TORTONI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TORTONI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.534.747

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 02.04.2014 14084-0254-009
14/11/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ene

r,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



*izies3as*

OS tilOv. zalz

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

©~oo5 ~y

Ortdernerningsnr :

Benaming (voluit) : TORTONI

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spastraat 52 bus 35

1000 Brussel

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van' de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op zesentwintig oktober tweeduizend; en twaalf, ter neerlegging vóór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

i Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

De heer WAEYAERT Roland Fernand Oswald, geboren te Diksmuide op 28 februari 1955,;

wonende te 8610 Kortemark, Pollaertstraat 5.

De naam van de vennootschap luidt: "TORTONI". i

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Spastraat 52 bus 35.

!! De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse! taalgebied en het tweetalige Brussels Hcofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

11 De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële, onroerende! ü handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Dienstverlening, voornamelijk in opdracht en/of als tussenpersoon, om projecten mogelijk te! maken en/of (gedeeltelijk) uit te voeren. Deze dienstverlening bestaat hoofdzakelijk uit (interim)! iE management en advocacy, maar het gaat daarnaast ook om studie, competentie opbouw en het! uitwisselen van kennis. Onder management wordt onder andere verstaan: uitwerken, coordineren en! opvolgen van ondernemingsstrategie; realiseren en opvolgen van businessplan met daarbij horende; financiële budgetten; coördineren van de werking van de organisatie of onderneming en het! personeel; aangepaste en transparante communicatie. Onder advocacy wordt onder andere! verstaan : optreden ais agent of tussenpersoon voor een andere persoon, g roep van personen,; organisatie of onderneming, zowel uit de privé als uit de overheid, en dit kan gebeuren als! netwerker, bemiddelaar, connector, facilitator, adviseur, consultant of lobbyist. Voor ai deze vormen! van dienstverlening kan samengewerkt worden met of beroep gedaan worden op andere! i! (zelfstandige) actoren. De werking van de vennootschap gebeurt niet enkel in België, maar is! internationaal en tevens intercontinentaal.

- Opleiding, vorming en begeleiding van personen, Organisatie en promotie van cursussen (met! i! inbegrip van algemeen vormende cursussen), lezingen en seminaries.

- De onderneming van participatie, onder welke vorm ook, in de oprichting, ontwikkeling,; omvorming en controle van ondernemingen en organisaties, zowel Belgische als buitenlandse.

- Het waarnemen van mandaten in vennootschappen, organisaties of verenigingen, zowel! i Belgische als buitenlandse.

- De gerechtelijke expertise in verband met vorige activiteiten, Het begeleiden en introduceren; van buitenlandse vennootschappen op de Belgische markt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de uitgebreidste zin.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten uitvoeren en alle onroerend en roerend goed verhandelen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten hieruit voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen of dochterven nootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag de genoten opbrengsten beheren alsook alle roerende en onroerende beleggingen verrichten en beheren.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van éénfhonderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR),

Geassocieerd notaris lise De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TORTONI" in oprichting bij Betfius Bank.

De heer Roland Waeyaert dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) te volstorten_

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist

iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Tot gewone zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd:

- de heer Waeyaert Roland Fernand Oswald, wonende te 8610 Kortemark, Pollaertstraat 5.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de venncotschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening,

ln geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit,

Voorbehouden aan liet Belgiech Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het volgende jaar,

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot dertig september tweeduizend en dertien.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand maart om tien (10) uur op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats in België.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 26/10/2012, met bankattest.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TORTONI

Adresse
SPASTRAAT 52, BUS 35 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale