TPO-L

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TPO-L
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.711.726

Publication

24/09/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

tulik4B

*iaiseaao

Ondernemingsnr: BE0823.711,726

Benaming (voluit) : TPO-L

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel op 10 juli 2012,; dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid 'TPO-L" met maatschappelijke zetel Koloniënstraat 56 te 1000 Brussel, volgende; beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT: verslagen over het voorstel tot ontbindiing

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de. zaakvoerders van TPO-L BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2012 opgesteld, die, rekening' houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van: ;18.481,33 EUR ¬ en een netto-passief van - 50.613,39 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele`;; normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder; voorbehoud van de onzekerheid m.b.t. de inbaarheid van de handelsvorderingen ad, 2500 EUR, onder'; voorbehoud van de goedkeuring van de jaarrekening per 31/12/2011 (afsluitend met een boekhoudkundig eigen vermogen ad, - 50.613,39 EUR) voorafgaand aan de onderhevige buitengewonde algemene vergadering en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar,

Tweede besluit: Ontbinding vennootschap.

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden, Derde besluit : Kwifting aan de zaakvoerders.

De vergadering besluit de zaakvoerders kwijting te geven voor de uitoefeniing van hun mandaat.

Vierde besluit : Benoeming vereffenaar

Onder voorbehoud van bekrachtiging door de rechtbank van koophandel van Brussel, besluit de;' vergadering een vereffenaar te benoemen en benoemt tot vereffenaar de heer Marnix Galle, wonende te 8300 Knokke-Heist, Astridlaan 14.

De aanvaardingsbrief van de heer GALLE Marnix zal in het vennootschapsdossier warden bewaard. Vlifde besluit: Bevoecheden en vergoeding van de vereffenaar

De vennootschap beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien door de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen heeft. Hij mag aile rechtshandelingen voorzien inl; artikel 187 verrichten zonder machtiging van de algemene vergadering wanneer deze nodig zou zijn.

Hij mag de hypotheekbewaarder vrijstellen van ambtshalve inschrijving, hij mag verzaken aan alle zakelijke:: rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen, en handlichting toestaan, met of zonder'; betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere; hindernissen.

De vereffenaar is vrijgesteld van de plicht een inventaris op te stellen en kan zich baseren op de geschriften van de vennootschap,

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid een welbepaald deel van haar bevoegdheden voor een bepaalde;;

termijn en voor specifieke en bepaalde verrichtingen delegeren aan een of meerdere gevolmachtigden, ;.

Buiten het geval van bijzondere delegatie, moeten alle rechtshandelingen die de in vereffening zijnde vennootschap verbinden, zelfs die rechtshandelingen waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn;; ambt verleent, door de vereffenaar getekend worden, die zich ten aanzien van derden niet moet rechtvaardigen:; met een voorafgaande beraadslaging van een vereffeningscollege of van de algemene vergadering.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

Zesde besluit : Uitvoering van de genomen beslissingen l;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koloniënstraat 56

1000 Brussel

Onderwerp akte :ONTBINDING  BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR

mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering vertrouwt aile bevoegdheden toe aan de vereffenaar in het kader van de uitvoering van de genomen beslissingen.

Zevende besluit : Bijzondere machten

De vergadering en de vereffenaar, hier aanwezig, stelt bovendien de gewone commanditaire vennootschap "DV CONSULTING, H. DE VALCK", met maatschappelijke zetel te Robbrechtstraat 1 te 1785 Merchtem, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0463.104.625, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw DE VALCK Hilde, voornoemd, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij alle privé- of publieke administraties.

Te dien einde, zal de voomoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL





Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

-1 volmacht

-1 verslag van de zaakvoerde- lverzaking

-1 verslag van de bedrifsrevisor















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.07.2012, NGL 19.07.2012 12316-0210-014
10/03/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

`In de bijlagen bij het Belgisch StaItsledbéke c0te}maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte c,,)

2

~ FI*2 2'21

3

r

t r

(~ 3, ~~" ~~ +iC ,r-,_'-

~ (' ti~

'

Ondernemingsnr : 0823.711.726

Benaming

(voluit) : TPO-L, in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koloniënstraat, 56, B-1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Af voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening werden volgende wettelijke formaliteiten, vervuld:

1/ Op 19 juli 2012 werd bij beslissing van de algemene vergadering de vennootschap ontbonden en in' vereffening gesteld en werd de heer Marnix GALLE benoemd tot vereffenaar van de vennootschap, 2/ Bij vonnis de dato 5 september 2012 van de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Brussel werd de benoeming van de heer Marnix GALLE tot vereffenaar bevstigd.

3/ De beslissing tot ontbinding werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 september 2012, onder nummer 12158640.

41 Overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar het verdelingsplan voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel

5/ Op 18 december 2013 heeft de rechtbank van koophandel te Brussel, een akkoordvonnis afgeleverd over het verdelingsplan.

B/ Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 18 december 2013 gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt:

1/ Dat de vereffening per 18 december 2013 gesloten is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening 'TPO-L" vanaf dezelfde datum definitief opgehouden heeft te bestaan.

2/ Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op de maatschappelijke zetel van Altfin Group Comm. VA, gevestigd te 1000 Brussel, Koloniënstraat 56, BTW 8E0862.546.467, die zich met de bewaring ervan gelast

3/ Dat Allfin Group Comm,VA alle vorderingen en schulden overneemt die eventueel nog zouden bestaan na de sluiting van de vereffening en die betrekking hebben op de periode tot aan de vereffening van de vennootschap.

Marnix GALLE

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TPO-L

Adresse
KOLONIENSTRAAT 56 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale