THESAURIER BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THESAURIER BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.934.484

Publication

30/04/2013
ÿþ,

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TUVR. 2013

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 05,WS3y ~18y

;; Benaming (voluit) : Thesaurier Beheer

(verkort) ; Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningsstraat 97 (4d° verdieping)

1000 BRUSSEL

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE UIT EEN SPLITSING ONTSTANE NIEUWE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Er blijkt uit een akte verleden op zestien april tweeduizend dertien, voor Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «Thesaurier Beheer», waarvan een,, uittreksel hierna worden weergegeven, is opgericht ingevolge :

splitsing bij wijze van oprichting waartoe is besloten door de buitengewone algemene vergadering van de te,' Splitsen Vennootschap «H&A Blankenstein Beheer», met zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (ode, verdieping), die met toepassing van artikel 682, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen opgehouden heeft te bestaan.

RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DUUR.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zj: draagt de benaming "Thesaurier Beheer".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (ode verdieping).

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

DOEL.

De vennootschap heeft ten doel:

Het - al dan niet tezamen met anderen- verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen; in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan,' ;; alles uitgezonderd " de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan; vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het verkrijgen, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden van goederen - rechten van intellectuele; eigendom daaronder begrepen - zomede het beleggen van vermogen alles uitgezonderd die' activiteiten: wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het ter leen verstrekken of doen verstrekken van gelden, in het bijzonder - doch niet uitsluitend - aan' dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap, zomede het ter leen: opnemen of doen opnemen van gelden, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en, depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het sluiten van overeenkomsten waarbij de vennootschap zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar, verbindt, zich sterk maakt of zich naast of voor anderen verbindt, in het bijzonder -doch niet uitsluitend- ten behoeve van dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap;

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen' voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

KAPITAAL.

Net maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen achthonderd vijfenvijftigduizend (1.855.000) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ één miljoen achthonderd vijfenvijftig duizendste (1/1.855.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien (15) juni, om zestien (16) uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag het bestuursorgaan eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering,

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidsljst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen, BESTUURSBEVOEGDHEID.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, kan deze zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de# vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve' één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. UITVOERINGSBESLUITEN - BENOEMINGEN

I. ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i> '

C'

I Voor." behouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

._ Werd tot(niet-statutaire) zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: Intertrust (Belgium) NV/SA, waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussei, Koningsstraat 97, met de heer Christophe Tans ais vaste vertegenwoordiger, wonende te 3700 Tongeren, Gravierstraat 96.

Zijn mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Il. BEGIN VAN DE VENNOOTSCHAP - AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR - DATUM EERSTE JAARVERGADERING

De nieuw opgerichte vennootschap Thesaurier Beheer begint te werken op zestien april tweeduizend dertien, met dien verstande dat zij de verrichtingen in haar naam door de te Splitsen Vennootschap gesteld sedert 1 januari 2013 boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

Het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap Thesaurier Beheer gaat in op zestien april tweeduizend dertien, rekening houdend met de boekhoudkundige retroactiviteit op 1 januari-2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien (15) juni 2014 om zestien (16) uur.

REVISORAAL VERSLAG INZAKE DE INBRENG IN NATURA

Over de inbreng in natura is door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Aelvoet & Partners BVBA, gevestigd te Tervurenlaan 143, 1150 Brussel, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Saman, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld, in toepassing van artikel 742, §1 juncto artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"V, CONCLUSIES

Op basis van onze werkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van een inbreng in natura, besluiten wij, met betrekking tot de inbreng in natura door de heer Hendrik BLANKENSTEIN aan de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "THESAURIER BEHEER", vennootschap in oprichting, dat:

* De heer Hendrik BLANKENSTEIN oprichter en enige vennoot van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'THESAURIER BEHEER', vennootschap in oprichting, is;

* De heer Hendrik BLANKENSTEIN alle hierboven beschreven bestanddelen aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "THESAURIER BEHEER', vennootschap in oprichting, overdraagt volgens de modaliteiten en de voorwaarden zoals hiervoor beschreven;

* De beschrijving van de overgedragen elementen beantwoordt aan de normale vereisten van

_ nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* Deze inbreng wordt vergoed door 1.855.000 volledig volgestorte nominatieve maatschappelijke aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'THESAURIER BEHEER', Vennootschap in oprichting, welke een bedrag van 18.550 EURO in kapitaal vertegenwoordigen;

* De gebruikte waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en rekening houden met de specifieke elementen eigen aan de doorgevoerde transactie.

* Dat de waarden waartoe deze methoden leiden ten minste overeenstemmen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

* Deze bevestiging houdt evenwel geen uitspraak in over de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting;

Brussel, 15 april 2013

BVBA AELVOET & PARTNERS (B-0481)

Vertegenwoordigd door Wendy SAMAN

Bedrijfsrevisor (A-2061)"

VOLMACHT

Aan de heer Johan Lagae of mevrouw Els Bruis, woonstkeuze doende te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-

103, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, werden alle machten verleend om alle verrichtingen te doen ten

einde tot de inschrijving van de nieuwe uit de splitsing ontstane vennootschap Thesaurier Beheer in het

rechtspersonenregister over te gaan en desgevallend het nodige te doen voor het bekomen van een nieuw

BTW-nummer, alsmede het nodige te doen bij latere wijzigingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van de akte, het verslag van de bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 742, §1 juncto artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, het oprichtersverslag).

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THESAURIER BEHEER

Adresse
KONINGSSTRAAT 97 - 4DE VERD. 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale