TAKEDA PHARMACEUTICALS BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAKEDA PHARMACEUTICALS BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.282.676

Publication

25/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11(111131.7111 hl

ber

aa

Be Sta;

BRUSSEL

,..

116dUiL. 2012

~

 Griffie

~

Ondernemingsar : 0820.282.878

Benaming

(voluit) : TAKEDA PHARMACEUTICALS BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Joseph Wybranlaan nummer 40 te Anderlecht (1070 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAKEDA PHARMACEUTICALS BENELUX", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Anderlecht (1070 Brussel), Joseph Wybranlaan, 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0820282.676, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Loulzalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op achtentwintig juni tweeduizend en twaalf, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis:

a) van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, in overeenstemming met artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; aan dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 31 mei 2012.

b) van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG", met maatschappelijke zetel te Haren (1130 Bruxelles), Bourgetlaan, 40, vertegenwoordigd door de heer Olivier DECLERCQ, op datum van achtentwintig juni tweeduizend en twaalf in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerders.

De besluiten van dit verslag van de commissaris, de heer Olivier DECLERCQ, zijn letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen:

"in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Takeda Pharmaceuticals Benelux BVBA, onder haar verantwoordelijkheid, een staat van activa en passiva opgesteld, afgesloten op 31 mei 2012, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 1.624.431,17 EUR en een eigen vermogen van 1.599.990, 55 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap Takeda Pharmaceuticals Benelux volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Anderzijds, gezien de onzekerheid/heden beschreven in de vorige paragraaffparagrafen, is het ons niet mogelijk op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en correct weergeeft.

Dit verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van Bedrijfsrevisoren betreffende voorstellen tot ontbinding door het bestuursorgaan van de vennootschap, en mag niet gebruikt warden voor andere doeleinden.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Brussels, 28 juni 2012

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commissaris

vertegenwoordigd door

Olivier Declercq

Bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De voornoemde vennoot verklaart dat de activa van de vennootschap volstaan om het bestaande en voorziene passief van de vennootschap te dekken en dat dientengevolge het netto-actief van de vennootschap positief is, hetgeen ook blijkt uit de verslagen van het bestuursorgaan en de voornoemde commissaris.

Overeenkomstig de staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2012, bedraagt het activa van de vennootschap 1.599.990,55 ¬ en bedragen de schulden en de voorziene belastingen 767,24 ¬ voor de schulden op ten hoogste één jaar en 23.673,38 ¬ op overlopende rekeningen, 762,89 ¬ bedrijfskosten 285,86 ¬ financieel Kosten. Uit de staat opgesteld op juni 2012 stelt de notaris vast dat deze passiva reeds betaald werden. Voor het nog openstaande passief, dat nog niet voldaan kan worden wegens het nog niet effectief verschuldigd zijn van deze schulden, verbindt de vennoot zich, ten persoonlijke titel, om dit bedrag te voldoen van zodra deze effectief verschuldigd zullen zijn.

Zodoende kan de vennootschap ontbonden en vereffend worden in een akte overeenkomstig artikel 184/5 van het Wetboek van vennootschappen.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvoerders en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen overeenkomstig artikel 184/5 van het Wetboek van vennootschappen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van de CVA "NYCOMED CHRISTIANES" met maatschappelijk zetel te 1080 Brussel, Chaussée de Gand, 615, om bewaard te worden gedurende minimum geven jaren.

De enige vennoot, de Vennootschap naar Nederlands recht "TAKEDA EUROPE HOLDINGS" met maatschappelijke zetel te 1077 Amsterdam (Nederland), Strawinskylaan, 1217, ingeschreven onder het nummer 342368820000verkiaart alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap te zijnen laste te nemen, zelf indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen; hij betaalt vanaf nu alle passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd v66r registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht,

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.06.2012, NGL 25.06.2012 12204-0448-030
30/03/2012
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mad Wald 91,1

Voorbehoudt aan he Belgisc Staatspi

111111111111111111111111

*12065327*

©ndernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Zetel

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Takeda Pharmaceuticals Benelux

0820282676

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Joseph Wybranlaan, 40 te 1070 Anderlecht

Vervanging van een zaakvoerder

Uittrekksel van de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 16 mart 2012:

1.Vervanging van een zaakvoerder van de Vennootschap

De enige vennoot beslist dat de heer Nicolaas Bruyniks zal vervangen worden door Mevrouw Christine Juliam, wonende te Belgemsesteenweg 57, 1850 Grimbergen in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de' Vennootschap met ingang vanaf heden voor een onbepaalde duur.

Mevrouw Christine Juliara aanvaardt deze mandaat van zaakvoerder van de Vennootschap.

Deze nieuwe mandaat van zaakvoerder van de Vennootschap van Mevrouw Christine Juliam zal; onbezoldigd zijn.

Voor zover als nodig, bevestigt de enige vennoot dat het college van zaakvoerders van de Vennootschap` vanaf heden ais volgt luidt:

" de heer Trevor Ronald Smith; en

" Mevrouw Christine Juiiam,

2s Volmachten

De enige vennoot verleent hierbij bijzondere volmacht aan Me Cédric Guyot, Me Arnaud Van Oekel, Mei David Prync, Me Olivia de Patoul en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met; zetel te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178, elk van hen met de macht om alleen te handelen en te: subdelegeren, om alle documenten te ondertekenen en te vervolledigen en om alle noodzakelijke stappen te, ondernemen bij de overheid en bij derden, teneinde alle formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor de, uitvoering van voormelde resoluties en voor hun publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staátsblad (daarin; begrepen het ondertekenen van Formulier I en II), en de wijzigingen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, en andere overheidsinstellingen.

Olivia de Patoul Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij hëtBélgise-h Staatsbluit - 3á7b 72012 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :

8RUSSE

2 0 MAR, 2012

Griffie

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 06.09.2011 11536-0171-032
03/06/2011
ÿþ MUG 2.1

,Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be 1Il 1I lll llll Il 1 11 1lil 11111 II ll BRUSSEe

B *11082696* 2011

5t:





Ondernemingsnr : 0820.282.676

Benaming

(voluit) : Takeda Pharmaceuticals Benelux

Rechtsvorm : Beslotèn vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Joseph Wybranlaan 40 -1070 Anderlecht

Onderwerp akte : aanpassing van de delegatie van bijzondere handtekeningsbevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders dd. 5 april 2011

Na de uiteenzetting door de voorzitter hebben de zaakvoerders unaniem de volgende besluiten genomen:

De zaakvoerders BESLUITEN dat de bijzondere handtekeningsbevoegdheden zoals toegekend door de zaakvoerders bij beslissing dd. 11 januari 2010 zullen worden aangepast. Meer bepaald zal de beperking in clausule 4.6 (b) door de volgende tekst worden vervangen:

"lorsque l'acte ou le contrat porte sur un montant supérieur à 250.000 EUR et inférieur à 500.000 EUR, les pouvoirs mentionnés ci-dessus peuvent être exercés par Mr Trevor Ronald Smith agissant seul, et"

("wanneer een handeling of overeenkomst betrekking heeft op een bedrag hoger dan 250.000 EUR en lager dan 500.000 EUR, zullen bovenvermelde bevoegdheden worden uitgeoefend door de heer Trevor Ronald Smith die alleen zal handelen; en ")

De zaakvoerders bevestigen dat alle overige bepalingen van de bijzondere delegatie dd. 11 januari 2010 onveranderd van kracht blijven.

De zaakvoerders BESLUITEN een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Inge Stiers en aan iedere andere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, individueel handelend en met de bevoegdheid van subdelegatie, om alle acties te ondernemen of op te zetsen en om alle verklaringen te doen en documenten te ondertekenen en te bezorgen om de hierboven vernielde besluiten te publiceren en, in het algemeen, om alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is voor de uitvoering van deze volmacht.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

22/04/2011
ÿþ Motl 2.1

?Luïk"B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo< lHhlUl ll1l1 Hi iu lu 11H u MirtlU .Ign 1

behot " 11061996" 12 AgBami

aan

Belgi

Staats



~

Ondernemingsnr : 0820.282.676

Benaming

(voluit) : Takeda Pharmaceuticals Benelux

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Joseph Wybranlaan 40 - 1070 Anderlecht

Onderwerp akte : ontslag/benoeming

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige aandeelhouder dd. 5 april 2011

Met toepassing van de procedure van schriftelijke besluitvorming, heeft de enige aandeelhouder elk van volgende besluiten genomen:

1. De enige aandeelhouder besluit het ontslag van de heer Toshio Kusunose als zaakvoerder van de Vennootschap te erkennen, met ingang vanaf 5 april 2011.

2. De enige aandeelhouder besluit de heer Trevor Ronald Smith als zaakvoerder van de Vennootschap te benoemen met ingang vanaf 5 april 2011.

3. De enige zaakvoerder besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Inge Stiers en aan iedere andere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van subdelegatie, om alle handelingen te stellen en alle verklaringen te doen en om alle documenten te bezorgen en te ondertekenen om de bovenvermelde besluiten te publiceren en, meer algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze volmacht.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

'h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TAKEDA PHARMACEUTICALS BENELUX

Adresse
JOSEPH WYBRANLAAN 40 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale