leden goed."

[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dato 18 maart 2015]

"De algemene vergadering keurt het voorstel van de Raad van Bestuur goed om het tweede lid van artikel 5.3 van de statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst:

«Indien het aangetekend schrijven na 31 maart van het lopende jaar aan de raad van bestuur wordt gericht, dan za! het ontslag aan de eerstvolgende algemene vergadering worden voorgelegd en loopt het lidmaatschap af op 31 december van het volgende jaar.»

De algemene vergadering keurt tevens het voorstel van de Raad van Bestuur goed om in artikel 9, c) van de statuten een nieuw lid 2 houdende de definitie van 'dagelijks bestuur' toe te voegen:

"Handelingen van dagelijks bestuur zijn deze die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vereniging of de behoeften die om reden zowel van het minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een vlugge oplossing te treffen de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Moo2.2

Luik B - Vervolg

Tenslotte beslist de algemene vergadering om de heer Henk Dejonckheere, gedelegeerd bestuurder te belasten met de coördinatie van de statuten en de neerlegging van de gecoördineerde statuten in het verenigingsdossier bijgehouden ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel te Brussel."

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Henk Dejonckheere

gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd

- coordinatie statuten

- notulen van de raad van bestuur

- notulen van de bijzondere algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

17/08/2015
ÿþMOD 2.2

N° d'entreprise : 0507.645.441

Dénomination

(en entier) : SynerSec

(en abrégé) :

Forme juridique : Association sans but lucratif

Siège : rue de Birmingham 225, 1070 Anderlecht

Objet de l'acte : Confirmation qualité de Membre Adhérent - Modification des statuts [Extrait du procès-verbal de la réunion du conseil d'administration du 18 mars 2015]

"Le conseil d'administration confirme la qualité de Membre Adhérent à partir du 1er janvier 2015 des Fonds suivants:

- Fonds 2ème pilier CP 132

- Fonds 2ème pilier CP 144

- Fonds 2ème pilier CP 145

- Fonds 2ème pilier CP 220

- Fonds 2ème pilier CP 323

- Fonds 2ème pilier CP 302

- Fonds social et de garantie de la pêche maritime

Le conseil d'administration confirme que chacun des candidats-membres :

- Soutient les objectifs de l'Association ;

- Accepte les statuts et le règlement d'ordre intérieur de l'Association ; et

- Entre en considération pour devenir membre d'une association de frais.

Le conseil d'administration approuve à l'unanimité la qualité de Membre Adhérent des Fonds susmentionnés.

[Extrait du proces verbal de l'assemblée générale spéciale du 18 mars. 2015]

"L'assemblée générale décide d'approuver la proposition du conseil d'administration de modifier le 2ème alinéa de l'article 5.3 des statuts et de le remplacer par le texte suivant

«Lorsque la lettre recommandée est adressée au conseil d'administration après le 30 mars de l'année en cours, la démission sera soumise à la prochaine assemblée générale ordinaire et l'adhésion se terminera alors le 31 décembre de l'année suivante.»

L'assemblée générale approuve également la proposition du conseil d'administration d'ajouter un nouvel alinéa 2 à l'article 9, c) des statuts reprenant la définition de la 'gestion journalière' :

«Les actes de gestion journalière sont ceux qui ne dépassent pas les besoins de la vie quotidienne de l'association ou les actes qui, en raison tant de leur peu importance que de la nécessité d'une solution prompte, ne justifient pas l'intervention du conseil d'administration.»

Enfin l'assemblée générale approuve la proposition du conseil d'administration de modifier l'article 16, f) du texte français des statuts comme suit ;

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

1111111 1gVI~IMVNWI

J

' F Grefte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

rvé au

Moniteur belge

R~se

MoD 2.2

Volet B - Suite

«Si l'association y est obligée en fonction de ses dispositions applicables, le contrôle de la situation financière, des comptes annuels et de la régularité des opérations à constater dans les comptes annuels, au regard de la loi sur les ASBL et des présents statuts, est confié à un ou plusieurs commissaires désignés par l'assemblée générale, parmi les membres de l'Institut des Réviseurs d'Entreprises. L'assemblée générale détermine le nombre de commissaires et fixe leur rémunération. Les commissaires sont désignés pour une période renouvelable de trois ans.»

Enfin, l'assemblée générale décide de charger Monsieur Henk Dejcnckheere, administrateur délégué avec la coordination des statuts et du dépôt du texte coordonné des statuts dans le dossier de l'Association tenu au Greffe du Tribunal de Commerce compétent à Bruxelles."

Pour extrait conforme

Henk Dejonckheere

administrateur délégué

Déposée simultanément :

- texte coordonné des statuts

- procès verbal du conseil d'administration

- procès verbal de l'assemblée générale spéciale

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 MatitinneesauifflefflepaggidUvMt>#el3B : ,46,u" ceteg, Minirreetiqutiteldinotekàriss4naaeetdatibauidadetesoanassnuiéegsrzoaness agpatlpQvratii rtdereApLiéeatdeinaseettjtiap ldeáqttdtttiarbou'8p,igAtgnireefflggaeldssifie35

Ap,meesad NQeïri'épkeilee

Coordonnées
SYNERSEC

Adresse
RUE DE BIRMINGHAM 225 1070 BRUXELLES

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale