THIBAUT D'HULST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THIBAUT D'HULST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.296.764

Publication

23/05/2014
ÿþ13ÿxF,1, Mod Word 111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ontvangen op



~ lt Md 20111



*lA1 52 ter griffie van d%l deriandstailge

rechtbank van kort te

ophandel Prusse!



Ondernemingsnr : 0838.296.764

Benaming

(voluit) : THIBAUT D'HULST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 230 bus 10 -1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uitreksel van de algemene vergadering op 01.01.2014

De maatschappelijke zetel van THIBAUT D'HULST BVBA wordt verplaatst naar Gatti de Gamondstraat 191 te 1180 Ukkel vanaf 01.01.2014.

Thibaut D'HULST

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 09.09.2014 14582-0377-012
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 31.07.2013 13396-0014-010
16/08/2011
ÿþ !Nad 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIV~VI VI VIInIIVIVIIIIY

*niasses"

ll

21 -alma.

3 -0$-- 2011

~t :~iiu~ i~t6iti

Griffie

i Ondememingsnr : 332 es

Benaming

(voluit) : THIBAUT D'HULST

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de commerciële vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan nummer 230 bus 10 te Brussel (1050 Brussel) Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkt& Aansprakelijkheid 'Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zevenentwintig juli' tweeduizend en elf, werd er een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam 'THiBAUT D'HULST", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan nummer 230 bus 10, en met een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd; vijftig euro (18.550,- E), vertegenwoordigd door honderd vijfentachtig aandelen (185) zonder vermelding van nominale waarde :

Enige Deelgenoot

De heer D'hulst Thibaut Charles, advocaat, wonende te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan 230 bus 10.

STATUTEN

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1 - VORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten` vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met het oog op de uitoefening van het beroep van advocaat. De vennootschap draagt de naam "THIBAUT D'HULST".

Deze vennootschap wordt beheerst door de deontologische regels van kracht bij de Nederlandstalige en Franstalige Ordes der advocaten bij de balie van Brussel, door onderhavige statuten en door de geldende; wettelijke bepalingen. Ingeval van tegenstrijdigheid tussen de deontologische regels van beide Ordes, zal de' meest beperkende deontologische regel worden nageleefd.

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd in het Brussets gewest.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van de

taalwetgeving terzake. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de;

vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder is eveneens bevoegd bijkantoren op te richten, in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van: advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar: en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het. publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan samenwerken met of investeren in, of op gelijk welke wijze  rechtstreeks of' onrechtstreeks - deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit? evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep: van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

De vennootschap mag ontbonden worden door de algemene vergadering, delibererend zoals

voorgeschreven voor een statutenwijziging.

TITEL Il - KAPITAAL

ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,- ¬ ). Het is verdeeld in honderd vijfentachtig aandelen (165) zonder aanduiding van de nominale waarde, elk vertegenwoordigend één honderd vijfentachtigste (11185ste) van het maatschappelijk kapitaal, volledig ingetekent en gedeeltelijk volstort ten belope van veertienduizend vierhonderd euro (14.400,- ¬ ) door de enige deelgenoot.

ARTIKEL 6.: UITOEFENING VAN HET BEROEP  AANSPRAKELIJKHEID

In de uitoefening van het beroep van advocaat zal de vennootschap uitsluitend handelen door haar vennoot (vennoten) die advocaat moet (moeten) zijn en ingeschreven op het tableau van een Balie in België.

Boven het bedrag waartoe een vennoot zich door de inschrijving op aandelen verbonden heeft, is deze vennoot niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap.

Wat de eventuele beroepsaansprakelijkheid betreft, zal de aansprakelijkheid van de vennoot (vennoten) en de vennootschap bovendien beperkt zijn tot het bedrag waarvoor dekking is onderschreven in het kader van de door de Orde van Vlaamse Balies (OVB) collectief onderschreven beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

ARTIKEL 7.: REGISTER VAN AANDELEN - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van diens rechten. Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten verdeeld zijn over meerdere personen, worden de rechten die aan deze aandelen gebonden zijn opgeschort totdat één enkele persoon als vennoot is aangewezen.

ARTIKEL B. : OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

Dit artikel doet geen afbreuk aan de bepalingen van artikel 6 van deze statuten.

1.Wanneer de vennootschap één vennoot telt, is deze vrij zijn aandelen geheel of gedeeltelijk over te dragen aan de persoon die hij wenst.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

2.Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt is de overdracht van aandelen onder levenden of de overgang wegens overlijden aan geen enkele beperking onderworpen, als ze gedaan worden ten voordele van een vennoot, een bloedverwant in de rechte opgaande of de rechte nederdalende lijn of de echtgenoot van een vennoot.

In alle andere gevallen van overdracht en overgang is de toestemming van ten minste de helft van de vennoten vereist, die ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

De vennoten dienen, binnen de maand, bij aangetekende brief te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overgang; bij ontstentenis van een antwoord binnen de voormelde termijn, worden zij geacht zich niet te verzetten tegen de voorgestelde overgang.

Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De vennoten die zich verzetten tegen een overgang van aandelen, hebben zes maand te rekenen vanaf de dag van de weigering om kopers ervoor te vinden; bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen aan te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

In dit geval zal de prijs van de aandelen vastgesteld worden op basis van de drie laatst opgemaakte jaarrekeningen, waarbij wordt rekening gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met de evolutie van het maatschappelijk vermogen sedertdien.

Deze prijs zal worden bepaald, behoudens akkoord, volgens de gebruikelijke normen inzake waardebepaling van aandelen, door twee accountants 'IAB' (Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten), waarvan de ene wordt aangesteld door de koper en de andere door de verkoper.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen en betaald worden binnen zes maanden na de dag waarop de prijs definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

In geen geval mag de overdrager de ontbinding van de vennootschap eisen.

-4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

3.Ingeval van overgang van aandelen door overlijden zijn de volgende regels van toepassing:

a)Indien er slechts één erfgenaam of legataris is, worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door deze laatste.

b)Indien er meerdere erfgenamen of legatarissen opkomen in de nalatenschap dan moeten de onverdeelde eigenaars zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen, conform artikel 7, tweede alinea, van deze statuten. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

c)Wanneer de erfgenamen of legatarissen evenwel niet de hoedanigheid van advocaat hebben, zal de vennootschap niet langer het beroep van advocaat kunnen uitoefenen en dienen de statuten overeenkomstig aangepast te worden of dient de vennootschap ontbonden te worden.

4.De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

De prijs wordt vastgesteld en is betaalbaar, zoals hierboven beschreven.

Artikel 9. : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), natuurlijke personen, die tevens vennoot advocaat moeten zijn.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

ARTIKEL 10. : BEVOEGDHEDEN - VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder(s) is (zijn) met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij (Zij) is (zijn) bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) aan een lasthebber, zelfs indien deze geen zaakvoerder vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen, doch enkel voor daden die geen betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van advocaat als dusdanig.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder die alleen bevoegd is.

ARTIKEL 11. : TEGENSTRIJDIG BELANG

1)Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders voor het college een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang, moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken zaakvoerder deze eveneens van het strijdig belang op de hoogte brengen.

2)Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

3)lndien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

ARTIKEL 12. : CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennoctschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan moet de jaarrekening van de vennootschap worden nagezien door een accountant, die lid is van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsurenten, of een bedrijfsrevisor, die lid is van het Instituut der Bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

ARTIKEL 13. : DE ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de

derde vrijdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op

hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van een vennoot.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal, in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen.

Wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet geen bewijs worden voorgelegd van een oproeping ten aanzien van hen.

Tenzij anders bepaald door het bestuur vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 14. : STEMRECHT - WIJZE VAN STEMMEN - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. De enige vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

De vennoten kunnen eenpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tct de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld. Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

ARTIKEL 15. : SCHORSING VAN HET STEMRECHT - INPANDGEVING VAN AANDELEN - VRUCHTGEBRUIK

Dit artikel doet geen afbreuk aan de bepalingen opgenomen in artikel 6 van deze statuten.

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tct inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

ARTIKEL 16.: NOTULEN

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen worden ondertekend door de vennoten en opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen, worden de afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, bestemd voor derden of die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd, ondertekend door één (1) zaakvoerder.

ARTIKEL 17. : BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuur een inventaris op, mede de jaarrekening conform de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 18.: BESTEMMING VAN DE WINST - DIVIDENDEN

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

ARTIKEL 19. : ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De vereffenaar(s) die verplicht het statuut van advocaat dient (dienen) te hebben, wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering op voorstel van de stafhouder van de bevoegde Orde van Advocaten.

Voor- behbuden aan het Belgisch Staatsblad

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van het bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening,wordt het netto-actief onder de

{ vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal doo hun aandelen vertegenwoordigd.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te bots|en, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van i kapitaal.

ARTIKEL 20. : GESCHILLEN - BEVOEGDHEID

Al de geschillen van deontologische aard zullen verplichtend geregeld worden bij wijze van arbitrage door de bevoegde Orde van Advocaten.

Voor alle andere geschillen tussen de vennoc8nchap, haar vennoVen, zæakvoender(o), eventuele | commissaiis(sen) en vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten,zUna||men~eneoh~~anhenvandeze$*|1enzÜdevennontsohaperui1grukhe|Ukvan

bevoegd, afziet.

BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE COMPARANT

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en dat de sociale statuten vastgelegd zijn, hebben i de uumparanten, op termijn, de volgende beslissingen yenommn, die effectief zullen worden wanneer dei vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 04 van het Wetboek vanNannommohappen:

1/ Zaakvoerders "

De comparant beslist als zaakvoerder te bunuemnn, voor een onbepaalde termijn : De heer D'hulst Thibaut Charles, voornoemd.

"

ca

411

Het mandaat word bezoldigd uitgeoefend.

2/ Commissaris De comparanten stellen vast en verklaren dat er uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat, ten

|

minste %^ van het Venn 'vmrmmlde criteria zal voldoen, aangezien zij als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 van de voorvernoemde Wetboek beschouwd wordt. Dientengevolge beslissen zij met eenparigheid van stemmen, geen 3/Afsluiting van het eerste boekjaar De comparanten beslissen dat het eerste boekjaar begonnen de dag van de oprichtingsakte wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf. 4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering De comparanten beslissen dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld op éénentwintig unihm~eduioandderóun

. ~

5/ Delegatie van machten !

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van indeplaatsstelling, mevrouw Nathalie LEBBE, wonend te 1050 Brussel, |nuizalaon. 230. ten einde over te | gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Te die i d 'de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen,alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap. De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enke met het oog op de neerlegging ter 'Griffie van goReohtbonk van Koophmnde|. VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 26.08.2015 15483-0277-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.08.2016 16506-0413-011

Coordonnées
THIBAUT D'HULST

Adresse
GATTI DE GAMONDSTRAAT 191 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale